Top promoții la pariuri pentru EURO 2024

Scris de ag2r22/06/2024

Campionatul European de fotbal ediția 2024 se anunță a fi cu totul special, ținând cont și de prezența României în grupe.

Casele de pariuri online sunt de partea noastră, a jucătorilor, și ne livrează nu doar o experiență unică de pariere, ci și promoții inedite pentru cei care vor să joace ponturi EURO 2024.

Despre aceste promoții ai toate detaliile în continuare.

Betano promoții Campionatul European 2024

Betano deschide lista promoțiilor speciale pentru Europeanul de fotbal 2024 cu următoarele promoții pe care nu trebuie să le ratezi.

Euro marcator

betano euro marcator

Promoția Euro marcator necesită înscriere. Trebuie mai întâi să apeși pe butonul Participă de pe pagina promoției.

După aceea plasează un pariu de cel puțin 50 RON pe golgheterul EURO 2024. Ca un sfat, alege unul dintre favoriți pentru a avea șanse mai mari de reușită.

De fiecare dată când jucătorul ales de tine va marca în meciurile de la acest turneu (doar în timpul regulamentar și timpul adițional, fără prelungiri sau lovituri de departajare) vei primi 50 de rotiri gratuite la Betano Bonanza.

Valoarea unei rotiri gratuite este de 0.20 RON, iar aceste spinuri gratis sunt fără cerințe de rulaj, un avantaj pentru jucători.

Promoția este valabilă doar până în data de 18.06.2024, așa că grăbește-te să plasezi pariul de calificare pe golgheterul turneului!

Toate detaliile le găsești pe pagina promoțională, la secțiunea de termeni și condiții.

Euro Câștigătoare

betano euro castigatoare

Sustine-ți până la capăt favorita la EURO 2024! Apasă pe butonul Participă de pe pagina promoției de pe site-ul Betano.

După aceea plasează un pariu de cel puțin 50 RON pe câștigătoarea competiției.

La fiecare victorie a echipei pe care ai pariat primești un pariu gratuit de 10 lei pe care-l poți folosi oricum dorești.

Și această promoție este valabilă tot până pe 18 iunie, deci nu uita să plasezi pariul de calificare pe câștigătoarea trofeului.

Fortuna promoții pentru EURO 2024

Fortuna are și ea promoții tentante pentru EURO 2024. Ești chiar în mijlocul acțiunii, acolo unde-i stă bine oricărui jucător. Abilitățile îți aduc premii substanțiale!

Intră în careul câștigătorilor!

fortuna careul castigatorilor

Zilnic, în perioada 1 iunie - 31 iulie depune minim 20 RON la Fortuna și intră în careul câștigătorilor.

Accesează pagina promoției după ce ai depus. Deschide jocul și execută lovituri de penalty.

În funcție de câte goluri marchezi din cele 5 lovituri vei primi recompense sub formă de puncte de loialitate sau rotiri gratuite la păcănele.

Cu 3/5 penalty-uri înscrise ai câștigat 5 lei în puncte de loialitate.

4 goluri înscrise îți oferă 30 de runde gratis la Flaming Bars cu rulaj 10x.

5 goluri marcate îți aduc 50 de rotiri gratuite la Wisdom of Athena tot cu rulaj 10x.

Las Vegas Predictor European 2024

las vegas predictor european 2024

Demonstrează-ți abilitățile de parior la Predictor European, un joc interesant pe care-l găsești la casa de pariuri online Las Vegas în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024.

În fiecare săptămână este deschisă o rundă a predictorului. Trebuie să te înscrii pentru a participa, iar apoi să oferi pronosticuri pe câștigătoarea meciului, scorul corect, prima echipă care marchează etc.

Primești câte 100 de puncte pentru fiecare predicție corectă, iar în cazul pieței total goluri primești 50 de puncte.

La finalul unei runde punctele acumulate îți aduc premii în pariuri gratuite. Premiul cel mare este un freebet de 500 RON, iar câștigătorii de pe locurile 31-50 primesc un pariu gratuit de 40 RON.

Mr Bit - Susține-i pe tricolori

mrbit sustine tricolori

Mr Bit ține cu tricolorii, dar și cu pariorii la EURO 2024. Vei primi un pariu live fără risc de 50 RON de fiecare dată când plasezi un pariu pre meci de minim 50 RON pe un meci al României.

Poți plasa pariul de calificare pe orice piață, important este să fie un pariu pe un meci al României. Trebuie să joci pariul de calificare cu maxim 48 de ore și până la începutul meciului țării noastre.

Acest pariu de calificare trebuie jucat pe o cotă de cel puțin 1.50. După aceea vei primi un pariu live fără risc de 50 RON. 

Poți juca pariul live fără risc pe orice cotă dorești, însă îți recomand să încerci pronosticuri mai îndrăznețe, pentru că nu ai nimic de pierdut, fiind vorba de un pariu fără risc. Află toate detaliile pe pagina promoției de pe site-ul Mr Bit!

Mozzart Bet - Trăiește euforia de la EURO 2024

mozzart euroforia

Mozzart oferă multiple beneficii jucătorilor pe perioada EURO 2024.

În primul rând, înscrie orice bilet jucat și pierdut în Tombola biletelor necâștigătoare de pe site. Ai șansa să primești o parte din fondul de premiere de 100.000 RON.

Apoi, la fiecare etapă Euro Slots, fiecare depunere îți aduce un extra 20% direct în balanța freebet. Poți juca pariul gratuit pe orice meci și la orice cotă, iar câștigul este al tău!

Happy Hours este o altă promoție interesantă. În fiecare zi cu meciuri la EURO ai șansa să câștigi unul dintre cele 35 de premii în bani dacă joci sloturi între orele 18:00 și 0:00.

Informații detaliate găsești chiar pe pagina promoției de pe site-ul Mozzartbet.

Unibet Cash Drops - 50.000 RON pentru fiecare gol marcat în Germania

unibet cash drops

Unibet distribuie premii de 50.000 RON pentru fiecare gol marcat la EURO 2024. Vestea și mai bună este că sunt incluse și golurile din prelungiri.

Nu este necesar să te înscrii la promoție, toți jucătorii care au deja un cont validat sunt înscriși automat.

Tot ce trebuie să faci este să fii logat în contul online și să accepți premiul oferit în 90 de minute de la înscrierea golului.

Premiile sunt acordate aleatoriu, nici măcar nu este nevoie să plasezi vreun bilet.

Premiul cel mare pentru fiecare gol înscris este de 5.000 RON, iar cel mai mic este de 25 RON. Banii sunt acordați cash, nu au cerințe de rulaj.

Fii pe fază așadar la meciurile de la EURO 2024, rămâi logat pe platforma Unibet și acceptă premiile acordate.

NetBet promoții EURO 2024

NetBet este o altă casă de pariuri care oferă promoții extrem de atractive pentru turneul final EURO 2024. Trăiește emoțiile autentice ale meciurilor și ia-ți partea din câștiguri!

Predicția de milioane

netbet predictia de milioane

NetBet organizează un concurs de predicții pentru EURO 2024. Vor fi 4 runde a câte 6 meciuri. 

Jucătorii trebuie să aleagă scorurile corecte la fiecare meci în parte. Cu minim 2 scoruri corecte alese ai primit un premiu garantat. Premiul pentru 6/6 predicții corecte dintr-o rundă este de 100.000 euro și se împarte între câștigători.

Ai mai multe detalii despre această promoție în articolul Promoții NetBet pentru EURO 2024.

Mingea Momentului

netbet mingea momentului

Plasează un bilet simplu sau combinat pe orice meci de la EURO 2024 (cota minimă pentru fiecare pronostic de 1.40).

După ce biletul este plasat și validat ești înscris automat pentru extragerea din data de 16 iulie 2024 în care poți câștiga una dintre cele 100 de mingi oficiale ale turneului.

Ai toate detaliile promoției în acest articol.

Predicția Marcatorului

netbet predictia marcatorului

Pentru a participa la această promoție este necesar să ai cel puțin un pariu plasat la NetBet începând cu data de 1 noiembrie 2023.

Pentru fiecare rundă sunt alese 6 meciuri. Tot ce trebuie să faci este să alegi marcatorul din fiecare meci (nu contează dacă jucătorul înscrie mai multe goluri).

În funcție de câte predicții corecte ai în fiecare rundă câștigi un premiu în bani sau un freebet. Pentru 2 predicții corecte ai 20 RON freebet, iar pentru 6/6 predicții vei împărți fondul de premiere de 5.000 RON cash.

Fii atent și alege marcatorul cu cel puțin o oră înainte de începutul fiecărui meci din rundă!

Roata Pariurilor

netbet roata pariurilor

Pentru a putea roti la Roata Pariurilor de la NetBet trebuie să fi plasat un pariu de cel puțin 50 RON în ultimele 24 de ore. 

Zilnic ai acces la acest joc și poți învârti o singură dată această roată norocoasă.

Poți să câștigi un freebet de diferite valori și cu anumite cerințe de pariere. De exemplu, dacă primești pariu freebet combi va trebui să-l folosești pe un bilet cu minim 2 pronosticuri.

Câștigurile obținute din freebeturi combi sunt limitate la 1.000 RON, iar câștigurile obținute folosind freebeturi live și pre-live sunt limitate la maxim 2.000 RON.

Mai multe detalii despre toate promoțiile NetBet pentru Euro 2024 găsești pe site-ul casei de pariuri sau în aplicația de mobil.

888Sport - România este la EURO 2024

888 sport romania euro2024

888Sport susține naționala României la EURO 2024! 

Plasează un pariu de cel puțin 50 RON ca România să câștige turneul final până pe 13.06.2024.

Vei primi un freebet de 10 RON la fiecare meci al României, pariu gratuit pe care îl poți folosi cum dorești.


ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

S-ar putea  te intereseze și: