Pariu Șansă Casa Pariurilor

Scris de Laur198514/01/2024

S-a întâmplat de multe ori să ai un bilet cu mai mult de 10 meciuri pe el și să pierzi la un singur meci, așa este? Ei bine, astăzi îți prezint o soluție care te va scăpa de această problemă, se numește Pariul Șansă de la Casa Pariurilor online.

logo casa pariurilor n

Bonus 50 lei fără depunere +
pariuri fără risc până la 250 RON

sansa casa pariurilor

Dacă vei juca un bilet cu mai multe evenimente pe el la case pariuri (îți voi explica în acest articol exact cum trebuie să plasezi biletul) și ai doar un singur meci pierdut, tot vei avea un bilet câștigător, însă cota totală a biletului va fi scăzută proporțional.

Cum funcționează Pariul Șansă la Casa Pariurilor

Pentru a juca un bilet cu pariu șansă la Casa Pariurilor, trebuie să adaugi minim 11 evenimente pe biletul de joc.

Nu contează din ce sport sunt evenimentele, pot fi pariuri pe baschet, pariuri pe fotbal, pe tenis ori pariuri pe sporturi mai excentrice cum ar fi Esports.

Nu are importanță nici dacă aceste pariuri sunt plasate pre-meci sau chiar pariuri sportive live, pentru că ambele categorii de pariuri participă și se califică pentru promoția Pariul Șansă, important este să fie minim 11 evenimente adăugate pe bilet.

Cota minimă pentru fiecare eveniment în parte de pe bilet trebuie să fie de minim 1.30 la momentul plasării efective a biletului.

De exemplu, dacă pariul adăugat de tine pe bilet are cota 1.25 iar până plasezi biletul casa mărește această cotă la minim 1.30, atunci cota meciului este eligibilă pentru pariul tip Șansă la Casa Pariurilor online.

Biletele cu pariuri jucate tip sistem, chiar dacă au un singur meci pierdut, nu se vor încadra și nu sunt eligibile pentru promoția Pariu Șansă la Casa Pariurilor.

Mai trebuie să știi și că acest bilet jucat la Pariul Șansă nu este compatibil nici cu Meciul Zilei și nici cu Oferta Plus și nu se pot combina.

Pentru a putea juca un bilet cu promoția Pariu Șansă la Casa Pariurilor trebuie ca biletul plasat să fie jucat cu bani reali.

Prin urmare, nu se pot folosi banii din bonusuri, freebet-uri sau alte surse bonus ori punctele de loialitate pentru a plasa un bilet tip Pariu Șansă la Casa Pariurilor.

Astfel, ai nevoie să efectuezi o depunere chiar și minimă, adică doar 20 lei dacă te joci online la casa sau 10 lei la agențiile Casa Pariurilor.

Oferta Pariul Șansă este valabilă atât la casa de pariuri online Casa Pariurilor cât și la agențiile stradale, fiind valabile exact aceleași condiții indiferent de modul în care alegi să îți plasezi biletul pariu șansă.

Astfel, Casa Pariurilor îți dă șansa să încasezi chiar dacă ai un meci pierdut pe bilet, cu condiția să îndeplinești aceste cerințe:

  • bilet plasat cu bani reali cu minim 11 evenimente
  • cota minimă 1.30 pentru fiecare pronostic
  • un singur pronostic este pierdut.

Cât câștigi dacă ai doar un singur pariu pierdut la biletul plasat în tipul Pariu Șansă?

Răspunsul este unul destul de simplu, însă calculul este puțin mai complicat. Vei primi 10% din câștigul total net împărțit la cota pariului pierdut.

Să presupunem că tu câștig de 1.000 lei pe bilet și ai pierdut un meci care avea cota 2.00. Suma pe care o vei primi înapoi se calculează după formula pe care ți-am menționat-o mai sus, deci 1000 x 0.1 / 2 = 50 de lei.

Este recomandat să joci acest tip de bilet folosind Pariul Șansă pentru că altfel, dacă ai fi jucat un bilet normal combo în care toate meciurile trebuiau să fie câștigătoare și ai fi pierdut un singur eveniment, atunci întreg biletul ar fi fost pierdut.

Dacă ai jucat biletul plasat folosind opțiunea Pariul Șansă la Casa Pariurilor, atunci banii pe care îi primești dacă ai un singur bilet pierdut (calculați după formula câștig X 0.1 / cota pariului pierdut) îi vei primi într-una din următoarele variante:

  • direct în contul de jucător, dacă ai plasat pariul tău șansă la Casa Pariurilor online
  • într-o agenție Casa Pariurilor, dacă ai jucat tot la agenție biletul.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo pariuriplus ro

50% PÂNĂ LA 500 RON

logo elite slots

1.000 RON + 100 RON FREEBET

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

Cum poți profita de ofertă?

pariul sansa casa pariurilor

Pentru a profita de oferta Pariul Șansă la Casa Pariurilor online trebuie mai întâi să joci un bilet.

Dacă te-ai săturat să faci drumuri până la agenție, îți recomand cu toată încrederea să îți deschizi un cont online la această casă de pariuri online.

Prin urmare, este necesar să deschizi un cont de jucător la Casa Pariurilor. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înregistrare cu toate informațiile solicitate, vei vedea că procesul de deschidere a unui cont nou este destul de simplu.

După ce ai deschis contul nou de jucător este indicat să parcurgi etapa de verificare a identității.

Dacă ai apucat să și depui bani, atunci ești obligat să efectuezi această procedură de verificare a identității și a metodei de plată folosite în termen de 30 de zile de la depunere pentru că în caz contrar contul tău va fi închis în mod definitiv.

Tot ce trebuie să faci pentru a verifica acest cont de jucător este să încarci o copie a cărții tale de identitate, pentru verificarea identității și apoi să trimiți o copie a metodei de plată.

Dacă ai depus cu cardul bancar, trebuie să încarci o poză cu fața acestuia din care să se vadă primele 6 și ultimele 4 cifre ale numărului cardului, numele tău așa cum apare pe card și luna și anul expirării, iar de pe spate ascunde codul CVV.

Poți să joci Pariul Șansă la Casa Pariurilor și de pe telefonul mobil. Pentru asta poți accesa direct site-ul casei de pariuri din browserul dispozitivului tău mobil. În plus, operatorul se înscrie și pe lista celor cu aplicații pariuri sportive.

Dacă ai un dispozitiv care rulează IOS sau Android și vrei să instalezi o aplicație, atunci vei găsi aplicația Casa Pariurilor în magazinele oficiale de aplicații.

Instaleaz-o, loghează-te în cont, accesează oferta de pariuri sportive și apoi adaugă pe biletul de joc evenimentele care conțin cote de minim 1.30 și joacă Pariul Șansă.

Întrebări frecvente

Câte meciuri pot să am pe bilet minim și maxim pentru a juca Pariul Șansă?

Este necesar să ai minim 11 evenimente pe bilet pentru a juca Pariul Șansă la Casa Pariurilor, fiecare cu o cotă de minim 1.30. Prin urmare, limita minimă este de 11 evenimente, nu există o limită maximă, poți adăuga mult mai multe pariuri pe bilet.

Însă, dacă joci mai multe pronosticuri pe bilet, ține cont că dacă joci doar 11 dintre ele pe cote de minim 1.30 și apoi și altele peste cele 11 pe cote mai mici de 1.30, biletul nu va fi luat în calcul ca și Pariu Șansă.

Așadar, fiecare eveniment în parte trebuie să se încadreze în cerințele de cotă.

Pot folosi banii bonus pentru a juca Pariul Șansă?

Dacă ai bani în balanța bonus sau freebet atunci nu vei putea folosi sumele respective pentru a plasa un pariu tip Șansă.

În schimb, dacă ai un bonus acordat ca urmare a îndeplinirii cerințelor de rulaj, adică bani bonus acordați după ce rulajul este complet, atunci suma respectivă este considerată bani reali și poate fi folosită pentru a te juca bilete tip Pariu Șansă.

Cash Out este disponibil pentru Pariu Șansă?

Răspunsul este da, vei putea folosi funcția Cash Out pe un bilet tip Pariu Șansă însă dacă simți că doar un meci ar putea merge prost, atunci te sfătuiesc să lași biletul să meargă până la capăt pentru că este posibil să obții totuși o sumă ceva mai mare.

S-ar putea  te intereseze și: