Verificare bilet Casa Pariurilor

6

În acest articol îţi arăt cum verifici dacă biletul plasat de tine la agenţia Casa Pariurilor este câştigător prin accesarea funcţiei casa pariurilor verificare bilet. O să-ţi prezint modalităţile de verificare a unui bilet plasat offline, în agenţie, dar şi a unui bilet jucat la pariuri sportive online.

Vezi AICI care este casa de pariuri online preferată de români!

Verificare bilet Casa Pariurilor

1. Verificare online bilet jucat în agenţiile Casa Pariurilor.

În primul rând, trebuie să ştii că biletul tău are un cod pin prin intermediul căruia îi poţi verifica statusul. În imaginea de mai jos am încercuit locul unde găsești codul PIN pe biletul jucat într-o agenție Casa Pariurilor.

bilet casa pariurilor

Pentru a verifica biletul jucat într-o agenție trebuie să accesezi site-ul operatorului:, www.casapariurilor.ro. În partea dreaptă sus vei găsi o căsuță în care scrie „Verificare bilet (PIN)”. Acolo trebuie să introduci codul pin scris pe bilet.

verificare bilet casa pariurilor 2021

După ce ai scris codul pin și ai dat click pe butonul rosu „Verifică” din dreptul acelei căsuțe pe ecran îți va fi afișat biletul tău cu starea fiecărui pronostic în parte. Astfel poți vedea ce pronosticuri sunt câştigate, în desfăşurare sau pierdute.

Casa Pariurilor rezultate live este o altă funcţie prin care poţi să verifici pariurile. În acest caz trebuie să identifici meciurile de pe biletul tău în fereastra de livescore.

Rezultatele la fotbal la Casa Pariurilor pe meciurile finale sunt de asemenea actualizate aproape instant în tabul de verificare PIN.

La fel stă treaba şi cu rezultatele live la tenis la Casa Pariurilor, meciurile fiind actualizate foarte rapid.

2. Casa Pariurilor verificare bilet plasat online.

În cazul în care preferi să joci bilete pariuri online, lucru pe care îl recomand, și plasezi bilete pe net la Casa Pariurilor, atunci trebuie să ştii că poţi verifica foarte uşor starea pariurilor.

După ce intri pe site trebuie să accesezi meniul Casa Pariurilor Login, aflat în partea dreapta sus. Acolo vei introduce numele de utilizator şi parola.

Odată logat tot ce-ți rămâne să faci este să accesezi butonul „Bilete”, aflat tot în partea din dreapta sus a paginii principale.

casa pariurilor cont online

După ce ai accesat meniul de bilete vei putea vedea rezultatul pariurilor plasate, ordonate cu funcţia prestabilită în ordinea celor mai recente bilete.

casa pariurilor verificare bilet online

După ce ai deschis pagina de bilete ai acces la funcţia filtru.

Aici poţi vedea rezultatele biletelor plasate de tine pentru un anumit interval de timp sau le poţi afişa doar pe cele câştigate ori numai pe cele pierdute.

În cazul unor bilete cu mai multe evenimente, poţi vedea care s-au terminat şi care mai sunt în derulare.

Dacă ai nelămuriri sau nevoie de ajutor suplimentar pentru verificare bilet la Casa Pariurilor poți să lași un mesaj în secţiunea de comentarii de mai jos.

Nu ești mulțumit de oferta de pariuri de la Casa Pariurilor? Atunci vezi AICI care este casa de pariuri cu cea mai bună ofertă pentru români!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON250% pana la 2500 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1
Wade
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 1979%+881.00Vezi Ponturi

6 COMENTARII

 1. De ce schimbați cotele mereu și nu ne lăsați să facem un bilet așa cum vrem?Când vedeți că biletul ar fi Plauzibil cat de cat incercati sa ne opriți și în același timp schimbați cotele.
  Este Absurd dar nu e nimic sunt mai multe case de pariuri.

  • Salut,

   Catalin in primul rand nu vede nimeni daca biletul este cat de cat plauzibil daca n-a fost jucat. Nu acesta este motivul pentru care se schimba cotele.
   Dar nu contest ca ar putea fi o strategie a agentiei daca se intampla constant (gen afiseaza cotele putin mai mari si cand se plaseaza biletul mai scade din ele), dar asta clar nu se poate intampla la toate pariurile.
   Daca nu esti multumit de serviciile oferite de Casa Pariurilor ai putea incerca una dintre agentiile online de top din Romania, prezentate pe pagina https://biletu-zilei.com/case-de-pariuri-online/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here