Case de pariuri Belgia unde pot juca românii

Scris de ag2r05/07/2024

Dacă ești român stabilit în Belgia sau doar într-o vacanță în această țară și vrei să pariezi îți prezint în continuare cele mai tari case de pariuri Belgia la care poți plasa bilete pe evenimentele preferate.

Top case de pariuri Belgia legale și în România în 2024

Fortuna Pariuri

50 RON fără depunere + 150 RON fără rulaj la depunere

MozzartBet

1.750 RON

Elite Slots

1.000 RON + 100 RON Free Bet

case de pariuri belgia la care pot juca romanii

Legislație pariuri sportive în Belgia

Belgia a trecut recent prin mai multe modificări legislative în ceea ce privește jocurile de noroc, îndeosebi pariurile sportive.

Prin ultima modificare s-a prevăzut faptul că pot juca la case de pariuri sportive din Belgia doar persoanele care au împlinit vârsta de 21 de ani.

Toate casele de pariuri (fie agenții stradale, fie operatori online) trebuie să dețină o licență valabilă pentru organizarea de jocuri de noroc.

În Belgia poți juca și la operatori din România, așadar te vei putea conecta folosind contul de jucător creat la noi în țară.

Pe de altă parte, dacă îți creezi un cont de jucător la o casă licențiată în Belgia este posibil să nu poți accesa site-ul când revii în România, deoarece sunt șanse mari să fie pe lista neagră ONJN, deoarece nu are licență și în România.

Cum alegem o casă de pariuri sportive din Belgia?

Când vrei să alegi o agenție la care să joci în Belgia sunt mai multe aspecte pe care trebuie să le iei în calcul. Îți prezint în continuare câteva aspecte de care să ții cont pentru a te asigura că faci o alegere inspirată.

Să fie licențiată și în România - este foarte important acest aspect dacă ai de gând să te întorci din Belgia în România, pentru că nu vei putea juca de la noi din țară decât dacă acea casă are licență O.N.J.N. Dacă nu vrei să te mai întorci poți juca la orice operator licențiat în Belgia.

Oferta de bonusuri pariuri - în primul rând te interesează un bonus de bun venit fără depunere sau unul la depunere cât mai atractiv. Sunt case de pariuri sportive în Belgia care oferă pachete de bun venit generoase și cu rulaj ușor de îndeplinit.

Cote competitive - cu siguranță vrei să plasezi bilete la case de pariuri sportive din Belgia pe cote cât mai mari, chiar și cu marjă 0% a casei dacă se poate. De aceea este bine să analizezi cotele oferite la aceleași evenimente și să joci la operatorii care plătesc mai bine.

Metode de plată multiple - unele case de pariuri online din Belgia te lasă să depui doar prin card bancar, în schimb la cele de top vei găsi multiple metode de plată, precum depuneri cash, portofele electronice, Apple Pay etc.

Retrageri rapide - când vine vorba de retrageri, cine nu ar vrea să încaseze cât mai rapid, dacă se poate și în decurs de câteva minute? Alege operatorii din Belgia care au cele mai rapide metode de retragere și care procesează și cererile de plată rapid.

Transmisiuni live de calitate - suspansul este la alt nivel când urmărești în transmisiune directă meciurile pe care ai pariat. Unele case de pariuri sportive din Belgia au transmisiuni în format Full HD, pentru ca jucătorii să poată trăi emoțiile urmărind meciurile pe care pariază.

Design-ul și stabilitatea platformei - unii operatori au site-urile foarte bine structurate, poți găsi în câteva secunde evenimentele pe care vrei să pariezi. Alții au platforma diferită, găsești mai greu meciurile, site-ul se încarcă mai greu. Alege un operator cu un design minimalist și eficient.

Cele mai bune case de pariuri sportive din Belgia legale și în România în 2024

Fortuna

fortuna pariuri 0624

Fortuna își așteaptă clienții noi cu un bonus pariuri fără depunere generos pentru a testa pariuri sportive din Belgia.

Bonusul se acordă sub formă de puncte de loialitate. Aceste puncte de loialitate pot fi folosite pentru a achita prețul unui bilet, iar câștigul obținut este în bani reali.

Mai poți câștiga apoi alte puncte de loialitate plasând bilete cu bani reali.

Ai o ofertă foarte bună la Fortuna, cote decente și transmisiuni live de calitate, plus metode de plată diverse.

Pariuriplus

pariuriplus oferta

Pariuriplus este o platformă care răsplătește clienții noi cu un bonus pariuri la prima depunere extrem de tentant.

Dacă folosești opțiunea BetBuilder, una extrem de apreciată de români, poți să combini mai multe pariuri sportive din același meci pentru a obține o cotă și mai mare.

În plus, cu Pariul Șansă câștigi un bilet și dacă ai un pronostic pierdut.

Nu există încă aplicație de mobil, probabil nu va mai dura mult până să apară pentru că PariuriPlus a intrat recent pe piața de pariuri online. În schimb, compensează prin cotele mari oferite.

Mozzart Bet

mozzart bet 0624

Mozzart livrează o experiență relativ clasică de pariere, deși aduce în prim plan o ofertă vastă cu multe evenimente disponibile.

Ai bonus la depunere pentru primele 3 creditări ale contului de jucător.

Vei mai găsi la casa de pariuri sportive Mozzart Bet cote mărite pentru cele mai importante evenimente sportive ale zilei.

Site-ul are o interfață simplistă. Poate că nu te va încânta vizual prea mult, dar cu siguranță se va încărca rapid, chiar și de pe mobil.

Iar dacă din Belgia ajungi și prin Olanda trebuie să știi că Mozzart Bet se află și în lista de case de pariuri din Olanda la care pot juca românii.

Magnumbet

La Magnumbet poți să te distrezi fără riscuri dacă ești jucător nou pentru că ai un prim pariu fără risc de până la 500 RON. Dacă vei câștiga obții un profit foarte bun, dacă pierzi primești banii înapoi sub formă de free bet.

Dacă îți place să plasezi bilete la pariuri sportive cu mai multe pronosticuri, ai până la 160% bonus pentru 15 evenimente câștigătoare.

Odată cu trecerea în online Magnumbet a livrat o experiență de pariere complet nouă, digitală. Vei găsi acum cote de top pentru sporturile cele mai populare.

Elite Slots

eliteslots pariuri

Vrei să pariezi din Belgia cu freebet-uri la depunere? Elite Slots este alegerea ideală, pentru că-ți oferă pariuri gratuite pentru primele 3 depuneri.

La meciurile de fotbal din principalele ligi europene ai pariul validat câștigător dacă echipa ta are un avans de 2 goluri, indiferent de cum se termină meciul.

Nu există încă o aplicație de mobil. Cu toate acestea, interfața este atât de bine optimizată încât se încarcă foarte repede și pe mobil, direct din browser.

Alte case de pariuri din Belgia legale și în România sunt: Casa Pariurilor, Seven Sport, CashPot, Excelbet și PowerBet.

FAQ despre casele de pariuri online din Belgia

Pot să joc la case de pariuri Belgia și când vin în România?

Dacă te-ai înregistrat când erai în România la o casă de pariuri licențiată și apoi joci și în Belgia vei putea juca și când revii în România. În schimb, dacă ai deschis cont la o casă din Belgia care nu este pe piața de pariuri din România licențiată de ONJN, atunci nu vei putea juca.

Ce fel de bonus primesc la case de pariuri Belgia?

Poți să primești diverse bonusuri la casele de pariuri din Belgia. Cele mai populare sunt cele la înregistrare, unde poți să încasezi bani sau pariuri gratuite. Pe lângă ofertele pentru clienți noi mai poți beneficia de freebet-uri și dacă ești jucător activ.

Care este cea mai bună casă de pariuri sportive din Belgia la care pot juca?

Este destul de greu să numim o singură casă cea mai bună. Toți operatorii de renume vin cu oferte de pariere foarte bune și cote excelente. Mai mult, ai și posibilitatea de a închide biletul mai devreme cu funcția Cashout. Noi ți-am recomandat la începutul acestei pagini un top case de pariuri online din Belgia la care poți juca.

Concluzii

Dacă ești plecat în Belgia doar pentru o scurtă perioadă de timp sau, dimpotrivă, dacă te stabilești acolo, vei putea juca la case care dețin licență și în România.

Ai la îndemână multiple opțiuni, însă cred că vei reuși să alegi destul de repede un operator de top ținând cont și de toate criteriile pe care le-am oferit puțin mai sus.

ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

S-ar putea  te intereseze și: