Casa Pariurilor bonus 2021

Casa Pariurilor este una dintre casele de pariuri online legale în România în anul 2021. Ea este și sponsorul primelor 2 ligi din fotbalul românesc.

Dacă în rândul agențiilor de pariuri stradale este în top 3, în top case pariuri n-aș situa-o între primele 10. 

Casa Pariurilor Logo

L1160652W000306

 • poți depune fără card
 • depunere minimă: 20 RON
 • miza minimă: 1 RON

Vezi AICI care este cea mai bună casă de pariuri online în 2021!

bonus de bun venit
aplicatie mobil
pariuri live
streaming live
cash out
cazino

1. Casa Pariurilor bonus 100% din prima depunere până la 200 RON

Casa Pariurilor Bonus 2021

Casa Pariurilor nu impresionează din punct de vedere al bonusului de bun-venit. Prima depunere este dublată în limita a 200 RON, asta în timp ce pe betano.com se acordă bonus 100% până la 500 RON + un pariu gratuit de până la 500 RON la primul depozit efectuat.

Pentru a primi bonusul de la Casa Pariurilor depunerea trebuie să fie de cel puțin 25 RON și trebuie să selectezi Bonus de Bun venit SPORT în formularul de înregistrare. 

Bonusul va fi activ în cont după ce suma depusă a fost rulată o dată. El va trebui acceptat în 3 zile de la acordare și va trebui rulat în 7 zile de la data creditării în cont.

După ce devine activ bonusul trebuie pariat ÎN ÎNTREGIME pe unul sau mai multe evenimente la o cotă minimă de 1.60 per selecție. Pariurile închise cu funcția Cashout sau care au primit cota 1.00 nu sunt luate în calcul la rulaj. 

2. Casa Pariurilor înregistrare

Casa Pariurilor Formular Cont Nou

Să te înregistrezi la Casa Pariurilor online este foarte simplu. 

Intră pe casapariurilor.ro și dă click în partea dreaptă sus pe butonul ÎNREGISTRARE. Se va deschide un formular precum cel din imaginea de mai sus. 

În respectivul formular completează corect toate datele solicitate. Nu uita să selectezi și bonusul (dacă dorești la pariuri sau la cazino).

3. Verificarea identității

Ca să verifici identitatea la Casa Pariurilor trebuie să te loghezi în cont și să dai click pe numele tău de utilizator afișat în partea dreaptă sus. 

Se va deschide o pagină în care va trebui să selectezi în coloana din stânga opțiunea Verificarea identității. Acolo va trebui să introduci poza cărții de identitate. Ai grijă să fie toate datele vizibile. 

În plus s-ar putea ca la un moment dat să fie necesar să verifici și adresa. În acest caz va trebui să încarci o factură care este pe numele tău (poate fi inclusiv un extras de cont bancar). Ține cont că respectiva factură nu trebuie să fie mai veche de 90 de zile.

4. Metode de depunere și retragere

Dacă la agenții precum publicwin.ro putem alimenta contul prin 6 metode de plată, la Casa Pariurilor sunt disponibile doar 3 variante:

 • în agențiile stradale Casa Pariurilor - mergi într-o locație cu cartea de identitate, spune-i operatoarei username-ul contului online și dă-i banii iar contul va fi alimentat instant. De precizat faptul că prin această metodă de plată NU se plătește taxa de 2% din suma depusă.
 • card bancar - cea mai folosită metodă de plată n-avea cum să lipsească. Dacă nu ai un card și vrei să aplici pentru unul menționează operatoarei de la bancă faptul că vrei să folosești cardul pentru pariuri online.
 • Paysafecard - găsești acum un PayPoint aproape în orice magazin Mega Image sau Profi pentru a alimenta contul online de la Casa Pariurilor.

Metodă depunere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

Casa Pariurilor

10 RON

20.000 RON

instant

0

card

20 RON

20.000 RON

instant

2%

paysafecard

20 RON

20.000 RON

instant

2%

Poți retrage bani de la Casa Pariurilor prin următoarele metode:

dintr-o agenție Casa Pariurilor - va trebui să selectezi agenția de unde vei merge să ridici câștigul. Vei primi un cod al tranzacției, alături de codul contului tău online. Cu acele date trebuie să mergi la agenția selectată. Poți merge în ziua în care ai retras (dacă suma câștigată este de maxim 1.000 RON) sau în ziua următoare pentru o sumă mai mare.
card bancar - limita minimă la o astfel de retragere este de 50 RON, iar timpul de procesare este de 2-3 zile lucrătoare. 
Transfer bancar rapid - practic este o metodă similară cu retragerea pe card, doar că tranzacția va dura puțin mai mult. Banii ajunși în contul bancar vor putea fi scoși după aceea cu cardul de la bancomat.

Indiferent de metoda de plată aleasă îți va fi oprit impozitul pentru pariuri online.

Metodă retragere

Suma minimă

Suma maximă

Casa Pariurilor

10 RON

45.000 RON

card

50 RON

45.000 RON

transfer bancar

10 RON

45.000 RON

5. Cum plasezi primul pariu

Dacă ai făcut până acum vreun bilet pe site-ul Casa Pariurilor pentru a merge cu codul într-o agenție stradală îți va fi foarte simplu să joci primul bilet online.

Selectezi pronosticurile din oferta Casa Pariurilor și acestea vor apărea în partea dreaptă pe Bilet. Dacă pentru codul unui bilet ce urmează să fie plasat în agenție trebuie să ai selectată opțiunea AGENȚIE pe Bilet, pentru a juca un bilet online va trebui să apeși pe ONLINE.

În continuare va trebui să scrii miza pe care vrei s-o joci și să dai click pe butonul Pariază acum. 

În cazul în care vrei să joci un bilet în sistem acolo unde acum scrie SIMPLU în imaginea alăturată va trebui să selectezi SISTEM.

Casa Pariurilor Bilet Online

6. Oferta pentru mobil

Dacă ai un dispozitiv mobil cu conexiune la internet vei putea să joci pariuri online la Casa Pariurilor. Ai 2 posibilități: fie să descarci Casa Pariurilor apk, fie să joci direct din browser-ul telefonului / tabletei.

6.1. Aplicația de pariuri pentru mobil

Intră pe m.casapariurilor.ro și în partea de sus a paginii vei vedea un buton pe care scrie Descărcare. Dă click pe el și fișierul apk va fi descărcat instant în telefonul tău. După aceea instalezi aplicația ca pe oricare alta. 

Este posibil să-ți se ceară să aprobi descărcări din Surse necunoscute. Intră în setările telefonului și acceptă aceste descărcări, deoarece aplicația de la Casa Pariurilor, ca de altfel și cele mai tari aplicații pentru pariuri pe mobil sunt sigure. Problema este că Google Play nu acceptă aplicații de jocuri de noroc și de aceea nu sunt considerate sigure.

În cazul în care ai un iPhone sau un iPod vei găsi aplicația Casa Pariurilor în AppStore. 

6.2. Site optimizat pentru mobil

Dacă nu vrei să descarci în telefonul tău o aplicație de pariuri atunci vei putea să joci fără probleme direct în browser. Accesează m.casapariurilor.ro, adresa web a celor de la Casa Pariurilor pentru mobil.

7. Pariuri disponibile la Casa Pariurilor

Dacă în trecut oferta de pariuri de la Casa Pariurilor era una modesta lucrurile s-au schimbat în a doua parte a anului 2020. Atunci compania care deține atât Casa Pariurilor, cât și eFortuna a decis să transfere oferta de pariuri existentă la Fortuna și pe casapariurilor.ro. 

Astfel în prezent oferta de pariuri disponibile de la Casa Pariurilor este vasta. Se poate paria de la fotbal la sărituri cu schiurile sau de la tenis la șah. 

Și din punct de vedere al ofertei de pariuri pentru fiecare meci Casa Pariurilor se prezintă bine. Chiar și în aceste condiții există o diferență mare între 100-110 opțiuni de pariuri pentru un meci de fotbal cât avem la Casa Pariurilor și 300+ câte găsim la meciurile din oferta betano.com.

8. Casa Pariurilor streaming și pariuri live

În condițiile în care este sponosorul Ligii 1 din România nu este surprinzător faptul că este singura agenție online la care pot fi vizionate meciurile din această competiție.

Pe lângă meciurile din Liga 1 mai sunt transmise live video și alte evenimente sportive. N-am găsit, însă, un calendar ca să-ți pot spune exact care ar fi acestea. Totuși, intrând pe pagina de pariuri live de la Casa Pariurilor am observat multe meciuri de tenis din turnee ITF transmise cu streaming.

Casa Pariurilor Pariuri Live

În ceea ce privește pariurile live de la Casa Pariurilor din nou nu ne putem plânge că ar fi o ofertă slabă. Într-o dimineață de vineri la ora 10 erau pe pagina de pariuri live evenimente fotbalistice din campionatul U19 al Vietnamului, meciuri de tenis de masă, de badminton etc.

9. Bonusuri și promoții

Până să preia oferta de pariuri de la Fortuna, Casa Pariurilor nu venea cu nimic special pe platforma online. Între timp lucrurile s-au schimbat 

Casa Pariurilor Bonusuri

9.1. Pariul Șansă

Dacă biletul jucat de tine la Casa Pariurilor este compus din minimum 11 evenimente, fiecare cu cota minimă 1.30, atunci el va fi eligibil pentru Pariul Șansă.

Se va oferi bonus 10% din câștigul total împărțit la cota meciului pierdut dacă biletul va fi pierdut din cauza unui singur pronostic.

9.2. Bonus cât Casa

Casa Pariurilor oferă cel mai mare bonus pentru biletele cu multe meciuri. Primești până la 150% extra dacă biletul tău a fost câștigat și fiecare pronostic a avut cota minimă 1.25.

Bonusul maxim de 150% din câștig este acordat pentru minim 26 de evenimente. Cel minim este de 1% și se oferă la pariurile single, precum este pontul zilei.

9.3. Meciul zilei

În secțiunea Meciul Zilei de pe site-ul casapariurilor.ro vei găsi meciuri la care se oferă cote îmbunătățite pentru rezultat final 1x2.

Pentru a beneficia de o cotă prezentă acolo va trebui să combini pe bilet minim 3 pronosticuri (acesta de la Meciul Zilei și încă minimum 2).

9.4. Oferta PLUS

În cadrul Ofertei Plus se oferă cote mai mari pentru victoriile unor echipe. Cotele sunt cu atât mai mari, cu cât numărul de evenimente de pe bilet este mai mare.

Pentru a beneficia de o cotă din cadrul Ofertei Plus trebuie să ai alte minim 4 pronosticuri pe bilet. În cazul în care ai minim 7 pariuri pe lângă cel din Oferta Plus cota va fi și mai mare, iar pentru minim 11 cota va fi crescută iar.

De exemplu:

FCSB - Astra

 • Cota standard pentru victorie FCSB - 1.50
 • Oferta Plus + alte 4 meciuri - cota 1.57
 • Oferta Plus + alte 7 meciuri - cota 1.65
 • Oferta Plus + alte 11 meciuri - cota 1.78

10. Casa Pariurilor contact

Serviciciul de Asistență clienți de la Casa Pariurilor este disponibil în intervalul orar 10-22.
Poți lua legătura cu staff-ul agenției prin următoarele metode de contact:

 • formular de contact pe site (vei primi răspuns pe e-mail).
 • telefonic la numărul +4031 423 17 17
 • e-mail la adresa [email protected]

11. Păreri și comentarii ale pariorilor despre agenție

În primul rând, dacă cumva ai jucat până acum la Casa Pariurilor îți recomand să ne lași părerea ta în secțiunea de comentarii de mai jos.

Cât despre părerile altor pariori m-aș feri să le iau în calcul și aici nu mă refer doar la Casa Pariurilor ci la modul general. Dacă vei căuta păreri despre ceva legat de site-urile caselor de pariuri un procent foarte mare va fi legat de probleme, nemulțumiri. Acele probleme pot apărea și din vina pariorului, doar că dacă problema respectivă s-a rezolvat respectivul nu va mai reveni să facă un update la comentariu și să spună că de fapt s-a rezolvat. 

Și vin cu un exemplu concret, nu neapărat legat de Casa Pariurilor. La un articol de pe site la care scriam despre o altă agenție de pariuri a comentat cineva că i-a fost închis contul abuziv. I-am cerut un username, mi l-a dat și am luat legătura cu staff-ul agenției. Contul de fapt era închis pentru că nu se făcuse verificarea contului în termenul stabilit de lege, nimic abuziv. 

Nu spun că nu poți găsi și păreri negative pertinente, în care pariorul are dreptate, doar că înainte să iei de bune toate părerile despre o casă de pariuri îți recomand să fii precaut.

12. Întrebări frecvente

În continuare îți voi prezenta câteva întrebări pe care le au pariorii atunci când vine vorba de Casa Pariurilor.

Este legal să joc pariuri online la Casa Pariurilor?

Agenția operează în România sub licența ONJN nr. L1160652W000306, valabilă până în iulie 2026. Astfel n-ai de ce să-ți faci griji legate de acest aspect. Este legal să joci la pariuri online la Casa Pariurilor.

Trebuie să verific contul?

Ești obligat prin lege să verifici contul în cel mult 30 de zile de la efectuarea primei depuneri. Poți încărca documentele solicitate așa cum ți-am arătat la punctul 3 din această recenzie și în cel mult 2-3 zile lucrătoare contul va fi verificat. În această perioadă vei putea folosi în continuare contul de pariuri.

Pot închide pariuri cu funcția Cashout?

Da, Casa Pariurilor are disponibilă funcția Cashout. Aceasta nu este totuși la nivelul netbet.ro, unde poți închide numai o parte din pariu grație funcției Cashout parțial.

Pot urmări evenimente sportive în direct?

Pe platforma de pariuri live vei putea urmări în transmisiune directă evenimente sportive. Totuși, spre deosebire de betano.com, nu sunt transmise meciuri din campionate de top, precum Italia Serie A, Germania Bundesliga sau Spania La Liga. 

Ce taxe trebuie să platesc dacă am câștigat la Casa Pariurilor?

Toate retragerile de până la 66.750 RON sunt taxate cu 1% drept impozit pe câștig. Impozitul este oprit direct la sursă, astfel că nu trebuie să plătești nimic.