Casa Pariurilor Online

Casa Pariurilor este una dintre case pariuri online din România, care s-a făcut întâi remarcată în mediul offline. O găsim în 2024 și online, iar aici ai toate informațiile utile cu privire la această platformă de jocuri și pariuri sportive.

logo casa pariurilor n

Bonus 50 lei fără depunere +
pariuri fără risc până la 250 RON

Bonus Casa Pariurilor online în 2024

bonus casa pariurilor sport

Dacă vrei să primești bonus pariuri sportive pe platforma Casa Pariurilor, de 50 RON la înregistrare + 250 RON pariuri fără risc, urmează pașii de mai jos:

 1. Accesează site-ul casapariurilor.ro și înregistrează-te.
 2. În maxim 5 zile de la înregistrare vei primi un bonus de 50 RON fără depunere pe care îl folosești cum dorești la sport.
 3. Primele 5 bilete plasate la pariuri sportive pe cotă de minim 2.00 sunt considerate fără risc. Dacă pierzi un bilet, primești suma mizată sub formă de puncte de loialitate.

Termeni și condiții bonus Casa Pariurilor

 • Ca să beneficiezi de un bonus de bun venit fără depunere trebuie să îți faci cont și să îl verifici.
 • Bonusul de 50 RON la verificare, fără depunere, poate fi folosit exclusiv în secțiunea SPORT.
 • Primele 5 bilete plasate pe cote de minim 2.00 sunt fără risc, adică vei primi înapoi miza pentru fiecare bilet pierdut (până la 50 RON) sub formă de puncte de loialitate. 
 • Punctele de loialitate acumulate pot fi folosite pentru a plasa pariuri sportive live sau prematch, fără restricții de cote, iar câștigurile trec direct în balanța de bani reali.

Despre Casa Pariurilor

Casa Pariurilor face parte din Hattrick PSK d.o.o., o companie cu sediul în Croația.

Este aceeași companie care deține și Fortuna. Prin urmare nu trebuie să fie o surpriză dacă Fortuna și Casa Pariurilor România au oferte de pariuri similare.

Apărută mai întâi pe piața de pariuri din România în mediul offline, acolo unde este de altfel și între cele mai bune agenții, Casa Pariurilor a trecut și în online începând din 2016.

Chiar dacă atrage mulți pariori din România la mai multe aspecte este în urma unor case de pariuri cu vechime, precum Unibet, Netbet sau chiar Fortuna.

Casa Pariurilor aspecte pozitive și negative

PRO:

 • La Casa Pariurilor oferta de pariuri este bogată
 • Creatorul de pariuri
 • Cash Out

CONTRA:

 • Bonus de bun venit destul de mic.

Tutorial înregistrare cont Casa Pariurilor

Crearea unui cont Casa Pariurilor se face foarte simplu, în doar câteva minute. Toate datele trebuie completate într-o singură pagină.

Înainte să dai click pe butonul ÎNREGISTRARE îți recomand să citești cu atenție toate datele completate, deoarece o singură greșeală va duce ulterior la închiderea contului.

casa pariurilor cont nou 0623

După cum poți vedea și în imaginea de mai sus datele solicitate de către Casa Pariurilor România sunt următoarele:

 • Nume de utilizator - completezi cu un username de care vei avea nevoie ulterior la fiecare login în contul Casa Pariurilor și care trebuie să fie format din minim 5 și maxim 20 de caractere. 
 • Parola - scrii o parolă compusă din cel puțin 8 și maxim 20 de caractere, printre care trebuie să se regăsească cel puțin o literă mică, una mare și o cifră. O vei folosi după aceea de fiecare dată când apeși butonul Casa Pariurilor login.
 • Adresa de email - scrie o adresă de mail la care ai acces, deoarece vei primi pe ea un mail cu link-ul de activare a contului. 
 • Număr de telefon - scrie numărul tău de telefon mobil începând cu a doua cifră. Completează-l corect pentru că vei primi un SMS cu un cod de validare a contului.
 • Prenume - scrie prenumele din cartea de identitate, iar dacă ai 2 prenume trebuie să le scrii pe ambele. 
 • Nume - scrie numele de familie, exact așa cum este trecut în cartea de identitate.
 • CNP - completează cu Codul Numeric Personal format din 14 cifre, cod pe care îl găsești scris pe buletin.
 • Bonus - alegi ce bonus dorești să obții, variantele fiind bonus la pariuri sau la cazino. Poți, de asemenea, să alegi să nu primești vreun bonus la jocurile de noroc sau, dacă ai un cod bonus va trebui să selectezi opțiunea respectivă și să completezi după aceea codul.
 • Bifează caseta prin care ești de acord cu procesarea datelor personale, precum și pe cea prin care confirmi că ai peste 18 ani și că accepți termeni și condiții.
 • După ce ai bifat cele 2 casete apasă pe butonul ÎNREGISTRARE pentru a finaliza procesul de creare cont Casa Pariurilor.

Cum verifici contul de pariuri online

În maxim 30 de zile de la momentul efectuării primei depuneri în contul de pariuri va fi necesar să efectuezi verificarea contului.

Aceasta se face foarte simplu, încărcând documentele solicitate în secțiunea CONTUL MEU - VERIFICAREA IDENTITĂȚII de pe site-ul casapariurilor.ro.

Documentele care trebuie expediate către casa de pariuri online sunt prezentate în continuare.

Verificarea identității

Încarcă o poză clară a unui act de identitate: carte de identitate, permis de conducere, pașaport.

Verificarea adresei de domiciliu

În cazul în care va fi necesară această verificare poți expedia o poză color a unei facturi de utilități sau a unui extras de cont bancar. Ai grijă să nu fie mai veche de 3 luni și numele & adresa să fie vizibile.

Alte documente

Pe parcurs, în funcție de metoda cu care ai alimentat contul, va fi necesar să faci și verificarea metodei de plată.

Va trebui să încarci o poză cu cardul pentru pariuri online utilizat la depunere (trebuie să fie vizibile doar primele și ultimele cifre ale cardului și să acoperi codul de securitate de pe verso) sau să faci un screenshot al portofelului electronic (Skrill, Paysafecard) cu care ai depus anterior.

În mod normal verificarea contului de pariuri va fi efectuată în 24-48 de ore de la trimiterea documentelor. În tot acest timp poți folosi contul fără niciun fel de restricții.

Casa Pariurilor - metode de plată (depuneri și retrageri)

Metode de depunere Casa Pariurilor - cum alimentezi contul online

Dacă la alte case de pariuri putem alimenta contul prin 6 metode de plată, la Casa Pariurilor sunt disponibile doar 4 metode de plată, după cum urmează:

 • card bancar: depunere minimă 20 RON - depunere maximă 100.000 RON
 • agenții stradale Casa Pariurilor: 10 RON - 45.000 RON
 • Paysafecard: 20 RON - 20.000 RON
 • ApplePay - 20 RON - 20.000 RON
 • Okto.Cash: 20 RON - 4.500 RON
 • Abon: 25 RON - 300 RON

În cazul în care vrei să depui bani în contul de pariuri online într-o agenție Casa Pariurilor ai nevoie de actul de identitate și de username-ul contului de pariuri online.

Indiferent de metoda de depunere aleasă casa de pariuri îți va opri o taxă de 2%.

Metode de retragere Casa Pariurilor - cum scoți câștigurile

 • card bancar: retragere minimă 50 RON - maximă 100.000 RON
 • agenții stradale Casa Pariurilor: 10 RON - 45.000 RON
 • transfer bancar: 50 RON - 100.000 RON.
 • Paysafecard: 50 RON - 20.000 RON.

Verificarea unei cereri de retragere din contul de pariuri poate dura până la 72 de ore. În tot acest timp ai posibilitatea să intri în cont, după care să anulezi retragerea aflată în așteptare.

Pentru a scoate banii dintr-o agenție stradală Casa Pariurilor va trebui să selectezi agenția de unde vei merge să ridici câștigul.

Vei primi un cod al tranzacției, alături de codul contului tău online. Cu acele date trebuie să mergi la agenția selectată.

Poți merge în ziua în care ai retras (dacă suma câștigată este de maxim 1.000 RON) sau în ziua următoare pentru o sumă mai mare.

Cum pariezi la Casa Pariurilor

Ți-am arătat cum deschizi cont de pariuri și cum depui bani în el ca să iei bonusul. Acum a venit timpul să-ți explic cum decurge plasarea pariurilor la Casa Pariurilor.

În primul rând trebuie să cauți evenimentul pe care dorești să joci pariuri.

O poți face accesând lupa de căutare din partea de sus a paginii sau poți răsfoi la Casa Pariurilor oferta întreagă print-un click jos pe AZ Sporturi și apoi alegi liga din sportul dorit.

casa pariurilor homepage

Cum plasezi un bilet simplu la Casa Pariurilor

În momentul în care ai găsit pariul dorit în oferta Casa Pariurilor, poate fi chiar pariu live, apasă pe cota acestuia.

Caseta care conține pontul ales va fi acum pe background de culoare diferită. În partea inferioară a paginii se va afișa biletul de pariuri, precum în imaginea de mai jos.

casa pariurilor bilet simplu

Dă click pe respectiva bandă din partea inferioară a paginii și se va deschide biletul de pariuri, precum în imaginea de mai jos.

Acolo ai de făcut 2 lucruri: să scrii miza pe care vrei să o mizezi în caseta din dreptul la De plată: și să plasezi biletul la agenția de pariuri.

bilet casa pariurilor

Casa Pariurilor - cum plasezi un bilet multiplu

Adaugă câte pronosticuri dorești pe biletul zilei și vei putea juca la fel ca un bilet simplu. Nu va trebui să schimbi nimic în partea superioară unde scrie SIMPLU, ci doar să scrii miza și să pariezi.

Cum joci un bilet în sistem la Casa Pariurilor

Pentru a juca un bilet tip sistem la Casa Pariurilor apasă acolo unde scrie SIMPLU în partea de sus a paginii și schimbă în SISTEM.

După aceea va trebui să bifezi sistemul sau sistemele pe care vrei să le joci la Casa Pariurilor. De exemplu eu am bifat în imaginea de mai jos sistem 2/3 (3x).

Miza trecută se va înmulți cu numărul dintre paranteze, adică eu am scris 10 și cum între paranteze era 3x, înseamnă că miza totală a acestui bilet din imagine era de 30 lei.

În final apasă pe butonul prin care plasezi efectiv respectivul bilet la Casa Pariurilor.

casa pariurilor bilet sistem

Casa Pariurilor sisteme cu bază

Pentru a plasa un bilet în sistem cu bază sau baze la Casa Pariurilor trebuie să ții cont de ce am scris mai sus la modificarea din SIMPLU în SISTEM.

După aceea va trebui să dai click pe butonul FIX din dreptul pronosticului sau pronosticurilor care dorești să fie baze. La respectivele pronosticuri selectate textul Fix va apărea pe background galben.

casa pariurilor sisteme cu baza

Ține cont că la biletul cu baze toate pronosticurile selectate ca baze trebuie să fie câștigate pentru ca biletul să aibă șanse să fie câștigat!

După ce ai ales baza / bazele procedezi la fel ca mai sus la sistem, adică bifezi caseta sau casetele din dreptul sistemului / sistemelor pe care vrei să le joci, scrii miza per variantă și apeși pe butonul verde prin care vei plasa biletul la Casa Pariurilor.

Aplicația Casa Pariurilor pentru Android și iPhone

Casa Pariurilor apk pentru Android

Vei găsi aplicația Casa Pariurilor în Magazin Play cu denumirea Casa Sport.

Aplicația Casa Pariurilor nu are un rating prea bun, primind în medie doar 3.4 stele din peste 1.700 de recenzii.

De asemenea, poți descărca Casa Pariurilor app și direct de pe site-ul agenției, accesând butonul din partea superioară a paginii.

Aplicația Casa Pariurilor pentru iPhone

În cazul în care vrei să joci pariuri sportive la Casa Pariurilor de pe iPhone caută în App Store aplicația cu același nume, în speță Casa Pariurilor.

Cu 4.3 stele primite, în medie, din peste 800 de voturi aplicația se află pe locul 6 în categoria Sport.

Având descărcată aplicația vei putea să joci oriunde te-ai afla și la orice oră.

Casa Pariurilor oferta pentru fotbal și tenis

În prezent oferta de pariuri sportive este vastă. Se poate paria de la fotbal și tenis la sărituri cu schiurile sau de la tenis la șah.

Interesant este faptul că avem posibilitatea să setăm să fie afișate doar cote dintr-un anumit interval.

De exemplu dacă vrei să joci la Casa Pariurilor doar ponturi cu cota minimă 1.60 și cota maximă 3.00 poți alege acest interval selectând la fel cum am făcut-o eu în imaginea de mai jos.

casa pariurilor selectare cote

Și din punct de vedere al ofertei de pariuri pentru fiecare meci Casa Pariurilor se prezintă bine.

Casa Pariurilor oferta pe fotbal

Am intrat în secțiunea de pariuri pe fotbal de la Casa Pariurilor, acolo unde am găsit o compartimentare destul de bună a competițiilor.

Partea bună este că se pot juca la Casa Pariurilor pariuri atât pe cele mai tari competiții, incluzând aici și Liga 1, cât și pe meciuri din ligi mai puțin atractive.

Se poate selecta să fie afișate doar partidele dintr-o anumită competiție și din anumite zile.

Există posibilitatea să fie afișate tipurile de pariuri (Pauză sau final / Victorie fără egal / Total goluri sub peste etc), nu doar 1x2 și șansă dublă.

Dacă vrei, să zicem, să joci la Casa Pariurilor pe total goluri prima repriză pe Liga 1 nu va fi necesar să deschizi fiecare meci în parte dintr-o anumită zi, doar selectezi tipul acesta de pariu și vei vedea toate pariurile disponibile din ziua selectată.

De precizat că există o diferență mare între 100-110 opțiuni de pariuri pentru un meci de fotbal cât avem la Casa Pariurilor și 300+ câte găsim la meciurile din oferta Betano.

Casa Pariurilor oferta pe tenis

Și din punct de vedere al ofertei de pariuri pe tenis Casa Pariurilor este o agenție competitivă.

La meciuri din turnee ATP și WTA sunt disponibile peste 30 de opțiuni de pariere.

Nu lipsesc din oferta Casa Pariurilor nici meciurile din turnee challenger, cu peste 20 de tipuri de pariuri.

Pe lângă asta, ai și posibilitatea să mizezi la Casa Pariurilor pe meciuri din turnee inferioare, precum circuitul ITF sau chiar partide Futures.

Piețele de pariere pe meciurile din tenis sunt și ele abundente aș putea spune.

Pe lângă clasicul pariu pe câștigătorul partidei poți plasa pariuri și pe numărul exact de seturi, pe over sau under la game-uri jucate, handicap pe seturi sau chiar handicap pe game-uri.

Există posibilitatea de a paria pe victoria unuia dintre jucători inclusiv abandon, ceea ce înseamnă că dacă jucătorul va fi declarat câștigător inclusiv urmare a abandonului oponentului său, biletul astfel jucat va fi declarat câștigător.

Chiar dacă nu este într-atât de vastă precum la fotbal, pot spune că și la tenis avem la Casa Pariurilor o ofertă bogată plină de piețe de pariere foarte atractive.

Casa Pariurilor pariuri live și streaming

Casa Pariurilor live are o ofertă destul de consistentă, cu multe evenimente sportive pe care se poate paria în timp real atât din browser, cât și prin intermediul Casa Pariurilor apk pentru pariuri pe mobil.

Platforma de pariuri sportive live de la Casa Pariurilor arată și ea destul de bine.

În primul rând există la Casa Pariurilor o compartimentare pe fiecare disciplină sportivă, începând cu fotbal și tenis și ajungând până la sporturi mai puțin populare pe care se poate paria la Casa Pariurilor live.

Interesant este faptul că evenimentele sportive pe care ai plasat pariuri la Casa Pariurilor live vor trece automat la Favorite. Astfel îți va fi mai ușor să le urmărești în timp real.

Și din punct de vedere al transmisiunilor live video se prezintă bine.

Nu am găsit, însă, un calendar ca să-ți pot spune exact care ar fi aceste meciuri live.

Totuși, intrând pe platforma Casa Pariurilor live am observat multe meciuri de tenis din turnee ITF transmise cu streaming live.

Dacă un meci este transmis live video vei vedea în dreptul un triunghi cu capul îndreptat spre dreapta, exact așa cum apare în imaginea de mai jos la partida dintre Colorado și Vancouver.

pariuri live casa pariurilor

În ceea ce privește numărul de evenimente de la Casa Pariurilor live din nou nu ne putem plânge că ar fi o ofertă slabă.

Bonusuri și promoții la Casa Pariurilor

Până să preia oferta de pariuri de la Fortuna, Casa Pariurilor nu venea cu nimic special pe platforma online. Între timp lucrurile s-au schimbat.

În continuare îți prezint câteva promoții Casa Pariurilor valabile pe termen lung.

Pariul Șansă - câștigi și atunci când pierzi

Dacă biletul jucat de tine la Casa Pariurilor este compus din minimum 11 evenimente, fiecare cu cota minimă 1.30, atunci el va fi eligibil pentru Pariul Șansă.

Se va oferi bonus la pariuri 10% din câștigul total împărțit la cota meciului pierdut dacă biletul va fi pierdut din cauza unui singur pronostic.

Oferta Plus

Se oferă cote mai bune pentru victoriile unor echipe de fotbal. Cotele sunt cu atât mai mari, cu cât ai mai multe evenimente pe bilet.

Pentru a beneficia de o cotă din cadrul ofertei trebuie să ai alte minim 4 pronosticuri pe biletul de pariuri.

În cazul în care ai minim 7 pariuri pe lângă cel din Oferta Plus cota va fi și mai mare, iar pentru minim 11 cota va fi crescută iar.

Meciul zilei - ai cote mai bune la cele mai tari meciuri ale zilei

În secțiunea Meciul Zilei de pe site-ul casapariurilor.ro vei găsi meciuri de fotbal la care se oferă cote îmbunătățite pentru rezultat final 1x2.

Pentru a beneficia de o cotă prezentă acolo va trebui să combini pe biletul de pariuri minim 3 pronosticuri (acesta de la Meciul Zilei și încă minimum 2).

Clubul XXL - program de loialitate pentru clienți

La Casa Pariurilor există și un program de loialitate, denumit Club XXL.

Indiferent dacă joci pariuri pre-meci, la Casa Pariurilor live sau la jocuri virtuale vei primi punctele. Ele se acordă și dacă pierzi, dar și dacă câștigi biletele plasate.

Punctele respective poți să le folosești pentru a plasa alte bilete. Poți, de asemenea, să mărești cota unui alt bilet.

Punctele de loialitate se oferă la bilete cu miza minimă de 5 lei. Pentru fiecare 5 lei pariați pe un bilet eligibil vei primi un punct.

Bilet eligibil, adică:

 • bilet pre-meci cu cota minimă 3.00.
 • bilet cu pariuri live cu cota minimă 2.00.
 • bilet plasat în secțiunea virtuale.

În fiecare zi poți obține maxim 500 de puncte la fiecare dintre cele 3 secțiuni.

Punctele de loialitate pot fi utilizate pentru plasarea de bilete pre-meci sau live. 50 de puncte de loialitate sunt echivalentul la 1 leu.

De precizat că nu poți plasa un bilet concomitent cu punctele de loialitate și bani reali.

O altă modalitate prin care poți folosi punctele de loialitate este pentru a cumpăra bonus de tip cotă mărită, astfel:

 • cotă mărită cu 20% la bilete cu minim 5 evenimente, fiecare cu cota minimă 1.40, miza maximă 100 lei.
 • cotă mărită cu 50% la bilete cu minim 8 evenimente, fiecare cu cota minimă 1.40, miza maximă 100 lei.

Atunci când ești eligibil pentru o cotă mărită vei găsi pe bilet unul sau 2 butoane cu textul: Mărește-ți câștigurile cu 20% / Mărește-ți câștigurile cu 50%.

Maratonul la fotbal / tenis - joci pariuri zilnic și câștigi bani cash

Ocazional, vei găsi la această casă de pariuri un Maraton al fotbalului sau al tenisului.

Perioada de desfășurare nu este fixă, poate fi de o săptămână, 10 zile sau 2 săptămâni).

Jocul este unul de tip survival, adică va trebui să pariezi zilnic suma minimă de 30 de lei pe meciul sau meciurile descrise în promoția respectivă.

Spre exemplu, în momentul de față se desfășoară un Maraton la tenis iar cerința pentru a rămâne în competiție este să plasezi zilnic pariuri pe mize minime de 30 de lei și cote de minim 2.00, bilete exclusiv live.

În momentul în care debutează această promoție cu caracter ocazional, va fi stabilit și un câștig minim garantat care va crește în valoare pe măsură ce sunt mai mulți jucători eliminați.

Atenție! Pentru a rămâne în competiție (nu uita că acest joc este unul special de tip supraviețuire) trebuie să plasezi zilnic pariul de calificare, altfel ești eliminat.

Dacă reușești să termini perioada de 7 zile cât durează acel maraton de sport, vei împărți potul, alături de ceilalți participanți care au ajuns și ei la final.

Păreri Casa Pariurilor Sport - ce spun jucătorii în 2024

În primul rând, dacă cumva ai jucat până acum la Casa Pariurilor îți recomand să ne lași părerea ta în secțiunea de comentarii de mai jos.

Pe forumuri de pariuri din România nu sunt prea multe păreri despre Casa Pariurilor.

Am găsit totuși câteva pe care le voi prezenta în continuare, cu mențiunea că față de momentul în care au fost postate respectivele recenzii lucrurile pot sta diferit în prezent.

 • "Cea mai tare casă de pariuri începând de la relații clienți până la ce vreți voi. Am câțiva ani la ei și joc sume destul de importante." - Marian
 • "Ce mă deranjează e că ține retragerile pe hold mult prea mult timp, poate ca să te răzgândești și să anulezi retragerea. În rest doar cuvinte de laudă despre Casa Pariurilor." - Marius
 • "În Casa Pariurilor apk ar trebui să facă ceva cu notificările la meciuri live că nu vin notificări la cartonașe și penalty." - Iulian
 • "Mie mi-a șters contul, m-am trezit că nu mai am cont, când am vorbit cu ei au spus că nu există contul, ca și cum nu am avut niciodată, mă întreb ce făceam dacă aveam bani în cont?" - Florin

Îți prezint și părerea mea despre Casa Pariurilor: Per ansamblu Casa Pariurilor nu este o opțiune rea, doar că sunt alte case de pariuri care oferă mai multe lucruri utile pentru un parior. Aș începe cu bonusul și aș continua cu funcția Cash Out parțial ori cu posibilitatea de a plasa un bilet live din Casa Pariurilor apk cu un singur click.

Vezi mai multe păreri despre Casa Pariurilor!

Întrebări frecvente despre Casa Pariurilor

În continuare îți voi prezenta câteva întrebări pe care le au pariorii atunci când vine vorba de Casa Pariurilor și, bineînțeles, răspunsurile aferente.

Este legal să joc pariuri online la Casa Pariurilor?

Agenția de pariuri operează în România sub licența ONJN nr. L1160652W000306, valabilă până în iulie 2026.

Astfel nu ai de ce să-ți faci griji legate de acest aspect. Este legal să joci la pariuri online la Casa Pariurilor.

Trebuie să verific contul de pariuri ca să retrag câștigurile?

Ești obligat prin lege să verifici contul de pariuri în cel mult 30 de zile de la efectuarea primei depuneri.

Poți încărca documentele solicitate așa cum ți-am arătat la punctul 3 din această recenzie și în cel mult 2-3 zile lucrătoare contul va fi verificat. În această perioadă poți folosi în continuare contul de pariuri.

Oferă bonus de ziua ta Casa Pariurilor?

Nu este vreo informație pe site-ul casei de pariuri despre un bonus de ziua ta. Totuși, dacă ești un jucător activ este posibil să fii recompensat cu un bonus la pariuri de acest tip.

Ce impozit trebuie să plătesc dacă am câștigat la Casa Pariurilor?

Toate retragerile de până la 10.000 RON sunt taxate cu 3% drept impozit pentru pariuri. Impozitul este oprit direct la sursă, astfel că nu trebuie să plătești nimic.

Pot urmări meciuri live online la Casa Pariurilor?

Pe platforma de pariuri live poți urmări în transmisiune directă evenimente din sport.

Totuși, spre deosebire de Betano, nu sunt transmise meciuri din campionate de top, precum Italia Serie A, Germania Bundesliga sau Spania La Liga.

Pot închide pariuri cu funcția Cashout?

Da, Casa Pariurilor are disponibilă funcția Cashout. Aceasta nu este totuși la nivelul celui de la Netbet, acolo unde poți închide numai o parte din bilet grație funcției Cashout parțial.

Serviciul de asistență clienți de la Casa Pariurilor

Dacă ai o nelămurire legată de contul de pariuri Casa Pariurilor îți recomand, în primă fază, să apeși pe Ajutor, link pe care-l găsești în partea inferioară a oricărei pagini de pe site-ul casei de pariuri.

Vei ajunge pe o pagină cu mai multe secțiuni de întrebări frecvente:

 • Contul meu
 • Depuneri și Retrageri
 • Pariuri Sportive (Prematch, Live, Esports, Loto)
 • Jocuri Live
 • CAZINOU
 • Agenții Casa Pariurilor
 • Bonusuri (Cazinou și Sport)
 • Aplicațiile Casa Pariurilor.

Accesează secțiunea în care se încadrează întrebarea ta. Vei avea un nou meniu de unde poți selecta o mini categorie, pentru ca în final să-ți fie afișată o listă cu întrebări frecvente.

Dacă nu găsești acolo răspuns la întrebarea pe care o ai sau dacă vrei să afli o informație specifică pentru contul tău poți discuta cu un operator Casa Pariurilor.

O poți face pe live chat, pe Facebook Messenger, sau prin apel telefonic la numărul 0319884.

Programul de lucru al echipei de asistență clienți de la Casa Pariurilor este zilnic în intervalul orar 10-22.

În afara programului de lucru poți trimite un mail la adresa suport@casapariurilor.ro. Vei primi răspuns la mesaj în intervalul de timp menționat în paragraful precedent.

Alte jocuri de noroc la Casa Pariurilor

Secțiunea de pariuri reprezintă punctul de atracție de pe site-ul Casa Pariurilor. Dar pe lângă aceasta se mai pot juca și alte jocuri de noroc, precum cazino sau loto.

Casa Pariurilor Jocuri

La Casa Pariurilor sunt 2 secțiuni de jocuri păcănele. Una dintre ele este denumită JOCURI, cea care este de altfel și mai populară.

Acolo erau disponibile atunci când am scris acest articol peste 1.600 de jocuri.

Se putea juca de la păcănele cu speciale, disponibile în categoria Buy Bonus, până la sloturi tematice, cum ar fi jocuri ca la aparate cu fructe sau cu tematică egipteană etc.

Mai avem și păcănele în care poți cumpăra speciala, în cazul în care nu ai răbdare să farmezi runda specială cu rotiri gratuite.

Un exemplu în acest sens este Sweet Bonanza, iar alt exemplu este The Dog House Megaways.

La Casa Pariurilor Cazino bonusul de bun venit este de 300 rotiri gratuite la verificarea contului, fără depunere, plus până la 2200 rotiri gratuite pentru primele 11 depuneri de minim 50 RON fiecare.

Casa Pariurilor se regăsește și între acele cazinouri cu rotiri gratuite pentru că oferă bonusuri atât la înregistrare cât și la depunere, chiar dacă nu foarte atractive ce-i drept.

Casa Pariurilor Casino

În secțiunea CAZINOU se regăseau nu mai puțin de 250 de jocuri. De fapt aici poți găsi doar jocuri de cazino Playtech.

Interesante aici erau păcănelele cu jackpot. De exemplu la jocul de cazino Age of the Gods: God of Storms se puteau câștiga peste 3 milioane de lei prin intermediul jackpotului progresiv.

Tot în categoria aceasta denumită CAZINOU se pot juca jocuri de live casino produse de către Playtech.

Casa Pariurilor Cazinou Live

Și dacă tot am amintit de jocurile de noroc cu dealeri live acestea au și o secțiune specială.

Vei găsi acolo aceleași jocuri live ca în CAZINOU.

Prin urmare cu doar 14 jocuri disponibile atunci când am scris acest articol Casa Pariurilor stă destul de slab atunci când vine vorba de cazinoul live, în condițiile în care alte cazinouri online de top oferă peste 100 de jocuri cu dealeri reali.

Cu toate acestea, vei găsi și aici o selecție destul de bună la jocurile de de noroc cu dealeri live.

Poți să pariezi la ruletă, europeană și franceză, poți să îți încerci norocul inclusiv la jocuri de blackjack tot la mese cu dealeri live.

Loto Casa Pariurilor online

Cei care sunt pasionați de pariuri pe loterii internaționale au o secțiune de loto la Casa Pariurilor.

Acolo găsesc în prim plan cele mai populare loterii, precum Polonia 20 din 80 sau Grecia Kino 20/80.

În pagina respectivă poți vedea și care sunt loteriile care au programate extrageri în perioada imediat următoare.

Ca număr de loterii acoperite Casa Pariurilor stă destul de bine, având loterii de la cele populare menționate mai sus și până la cele din Croația sau Singapore.

Cotele oferite de acest operator de loterie internațională sunt și ele unele de top, chiar dacă nu cele mai bune din industrie, însă acolo în top.

Rezultatele la loteriile internaționale sunt stabilite foarte repede iar biletele sunt validate, de regulă, în decurs de câteva secunde după fiecare extragere.

Casa Pariurilor sporturi virtuale

În secțiunea VIRTUALE de la Casa Pariurilor poți paria pe toate jocurile virtuale întâlnite și în agenții stradale.

 • Lucky Six - pariurile pe jocul Lucky Six sunt foarte populare în România. La Casa Pariurilor au loc extrageri la fiecare 3 minute și se poate paria pe numere, pe culori, par / impar sau pe suma primelor 5 numere.
 • Lucky X - un joc asemănător cu mai cunoscutul Lucky Six în care procedura este similară. Se aleg anumite numere și câștigul este stabilit de multiplicatorul avut de bila care a fost ultima extrasă de pe bilet.
 • Next 6 - aici va trebui să pariezi pe următoarele bile care vor fi extrase. Poți alege să pariezi doar pe următoarea bilă care va fi extrasă sau chiar pe următoarele 6 bile extrase.
 • Fotbal Plus - la fiecare 3 minute începe un meci de fotbal virtual la care poți paria pe rezultat final, număr de goluri sub / peste sau exact și scor corect.
 • Fotbal - similar cu Fotbal Plus doar că de data aceasta sunt meciuri de fotbal virtual între echipe naționale.
 • Curse de câini - încep la fiecare 2 minute la Casa Pariurilor și poți miza pe clasarea unui anumit câine pe locurile 1-3, pe 1-2 sau că va câștiga respectiva cursă.
 • Curse de cai - au loc la fiecare 3 minute, iar tipurile de pariuri disponibile sunt cele prezentate mai sus la cursele de câini, cu precizarea că aici vor fi cote mai mari, deoarece sunt 11 cai virtuali pe care se poate paria, față de doar 6 câini.
 • Curse de mașini - dacă vrei cote și mai mai mari alege cursele de mașini care încep la fiecare 3 minute și la care sunt 12 mașini participante.
 • Curse moto - cursele de tip speedway sunt cele în care teoretic jucătorii au cele mai mari șanse de câștig, deoarece sunt doar 4 motorete participante. Cursele au loc la interval de 2 minute și se poate câștiga pe câștigător sau pe clasarea pe pozițiile 1-2.

Articole utile despre Casa Pariurilor