SOC ! Pariezi 5 RON la victorie FCSB cu Dunarea Calarasi si castigi 175 RON

0

Esti de acord ca FCSB porneste mare favorita in duelul cu Dunarea Calarasi din Liga 1? Eu astept un succes lejer al ros-albastrilor in acesta disputa cu o nou-promovata care nu ma impresioneaza cu nimic. O sa pariez la aceasta casa de pariuri, pentru ca ea ne da cota 35.0 la victorie FCSB. Asadar, daca inca nu ai un cont la operatorul online mentionat, iti recomand sa nu ratezi cota speciala. Vezi mai jos cum o obtii si cat de simplu este totul.
Mie mi se pare imposibil ca liderul din Liga 1 sa se impiedice acasa, mai ales ca a terminat cu parcursul european si se concentreaza acum exclusiv pe campionat, asa ca pariaza la acest operator online.

CLICK AICI si pariaza pe FCSB la cota 35.0 contra celor de la Calarasi !!

Fcsb Dunarea Calarasi

Unde gasesti oferta promotionala si cum functioneaza?

Cu un simplu click pe acest link special https://biletu-zilei.com/AICI-pariezi-la-cota-35-pe-victorie-FCSB-cu-Calarasi  o sa ajungi direct pe pagina ofertei promotionale.

Deschide apoi un cont la casa de pariuri online, folosind la inregistrare codul bonus ZFBNFS.

Mai trebuie sa efectuezi prima depunere in cont, dupa care plaseaza primul tau pariu pe victorie FCSB in meciul de duminica cu Dunarea Calarasi. Pentru 5 RON din miza ta o sa primesti cota marita de 35.0.

Ce se intampla mai departe si cum primesti banii?

Daca castigi, mai intai, vei incasa banii conform cotei normale pariate de pe site. Diferenta pana la cota promotionala de 35.0 o vei incasa ulterior sub forma de bonus, in cel mult 24 de ore de la solutionarea pariului.

Ce trebuie sa mai stii?

Promotia se adreseaza exclusiv clientilor noi. Aceasta oferta speciala o exclude pe cea de bun-venit a casei de pariuri.
Pentru a fi eligibil, vezi ca pariul sa fie plasat pre-meci si pe bilet simplu, la cota de de pe site pentru victorie FCSB.
Bonusul este valabil timp de 30 de zile din momentul creditarii si inainte de a fi retras trebuie pariat o singura data, la cota de minim 1.20.

CLICK AICI si pariaza pe FCSB la cota 35.0!!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
17 din 2374%+397.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here