Salzburg – Viitorul; vezi cum poti castiga 1.475 RON fara riscul de a pierde vreun ban!

0

Joi seara de la ora 20:00 Viitorul Constanta va juca, foarte probabil, ultimul ei meci din aceasta campanie europeana si la cum se anunta lucrurile la echipa lui Hagi poate chiar ultimul meci din istorie in cupele europene, asta deoarece patronul-antrenor al dobrogenilor a anuntat ca se va desparti si de alti jucatori importanti in aceasta vara si in mod normal Viitorul va deveni o echipa de pluton.

Dupa ce a pierdut in tur cu 1:3 la Ovidiu, Viitorul are acum o cota enorma pentru victorie in orasul lui Mozart. Mai exact aceasta casa de pariuri online ii acorda cota 14.75. Interesant este faptul ca poti paria intre 50 si 100 RON fara riscul de a pierde vreun ban. Nu trebuie decat sa urmezi pasii prezentati de mine mai jos.

1. Te loghezi in contul avut la casa de pariuri; daca n-ai cont da CLICK AICI si deschide unul.
2. Intri pe pagina Promotii
3. Accesezi promotia 100 RON FREEBET – FCSB si Viitorul!
4. In pagina promotiei dai click pe butonul Inscriere.
5. Pariezi intre 50 si 100 RON pe victorie Viitorul Constanta la Salzburg

Daca vei juca 100 RON si pariul va fi castigator, adica echipa lui Hagi se va impune, vei lua 1.475 RON, bani ce pot fi retrasi imediat. In cazul in care pariul va fi pierdut cei 100 RON iti vor fi acordati sub forma de pariu gratuit.

Eventualul pariu gratuit va fi creditat in contul Netbet pana sambata seara si va trebui jucat pe un bilet care sa contina evenimente cu cota 2.00+ (poti juca un pariu single cu cota minima 2.00 sau poti juca un bilet cu mai multe pronosticuri dar fiecare pronostic trebuie sa respecte cerinta de cota minima). Ai la dispozitie 7 zile pentru a juca pariul gratuit. In cazul in care el va fi castigator in cont iti va ramane profitul (castig total – miza pariului gratuit) sub forma de bani cash, bani ce pot fi retrasi).

Pariaza si tu AICI pe Viitorul Constanta intre 50 si 100 RON fara riscul de a pierde!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
38 din 6658%+150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here