Case de pariuri online

Acesta este topul celor mai bune case de pariuri online la care poti paria LEGAL in Romania. Deschide cont la oricare agentie de pariuri de mai jos si vei primi bonus la prima depunere.

 1. Top 9 Case de Pariuri din Romania

1.1 ​Cele mai mari cote

Pentru a analiza acest aspect evident ca voi lua in considerare acelasi meci din oferta mai multor agentii de pariuri de pe internet. Am ales un meci de fotbal din Liga 1 Romania, iar mai jos iti voi prezenta o comparatie a celor mai bune cote pentru diferite tipuri de pariuri:

 • Peste 2.5 goluri - 2.40 (NetBet), 2.35 (Betano, Superbet, Betfair), 2.34 (Fortuna)
 • Sub 2.5 goluri - 1.60 (Superbet, Fortuna, Unibet), 1.57 (Betano), 1.56 (Betfair)
 • Ambele echipe inscriu - 2.00 (NetBet), 1.95 (Betano, Superbet), 1.91 (Unibet)
 • NU inscriu ambele echipe - 1.86 (Betfair), 1.85 (Unibet), 1.80 (Betano)
 • Pauza sau final X - 1.61 (Superbet), 1.60 (Betano), 1.57 (Fortuna)

​Top case pariuri cu cele mai mari cote:

 1. Betano -​ deschide cont
 2. Superbet - ​deschide cont
 3. Fortuna -​ deschide cont
 4. Unibet -​ deschide cont

​1.2 ​Cele mai multe pariuri/meci

Numarul de pariuri disponibile pe meci este un criteriu important in alegerea casei de pariuri. Cu cat oferta este mai diversificata cu atat iti va fi mai usor sa alegi pariul castigator. In continuare iti prezint un top 3 al agentiilor de pariuri cu cel mai mare numar de selectii pentru meciurile de fotbal:

Top agentii cu cele mai multe pariuri per meci:

 1. Betano - ​1000 cote/meci - ​pariaza aici
 2. Superbet - 500 cote/meci - pariaza aici
 3. Unibet - ​300 cote/meci - pariaza aici

​1.3 ​Rezultat final (1x2)

La acest capitol, al cotelor pentru pariurile de tipul 1x2 exista o agentie care conduce detasat. Este vorba despre Betano, care zilnic ofera cote cu marja 0% la cele mai importante evenimente de fotbal. Asta inseamna pe scurt ca pe betano.ro vei beneficia de cele mai mari cote la pariurile pe rezultatul final. Ca sa-ti faci o idee la Betano puteai paria pe o cota de 3.45 la un pariu la care ceilalti operatori ofereau o cota maxima de 3.35.

Un lucru asemanator se gaseste si la Superbet, acolo unde oferta intitulata "Super Cota" iti ofera zilnic cote imbunatatite pentru principalele evenimente sportive. Daca esti un fan al biletelor multiple atunci te anunt ca si la Fortuna poti beneficia de cote mai mari pentru pariurile de tipul 1x2, prin intermediul ofertei "Fortuna PLUS", similara cu "Super Extra" de la operatorul Superbet.

Top case pariuri online pentru Rezultat Final:

 1. Betano - pariaza aici
 2. Superbet - pariaza aici
 3. Fortuna - pariaza aici

​1.4 ​Numar de goluri

Probabil cele mai populare tipuri de pariuri la fotbal in momentul de fata sunt cele pe goluri, asadar este important ca agentia la care pariezi sa iti ofere o gama varianta de astfel de optiuni de pariere. 

In primul rand ma voi referi la pariurile pe intervale de goluri (1-3 goluri, 2-4 goluri etc.), deoarece acestea sunt cele mai interesate in opinia majoritatii jucatorilor. La acest capitol NetBet se prezinta cel mai bine, deoarece iti ofera si posibiltatea de a paria pe faptul ca un anumit interval de goluri nu va fi castigator (de exemplu "Altele decat 2-4 goluri"). Urmeaza apoi Superbet, cu 18 intervale de goluri disponibile, concurand cu Betano, care se prezinta de asemenea excelent, oferind 17 intervale pe goluri.

In ceea ce priveste optiunea "Peste/Sub" la goluri Unibet ocupa un loc aparte, deoarece ofera multe linii cu handicap asiatic. De asemenea, Betano si NetBet ofera 6 linii de goluri la fiecare meci de fotbal, in timp ce Superbet se remarca printr-o varietate mare de combinatii in ceea ce priveste golurile din meci. Astfel, daca esti interesat in mod special de pariurile pe goluri la fotbal, atunci cele mai bune case pentru acest lucru sunt:

Top agentii de pariuri pentru Numar de Goluri

 1. NetBet - deschide cont 
 2. Betano - deschide cont 
 3. ​Superbet - deschide cont 
 4. Unibet - deschide cont 

​1.5 ​Cartonase

Este evident faptul ca nu la toate meciurile de fotbal vei putea paria pe cartonase, insa la campionatele de top aceasta optiune este prezenta la majoritatea agentiilor recomandate. Totusi exista si la acest capitol diferente notabile​

Top case de pariuri online pentru cartonase

 1. Betano - 3 linii de cartonase, cartonase pe echipa, cartonase pe repriza, handicap cartonase, primul cartonas inainte/dupa minutul X
 2. Superbet - 3 linii de cartonase, cartonase pe echipa, cartonas in primele 20 minute
 3. Fortuna - 3 linii de cartonase, cartonase pe echipa, cartonase pe repriza

​1.6 ​Cornere

Pariurile pe cornere la meciurile de fotbal sunt de asemenea foarte populare. Mai mult decat atat, pietele pe cornere sunt mai des intalnite si la meciurile mai putin importante, asa ca o oferta bogata in aceasta privinta este o necesitate in ziua de astazi. Topul este condus detasat de catre Betano, care se prezinta excelent in privinta cornerelor, insa mai jos poti observa si ceilalti operatori care completeaza aceasta lista.

Cele mai bune case de pariuri pentru Cornere

 1. Betano - 9 linii de cornere, cornere pe echipa, cornere pe repriza, handicap cornere, primul la X cornere, interval cornere Peste/Sub 00:00-09:59
 2. Betfair - 9 linii de cornere, cornere pe echipa, cornere pe repriza, primul corner in meci
 3. Unibet - 7 linii de cornere, cornere pe echipa, cele mai multe cornere

​1.7 ​Pariuri live

In ceea ce priveste pariurile live, in realizarea clasamentului de mai jos am luat in calcul mai multe aspecte si anume: numarul de evenimente disponibile, oferta de pariuri pe meci, streaming live, valoarea cotelor. In aceste conditii Betano ocupa locul 1 la pariurile live din Romania, deoarece are o oferta extrem de bogata, cel mai extins serviciu de live streaming, precum si cote pe masura.

Fortuna, Unibet si NetBet se lupta cot la cot pentru ocuparea pozitiei secunde, fiecare avand avantajele si dezavantajele sale. NetBet se remarca printr-o oferta extrem de generoasa de evenimente sportive, in timp ce la Unibet punctul forte este reprezentat de transmisiunile live video, iar Fortuna pare a fi calea de mijloc la acest capitol.

Top case de pariuri online pentru Pariuri Live

 1. Betano (deschide cont)
 2. NetBet (deschide cont)
 3. Unibet (deschide cont)
 4. Fortuna (deschide cont)

​1.8 ​Oferta pentru mobil

In momentul de fata majoritatea jucatorilor aleg sa parieze direct de pe telefonul mobil. Astfel agentiile de pariuri sunt obligate sa puna la dispozitia clientilor o platforma care sa se miste excelent si sa ofere toate functiile unui site accesat de pe laptop sau PC. Asa au aparut aplicatiile dedicate pentru pariuri online, care fac ca pariatul de pe telefonul mobil sa fie o experienta la cel mai inalt nivel.

Casa de pariuri online Betano are in momentul de fata cea mai buna aplicatie de pariuri, oferind chiar si posibilitatea de a plasa pariuri prin comanda vocala. Logarea prin amprenta, SpeedBet, Notificari Live, functia Share a biletelor jucate, inchiderea pariurilor cu Cash Out si Live Streaming sunt doar cateva dintre motivele pentru care Betano ocupa locul 1 in privinta pariurilor de pe mobil.

Nici agentia Fortuna online nu se lasa mai prejos si pune la dispozitia pariorilor una dintre cele mai bune aplicatii pentru Android si iOS. Printre cele mai interesante functionalitati ale acesteea se numara: Touch ID, Pariu instant, Statistici, Match Tracker, Streaming Live sau notificari in timp real.

Aplicatia Superbet este si ea una de top in momentul de fata, oferind jucatorilor toate functiile pe care si le pot dori. Playerul video avansat, statisticile in timp real si notificarile cu privire la meciurile favorite sau la pariurile plasate sunt principalele caracteristici pe care pariorii le apreciaza.

Topul celor mai bune 3 agentii la care poti juca pariuri de pe mobil 


​1.9 ​Bonus la inregistrare

Operatorii de pariuri online se intrec in oferte bonus oferite clientilor noi, insa in continuare eu iti voi prezenta cele mai bune 3 bonusuri la pariuri pe care le poti obtine in momentul de fata.

Bonusul Betano este de departe cel mai bun in prezent, deoarece ofera clientilor dublarea primei depuneri. De asemenea conditiile de rulaj sunt usor de indeplinit, nu esti presat sa pariezi in mod excesiv, asadar te incurajez sa beneficiezi de aceasta oferta de neratat.

Si la NetBet ai parte de un bonus interesant, deoarece primul tau pariu plasat pe aceasta platforma este gratuit, in limita a 500 Ron.

O oferta similara se gaseste si la Fortuna, acolo unde vei primi inapoi jumatate din miza primului pariu plasat, in cazul in care acesta este pierzator.

Casele de pariuri cu cele mai bune bonusuri la inregistrare

 1. Betano - bonus 100% la prima depunere pana la 500 Ron
 2. NetBet - primul pariu 100% fara risc pana la 500 Ron
 3. Fortuna - 50% cashback la primul pariu in limita a 300 Ron

2. Detalii despre casele de pariuri online

Betano 

 • Bonus Betano – 100% pana la 500 Ron la prima depunere » Ia bonusul 
 • Retragerea castigurilor in cel mult 24 ore
 • Marja 0% – cote marite pentru cele mai importante meciuri ale zilei
 • Cash Out – intrerupe pariul inainte de a se termina evenimentul pentru a te asigura ca vei castiga sau pentru a limita pierderile.
 • La 0-0 miza este returnata – – pariaza pe scor corect sau pauza final si daca meciul se termina 0-0 atunci miza iti va fi returnata
 • Peste 150 de pariuri disponibile pe meci
 • Pariuri live si streaming live – urmareste gratuit online meciurile si pariaza pe acestea
 • 50% castig extra la pariurile multiple – pariaza cel putin 4 evenimente pe bilet si ai extra castig intre 10 si 50% in functie de numarul de evenimente de pe bilet
 • Nu pierzi pe un singur meci de pe bilet – daca plasezi bilete formate din 5-10 evenimente si pierzi pe un meci, atunci Betano iti va returna miza
 • Se poate paria de pe mobil inclusiv prin comanda vocala (singura casa de pariuri care ofera aceasta facilitate) – Betano iti pune la dispozitie aplicatii pentru Android si IOS
 • Bonus Betano la Casino – 100% pana la 500 Ron pentru prima depunere – Ia bonusul
 • Betano este o casa de pariuri licentiata de ONJN prin decizia L1170664W000663

Click aici pentru a deschide cont la Betano


Fortuna

 • Bonus Fortuna – 50% din primul pariu fara risc, pana la 300 Ron (fara conditii de rulaj) - Click aici pentru bonus
 • Peste 100 de optiuni de pariere/meci
 • Joaca asigurat – primesti miza inapoi daca pierzi pe un meci
 • Early Cashout – inchei pariul cand vrei tu pentru a te asigura ca vei castiga sau a limita perderile
 • Pariuri live – oferta bogata pentru meciurile in desfasurare
 • Nu ai nevoie de card bancar – poti depune si retrage bani prin intermediul agentiilor terestre din toata Romania
 • Suport clienti eficient, disponibil 24/7
 • Bonus casino (cel mai mare bonus din Romania) – pana la 2000 Ron pentru primele trei depuneri – Joaca acum
 • Fortuna este licentiata de catre ONJN prin decizia L1160665W000326

Click aici pentru a deschide cont la Fortuna


SuperBet

 • Bonus SuperBet – bonus de pana la 500 Ron la primele 3 depuneri - Click aici pentru bonus
 • Peste 500 de tipuri de pariuri disponibile pe meci
 • Pariuri live - urmaresti in transmisiune directa si pariezi pe evenimentele sportive preferate
 • Pariuri speciale (suturi, cornere, cartonase, fault-uri) la cele mai importante meciuri de fotbal
 • Super 6, Super Cota, Super Extra - promotii disponibile in fiecare zi pe site-ul SuperBet pariuri
 • Depuneri si retrageri de bani fara card bancar, direct din agentiile stradale
 • Bonus casino – 100% la prima depunere efectuata in limita a 500 Ron – Joaca acum
 • SuperBet detine licenta ONJN nr. L1160659W000328

Click aici pentru a deschide cont la SuperBet


Winmasters

 • Bonus Winmasters – 1500 Ron + 40 Ron pariu gratuit – Ia bonusul
 • bonus acumulator pentru pariurile castigatoare – pana la 60%
 • returnare miza pentru scorurile de 0-0 daca pariezi pe scor corect sau pauza/final
 • bonusuri speciale cu ocazia meciurilor si competitiilor importante
 • Exclusiv bonus Casino – 100% pana la 1500 Ron + 50 rotiri gratuite – Ia bonusul
 • Casino Live – joaca online la casino cu dealeri reali
 • Winmasters este licentiata de ONJN prin decizia L1160650W000194

Click aici pentru a deschide cont la Winmasters


Unibet

 • Bonus Unibet – 100% pana la 250 Ron » Ia bonusul
 • Aplicatie pentru mobil – pariaza de pe mobil foarte usor folosind aplicatiile
 • Pariuri live – pariaza pe meciuri in desfasurare
 • UnibetTV – urmareste gratuit meciurile in timp ce pariezi pe acestea
 • Casino Online la Unibet – rotiri gratuite si Jackpoturi de care poti profita plus un bonus de 100% pana la 500 Ron la prima depunere » Joaca la casino
 • Casino Live – joaca online ca intr-un cazinou real cu dealeri romani
 • Poker Online la Unibet – bonus 200 Euro la inregistrare, misiuni si turnee
 • este licentiata de catre ONJN prin decizia L1160657W000330

Click aici pentru a deschide cont la Unibet


888sport

 • bonus 888Sport.ro – la prima depunere 100% pana la 1000 Ron - Ia bonusul
 • visul american – primesti banii inapoi daca pierzi pe sporturi americane inclusiv Baschet, Fotbal, Fotbal american, Baseball și Hochei pe gheață
 • aceasi platforma ca si Unibet, aceleasi cote doar bonusurile difera
 • bonus Casino – 100% pana la 1000 Ron
 • joaca poker la 888 si beneficiezi de un bonus de 100% pana la 3000 Ron
 • 888 este licentiata de ONJN prin decizia L1160654W000324

Click aici pentru a deschide cont la 888


NetBet

 • Bonus NetBet – primul pariu fara risc pana la 500 RON » Ia bonusul
 • bonus pentru mobil – pariu gratuit de 40 RON
 • aplicatie pentru mobil – pariaza de pe mobil folosind aplicatia NetBet
 • pariuri live – oferta foarte buna pentru cei care pariaza pe meciuri in desfasurare
 • NetBetTV – urmareste gratuit meciuri si pariaza live pe acestea
 • Cashout – intrerupe pariul cand doresti tu
 • Combo boost – bonus pana la 50% pentru biletele formate din mai multe meciuri
 • Bonusuri cu ocazia meciurilor sau competitiilor importante
 • Pacanele online – bonus 150% pana la 1.000 Ron la prima depunere – Joaca acum
 • NetBet este licentiata de ONJN prin decizia L1160651W000195

Click aici pentru a deschide cont la NetBet


Betfair

 • bonus Betfair pentru clientii noi – 5 pariuri gratuite in valoare de 100 Ron fiecare – Ia bonusul
 • Asigurare bilet – miza returnata daca pierzi pe un meci
 • pariuri de tip exchange – oferta exclusiva in Romania
 • cashout – intrerupe pariul cand doresti pentru a-ti asigura castigul sau a limita pierderile
 • pariuri live – oferta foarte bogata pentru meciurile in desfasurare
 • Streaming live – urmareste meciurile pe betfair.ro si pariaza pe acestea
 • aplicatie pentru mobil
 • betfair este licentiata de ONJN prin decizia L1160655W000329

Click aici pentru a deschide cont la Betfair


3. Top 20 case de pariuri online din Romania

​4. Case de pariuri online - articole utile

Unde sa pariezi pe sporturi americane
In NBA si NHL suntem in plin sezon si cu siguranta sunt multi romani care joaca ponturi pariuri pe cele[...]
Top 3 case de pariuri (2019)
In Romania sunt in acest moment licentiate 20 de case de pariuri online. Unele au facut trecerea din mediul offline[...]
Care este cea mai buna casa de pariuri online? (2019)
Care este cea mai buna agentie de pariuri online? O intrebare cu 2 raspunsuri dintre care doar unul ne intereseaza[...]
Case de pariuri online la care pot paria romanii din Anglia
Locuiesti in Anglia si cauti o casa de pariuri online la care sa poti juca? Ai ajuns unde trebuie pentru[...]
Top case de pariuri la care putem paria pe sporturi electronice (2019)
Acum 20 de ani, cand jucam Counter-Strike cu prietenii pe echipe intr-un internet cafe, nu ma gandeam ca in timp[...]
Top agentii de pariuri pe internet in 2019
Vrei sa pariezi online in anul 2019? Citeste acest articol pentru a vedea care sunt casele de pariuri online de[...]
2000 de pariori au votat cea mai buna casa de pariuri online
Peste 2000 de pariori au ales casa de pariuri online la care pariaza in sondajul din partea stanga a acestei[...]
Top 3 case de pariuri stradale in 2019
Casele de pariuri stradale se afla intr-o crestere continua si desi unele au decis sa treaca si in online, continua[...]
Cele mai bune agentii online la care poti juca pontul zilei
In viata este important sa faci totul pas cu pas, fara graba si cu multa rabdare. Nu exista o cale[...]
Case de pariuri care ofera handicap asiatic in 2019
Handicapurile asiatice reprezinta un mare avantaj pentru casele de pariuri online in comparatie cu cele offline, deoarece la agentiile de[...]
Pariuri pe cartonase – case de pariuri unde avem cea mai buna oferta (2019)
Pariurile pe cartonase sunt o alternativa pentru pariori, asta dupa ce in ultimul timp pariurile pe rezultatul final si cele[...]
Case de pariuri deschise non stop in 2019
In sportul mondial avem evenimente 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Daca pe parcursul zilei la noi[...]
Peste 3000 de pariori au ales agentia de pariuri unde joaca pe internet
Asa cum v-am obisnuit dorim sa va prezentam constant care sunt casele de pariuri online la care pariaza romanii. Nu[...]
Top case de pariuri online in Romania (2019)
In acest moment, mai 2019, în Romania avem 20 de case de pariuri legale. In cele ce urmeaza imi propun[...]
Top case de pariuri cu cele mai mari cote in 2019
Un top al caselor de pariuri online in functie de cote este greu de facut daca n-ai un soft care[...]
Case de pariuri online recomandate pentru pariuri live pe Romania Liga 2
Cu echipe de traditie in componenta Liga 2 din Romania a inceput sa devina un punct de atractie pentru pariori.[...]
Top case de pariuri online 2019
Daca citesti acest articol probabil esti in cautarea unei case de pariuri online. Ai nimerit bine pentru ca mai jos[...]
Ce case de pariuri sa alegi daca ai bani putini, pentru a lua bonusuri bune!
In Romania marea masa a pariorilor joaca mize mici / medii si pentru majoritatea conteaza orice ban in plus. De[...]
Pariuri live – top case de pariuri
Pariurile live sunt preferate de foarte multi jucatori. Acest lucru este datorat faptului ca dupa ce trece o perioada dintr-un[...]

​​​​​Exista aproximativ 19 case de pariuri online care au primit licenta pentru a opera in Romania. Am vrut sa vedem la ce agentii online de pariuri joaca romanii si pentru asta am facut un sondaj la care au participat pana acum peste 3000 de vizitatori

Speram ca te-am ajutat sa iti alegi din aceste case de pariuri online recomandate de noi si te asigur ca ai facut alegerea corecta pentru ca aceste agentii pariuri online sunt cunoscute pentru seriozitatea lor, pentru profesionalismul si corectitudinea cu care isi trateaza clientii.

​5. Legislatia pariurilor sportive online in Romania

​5.1. Legea pariurilor online

Daca pana in anul 2015 la noi in tara pariurile online nu prezentau interes din punct de vedere legislativ, din acel moment lucrurile s-au schimbat. Odata cu infiintarea ONJN (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc) fiecare agentie care a dorit sa continue operarea pe piata pariurilor online din Romania a fost obligata sa aplice pentru obtinerea licentei. Astfel au aparut nume noi pe lista caselor de pariuri de pe internet, in timp ce altele au disparut. ONJN este o institutie subordonata Guvernului Romaniei, care prin infiintarea sa a produs multe schimbari in cadrul pariurilor sportive online.

Care au fost principalele schimbari in pariurile pe internet?

In primul rand, asa cum ziceam si mai sus toate agentiile au fost obligate sa obtina licenta de operare in Romania. Pe langa acest lucru, infiintarea ONJN a reprezentat un plus pentru pariori, deoarece prin intermediul acestei institutii se pot rezolva acum anumite conflicte intre jucatori si operatori, care pana in acel moment nu puteau fi solutionate. De asemenea, casele de pariuri au fost nevoite sa puna la dispozitia jucatorilor o interfata a site-ului in limba romana si sa ofere acestora posibilitatea de a seta RON (leu) ca moneda principala a contului.

Reglementarea pariurilor online in Romania nu a produs schimbari doar in privinta operatorilor, iar la punctul urmator iti voi prezenta si lucrurile de care trebuie sa tina cont jucatorii la pariuri pe internet in acest moment.

​5.2. Obligatiile jucatorilor la pariuri online

Orice jucator care pariaza pe internet trebuie sa aiba in vedere urmatoarele 3 aspecte:

 • Sa parieze doar la agentiile licentiate - evident prima regula care trebuie respectata de catre jucatori este aceea de a se inregistra si de a-si plasa pariurile doar la operatorii cu licenta. Iti aduc la cunostinta faptul ca daca pariezi la agentii fara licenta de operare la noi in tara risti o amenda cuprinsa intre 5.000 si 10.000 lei. Asadar, inainte de a-ti deschide un cont la o anumita casa de pariuri verifica intai daca aceasta opereaza legal in Romania.
 • Sa isi verifice contul in cel mult 30 de zile de la inregistrare - verificarea contului este o procedura obligatorie in acest moment la pariurile online. Astfel, in termen de maximum 30 de zile din momentul inregistrarii la o anumita agentie trebuie sa trimiti o copie a unui act de identitate, lucru necesar pentru verificarea varstei (doar persoanele majore au voie sa joace la pariuri online) si a informatiilor completate la inregistrare (numele, adresa trebuie sa coincida). ATENTIE! Daca nu iti verifici contul in termen de 30 de zile eventualele fonduri vor fi blocate si virate catre bugetul statului.
 • Sa declare in fiecare an castigurile la pariuri online - reglementarea pariurilor a presupus si impozitarea castigurilor inregistrate la pariurile online. Pana la data 23 martie 2018 fiecare jucator era obligat ca anual sa declare la ANAF castigurile inregistrate la pariuri pe internet, urmand ca ulterior sa plateasca impozitul calculat. In momentul de fata insa toate agentiile recomandate aplica impozitarea la sursa, astfel ca jucatorii sunt scutiti de aceasta procedura. Mai jos gasesti toate informatiile despre impozitul la pariuri.

​5.3. Impozitul pentru pariurile online

In primul rand trebuie sa stii ca in acest moment exista 3 praguri de impozitare, in functie de valoarea retragerii efectuate. Tine cont ca impozitul se calculeaza pentru fiecare retragere in parte si nu se cumuleaza pentru mai multe tranzactii. Astfel, in functie de suma retrasa de la casa de pariuri online trebuie sa tii cont de aceste praguri de impozitare pariuri online:

 • pana la 66.750 RON, inclusiv - 1% din suma
 • intre 66.751 RON - 445.000 RON, inclusiv - taxa fixa de 667,5 RON + 16% pentru ce depaseste suma de 66.751 RON
 • peste 445.000 RON - taxa fixa de 61.187,5 RON + 25% pentru ce depaseste suma de 445.000 RON

Asa cum spuneam mai sus, inaintea datei de 23 martie 2018 fiecare jucator era obligat sa isi declare castigurile din jocurile de noroc la ANAF si sa plateasca impozitul calculat. In acest moment insa fiecare agentie opreste aceste taxe in momentul retragerilor.

​6. Ghid pariuri online pentru jucatorii incepatori

​6.1. La ce agentie de pariuri online sa plasezi primul pariu?

Acum ca ai vazut toate detaliile cu privire la legislatia pariurilor online in Romania trebuie sa trecem la pariurile propriu-zise. In primul rand pentru un parior incepator apare intrebarea "La ce agentie de pariuri sa joc?". Raspunsul nu este unul standard, deoarece fiecare jucator este diferit si urmareste anumite aspecte, astfel incat trebuie sa iti alegi singur agentia care ti se potriveste. Mai jos iti voi prezenta o lista cu lucrurile pe care trebuie sa le urmaresti atunci cand iti alegi casa de pariuri online:

 • Bonusul oferit jucatorilor noi - toate agentiile recomandate isi intampina clientii noi cu bonusuri de bun venit. Aceste oferte insa difera de la agentie la agentie - in timp ce unii operatori ofera bonus la prima depunere, altii au ca oferta bonus un pariu fara risc sau ofera cote marite pentru anumite pronosticuri. In cazul in care ai un buget de pariuri redus iti recomand ultima varianta (cote marite), in timp ce daca dispui de mai multi bani evident ca bonusul la prima depunere sau pariul fara risc reprezinta alegerile potrivite.
 • Aplicatia pentru mobil - in ziua de astazi este foarte important sa iti poti plasa pariurile in cele mai bune conditii direct de pe telefonul mobil. De aceea te incurajez sa iti alegi o agentie de pariuri care a dezvoltat o aplicatie pentru pariuri, deoarece experienta nu se compara cu cea de pe un site web optimizat pentru aceste dispozitive. De asemenea exista agentii care ofera bonusuri la primul pariu plasat de pe telefon.
 • Oferta de pariuri pre-meci si live - un alt aspect foarte important este reprezentat de oferta de pariuri. Aceasta trebuie sa fie cat mai bogata, sa cuprinda cat mai multe optiuni de pariere si cat mai multe evenimente. Cu cat aria din care iti poti alege pronosticurile este mai mare cu atat sansele de a castiga sunt mai mari si ele. Asadar joaca la o agentie cu o oferta buna, atat pre-meci cat si live, chiar daca in prima faza vei spune ca tu pariezi doar pe meciurile importante si numai pariurile clasice. Te asigur ca in viitor iti vei schimba aceasta perceptie.
 • Streaming live - majoritatea caselor de pariuri online ofera servicii de live streaming, astfel incat vei putea urmari in direct evenimentele sportive preferate. Trebuie sa te gandesti daca acest lucru reprezinta un aspect prioritar pentru tine, insa este clar ca atunci cand urmaresti un meci este mult mai usor sa alegi pronosticurile castigatoare.
 • Valoarea cotelor - un parior incepator nu va compara niciodata cotele oferite de casele de pariuri. O diferenta de 0.05 la cota nu va insemna nimic la prima vedere, insa te asigur ca e foarte important ca agentia la care pariezi sa ofere cote valoroase. Acest lucru se observa in special in cazul biletelor combinate, iar pe termen lung chiar si la pariurile simple rezultatele vor fi vizibil mai bune.
 • Parerile jucatorilor si popularitatea casei - tine cont si de parerile celorlalti pariori care au testat deja o anumita agentie. De asemenea, poti consulta chiar pe aceasta pagina numarul utilizatorilor care au ales un anumit operator, pentru a vedea exact care sunt cele mai populare agentii de pariuri online in Romania.

Betano (bonus 500 RON - click aici pentru a-l obtine) - cea mai buna agentie de pariuri din Romania

Pentru ca unui jucator incepator ii va fi destul de greu sa isi aleaga agentia, chiar si cunoscand aspectele prezentate anterior ne-am gandit sa iti oferim din start cea mai buna alternativa. Casa de pariuri Betano ocupa in acest moment locul 1 in Romania, iar in continuare iti voi prezenta motivele:

 • Bonus 500 lei la prima depunere - primul depozit efectuat la aceasta agentie iti va fi dublat, in limita a 500 lei. Astfel, poti incepe sa pariezi online avand la dispozitie un buget total de 1.000 RON, desi tu ai depus doar jumatate din aceasta suma.
 • Cea mai buna aplicatie de pariuri - aplicatia Betano este fara discutii cea mai buna in acest moment. Cu functii unice in Romania, precum Talk 'n Bet (pariuri prin comanda vocala), dar si alte caracteristici de mare ajutor (logare prin amprenta, notificari cu privire la pariuri/meciuri etc.) experienta de pariere de pe telefon va fi una cu adevarat impresionanta.
 • Cea mai diversificata oferta de pariuri - cu peste 300 de optiuni de pariere la principalele meciuri de fotbal sunt sigur ca si cei mai pretentiosi jucatori vor fi extrem de multumiti de oferta acestei agentii. Pariurile pe cornere, cartonase, marcatori sunt doar cateva dintre optiunile oferite de aceasta agentie.
 • Streaming live a celor mai tari evenimente sportive - Betano transmite zilnic sute de evenimente sportive, incepand cu meciuri de fotbal, tenis, baschet si terminand cu partide de volei, snooker sau alte sporturi mai putin populare. De asemenea trebuie sa stii ca Betano este si singura agentie de pariuri online care transmite integral toate meciurile de fotbal din Romania Liga 1, asta pe langa cele din Spania La Liga, Italia Serie A, Germania Bundesliga, Franta Ligue 1, Olanda Eredivisie si alte competitii.
 • Asistenta tehnica prin live chat - operatorii Betano iti stau la dispozitie pe live chat pentru orice problema intampinata in timpul navigarii pe site sau orice nelamurire cu privire la serviciile oferite.
 • Cele mai bune cote de pe piata - zilnic agentia Betano ofera cote cu marja 0% pentru cele mai importante evenimente sportive. Ce inseamna asta? Ca tu vei beneficia de cele mai bune cote de pe piata, iar avantajul casei este zero.
 • Cea mai populara casa de pariuri din Romania - nu in ultimul rand trebuie sa stii ca Betano este de departe cea mai apreciata si cea mai populara casa de pariuri online la noi in tara in acest moment. Acest lucru nu este deloc intamplator, tinand cont de calitatea serviciilor pe care acest operator le ofera clientilor sai.

​6.2. Verificarea contului la casele de pariuri online

Tinand cont ca toti jucatorii au obligatia de a-si verifica contul de pariuri creat, mai jos iti voi prezenta principalele aspecte legate de aceasta procedura. Astfel, pentru o verificare completa a contului tau de jucator, operatorul iti poate solicita urmatoarele 3 documente:

 • copie a unui act de identitate (buletin, pasaport) - acest lucru este necesar pentru confirmarea varstei si a informatiilor introduse la inregistrare (nume, prenume, CNP etc.)
 • copie a unei facturi de utilitati sau extras bancar - necesara pentru verificarea adresei
 • dovada metodei de plata utilizate - unele agentii iti pot solicita poza cu cardul utilizat la efectuarea depunerii. Evident in acest caz va trebui sa acoperi numarul cardului. Tine cont ca titularul cardului trebuie sa fie acelasi ca si titularul contului de pariuri pentru a nu exista probleme. 

​6.3. Metode de depunere la casele de pariuri online

In cazul in care te intrebi care sunt metodele de plata acceptate de agentiile de pariuri de pe internet, mai jos iti prezint o lista completa a metodelor prin care poti depune bani in contul tau de pariuri online:

 • Card bancar - aceasta este cea mai populara metoda de plata la pariurile online. Trebuie sa stii insa ca exista posibilitatea ca unele carduri sa nu fie acceptate de catre casele de pariuri de pe internet, deoarece nu au fost create pentru plati online.
 • Skrill/Neteller - sunt doua portofele electronice care pot fi folosite atat pentru cumparaturi online, cat si pentru a depozita fonduri la agentiile de pariuri.
 • Paysafecard - card preplatit pe care il poti cumpara din punctele Paypoint sau alte puncte stradale. Vei primi un cod pe care va trebuie sa il introduci pe site-ul Paysafecard, iar mai apoi vei transfera banii in contul de pariuri.
 • Transfer bancar - este o metoda destul de putin utilizata. Pentru a depune bani la pariuri prin transfer bancar va trebui sa te deplasezi la banca potrivita si sa specifici numarul contului si alte detalii furnizate de operatorul de pariuri pe site.
 • Agentiile stradale - unele case de pariuri online, precum NetBet sau Fortuna ofera jucatorilor posibilitatea de a depune bani direct din agentiile stradale, astfel incat poti juca pariuri pe internet chiar si fara sa detii un card sau cont bancar. 

In cazul tuturor metodelor de depunere trebuie sa stii ca banii vor intra imediat in contul tau de pariuri.

​6.4. Metode de retragere de la casele de pariuri online

Evident ca si retragerea castigurilor inregistrate la pariurile online poate fi efectuata utilizand mai multe metode de plata. Trebuie sa stii insa ca, la majoritatea operatorilor retragerea va trebui efectuata prin aceeasi metoda utilizata la ultimul depozit. Astfel, exista urmatoarele variante:

 • Card bancar
 • Skrill/Neteller
 • Paysafecard 
 • Transfer bancar
 • Agentiile stradale

Pentru fiecare retragere efectuata se aplica impozitul despre care am amintit la punctul 1.3 si de asemenea anumiti operatori pot percepe si taxe suplimentare, insa toate aceste informatii iti vor fi afisate pe paginile agentiilor, in momentul in care soliciti o retragere. 

Ca timpi de procesare, in general retragerile prin Skrill/Neteller si agentii stradale sunt cele mai rapide. Retragerile de bani pe cardul tau bancar dureaza intre 2-5 zile, in timp ce transferul bancar poate dura chiar si mai mult.