Casa de pariuri cu cele mai mari cote

0
1626

Casa de pariuri cu cele mai mari cote

In alegerea casei de pariuri la care isi va plasa biletele un parior cu experienta va cauta in primul rand o agentie serioasa. Degeaba are toate facilitatile din lume acea agentie daca da dovada de neseriozitate si fie nu face platile, fie valideaza pariurile necorespunzator etc. Al doilea aspect important pentru pariorii care cunosc avantajele pariurilor pe internet si plaseaza doar pariuri online este valoarea cotelor oferite de casa de pariuri. Intre o cota de 1.30 si una de una 1.35 pentru acelasi pronostic este o diferenta uriasa. Daca nu ma crezi citeste articolul in continuare si te vei convinge.

Casa de pariuri cu cele mai mari cote” o formulare care sa fiu sincer nu-mi prea place. In prezent este greu sa gasesti o casa despre care sa spui ca are clar cele mai mari cote. Inainte aveam clar o optiune – nu, nu este cea la care va ganditi majoritatea – acum lucrurile oscileaza. Acum ai o cota mai buna pentru un pronostic la casa de pariuri Fortuna (bonus 300 RON – deschide cont), maine vei gasi o cota mai buna pentru alt pronostic la Betano (bonus 500 RON – click aici) si tot asa. Deci nu poti spune ca este cineva care sa iasa in evidenta.

Ca sa gasesti casa de pariuri cu cele mai mari cote studiaza piata timp de 2-3 zile. Dar urmareste ce anume te intereseaza pe tine, pentru ca daca joci in general ponturi pariuri pe goluri n-are rost sa te uiti la cotele de la pauza / final. Asadar fa un studiu de 2-3 zile si vezi in medie unde ai fi gasit cote mai bune pentru pronosticurile care aveai de gand sa le joci. Procedand astfel vei gasi mai usor casa de pariuri online care ti se potriveste si cu cotele cele mai bune pentru tine.

Uite, eu de exemplu am obiceiul sa pariez cote mari, de peste 3. Astfel aleg netbet.ro pentru ca pe cote mari aceasta sta bine, chiar foarte bine. Vor zice unii ca are cote mici NetBet, lucru adevarat daca ai de gand sa joci doar pe favoriti, altfel este in regula. Cunosc pe cineva care plaseaza constant numai pariuri pe scor corect la seturi din tenis. El mi-a spus ca  a ales Betano dintre casele de pariuri recomandate pentru ca acolo gaseste cele mai bune cote pentru ce-l intereseaza pe el. O alta persoana, chiar coleg cu mine aici pe site, are obiceiul sa joace pe favoriti si de aceea si-a indreptat atentia catre casa de pariuri Betfair (bonus 450 RON – click aici), deoarece a urmarit toate agentiile de pariuri online timp de o saptamana si a observat ca acolo sunt cotele cele mai bune pentru favoriti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here