SOC ! Aici ai cota 40.0 la victorie FCSB cu Botosani

0

Crezi ca FCSB va castiga meciul de duminica cu FC Botosani? Daca da, iti recomand sa pariezi pe ea la aceasta casa de pariuri, pentru ca la un succes gasesti cota speciala de 40.0. In mod normal, astfel de pariu nu trece de 1.40 cota. Chiar trebuie profitat nu-i asa?
Trupa lui Dica trebuie sa se revanseze dupa dezamagirea din Europa League si da piept cu un adversar care nu i-a pus probleme in ultimul timp. In opinia mea, stelistii pornesc mari favoriti la victorie. Mai jos, iti explic pas cu pas cum sa accesezi cota marita special.

CLICK AICI si pariaza pe FCSB la cota 40.0 cu Botosani !!

SOC Aici ai cota 40.0 la victorie FCSB cu Botosani

Unde gasesti oferta promotionala si cum functioneaza?

Cu un simplu click pe acest link special https://biletu-zilei.com/pariaza-AICI-pe-victorie-FCSB-cu-Botosani-la-cota-40 o sa ajungi direct pe pagina ofertei promotionale.

Deschide apoi un cont la casa de pariuri online, folosind la inregistrare codul bonus ZFBNFM.

Mai trebuie sa efectuezi prima depunere in cont, dupa care plaseaza primul tau pariu pe victorie FCSB in meciul de duminica cu FC Botosani. Pentru 5 RON din miza ta o sa primesti cota marita de 40.0.

Ce se intampla mai departe si cum primesti banii?

Daca castigi, mai intai, vei incasa banii conform cotei normale pariate de pe site. Diferenta pana la cota promotionala de 40.0 o vei incasa ulterior sub forma de bonus, in cel mult 24 de ore de la incheierea meciului.

Ce trebuie sa mai stii?

Promotia se adreseaza exclusiv clientilor noi de la Betfair. Aceasta oferta speciala o exclude pe cea de bun-venit a casei de pariuri.
Pentru a fi eligibil, vezi ca pariul sa fie plasat pre-meci si pe bilet simplu.
Bonusul este valabil timp de 30 de zile din momentul creditarii si inainte de a fi retras trebuie pariat o singura data, la cota de minim 1.20.

CLICK AICI si pariaza pe FCSB la cota 40.0 cu Botosani !!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
19 din 2576%+526.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here