TOP Case de Pariuri Online in Romania

Acesta este topul celor mai bune case de pariuri online la care poți paria LEGAL în România, site-uri care se află în secţiunea ONJN approved, de pe site-ul Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc . Deschide cont la oricare agenție online de pariuri de mai jos și vei primi bonus la înregistrare.

​Case pariuri

Bonus la înregistrare

​Evaluare

​Link

Bonus Betano

L1170664W000663

100% până la 500 RON

888sport 2

​L1160654W000324

100% până la 1000 RON

fortuna 26

​L1160665W000326

100% până la 500 RON

superbet

​L1160665W000326

​​500 RON la ​3 depuneri

bonus unibet 1

​L1160657W000330

100% până la 300 RON

Bonus NetBet

​L1160651W000195

500 RON pariu fără risc

bonus winmasters

​L1160650W000194

100% până la 700 RON

​L1160650W000194

100% până la 777 RON

betfair

​L1160655W000329

​Bonus ​500 RON

​L1160655W000329

Profit 200% + 150 RON pariu gratuit

1. Primul pariu - case de pariuri online

Ca să joci primul pariu online trebuie să:

 1. alegi o casă de pariuri din tabelul de mai sus.
 2. deschizi cont.
 3. depui bani în contul nou creat.

Pare greu dar nu este pentru că întreg procesul durează 5-10 minute. Citește informațiile prezentate în continuare și vei vedea cât de simplu este să joci primul tău bilet online. 

1.1 Alegerea casei de pariuri

Ca să-ți alegi casa de pariuri trebuie să te gândești și să te hotărăști asupra unui singur lucru: ce vrei să-ți ofere casa de pariuri. Vrei un bonus mare, vrei să joci pariuri sportive live, vrei să joci pariuri de pe mobil în cele mai bune condiții?

Sfatul nostru: dacă nu găsești tot ceea ce cauți la o agenție online, atunci deschide cont la mai multe.

În tabelul de mai sus găsești cele mai bune 10 case de pariuri online la care poți paria legal în România.

1.2 Cum deschizi cont la o agenție online

După ce te-ai hotărât la ce casă de pariuri să deschizi cont a venit momentul să-ți arătăm și cum s-o faci.

În mare procesul de înscriere este asemănător pentru toate agențiile de pariuri online și n-ar trebui să dureze mai mult de 2-3 minute. Îți recomand să folosești date reale, pentru că după cum vei vedea la punctul următor fiecare cont trebuie verificat conform legii.

Ca să te ajutăm am pregătit tutoriale în care-ți prezentăm cum deschizi cont la fiecare casă de pariuri recomandată de Biletu-Zilei.Com:

1.3 Verificarea contului

După ce ai deschis cont la o agenția on line urmează ca acesta să fie verificat. Verificarea trebuie făcută în maxim 90 de zile de la înregistrare sau în cel mult 30 de zile de la efectuarea primei depuneri.

Pentru a fi efectuată verificarea trebuie să trimiți anumite documente, prin care să demonstrezi că datele scrise de tine la înregistrare sunt adevărate. Practic casa de pariuri îți cere să trimiți poza unor documente. Totul este foarte simplu și durează foarte puțin.

Pentru a verifica contul deschis la o casă de pariuri online trebuie să trimiți următoarele documente:

 • poza unui act de identitate (buletin, permis, pașaport).
 • poza unei facturi de utiliăți (trebuie să fie pe numele tău) sau a extrasului bancar, prin care să dovedești adresa de domiciliu.

Unele case de pariurisportive cer și o poză a cardului cu care ai făcut depunerea. Nu-ți face griji deoarece vei acoperi mai multe cifre din numărul cardului, dar și codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului.

1.4 Alimentarea contului

Pentru a putea să joci la pariuri online ai nevoie și de bani în cont. Alimentarea se poate face prin mai multe metode. Sunt atât alternative la care ai nevoie de cont bancar, cât și metode de depunere la care nu este nevoie de vreun document.

Trebuie să ai în vedere că unele case de pariuri nu se oferă bonus la înregistrare dacă se depune printr-o metodă de plată menționată în termenii bonusului. Dacă vei alege să depui cu cardul bancar atunci sigur vei beneficia de orice bonus dorești. În schimb, dacă alegi Paysafecard, Skrill sau Neteller trebuie să te informezi asupra acestui aspect.

1.4.1 Metode de depunere

Majoritatea metodelor prezentate mai jos le vei găsi la toate casele de pariuri recomandate. În cazul în care nu vrei să depui cu cardul bancar recomandarea noastră este să verifici înainte dacă agenția acceptă metoda aleasă de tine. De exemplu la unii operatori vei putea alimenta contul cu Trustly (transfer bancar online), iar la altele nu.

De asemenea, să ai în vedere și limitele minime pentru fiecare metodă în parte, precum și taxele percepute. Este important să știi aceste detalii în mod special dacă vrei să depui sume mai mici de bani.

Cele mai populare metode de depunere la casele de pariuri legale în România sunt:

 • cardul bancar.
 • Paysafecard.
 • direct din agențiile stradale ale operatorului.
 • Skrill.
 • Trustly.
 • transfer bancar. 

Alte metode acceptate de unii operatori sunt prin intermediul oficiilor de plată Smith&Smith sau chiar prin TopPay din orice magazin Inmedio.

1.4.2 Cât este depunerea minimă

Depunerea minimă diferă de la agenție la agenție. Ba mai mult la unele case de pariuri diferă și în funcție de metoda de plată.

În continuare îți voi prezenta depunerea minimă la casele de pariuri recomandate în tabelul de la începutul acestei pagini. Dacă vrei să vezi cât este depozitul minim printr-o anumită metodă îți recomand să consulți site-ul casei de pariurisportive. Ideea este că, de exemplu, la Fortuna depunerea minimă din lista de mai jos este de 10 RON. Aceasta este valabilă doar la depunerile direct din agențiile stradale. Dacă alegi o metodă de plată online limita minimă va fi puțin mai mare.

Depunerea minimă la agențiile recomandate de Biletu-Zilei.com: 

 • Depunerea minimă la Betano - 20 RON - taxă 2%.
 • Depunerea minimă la Fortuna - 10 RON - fără taxă.
 • Depunerea minimă la Superbet - 10 RON - taxă 2%.
 • Depunerea minimă la Unibet - fără limită minimă - taxă 2%.
 • Depunerea minimă la Netbet - 20 RON - taxă 2%.
 • Depunerea minimă la Maxbet - 20 RON - fără taxă.
 • Depunerea minimă la Winmasters - 40 RON - fără taxă.
 • Depunerea minimă la Betfair - 25 RON - fără taxă.
 • Depunerea minimă la 888Sport - 20 RON - fără taxă
 • Depunerea minimă la Admiral - 30 RON - fără taxă.

1.4.3 Ce taxe se percep la depunere

Din cauza unei OUG date de Guvernul României în urmă cu ceva timp site-urile de jocuri de noroc, unele dintre ele, percep la fiecare depunere o taxă de 2% din sumă. Ba mai mult, la Unibet se percepe chiar o taxă de 5% dacă alegi ca metodă de plată Paysafecard.

Unele case de pariuri au ales să plătească ele respectiva taxă de 2%. În lista de mai sus poți vedea care sunt casele de pariuri care percep taxe la depuneri și care nu o fac. 

La casele care percep taxa de 2% trebuie să ai în vedere că diferă modul în care aceasta va fi oprită. De exemplu la o depunere cu Paysafecard de 100  RON vei primi în cont 98 RON, în timp ce la o depunere cu cardul de 100 RON vei primi în cont 100 RON, dar îți vor mai fi luați încă 2 RON de pe card. 

1.5 Bonusul la înregistrare

Din dorința de a atrage cât mai mulți clienți casele de pariuri se întrec în bonusuri oferite clienților noi. În general aceste bonusuri sunt acordate atunci când se efectuează prima depunere, dar mai sunt și alte tipuri de bonusuri.

1.5.1 Tipuri de bonusuri

 • sub formă de procent din suma depusă - agențiile care oferă astfel de bonusuri acordă un procent din suma depusă prima dată de client. 
 • sub formă de pariu fără risc - joci primul bilet și dacă ai ghinion și pierzi miza (sau o parte din ea) va fi rambursată sub formă de bonusuri. 
 • acordat ca pariu(ri) gratuit(e) - îndeplinești o anumită condiție și ești recompensat cu un pariu gratuit. 
 • cote mărite - în unele cazuri agenția online propune cote mult mărite pentru anumite opțiuni de pariere, existând însă o limită maximă a mizei. De exemplu se putea miza la un moment dat 5 RON pe victorie FCSB cu Gaz Metan la cota 30 sau 50 RON pe victorie Barcelona cu Sociedad la cota 6. 

​1.5.2 Ce este bonusul 50%, 100%, 200% din valoarea depozitului

După cum scriam și mai sus la unele case de pariuri online se acordă un procent din suma depusă sub formă de bonus. Dacă optezi pentru un astfel de bonus vei avea din start mai mulți bani gratis pentru pariurisportive.

Trebuie, totuși, să fii puțin atent! Unele agenții îți oferă bonusul imediat după ce ai depus, iar altele după ce ai jucat o dată sau de mai multe ori suma depusă.

Pentru a fi transformat în bani reali (care să poată fi retrași) un astfel de bonus va avea condiții de rulaj. Acestea trebuie îndeplinite într-o anumită perioadă maximă de timp. În cazul în care acest lucru nu se întâmplă sau dacă soliciți o retragere bonusul și câștigurile rezultate din acesta vor fi anulate.

Case de pariuri care oferă bonus un procent din valoarea depozitului: 

 • Fortuna.ro - 100% din prima depunere până la 500 RON.
 • Superbet.ro - 50% din prima depunere până la 200 RON + 50% din a doua depunere până la 200 RON + 100% din a treia depunere până la 100 RON.
 • Betano.com - 100% din prima depunere până la 500 RON.
 • Unibet.ro - 100% din prima depunere până la 300 RON. 
 • 888Sport.ro - 100% din prima depunere până la 1.000 RON.
 • Winmasters.ro - 100% din prima depunere până la 700 RON.
 • Maxbet.ro - 100% din prima depunere până la 777 RON. 

1.5.3 Ce este pariul fără risc

Pariul fără risc îți oferă posibilitatea să joci un bilet fără să riști pierderea vreunui ban. În anumite cazuri se acordă doar 50% pariu fără risc, caz în care dacă pierzi doar jumătate din miză va fi returnată.

În general pariul fără risc trebuie plasat în anumite condiții (cotă minimă, perioadă de timp). Rambursarea se poate face sub mai multe forme: pariu gratuit, bonus cu rulaj etc. De aceea din nou subliniez că este important să citești cu atenție termenii și condițiile unui bonus. 

Case de pariuri care oferă bonus sub forma unui pariu fără risc

 • Netbet.ro - primul pariu fără risc până la 500 RON. 

1.5.4 Ce este un freebet sau pariu gratuit

Pariul gratuit este acordat ca o recompensă, dacă se poate spune așa. Astfel agenția on line solicită clientului să facă ceva și drept răsplată va acorda un pariu gratuit.

În general în urma utilizării acestor freebet-uri va rămâne în cont profitul cash. De exemplu dacă primești un freebet de 100 RON, îl joci pe un bilet cu cota 3 și câștigi vei primi în cont 200 RON, bani care vor putea fi retrași.

Case de pariuri care oferă bonus sub formă de pariuri gratuite:

​1.6 Cum plasezi pariurile

1.7 Retragerea castigurilor

1.7.1 Metode de retragere a castigurilor

2. Legea pariurilor

2.1 Impozitarea pariurilor online (important de stiut)

2.2 ​De ce se face verificarea contului

2.3 Nu toate casele de pariuri sunt legale

3. Cum alegi agenția on line de pariuri potrivita

3.1 Care ​sunt cele mai bune case de pariuri


Oferta case de pariuri online - Detalii

​BETANO

 • Bonus Betano – 100% până la 500 RON la primul depozit » Ia bonusul!
 • Numarul 1 in top case pariuri online legale din Romania
 • Retragerea câștigurilor în cel mult 24 ore.
 • Marjă 0% – cote marite pentru ​meciurile importante ale zilei.
 • Cash Out – întrerupe pariul înainte de a fi decis, pentru a te asigura că vei câștiga sau pentru a limita pierderile.
 • La 0-0 miza este returnată – pariază pe scor corect sau pauză / final și dacă meciul se va termina 0-0 miza îți va fi restituită.
 • Peste 170 de pariuri disponibile pe meci,
 • Pariuri sportive live și streaming live – urmărește gratuit online meciuri și pariază pe acestea.
 • 50% câștig extra la pariurile multiple – pariază cel puțin 4 evenimente pe bilet și ai extra câștig intre 10 si 50%, în funcție de numărul de evenimente de pe bilet.
 • Nu pierzi pe un singur meci de pe bilet – dacă plasezi bilete formate din 5-10 evenimente și pierzi pe un meci, atunci Betano îți va returna miza.
 • Se poate paria de pe mobil inclusiv prin comandă vocală (singura casă de pariuri care oferă această facilitate) – Betano oferă aplicații pentru Android și IOS.
 • Bonus Betano la Casino – 100% până la 500 RON pentru prima depunere – Ia bonusul!
 • Betano este o casă de pariuri licențiată de ONJN, având Licența L1170664W000663.

Click aici pentru a deschide cont la Betano!


​FORTUNA

 • Bonus Fortuna – bonus 100% din primul depozit până la 500 RON - Click aici pentru bonus!
 • Bonus Dublu - celebrul bonus este disponibil și online.
 • Peste 100 opțiuni de pariere/meci.
 • Early Cashout – închizi pariul când vrei tu, pentru a te asigura că vei câștiga sau pentru a limita pierderile,
 • Pariuri sportive live – ofertă bogată pentru meciurile în desfășurare.
 • Nu ai nevoie de card bancar – poți depune și retrage bani prin intermediul agențiilor stradale din toată România.
 • Suport clienți eficient, disponibil 24/7,
 • Bonus casino – până la 2.000 RON pentru primele 3 depuneri – Joacă acum!
 • Fortuna este licentiață de către ONJN, având Licența L1160665W000326.

Click aici pentru a deschide cont la Fortuna!


​SUPERBET

 • Bonus Super Bet România – până la 500 RON la primele 3 depuneri - Click aici pentru bonus!
 • Peste 500 de tipuri de pariuri disponibile pe meci.
 • Pariuri live - urmărești în transmisiune directă evenimentele sportive preferate și pariezi pe ele.
 • Pariuri speciale (șuturi, cornere, cartonașe, fault-uri) la ​meciurile importante de fotbal.
 • Super 6, Super Cota, Super Extra - promoții disponibile în fiecare zi pe site-ul SuperBet pariuri,
 • Depuneri și retrageri de bani fără card bancar, direct din agențiile stradale,
 • Bonus casino – 100% la prima depunere efectuată, în limita a 500 RON – Joacă acum!
 • SuperBet deține Licența ONJN nr. L1160659W000328

Click aici pentru a deschide cont la SuperBet!


​UNIBET

 • Bonus Unibet – 100% din prima depunere până la 300 RON » Ia bonusul!
 • Aplicație pentru mobil – pariază de pe mobil foarte ușor, folosind aplicația.
 • Pariuri live – pariază pe meciuri în desfășurare.
 • UnibetTV – urmărește gratuit meciurile în timp ce pariezi pe acestea.
 • Casino Online la Unibet – bonus 100% până la 1.000 RON la prima depunere » Joacă la casino!
 • Casino Live – joacă online ca într-un cazinou real cu dealeri români.
 • Poker online la Unibet – bonus 200 euro la primul depozit,, misiuni și turnee.
 • este licențiată de către ONJN, având Licența L1160657W000330.

Click aici pentru a deschide cont la Unibet!


​MAXBET

 • Bonus Maxbet – 100% din prima depunere până la 777 RON » Ia bonusul!
 • Aplicație pentru mobil – descarcă aplicația pentru Android sau iOS.
 • Pariuri live – ofertă bogată de evenimente cu live streaming.
 • Casino Online la Maxbet – bonus 50 RON la verificarea contului și 200% până la 1.800 RON la primul depozit » Joacă la casino!
 • Live Cazino – joci ruletă și blackjack la fel ca într-un casino stradal.
 • este licențiată de către ONJN, având Licența L1160661W000651.

Click aici pentru a deschide cont la Maxbet!


​NETBET

 • Bonus NetBet – primul pariu fără risc până la 500 RON » Ia bonusul!
 • aplicație pentru mobil – pariază de pe mobil folosind aplicația NetBet.
 • pariuri live – ofertă foarte bună pentru cei care pariază pe meciuri în desfășurare.
 • NetBetTV – urmărește gratuit meciuri și pariază live pe acestea.
 • Cashout – întrerupe pariul cand dorești.
 • Combo boost – bonus până la 50% pentru biletele formate din mai multe meciuri.
 • Promoții cu ocazia meciurilor sau competițiilor importante.
 • Păcănele online – cel mai bun onus oferit de un casino online - până la 2.000 RON la primele 3 depuneri + până la 300 de runde gratuite – Joacă acum!
 • NetBet este licențiată de ONJN, având Licența L1160651W000195.

Click aici pentru a deschide cont la NetBet!


​BETFAIR

 • bonus Betfair pentru clienții noi – 5 pariuri gratuite în valoare de 100 RON fiecare – Ia bonusul!
 • Asigurare bilet – miza returnată dacă pierzi pe un meci.
 • pariuri de tip exchange – ofertă unică în România.
 • cashout – întrerupi pariul când dorești, pentru a-ți asigura câștigul sau pentru a limita pierderile.
 • pariuri live – ofertă foarte bogată pentru meciurile în desfășurare.
 • Streaming live – urmărește meciurile pe site și pariază live pe acestea.
 • aplicație pentru mobil.
 • Betfair este licențiată de ONJN, având Licența L1160655W000329.

Click aici pentru a deschide cont la Betfair!


​WINMASTERS

 • Bonus Winmasters – bonus 100% la prima depunere până la 700 RON – Ia bonusul!
 • bonus acumulator pentru pariurile câștigătoare – până la 60%.
 • returnarea mizei pentru scorurile de 0-0 dacă pariezi pe scor corect sau pauză/final.
 • promoții speciale cu ocazia meciurilor și competițiilor importante.
 • Bonus casino – 100% până la 1500 RON + 20 rotiri gratuite – Ia bonusul!
 • Casino Live – joci online la casino cu dealeri reali.
 • Winmasters este licențiată de ONJN, având Licența L1160650W000194

Click aici pentru a deschide cont la Winmasters!


​888SPORT

 • bonus 888Sport – la prima depunere 100% până la 1.000 RON - Ia bonusul!
 • visul american – primești banii înapoi dacă pierzi biletul la pariuri pe competiții din SUA pe un singur meci. 
 • bonus casino – 100% până la 1000 RON.
 • joacă poker la 888 și ai bonus 100% din prima depunere, până la 3.000 RON.
 • 888Sport este licețiată de Oficiul Jocurilor de Noroc, având Licența L1160654W000324.

Click aici pentru a deschide cont la 888!


​ADMIRAL

 • bonus Admiral – profit 200% la primul pariu plasat + pariu gratuit de 150 RON - Ia bonusul!
 • ofertă bogată de handicapuri asiatice - identică cu cea de la Unibet.
 • aplicație pentru mobil - pariezi direct din aplicație în ​conditii foarte bune.
 • bonus casino fără depunere – 30 de rotiri gratuite la înregistrare și 100 RON la verificarea contului. - Ia bonusul fără depunere!
 • 888Sport este licețiată de ONJN, având Licența L1172564W000756.

Click aici pentru a deschide cont la Admiral!


​Case pariuri online - articole utile

În ultimele zile am încercat o chestie, promovarea site-ului Biletu-Zilei.com în agenţiile stradale

​Citeste Tot ...

Pariurile multiple sunt preferate de marea majoritate dintre pariori. Fie că facem

​Citeste Tot ...

Handicapurile asiatice reprezintă un mare avantaj pentru casele de pariuri online în

​Citeste Tot ...

Tenisul este al doilea sport preferat de pariori, după fotbal. De aceea

​Citeste Tot ...

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că vrei să vezi top

​Citeste Tot ...

În alegerea casei de pariuri la care își va plasa biletele un

​Citeste Tot ...

În sportul mondial avem evenimente 24 de ore din 24, 7 zile

​Citeste Tot ...

Multă lume își alege casa de pariuri online în funcție de bonusurile

​Citeste Tot ...

În România marea masă a pariorilor joacă mize mici / medii și

​Citeste Tot ...

După cum probabil știi, dacă ai pariat online până acum sau dacă

​Citeste Tot ...

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]