Pariuri de pe mobil la Casa Pariurilor

0

Pariuri de pe mobil la Casa PariurilorVrei să pariezi de pe telefonul mobil la Casa Pariurilor? Citește acest articol în care vei găsi toate informațiile necesare: de la cum instalezi aplicația pentru pariuri sportive online și până la cum joci toate tipurile de bilete disponibile.

Click AICI și obții 500 RON bonus pentru pariuri!

1. Cum instalezi aplicația de pariuri Casa Pariurilor

Pentru a instala aplicația pentru mobil trebuie doar să accesezi de pe telefon site-ul operatorului casapariurilor.ro. În pagina deschisă, în partea de jos, vei observa un mesaj în legătură cu existența aplicației de pariuri. Dă click pe butonul “DESCARCĂ” și apoi pe “Get it for Android“. Deschide fișierul descărcat și instalează aplicația.

2. Cum pariezi de pe mobil la Casa Pariurilor

Odată ce ai instalat aplicația trebuie doar să te mai loghezi în contul de jucător și ești gata să pariezi. După ce te-ai logat vei observa pagina cu pariurile de top. Dacă vrei să cauți un anumit meci dă click pe butonul din partea stângă sus, iar de acolo selectezi sportul și competiția dorită sau ziua-n care evenimentul se desfășoară:

cum pariezi de pe mobil la casa pariurilor

2.1 Cum joci un bilet simplu la Casa Pariurilor de pe mobil

Pentru a plasa un pariu simplu (un singur eveniment) trebuie doar să dai click pe cota corespunzătoare. Pronosticul va fi adăugat pe tichetul de joc din partea de jos a paginii. Acum mai trebuie doar să introduci miza dorită în câmpul “Total” (eu am pus 50 lei) și să apeși pe butonul verde “Trimiteți“, acolo unde poți vedea și câștigul eventual:

cum joci bilet simplu de pe mobil la casa pariurilor

2.2 Cum plasezi un bilet multiplu de pe telefonul mobil la Casa Pariurilor

Dacă vrei să pariezi un bilet cu mai multe pronosticuri, cum ar fi biletul zilei de azi, trebuie mai întâi să dai click pe toate cotele care te interesează. Ele vor fi adăugate pe tichetul de joc, acolo unde poți vedea și numărul de pariuri selectate.

După ce ai ales toate pronosticurile dorite (eu am selectat 3) dă click pe tichetul de joc din partea de jos a paginii. Apoi scrie miza-n câmpul corespunzător și apasă pe butonul “Trimiteți“, ca-n imaginea de mai jos:

bilet multiplu la casa pariurilor de pe mobil

2.3 Cum joci un bilet sistem la Casa Pariurilor de pe mobil

În cazul în care vrei să joci un bilet în sistem după ce ai selectat toate pronosticurile dă click pe tichetul de joc și apoi pe butonul “Sistem” din partea de sus a paginii. Îți vor fi afișate tipurile de sistem disponibile, precum și numărul de pariuri pe care le presupun acestea.

Apasă pe sistemul dorit (eu am selectat 2/3 (3)). După aceea mai jos scrie miza și dă click pe “Trimiteți“:

cum joci bilet sistem la casa pariurilor

bilet sistem de pe mobil la casa pariurilor

2.4 Cum plasezi un bilet sistem cu baze de pe mobil la Casa Pariurilor

Să trecem acum și la ultimul tip de bilet disponibil și anume sistem cu baze. Selectează întâi toate pronosticurile dorite. Dă click pe tichetul de joc creat și comută-n modul “Sistem“, așa cum ți-am arătat mai sus.

Acum este timpul să selectezi pronosticurile de bază (care trebuie să fie toate câștigătoare pentru ca biletul să-ți aducă profit). Pentru asta trebuie doar să apeși pe “FIX” în dreptul pronosticului dorit. Eu am selectat 2 baze, așa cum se poate vedea și-n imaginea de mai jos:

bilet sistem cu baze la casa pariurilor de pe mobil

Acum trebuie să mai selectezi doar sistemul de joc dorit (eu am ales tot 2/3), să introduci miza și să apeși pe butonul “Trimiteți“:

cum joci bilet sistem cu baze de pe mobil la casa pariurilor

Ai văzut cât de simplu este să joci pariuri sportive online de pe mobil la Casa Pariurilor, prin intermediul aplicației dedicate. Sunt convins că nu vei întâmpina niciun fel de problemă, dar dacă ai vreo întrebare o poți lăsa mai jos, în secțiunea de comentarii și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Vezi AICI casa de pariuri recomandată de biletu-zilei.com!

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 CR7
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
3 din 475%+121.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
2 din 367%+3.00Vezi Ponturi
3 Red
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
0 din 10%-100.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here