Real Madrid – PSG, pariaza pe rezultatul final al meciului saptamanii la o super cota de 10

0
219

Real Madrid vs PSG este fara indoiala capul de afis al acestei saptamani fotbalistice. Se vor intalni 2 dintre cele mai bune echipe de pe continent intr-o optime care putea fi la fel de bine si finala competitiei. 

Real Madrid - PSG, pariaza pe rezultatul final al meciului saptamanii la o super cota de 10 1

In cazul in care ai de gand sa pariezi pe rezultatul final al disputei de pe Santiago Bernabeu iti recomand sa alegi aceasta casa de pariuri online, asta daca nu ai deja cont la Netbet!

  1. Deschide cont accesand link-ul precedent si in formularul de inregistrare scrie la cod bonus COTA10
  2. Ulterior fa o depunere de minim 40 RON printr-una din metodele acceptate (mai putin Skrill si Neteller). 
  3. Primul pariu la agentie joaca-l cu 40 RON (poti juca si mai putin, dar merita sa profiti la maxim de oferta), dar si mai mult, caz in care doar 40 RON vor fi inmultiti cu cota 10, pe rezultatul final al meciului Real Madrid – PSG. 

Atentie! Pariul trebuie sa fie jucat la cota normala din oferta de pariere!

Daca pariul va fi “verde” castigul la cota pariata va fi creditat imediat, iar pana vineri seara va fi oferita si diferenta pana la castigul calculat la cota 10, sub forma de bonus. Suma primita ca bonus va trebui rulata de 4 ori pe cote de minim 1.60 in maximum 7 zile de la creditare. 

Daca pariul va fi pierdut atunci va fi oferit un bonus egal ca valoare cu dublul mizei pariate (bonus maxim 80 RON). In acest caz bonusul va trebui rulat de 6 ori pe cote de minim 1.60.

Vrei sa pariezi pe rezultatul final 1×2 al meciului Real Madrid – PSG la cota 10?

  Real Madrid Egal PSG
COTA SPECIALA 10 10 10
COTA NORMALA 2.40 3.70 2.80

Atunci da click pe link-ul special si deschide cont la casa de pariuri https://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-Real-Madrid-PSG-la-cota-10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here