Cum pariez online la Casa Pariurilor

0
58

cum pariez online la casa pariurilor

Afla in acest articol raspunsul la intrebarea cum pariez online la Casa Pariurilor? Am vazut multi jucatori, in special incepatori interesati sa afle cum pot sa isi plaseze biletele pe site-ul online al Casei Pariurilor. Ai mai jos toate detaliile necesare, incepand de la cum gasesti evenimentele dorite si pana la cum plasezi toate tipurile de bilete disponibile.

Vezi AICI casa de pariuri online recomandata!

1. Cum gasesti meciurile care te intereseaza?

Pentru a gasi evenimentele pe care vrei sa pariezi ai doua posibilitati:

  • introduci in bara de cautare numele echipei/jucatorului implicat in respectivul meci si iti vor fi afisate evenimentele de interes
  • selectezi din meniul din partea stanga a paginii sportul si competitia care te intereseaza, iar mai apoi dai click pe meciul dorit

Odata ce ai intrat pe pagina de pariuri sportive a unui eveniment vei gasi toate tipurile de selectii disponibile, asa cum se vede si in imaginea de mai jos:

2. Cum pariez online la Casa Pariurilor?!

2.1 Cum plasezi un bilet simplu la Casa Pariurilor

Sa incepem cu un pariu simplu, adica un singur eveniment pe bilet. Pentru asta tot ceea ce trebuie sa faci este sa dai click pe cota pronosticului pe care vrei sa pariezi. Eu de exemplu am ales “Peste 2.5 goluri”. Am dat click pe cota potrivita, iar aceasta a fost adaugata pe tichetul de joc din partea dreapta a paginii. Acum trebuie doar sa mai introduci miza in campul “TOTAL” (eu am pus 100 lei) si sa apesi pe butonul “Trimiteti“. In final va mai trebui sa confirmi plasarea pariului.

2.2 Cum joci un bilet multiplu la Casa Pariurilor

Daca vrei sa joci un bilet cu mai multe evenimente, precum biletul zilei, trebuie doar sa dai click pe toate cotele care te intereseaza. Ele vor fi adaugate pe rand pe tichetul de joc. De exemplu eu am ales un numar de 3 pronosticuri, iar cota totala poate fi vizualizata sub cele 3 selectii. Mai trebuie doar sa introduci miza cu care vrei sa joci acest bilet (eu am pus 50 lei) si sa apesi pe “Trimiteti“. Ulterior iti mai ramane doar sa confirmi plasarea biletului.

2.3 Cum pariez online la Casa Pariurilor un bilet in sistem

Sa trecem acum si la biletele de tip sistem. Pentru a juca un astfel de pariu, selecteaza mai intai pronosticurile dorite. In imaginea de mai jos poti observa ca eu am ales 3 evenimente. Dupa ce ai dai click pe toate cotele dorite, apasa in partea de sus a tichetului de joc pe butonul “Sistem“. Vei observa in partea de jos toate sistemele disponibile, in cazul meu 3 la numar: 1/3, 2/3 si 3/3. Trebuie sa selectezi sistemul dorit. Eu am selectat 2/3 (3), ceea ce inseamna ca imi vor fi create 3 bilete, de cate 2 meciuri fiecare cu pronosticurile selectate. Introduci miza, apesi pe “Trimiteti” si ulterior confirmi tranzactia.

2.4 Cum pariez online la Casa Pariurilor un bilet in sistem cu baze

Un alt tip de bilet pe care-l poti juca la aceasta agentie este sistem cu baze. Se aseamana foarte mult cu tipul de pariu precedent, doar ca in acest caz va trebui sa alegi pronosticul sau pronosticurile de baza. Acestea trebuie sa fie toate castigatoare pentru ca biletul sa aiba sanse de reusita reusita. Pentru a alege bazele, da click pe butonul “FIX” din dreptul meciului dorit, ca in imaginea de mai jos, in care eu am ales 2 baze.

Apoi, trebuie sa selectezi sistemul de joc dorit, asa cum ti-am explicat si la punctul anterior. Eu am ales tot sistemul 2/3, care imi va crea 3 bilete de joc. Introduci miza in campul corespunzator, apesi pe “Trimiteti” si confirmi plasarea biletului.

 

Ti-am explicat asadar pas cu pas cum joci toate tipurile de bilete disponibile la Casa Pariurilor, una dintre casele de pariuri online legale in Romania. Daca totusi mai ai vreo intrebare sau nelamurire, lasa mai jos, in sectiunea de comentarii un mesaj si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Bonus 500 RON la pariuri – Click AICI pentru a-l obtine!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
25 din 38 66% +738.00 Vezi Ponturi
2 Spliff
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
19 din 28 68% +284.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
30 din 50 60% +235.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here