Real Madrid, Barcelona si Napoli iti aduc super castiguri, cu investitii minime

0

Dupa pauza prilejuita de meciurile echipelor nationale au revenit in prim-plan de ieri echipele de club iar pentru acest weekend 3 case de pariuri online ti-au pregatit 3 super oferte. Poti beneficia de ele daca n-ai cont la agentiile de pariuri respective.

Datorita acestor oferte vei paria doar 150 RON pe Barcelona, Napoli si victorie Real Madrid la minim 2 goluri diferenta iar daca cei 3 granzi vor confirma calculele hartiei castigurile vor fi impresionante. Dar sa le luam pe rand.

Deschiderea conturilor si plasarea pariurilor

La casa de pariuri online 1 deschide cont AICI scriind la cod promotional codul ZFBN44. Dupa aceea depune 50 RON si joaca-i pe primul pariu in sectiunea Sportsbook pe victorie Barcelona in derby-ul cu Espanyol.

La casa de pariuri online 2 deschide cont AICI scriind la cod bonus codul BONUS200. Dupa aceea depune 50 RON (atentie, nu depune prin Skrill sau Neteller) si joaca-i pe primul pariu pe Real Madrid handicap -1 in meciul cu Levante (poti juca orice alt pronostic doresti tu care sa aiba cota minima 1.20).

La casa de pariuri online 3 deschide cont AICI si dupa aceea depune 50 RON. Joaca-i pe primul pariu pe victorie Napoli in meciul cu Bologna.

Ce se intampla mai departe?

Daca iese pariul jucat la agentia 1 (inregistreaza-te aici) vei primi imediat cei 50 RON sub forma de bani cash iar in urmatoarele 24 de ore vei mai primi inca 150 RON ca bonus. Suma bonus va trebui rulata o data pe bilete care sa contina cel putin o cota de 1.20 iar daca pariurile jucate din bonus va fi castigator vei primi in cont profitul sub forma de bani cash.

Daca iese pariul jucat la agentia 2 (inregistreaza-te aici) vei primi imediat 62 RON cash (daca joci pe Real Madrid cu handicap -1 si cota va fi aceiasi ca acum si cand joci tu pariul) si pana cel tarziu luni seara vei primi un bonus de 200 RON. Bonusul va trebui jucat de 6 ori pe cote de cel putin 1.60. In caz ca nu iese pariul vei primi 200 RON sub forma de bonus.

Daca iese pariul jucat la agentia 3 (inregistreaza-te aici) vei primi 67.5 RON cash imediat (daca cota pentru victoria lui Napoli va fi tot 1.35 cand plasezi tu pariul) iar diferenta pana la 250 RON iti va fi acordata sub forma de bonus. Suma primita ca bonus va trebui rulata doar de 3 ori pe cote de minim 1.50 in urmatoarele 7 zile de la creditare.

Concluzii

Se poate observa ca daca Barcelona si Napoli castiga iar Real Madrid se va impune la minim 2 goluri diferenta vei castiga nu mai putin 712 RON.

Partea cea mai tare este ca daca nu-ti iese nici macar unul din pariuri vei face profit de 50 RON, deoarece tu ai investit 150 RON si la agentia 2 vei primi bonus 200 RON indiferent de rezultatul pariului tau.

Salvează

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+342.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here