Case de pariuri care ofera handicap asiatic in 2019

0
775

Case de pariuri care ofera handicap asiatic

Handicapurile asiatice reprezinta un mare avantaj pentru casele de pariuri online in comparatie cu cele offline, deoarece la agentiile de cartier nu exista astfel de optiuni de pariere. In continuare iti voi prezenta agentiile de pariuri pe net care ofera handicap asiatic si la care iti recomandam sa joci.

Agentii de pariuri online care ofera handicap asiatic

La Netbet (bonus 500 RON – deschide cont acum) avem putine handicapuri asiatice. Ne sunt propuse handicapurile care se “invart” in jurul cotei de 2, adica de 1.50 la 2.50. De asemenea mai avem si cate 2 linii pentru handicapuri asiatice pentru prima respectiv a doua repriza.

La Winmasters (ia aici bonus 700 RON) avem o oferta mai bogata decat la Netbet. De exemplu, la meciurile pe care le-am analizat Winmasters are 5 linii de handicap asiatic, Netbet doar 3. Winmasters ofera 3 linii de handicapuri asiatice pentru prima si a doua repriza.

Am lasat la urma Unibet (bonus 300 RON – deschide cont). Aici am gasit la meciurile analizate nu mai putin de 16 linii pentru handicapurile asiatice pe rezultatul final, dar la unele meciuri sunt chiar si 20 de linii. De asemenea, pentru rezultatul la pauza la Unibet erau 10 linii de handicap asiatic.

unibet handicap asiatic

In aceste conditii nu cred ca gresesc cu ceva daca spun ca Unibet este cea care are cea mai buna oferta de pariuri cu handicap asiatic.

In cazul in care din diverse motive nu poti paria la Unibet atunci ai putea alege 888sport (bonus 1.000 RON – deschide cont acum) sau Admiral (profit dublu la primul pariu jucat – deschide cont acum). La ambele oferta de pariuri cu handicap asiatic este identica cu cea de la Unibet, doar ca valoarea cotelor este, in general, mai mica.

Vei mai gasi si la alte case de pariuri pariuri cu handicap asiatic dar aici le-am analizat doar pe cele recomandate de biletu-zilei.com.

Pariaza AICI la casa de pariuri online cu cea mai buna oferta pentru handicapuri asiatice!

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
41 din 68 60% +1174.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
14 din 23 61% +202.00 Vezi Ponturi
3 Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
10 din 19 53% +112.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here