Agentii de pariuri la care poti depune si retrage bani fara card bancar

0
584

case de pariuri la care poti depune si retrage fara card bancar

In ultimele zile am incercat o chestie, promovare site-ului biletu-zilei.com in agentiile stradale din Constanta, incercand sa le prezint pariorilor intalniti prin agentii avantajele avute de casele de pariuri online comparativ cu cele stradale. M-a mai interesat si de ce prefera lumea pariurile offline in detrimentul celor online si unul dintre motivele invocate de multi pariori a fost legat de contul bancar. Unele persoane pur si simplu nu doreau sa (mai) aiba legatura cu bancile, altii spuneau ca daca si-ar deschide cont bancar ar risca sa fie afle prietena / sotia ca joaca la pariuri si nu doreau acest lucru.

Ce nu stiau acestia este ca se poate juca la pariuri pe internet si fara sa fie nevoie de vreun card. Ce-i drept acest lucru este posibil doar la cateva dintre casele de pariuri legale. In special este vorba de agentiile care opereaza atat offline cat si pe internet, dar este o casa de pariuri care desi n-are vreo agentie proprie stradala ofera posibilitatea de a depune fara card bancar.

In total sunt 9 case de pariuri la care se poate alimenta contul fara cont / card bancar, dar eu iti recomand doar 2 dintre ele.

Netbet pariuri

Agentii de pariuri la care poti depune si retrage bani fara card bancar 1La Netbet se poate alimenta contul direct din agentiile Smith & Smith sau din agentiile stradale de pariuri Favbet. Tot din acele locatii vei putea sa si primesti banii retrasi din contul Netbet. Vei gasi mai mult ca sigur macar o locatie Smith & Smith sau Favbet acolo unde stai. Iar daca acest lucru nu se intampla atunci alege agentia urmatoare deoarece ea sigur are macar un sediu in orasul tau.

Click AICI pentru un prim pariu fara risc pana la 500 RON la Netbet!

Fortuna bet

Agentii de pariuri la care poti depune si retrage bani fara card bancar 2Daca nu locuiesti “in varful muntelui” cu siguranta ai vazut macar o data o agentie stradala Fortuna. Prin intermediul ei iti poti alimenta contul de pariuri la Fortuna online. Nu trebuie decat sa mergi la operator, sa-i spui username-ul avut la casa de pariuri online, sa-i dai cartea de identitate si username-ul contului si vei avea banii imediat in contul tau de pariuri online. Dupa aceea vei putea paria oriunde te-ai afla. Retragerea se face la fel de simplu: soliciti o retragere prin intermediul agentiilor stradale (Fortuna CashPoint), alegi agentia de unde vrei sa mergi sa ridici premiul si cand vei primi pe e-mail confirmarea retragerii vei putea merge sa scoti banii. Depunerea si retragerea minima prin aceasta metoda de plata simpla este la Fortuna de doar 10 RON.

Da click AICI, deschide cont la Fortuna si joaca primul pariu fara risc cu pana la 300 RON!

Alaturi de acestea mai sunt urmatoarele agentii la care poti juca daca n-ai card bancar: Stanleybet, Casa Pariurilor Superbet, Maxbet, Mozzartbet, Baumbet, Publicwin si Get’s Bet.

Salvează

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here