Care este cea mai bună casă de pariuri online?

Scris de Laur198504/01/2023

Care este cea mai bună agenție de pariuri online? O întrebare cu 2 răspunsuri, dintre care doar unul ne interesează pe noi.

Dacă ar fi să-mi fi fost pusă această întrebare pe forum pariuri în urmă cu 6-7 ani, pe când nu exista licențiere și puteam paria la toate agențiile din lume aveam un răspuns. Dacă ar fi să-mi fie pusă astăzi, când avem 29 de operatori pariuri online România răspunsul ar fi altul. Și despre acest răspuns voi scrie în continuare în articolul curent.

TOP BONUSURI PARIURI FĂRĂ DEPUNERE

netbet mobile black

50 RON FĂRĂ DEPUNERE

gets bet mobile black

35 RON FĂRĂ DEPUNERE

maxbet logo bzc

25 RON FĂRĂ DEPUNERE

cea mai buna casa de pariuri online

Ca să stabilești care este cea mai bună casă de pariuri online în mai 2023 trebuie să ai în vedere câteva aspecte. 

De ce trebuie să ții cont când stabilești care este cea mai bună casă de pariuri pe internet!

1. Seriozitatea agenției  

Când mă refer la seriozitate n-o fac gândindu-mă la plata câștigurilor. Toate agențiile de pariuri online vor face plățile atâta timp cât clienții joacă corect (nu deschid conturi multiple, nu încearcă să profite de erori de cote etc).

Seriozitatea în acest caz se referă la modul în care agenția își tratează jucătorii și la relația pe care o are cu clienții săi. Sunt unele agenții online de care unii clienți se plâng că durează verificarea contului prea mult, că la retrageri au de așteptat o perioadă prea lungă de timp. În schimb, sunt și agenții precum superbet.ro, betano.com sau efortuna.ro la care acest tip de probleme legate de seriozitate nu apar sau dacă apar sunt cazuri izolate.

2. Relațiile cu clienții 

Un serviciu de asistență clienți de calitate face diferența dintre o casă de pariuri de top și una care nu pune accent pe interacțiunea cu clienții săi. Aici este important să primești și răspunsuri lămuritoare, nu automate cu copy+paste din regulament.

Din acest punct de vedere cel mai bun site de pariuri în opiniile celor care scriu pe forum este Betano online. Acolo există un serviciu de asistență clienți non-stop, atât pe Live Chat, cât și pe Facebook Messenger. 

3. Numărul de evenimente disponibile pentru pariere 

Casele de pariuri online acoperă toate meciurile de fotbal din campionatele de top, chiar și pe cele de mâna a doua sau a treia. Lucrurile se schimbă însă când vine vorba de alte sporturi.

Unele agenții pun accent pe competițiile importante din baschet, handbal sau hochei și le neglijează pe cele care nu sunt foarte atractive. Același lucru se întâmplă și la tenis, turneele ATP și WTA sunt peste tot, dar cele de tip Challenger pot să lipsească sau pot avea o ofertă foarte subțire (doar pariuri pe victorie).

Dacă vrei să joci la o casă de pariuri care are un număr de evenimente foarte mare atunci alege Betano și 888sport.ro și nu vei regreta.

4. Oferta de pariuri pentru fiecare eveniment 

Se cam leagă de ce scriam mai sus la tenis. Unele agenții de pariuri la turnee de tenis de mâna a treia oferă doar pariuri pe câștigător. Altele au și handicapuri, total puncte sau pariuri pe seturi.  

La fel și la fotbalul din ligile mai puțin importante (putem include aici chiar și România Liga 2). Unele agenții nu oferă, de exemplu, pariuri pe cornere sau pariuri pe cartonașe, iar la altele le regăsim.

5. Calitatea cotelor 

Degeaba ai ofertă bogată și un serviciu de relații cu clienții de 5 stele dacă ai cote sub media pieței. De exemplu la un pariu pe total puncte baschet cu șanse 50-50 unele case de pariuri oferă cote 1.90-1.90, iar la altele avem de abia 1.83-1.83. 

Pe termen lung este clar că cele care au cote 1.90-1.90 va oferi cote mai mari decât celelalte. Pot fi însă cazuri când chiar și la o agenție care în general are cote mai mici vei găsi o cotă mai bună decât în alte părți.

De aceea este foarte important ca atunci când joci la pariuri online să ai cont la mai multe agenții și să joci biletul acolo unde ai cele mai mari cote la pariuri.

În final dacă te întrebi ce casă de pariuri online recomandați? Nu-ți pot da decât un sfat: să nu ții cont atunci când vine vorba de case de pariuri online păreri de ce spun alți pariori.

Trebuie să analizezi oferta agențiilor din perspectiva ta, ținând cont de punctele de mai sus. Pentru unii cel mai bun site de pariuri online este unul, pentru alții este altul, în funcție de ce preferă fiecare!

Te-ar mai putea interesa și:

Lasă un comentariu mai jos:

Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

  1. evitati 888sport. am cont la ei de cateva luni. orice oferta de bonus este la ei este la fel de proasta ca la toate casele de pariuri. am invatat sa traiesc fara bonusuri. depun banii si ma joc iar cand castig retrag din bani. la ultima retragere facuta pe 6 iunie 2022 au inceput sa-mi puna piedici. la ei toate retragerile ajungeau pe card in maxim 2 zile lucratoare. acum au incept cu tot felul de idiotenii: ca nu s-a procesat plata, ca nu e de la noi e de la mastercard, ca noi suntem ok dar ce te grabesti asa. suport foarte prost – de fapt peste tot suportul este prost. poate este o coincidenta dar cu cateva saptamani in urma le-am scris un mail in care lea-m spus ca oferta lor de bonus este de cacaoulu. evitati ! nu au nimic pe partea de video. dupa ce-mi rezolv problema cu retragerea o sa-mi inchid contul la ei.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


S-ar putea  te intereseze și: