Superbet acorda pariorilor premii de mii de Euro in luna Octombrie!

0

promotia castiguri de campion la superbet

“Castiguri de campion” este o promotie organizata de care casa de pariuri online Superbet in perioada 30 septembrie – 28 octombrie 2019. Prin intermediul acesteea toti jucatorii care pariaza la acest operator pot castiga premii de mii de Euro in bani cash. Iti prezint mai jos toate detaliile promotiei, cum poti participa si ce premii sunt oferite.

Da CLICK AICI si pariaza la Superbet online!

Cum te inscrii la promotie?

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa joci pariuri la Superbet. Sunt luate in considerare numai biletele plasate cu o miza de cel putin 20 Ron si o cota finala de minim 1.50. Atat pariurile pre-meci, cat si cele live, plasate pe site-ul superbet.ro sau in agentiile stradale Superbet din tara sunt eligibile pentru concurs.

Pentru a participa la promotie va trebui sa inscrii codurile biletelor jucate. Poti face acest lucru prin urmatoarele metode:

  • pe pagina dedicata promotiei – promotii.superbet.ro.
  • prin SMS gratuit la numarul 1704.
  • prin intermediul aplicatiei de mobil Superbet.

Care sunt premiile pe care le poti castiga?

63.000 Euro este valoarea totala a premiilor acordate in cadrul acestei promotii. Premiile se acorda sub forma de bani cash castigatorilor si exista urmatoarele 3 categorii:

  • Premii zilnice – 28 de premii a cate 1.000 Euro fiecare.
  • Premii saptamanale – 3 premii a cate 5.000 Euro fiecare.
  • Marele premiu – 20.000 Euro.

La momentul scrierii acestui articol se acordasera deja 22 de premii zilnice si toate cele 3 premii saptamanale, insa suspansul este din ce in ce mai mare, deoarece urmeaza in zilele urmatoare extragerea marelui premiu de 20.000 Euro.

Premiile de 5.000 Euro au fost castigate de catre pariori din Negresti-Oas, Timisoara si Suceava. Mai jos poti observa o poza cu unul dintre acesti castigatori, iar pe pagina promotii.superbet.ro poti vedea toate premiile acordate.

castigator premiu 5000 euro superbet

ATENTIE! Pe data de 28 octombrie 2019 va avea loc extragerea marelui premiu de 20.000 Euro. La aceasta extragere vor participa toate biletele inscrise in perioada promotionala. 

Extragerea va putea fi urmarita in direct luni, 28 octombrie pe pagina de Facebook Superbet, intr-o emisiune realizata de Dan Badea, avandu-l ca invitat pe Rica Raducanu.

Joaca ACUM la Superbet si castiga premii de campion!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here