Verificare bilet Casa Pariurilor

Scris de Laur198527/05/2024

În acest articol îţi arăt cum verifici dacă biletul plasat de tine la agenţia Casa Pariurilor este câştigător prin accesarea funcţiei casa pariurilor verificare bilet.

O să-ţi prezint modalităţile de verificare bilet Casa Pariurilor plasat offline, în agenţie, dar şi a unui bilet jucat la pariuri sportive online.

logo casa pariurilor n

Bonus 50 lei fără depunere +
pariuri fără risc până la 250 RON

verificare bilete casa pariurilor

Cum se face verificare bilet Casa Pariurilor dacă ai jucat în agenţii

În primul rând, trebuie să ştii că biletul tău are un cod pin prin intermediul căruia îi poţi verifica statusul.

În imaginea de mai jos poți vedea codul PIN, în partea dreaptă, pe biletul jucat într-o agenție Casa Pariurilor, iar sub meciurile de pe bilet găsești Numar control.

casa pariurilor verificare bilet 1021

Pentru a verifica biletul jucat într-o agenție trebuie să accesezi site-ul operatorului: casapariurilor.ro.

Accesează meniul din partea stângă și din lista afișată dă click pe Verificare Bilete.

casa pariurilor bilet verificare

În continuare va trebui să scrii Numărul biletului (pe care-l găsești în partea dreaptă sus a biletului) și Codul biletului (Numar control afișat în partea inferioară a biletului).

După ce ai dat click pe butonul galben "VERIFICAȚI BILETUL" și pe ecran îți va fi afișat biletul tău cu starea fiecărui pronostic în parte. Astfel poți vedea ce pronosticuri sunt câştigate, în desfăşurare sau pierdute.

Casa Pariurilor rezultate live este o altă funcţie prin care poţi să verifici pariurile. În acest caz trebuie să identifici meciurile de pe biletul tău în fereastra de livescore.

Rezultatele la fotbal la Casa Pariurilor pe meciurile finale sunt de asemenea actualizate aproape instant în tabul de verificare PIN.

La fel stă treaba şi cu rezultatele live la tenis la Casa Pariurilor, meciurile fiind actualizate foarte rapid.

Casa Pariurilor verificare bilet plasat online

În cazul în care preferi să joci bilete pariuri online, lucru pe care îl recomand, și plasezi bilete pe net la Casa Pariurilor, atunci trebuie să ştii că poţi verifica foarte uşor starea pariurilor.

După ce intri pe site trebuie să accesezi meniul Casa Pariurilor Login, aflat în partea dreapta sus. Acolo vei introduce numele de utilizator şi parola.

Odată logat dă click pe balanța contului din partea dreaptă sus. După aceea dă click pe ISTORIC PARIURI și selectează ceea ce interesează, dintre:

  • Istoric pariuri prematch
  • Istoric pariuri LIVE
  • Istoric Virtuale
  • Istoric Loto
  • Istoric Lucky Six / X / Next 6.
istoric casa pariurilor online

După ce ai accesat meniul de bilete care te interesează vei putea vedea rezultatul pariurilor plasate, ordonate cu funcţia prestabilită în ordinea celor mai recente bilete.

De asemenea ai acces la funcţia filtru. Acolo poţi să alegi să-ți fie afișate doar anumite tipuri de bilete (Simplu, Domino, câștigate, pierdute etc).

Nu în ultimul rând ai posibilitatea să-ți fie afișate doar dintr-o anumită perioadă de timp selectată de timp.

Dacă ai nelămuriri sau nevoie de ajutor suplimentar pentru verificare bilet la Casa Pariurilor poți să lași un mesaj în secţiunea de comentarii de mai jos.

CASE DE PARIURI ONLINE NOI

logo elite slots


1.000 RON + 100 RON FREEBET

logo don 3

100% PÂNĂ LA 500 RON

logo magnumbet

500 RON PARIU FĂRĂ RISC

Bilet câștigător Casa Pariurilor, cât timp este valabil?

Dacă te întrebi în cât timp poți ridica banii de la Casa Pariurilor ai răspunsul aici!

Perioada de valabilitate a unui bilet este de 30 de zile. După această perioadă este posibil nu vei mai putea primi câștigul.

S-ar putea  te intereseze și: