Calculator cote pariuri sigure

În acest ghid intenționez să-ți arăt ce reprezintă acele pariuri sigure sau sure bets. Voi descrie primii pași pentru a începe să le folosești la pariuri online.

calculator pariuri sigure

Ce reprezintă termenul pariuri sigure?

Pariurile sigure sunt literalmente pariuri sigure. Indiferent de ce rezultatele sunt, vei face profit mereu!

Nu are sens? Vei înțelege curând cum funcționează și vei descoperi chiar și un calculator de pariuri, unde nu trebuie decât să introduci cele 2 / 3 ca să afli ce miza trebuie să joci la pariuri.

Exemplu de Pariuri Sigure!

Să luăm un exemplu de pariuri sigure la un joc din Premier League:

West Ham vs. Manchester United
Cote: 2.3 - 3.7 - 4.2

Să presupunem că vrei să joci pariuri sportive pe toate cele 3 cote (fiecare dintre ele cu o sumă diferită, deoarece cotele sunt diferite).

Pentru ca pe fiecare dintre pariurile acestea să ai același profit va trebui să folosești un calculator de pariuri pentru mizele pe care urmează să le joci:

  • În primul rând joci un pariu pe West Ham. Vei investi 1.000 RON și poți câștiga 2.300 RON în cazul în care West Ham va învinge (cota 2,3 * 1000).
  • Al doilea pariu va fi pe egal. Pentru a câștiga 2.300 RON vei paria pe X doar 622 RON (2300 / 3.7 cota).
  • Al treilea pariu va fi pe Manchester United. Înseamnă că vei miza 548 RON, astfel încât să câștigi aceeași sumă, 2.300 RON (2300 / 4.2 cota).

Evident, fiecare pariu se va face la casa de pariuri online care oferă cea mai mare cotă.

Acum poți fi sigur că indiferent de rezultat vei câștiga la pariuri 2.300 RON. Să vedem cât de mult ai investit: 2.170 RON = 1000 + 622 + 548.

Ai făcut profit la pariuri 130 RON, fără absolut nici un risc!

Calculator Pariuri Sigure

Ca să afli ce mize să joci pentru a obține un anumit câștig folosește-te de un calculator pariuri dintre cele 2 de mai jos.

Primul calculator pariuri este cu 2 cote. Al doilea calculator pariuri cuprinde 3 cote, pentru pariuri cu 3 posibilități de câștig.

Cote Mize Calculate Castig obtinut
Calculeaza
Profit: + ( % ) Reseteaza
Cote Mize Calculate Castig obtinut
Calculeaza
Profit: + ( % ) Reseteaza

Cât de "sigur" este să joci pariuri sportive sigure?

Aplicând ceea ce am scris mai sus și jucând miza corectă pe cote bune cu siguranță se poate obține un câștig sigur.

Problema este că dacă vei repeta această schemă de 2-3 ori la aceeași casă de pariuri riști ca la un moment dat, destul de rapid, să afli că nu mai poți paria decât 1-2 lei pe bilet.

Dacă acest lucru se întâmplă după ce ai plasat miza pentru celălalt sau celelalte semne va fi cu atât mai rău.

Concluzii Pariuri Sportive Sigure

Atunci când folosești un calculator de pariuri ca să obții un câștig la casele de pariuri online în urma la sure bets trebuie să ții cont în primul rând de cote.

Trebuie să cauți meciurile care au cote ce-ți permit să joci pariuri sigure.

Un alt aspect de luat în calcul este miza. Mai exact cum împarți miza în 2 sau în 3 părți ca să faci profit indiferent de rezultat, raportat la ce cote ai jucat.