Un gol marcat de Cavani cu Toulouse iti aduce de 50 de ori banii pariati – vezi aici ce trebuie sa faci!

0

Cu 13 victorii pe linie in Ligue 1 in acest start de sezon PSG este si in acest weekend mare favorita, jucand acasa contra celor de la Toulouse. In conditiile in care atat Neymar, cat si Mbappe sufera probleme medicale, Cavani este principalul om de atac al parizienilor. Uruguayanul a marcat de 8 ori pana in acest moment. Crezi ca o va face si in acest weekend? Atunci mai jos te invat cum poti sa pariezi pe acest lucru la o cota speciala de 50.00 profitand de o oferta a caselor de pariuri online.

Pariaza ACUM pe gol marcat de Cavani la o super cota de 50.00!

cota 50 pentru gol marcat de cavani in psg toulouse

Ce trebuie sa faci?

  1. Da click pe urmatorul link special si deschide cont la casa de pariuri: https://biletu-zilei.com/pariaza-AICI-pe-gol-marcat-de-Cavani-cu-Toulouse-la-cota-50
  2. La inscriere specifica urmatorul cod bonus: COTA50.
  3. Efectueaza o prima depunere la Netbet de cel putin 50 lei folosind cardul bancar (exclus Skrill si Neteller)!
  4. Plaseaza un pariu simplu pre-meci pe “Cavani marcheaza oricand” la partida PSG – Toulouse si beneficiezi de o super cota marita de 50.00!

Ce castigi?

In cazul in care uruguayanul puncteaza in aceasta etapa tu vei avea un castig total de 500 lei cu doar 10 lei pariati. Vei primi imediat in cont castigul calculat la cota normala de pe site, iar apoi in maxim 72 de ore vei primi si restul de bani sub forma de bonus.

Cavani are cota 50 sa inscrie cu Toulouse – pariaza ACUM!

Cum trebuie sa pariezi bonusul?

Banii bonus trebuie sa ii pariezi de 4x ori pe cote de minimum 1.60 pentru a fi convertiti in bani reali. Ai la dispozitie 7 zile pentru acest lucru.

Ce mai trebuie sa stii?

  • Beneficiaza de oferta numai jucatorii noi, care deschid cont de pe ACEST LINK SPECIAL.
  • Se califica pentru promotie numai depozitele de cel putin 50 lei efectuate prin card bancar. Metodele de plata Skrill, Neteller, Paysafecard NU sunt eligibile.
  • Miza maxima luata in considerare pentru cota marita este de 10 lei.
  • Pariurile simple de tip Sub/Peste, Handicap si Forecast/Tricast pe cursele de cai nu sunt luate in considerare pentru rulaj.

Pariaza 10 lei pe gol marcat de Cavani in PSG – Toulouse si daca iese pariul castigi 500 lei! Da CLICK AICI pentru mai multe detalii >>

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
6 din 875%+195.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here