Care este cea mai bună casă de pariuri online?

0

cea mai bună casă de pariuri online

Care este cea mai bună agenție de pariuri online? O întrebare cu 2 răspunsuri, dintre care doar unul ne interesează pe noi. Dacă ar fi să-mi fi fost pusă această întrebare în urmă cu 5 ani, pe când nu exista licențiere și puteam paria la toate agențiile din lume aveam un răspuns. Dacă ar fi să-mi fie pusă astăzi, când avem 19 case de pariuri online legale răspunsul ar fi altul. Și despre acest răspuns voi scrie în continuare în articolul curent.

Click AICI pentru a paria la cea mai bună agenție de pariuri online

Ca să stabilești care este cea mai bună casă de pariuri online trebuie să ai în vedere câteva aspecte. 

De ce trebuie să ții cont când stabilești care este cea mai bună casă de pariuri pe internet!

înapoi
Înainte

1. Seriozitatea agenției

Când mă refer la seriozitate n-o fac gândindu-mă la plata câștigurilor. Toate agențiile de pariuri online vor face plățile atâta timp cât clienții joacă corect (nu deschid conturi multiple, nu încearcă să profite de erori de cote etc).

betano euro 2020 v2

Seriozitatea în acest caz se referă la modul în care agenția își tratează jucătorii și la relația pe care o are cu clienții săi. Sunt unele agenții de pariuri online de care unii clienți se plâng că durează verificarea contului prea mult, că la retrageri au de așteptat o perioadă prea lungă de timp. În schimb, sunt și agenții precum superbet.ro, betano.com sau efortuna.ro la care acest tip de probleme legate de seriozitate nu apar sau dacă apar sunt cazuri izolate.

înapoi
Înainte

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
39 din 60 65% +893.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here