Care este cea mai buna casa de pariuri online?

4
1889

cea mai buna casa de pariuri online

Care este cea mai buna agentie de pariuri online? O intrebare cu 2 raspunsuri dintre care doar unul ne intereseaza pe noi. Daca ar fi sa-mi fi fost pusa aceasta intrebare acum 3 ani, pe cand nu exista licentiere si puteam paria la toate agentiile din lume aveam un raspuns. Daca ar fi sa-mi fie pusa astazi, cand avem20 de case de pariuri online licentiate raspunsul ar fi altul. Si despre acest raspuns voi scrie in continuare in acest articol.

Ca sa stabilesti cea mai buna casa de pariuri online trebuie sa ai in vedere cateva aspecte. Acestea sunt:

Aboneaza-te gratuit AICI la canalul nostru de Telegram. Vei primi notificare pe telefon de fiecare data cand avem o sugestie buna de pariu!
ATENTIE! Nu vom posta linkuri catre toate articolele de pe site, asa ca nu vei fi stresat de prea multe notificari!

  • seriozitatea casei de pariuri – cand ma refer la seriozitate n-o fac gandindu-ma la plata castigurilor, deoarece toate agentiile de pariuri online vor face platile atata timp cat clientii joaca corect (nu deschid conturi multiple, nu incearca sa profite de erori de cote etc). Seriozitatea in acest caz se refera la modul in care agentia isi trateaza clientii si la relatia pe care agentia o are cu clientii sai. Sunt unele agentii de pariuri online de care unii clienti se plang ca dureaza verificarea contului prea mult, ca la retrageri au de asteptat o perioada prea lunga de timp. In schimb, sunt si agentii precum betano.com, efortuna.ro sau unibet.ro la care acest tip de probleme legate de seriozitate nu apar sau daca apar sunt cazuri izolate.
  • relatiile cu clientii – un aspect care arata cat de mult este interesata o casa de pariuri de pariorii din Romania este reprezentat si de modalitatile disponibile prin care se poate lua legatura cu operatorii agentiei. O casa de pariuri care are serviciu de live chat este cu siguranta mai indicata uneia in care comunicarea se face prin e-mail-uri. Acest lucru este valabil in special pentru pariorii incepatori. La acest capitol toate cele 3 case de pariuri stau foarte bine pentru ca au serviciu de live chat.
  • numarul de evenimente disponibile pentru pariere – o casa de pariuri online buna trebuie sa acopere cat mai multe evenimente sportive si cat mai multe sporturi, nu doar 10-11 discipline sportive si sa se axeze pe competitiile principale. La acest capitol Unibet si betano.com ies in evidenta fata de concurenta.
  • oferta de pariuri pentru fiecare eveniment – conteaza foarte mult si ce optiuni de pariere sunt disponibile pariorilor. Aici nu m-as referi neaparat la oferta de pariere pentru meciuri din Liga Campionilor la fotbal sau din Liga 1, unde majoritatea caselor de pariuri stau foarte bine, ci si la competitii de mana a doua, precum liga secunda de fotbal din Romania. Intre o casa de pariuri care are 30 de tipuri de pariuri si o alta care are peste 60 de optiuni de pariere este o diferenta mare. Din nou remarcam aici unibet.ro (in special datorita ofertei de handicapuri asiatice) si Betano (la care gasim cateva tipuri de pariuri care nu le-am mai vazut la alt operator licentiat).
  • calitatea cotelor – acest lucru nu este luat in calcul de multi pariori, in special de cei incepatori sau de cei care joaca multe meciuri pe bilet. Dar, chiar si daca joci 7-8 ponturi pariuri pe bilet trebuie sa ai in vedere calitatea cotelor, ba chiar cu atat mai mult trebuie sa tii cont de ele. Intre a juca 10 RON pe biletul zilei cu 7 pariuri cu sanse 50-50 (ex. total puncte baschet) la cote de 1.80 si a juca 10 RON pe un bilet similar dar la o casa la care cota este 1.85 diferenta este de peste 120 RON. De acea atunci cand alegi o casa de pariuri tine cont si de cotele oferite de aceasta. La acest capitol din nou le remarc pe Unibet si Betano.

Daca am cumula toate aspectele prezentate de mine in acest articol ar reiesi faptul ca jucand atat la unibet.ro cat si la betano.com se poate spune ca vei juca la cea mai buna casa de pariuri online. Putem afirma ca un mix dintre aceste agentii da cel mai bun operator de pariuri pe internet. Cum acest mix nu exista este necesar sa ne reorientam si sa jucam la ambele. Fortuna bet nu este nici ea o casa de pariuri de negijat, mai ales daca vrei sa faci tranzactii fara sa fie nevoie de a utiliza carduri sau conturi bancare, asta deoarece la Fortuna se poate depune si retrage bani in/din conturile de pariuri online direct din agentiile stradale.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here