Verificare bilet Casa Pariurilor

0

În acest articol îţi arăt cum verifici dacă biletul plasat de tine la agenţia Casa Pariurilor este câştigător prin accesarea funcţiei casa pariurilor verificare bilet. O să-ţi prezint modalităţile de verificare a unui bilet plasat offline, în agenţie, dar şi a unui bilet jucat la pariuri online.

Vezi AICI care este casa de pariuri online preferată de români!

Verificare bilet Casa Pariurilor

1. Verificare online bilet jucat în agenţiile Casa Pariurilor.

În primul rând, trebuie să ştii că biletul tău are un cod pin prin intermediul căruia îi poţi verifica statusul. În imaginea de mai jos am încercuit locul unde găsești codul PIN pe biletul jucat într-o agenție Casa Pariurilor.

bilet casa pariurilor

Pentru a verifica biletul jucat într-o agenție trebuie să accesezi site-ul operatorului:, www.casapariurilor.ro. În partea dreaptă sus vei găsi o căsuță în care scrie “Verificare bilet (PIN)”. Acolo trebuie să introduci codul pin scris pe bilet.

casa pariurilor site

După ce ai scris codul pin și ai dat click pe săgeata albă din dreptul acelei căsuțe pe ecran îți va fi afișat biletul tău cu starea fiecărui pronostic în parte. Astfel poți vedea ce pronosticuri sunt câştigate, în desfăşurare sau pierdute.

Casa Pariurilor rezultate live este o altă funcţie prin care poţi să verifici pariurile. În acest caz trebuie să identifici meciurile de pe biletul tău în fereastra de livescore.

Rezultatele la fotbal la Casa Pariurilor pe meciurile finale sunt de asemenea actualizate aproape instant în tabul de verificare PIN.

La fel stă treaba şi cu rezultatele live la tenis la Casa Pariurilor, meciurile fiind actualizate foarte rapid.

2. Casa Pariurilor verificare bilet plasat online.

În cazul în care preferi să joci bilete pariuri online, lucru pe care îl recomand, și plasezi bilete pe net la Casa Pariurilor, atunci trebuie să ştii că poţi verifica foarte uşor starea pariurilor.

După ce intri pe site trebuie să accesezi meniul Casa Pariurilor Login, aflat în partea dreapta sus. Acolo vei introduce numele de utilizator şi parola.

Odată logat tot ce-ți rămâne să faci este să accesezi butonul “Bilete”, aflat tot în partea din dreapta sus a paginii principale.

casa pariurilor cont online

După ce ai accesat meniul de bilete vei putea vedea rezultatul pariurilor plasate, ordonate cu funcţia prestabilită în ordinea celor mai recente bilete.

casa pariurilor verificare bilet online

După ce ai deschis pagina de bilete ai acces la funcţia filtru.

Aici poţi vedea rezultatele biletelor plasate de tine pentru un anumit interval de timp sau le poţi afişa doar pe cele câştigate ori numai pe cele pierdute.

În cazul unor bilete cu mai multe evenimente, poţi vedea care s-au terminat şi care mai sunt în derulare.

Dacă ai nelămuriri sau nevoie de ajutor suplimentar pentru verificare bilet la Casa Pariurilor poți să lași un mesaj în secţiunea de comentarii de mai jos.

Nu ești mulțumit de oferta de pariuri de la Casa Pariurilor? Atunci vezi AICI care este casa de pariuri cu cea mai bună ofertă pentru români!

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
16 din 2273%+273.00Vezi Ponturi
2 Red
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
10 din 1471%+178.00Vezi Ponturi
3 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
3 din 838%-285.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here