Cum pariez online la Casa Pariurilor

0

cum pariez online la casa pariurilor

Află în acest articol răspunsul la întrebarea cum pariez online la Casa Pariurilor? Am văzut mulți jucători, în special începători interesați să afle cum pot să plaseze biletele pe site-ul online de la Casa Pariurilor.

Ai mai jos toate detaliile necesare, începând de la cum găsești evenimentele dorite și până la cum plasezi toate tipurile de bilete disponibile.

Vezi AICI casa de pariuri online recomandată de Biletu-Zilei.com!

1. Cum găsești meciurile care te interesează?

Pentru a găsi evenimentele pe care vrei să pariezi ai 2 posibilități:

  • introduci în bara de căutare numele echipei / jucătorului implicat în respectivul meci și-ți vor fi afișate evenimentele de interes.
  • selectezi din meniul din partea stângă a paginii sportul și competiția care te interesează, iar mai apoi dai click pe meciul dorit.

Odată ce ai intrat pe pagina de pariuri sportive a unui eveniment vei găsi toate tipurile de selecții disponibile, așa cum se vede și-n imaginea de mai jos:

2. Cum pariez online la Casa Pariurilor?!

2.1 Cum plasezi un bilet simplu la Casa Pariurilor

Să începem cu un pariu simplu, adică un singur eveniment pe bilet.

Tot ceea ce trebuie să faci este să dai click pe cota pronosticului pe care vrei să pariezi.

Eu, de exemplu, am ales “Peste 2.5 goluri”. Am dat click pe cota potrivită, iar aceasta a fost adăugată pe biletul de joc din partea dreaptă a paginii. Acum trebuie doar să mai introduci miza în câmpul “TOTAL” (eu am pus 10 lei) și să apeși pe butonul “Trimiteți“. În final va mai trebui să confirmi plasarea pariului.

2.2 Cum joci un bilet multiplu la Casa Pariurilor

Dacă vrei să joci un bilet cu mai multe evenimente, precum biletul zilei azi, trebuie doar să dai click pe toate cotele care te interesează. Ele vor fi adăugate pe rând pe biletul de joc.

De exemplu, eu am ales un număr de 3 pronosticuri, iar cota totală poate fi văzută sub cele 3 selecții. Mai trebuie doar să introduci miza cu care vrei să joci acest bilet (eu am pus 10 lei) și să apeși pe “Trimiteți“. Ulterior îți mai rămâne doar să confirmi plasarea biletului.

2.3 Cum pariez online la Casa Pariurilor un bilet în sistem

Pentru a juca un astfel de bilet selectează mai întâi pronosticurile dorite. În imaginea de mai jos poți observa că am ales 3 evenimente.

După ce ai dai click pe toate cotele dorite apasă-n partea de sus a biletului pe butonul “Sistem“. Vei observa-n partea de jos toate sistemele disponibile, în cazul meu 3 la număr (1/3, 2/3 și 3/3).

Trebuie să selectezi sistemul dorit. Eu am selectat 2/3 (3), ceea ce înseamnă că vor fi create 3 bilete, cu câte 2 pronosticuri pe fiecare. Introduci miza, apeși pe “Trimiteți” și ulterior confirmi tranzacția.

2.4 Cum pariez online la Casa Pariurilor un bilet în sistem cu baze

Un alt tip de bilet pe care-l poți juca este sistem cu baze. Se aseamănă foarte mult cu tipul de bilet precedent, doar că-n acest caz va trebui să alegi pronosticul sau pronosticurile de bază. Acestea trebuie să fie toate câștigătoare pentru ca biletul să aibă șanse de reușită.

Pentru a alege bazele dă click pe butonul “FIX” din dreptul meciului dorit, ca-n imaginea de mai jos, în care am ales 2 baze.

După aceea trebuie să selectezi sistemul de joc dorit, așa cum ți-am explicat și la punctul anterior. Eu am ales tot sistemul 2/3, care îmi va crea 3 bilete.

Introduci miza în câmpul corespunzător, apeși pe “Trimiteți” și confirmi plasarea biletului.

Ți-am explicat pas cu pas cum joci toate tipurile de bilete disponibile la Casa Pariurilor, una dintre casele de pariuri online legale în România.

Dacă, totuși, mai ai vreo întrebare sau nelămurire, lasă mai jos, în secțiunea de comentarii un mesaj și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Bonus 500 RON la pariuri – Click AICI pentru a-l obtine!

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
0 din 0NAN%0.00Vezi Ponturi
2 CR7
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
0 din 0NAN%0.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here