2000 de pariori au votat cea mai buna casa de pariuri online

0

Peste 2000 de pariori au ales casa de pariuri online la care pariaza in sondajul din partea stanga a acestei pagini. Am inclus in acest sondaj doar 9 dintre casele de pariuri online, adica exact cele la care va si recomand sa pariati pe internet. Mai sunt si alte cateva agentii de care multi pariori s-au plans de-a lungul timpului si de aceea nici nu le promovam si, prin urmare, nici nu le recomandam. Poate ca nu vei considera acest sondaj edificator, dar relevanta lui este destul de insemnata macar dintr-un anumit punct de vedere.

Din totalul de 2.000 de voturi (atatea erau la momentul scrierii acestui articol) nu mai putin de 1.485, adica aproape 75% au ales 3 case de pariuri online. Cele 3 – Fortuna, Betano si Unibet – sunt la mare departare de restul. La oricare dintre ele vei juca te asigur ca nu vei avea probleme, atata timp cat si tu joci corect (faci verificarea contului in primele 30 de zile, nu incerci sa profiti de eventualele greseli care mai apar in afisarea cotelor etc).

1. Fortuna este casa de pariuri la care joaca cei mai multi dintre pariori, obtinand 690 de voturi, in procente 34.5%. Diferenta dintre ea si cea de-a doua clasata este asa de mare si dintr-un alt motiv, distinct de pariurile online. Fortuna este singura agentie offline dintre optiuni care activeaza si online.

Cum in Romania sunt destul de multe persoane care joaca la agentii stradale, cei care joaca la Fortuna in agentii si au votat in acest sondaj au ales Fortuna, chiar daca in sondaj ne referim la pariurile online. Agentia de pariuri pe internet preferata de romani in anul 2017 vine in intampinarea clientilor noi cu o oferta promotionala atractiva: 100% din prima depunere pana la 500 RON.

Click AICI pentru a paria online la Fortuna – bonus 500 RON!

2. Betano ocupa locul secund, ea fiind votata de 20.7% dintre persoanale care au participat la sondaj, mai exact de 414 persoane. 

Click AICI pentru a paria online la Betano – bonus 500 RON!

3. Unibet a fost operatorul de pariuri online numarul 1 in lume in anul 2016, dar in sondajul nostru se claseaza pe locul 3, la o distanta mica de Betano, dar considerabil in urma celor de la Fortuna. A strans aproape 20% dintre voturi, asta datorita unei oferte de pariere bune, unei oferte de bun venit (primul pariu fara risc pana la 250 RON) imbunatatita fata de anul trecut, dar si pentru ca ofera per ansamblu servicii de calitate. Unibet, la fel ca si Betano, se remarca si prin numarul mare de evenimente sportive transmise live video gratuit.

Click AICI pentru a paria online la Unibet!

Intre locul 3 ocupat de Unibet si a patra clasata, Netbet, este o diferenta aproape dubla de voturi, cea din urma apropiindu-se de 10% dintre voturile exprimate in acest sondaj.

Dupa cele mai bune case de pariuri online urmeaza in preferintele votantilor Betfair, Winmasters si 888Sport. Ele au reusit sa atraga destul de putini pariori, desi toate cele 3 sunt case de pariuri de incredere, la care iti recomand sa joci. 

Salvează

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
8 din 1080%+257.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
2 din 2100%+120.00Vezi Ponturi
3 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
2 din 540%-180.00Vezi Ponturi