Real Madrid – Atletico Madrid;  vezi un pariu pe care primesti 50 RON bonus

0

Astazi avem marele meci dintre Real Madrid si Atletico Madrid, Supercupa Europei. Eu am analizat oferta si am gasit un pariu excelent la Betfair,  pe care o sa si primesti un bonus special de 50 RON. Este vorba despre o super oferta promotionala a operatorului care te fidelizeaza constant.
Nu trebuie decat sa plasezi un pariu combinat pe disputa de la Tallinn din aceasta seara. Vezi mai jos cat de simplu este totul si ce pronostic iti propun eu.

Real Madrid vs Atletico Madrid

Ce trebuie sa faci?

  • CLICK AICI si vei ajunge direct pe pagina casei de pariuri Betfair. Intra in contul tau, sau daca inca nu ai unul, Inregistreaza-te aici si primesti 450 RON ca bonus de bun-venit.
  • Plaseaza un pariu combinat pe Supercupa Europei, cu o miza de cel putin 50 RON. Macar una dintre selectii trebuie sa aiba o cota de minim 1.50.

Indiferent de rezultatul pariului tau, o sa primesti un bonus de 50 RON pe care sa il pariezi pe orice meci de fotbal.

Ce am pariat eu?

Real Madrid Atletico Madrid

Eu cred ca putem face profit cu acest bilet, dar daca tu te simti mai inspirat, alege orice alte selectii doresti. Nu este obligatoriu sa pariezi ca mine.

Ce trebuie sa mai stii?

Retine !! Doar pariurile combinate sunt eligibile la promotie.
Pariurile plasate din fonduri bonus sau pentru care s-a folosit cash out nu se califica pentru aceasta oferta. O poti accesa o singura data.
Bonusul de 50 RON va fi valabil timp de doua zile si pentru utilizarea lui nu ai cerinta de cota minima.  Castigurile obtinute din bonus pot fi retrase imediat, fara alte cerinte de rulaj. Miza bonusului nu va fi returnata impreuna cu castigurile.

CLICK AICI si pariaza online la Betfair pe Supercupa Europei !!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+342.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here