Top bonusuri oferite de casele de pariuri online

443

Agentiile de pariuri fie ca vorbim de cele online sau de cele offline ofera bonusuri pentru a atrage clienti sau pentru a-i tine pe cei deja existenti. Pentru clientii noi ofertele de bun venit sunt diversificate, de la bonus ca procent din suma depusa si pana la pariuri fara risc.

In continuare m-am gandit sa-ti prezint un top al bonusurilor la casele de pariuri. Acest top nu este bazat pe marimea efectiva a bonusului – pentru ca de exemplu Maxbet ofera un bonus de bun venit de 900 RON dar daca dai un search pe Google vei gasi multe pareri negative despre agentie – ci am adaugat la oferta de bun venit si alte detalii importante.

1. Bonus Betano – 100% din prima depunere pana la 500 RON

bonus betanoAm trecut Betano in capul listei deoarece ofera in prezent singurul bonus 100% acordat imediat dupa efectuarea primei depunere, fara sa mai fie nevoie de rulajul initial al depunerii.

Pentru a obtine bonusul de de 100% pana la 500 RON trebuie sa-ti deschizi un cont si sa efectuezi prima depunere.

Conditii de rulaj bonus Betano

Vei putea paria bonusul imediat ce a fost efectuata prima depunere. Suma depusa de tine alaturi de bonus vor trebui rulate de 5 ori pe bilete cu cota minima 1.65.  Ai la dispozitie 90 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj. Pariurile cu marja de profit 0% nu sunt luate in calcul la rulaj.

Click AICI pentru a obtine bonusul oferit de Betano!

2. Bonus NetBet – pachet de bonusuri la primele 5 depuneri pana la 1.500 RON

bonus netbetLa Netbet valoarea primei depuneri este dublata pana la cel mult 450 RON. Fata de primul loc din acest top insa aici vei avea bonusuri la fiecare din primele cinci depuneri, astfel ca in total vei putea primi pana la 1.500 RON.

Daca vrei sa obtii primul bonus va trebui ca inainte sa efectuezi cea dintai depunere (atentie, depunerile prin Skrill si Neteller nu se califica pentru oferta) sa introduci in Casierie codul de bonus NETBET1. Ai la dispozitie 24 de ore de la efectuarea depunerii pentru a introduce codul bonus. In cazul in care ai facut acest lucru primul depozit va fi dublat pana la cel mult 450 RON. Pentru a putea paria si din bonus trebuie sa rulezi o data suma depozitata pe cote de cel putin 1.60.

Conditii de rulaj bonus Netbet

In maxim 60 de zile de la efectuarea depunerii va trebui sa rulezi depozitul si bonusul de 4 ori pe cote de cel putin 1.60. Pariurile pe handicap asiatic si total goluri nu sunt luate in considerare la rulaj. In cazul in care ajungi cu contul pe 0 poti trece la obtinerea bonusului de pana la 100 RON pentru a doua depunere, bonus care are aceleasi conditii de rulaj.

Obtine ACUM bonus la fiecare din primele 5 depuneri la Netbet!

3. Fortuna – pariu fara risc de pana la 300 RON

Primul pariu plasat la Fortuna este fara risc pana la maxim 300 RON. Asta inseamna ca in cazul in care il pierzi vei primi intreaga miza inapoi sub forma de bonus.

Suma primita ca bonus (daca va fi cazul) va trebui pariata de 5 ori pe cote de cel putin 1.50 in decurs de 30 de zile de la creditare. Daca un meci il vei juca pe mai multe bilete doar primul bilet validat conteaza la rulaj.

Vrei un pariu fara risc? Deschide cont AICI la Fortuna si-l vei putea obtine!

4. Unibet – primul fara risc pana la 250 RON

pagina-unibetUnibet ofera un prim pariu fara risc in limita a 250 RON. Tine cont de faptul ca pentru a beneficia de bonusul Unibet este nevoie ca la inregistrare sa ai bifata casuta care face referire la oferta de bonus.

In cazul in care ai ghinion si pierzi primul pariu jucat la Unibet atunci suma rambursata ca bonus va trebui rulata de trei ori pe cote de cel putin 1.40. Ai 30 de zile la dispozitie pentru a indeplini conditiile de rulaj.

Plaseaza AICI un pariu fara risc la Unibet!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Save

Save

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-23 februarie 2018:

  1. Catalin 79.17% (19C-5P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea74.51% (38C-13P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here