Case de pariuri care ofera handicap asiatic in 2019

0
692

Case de pariuri care ofera handicap asiatic in 2019 Case de pariuri online

Handicapurile asiatice reprezinta un mare avantaj pentru casele de pariuri online in comparatie cu cele offline, deoarece la agentiile de cartier nu exista astfel de optiuni de pariere. In continuare iti voi prezenta agentiile de pariuri pe net care ofera handicapuri asiatice si la care iti recomandam sa joci.

La Netbet (bonus 500 RON – deschide cont acum) avem putine handicapuri asiatice. Ne sunt propuse handicapurile care se “invart” in jurul cotei de 2, adica de 1.50 la 2.50. De asemenea mai avem si cate 2 linii pentru handicapuri asiatice pentru prima respectiv a doua repriza.

La Winmasters (ia aici bonusuri la primele 3 depuneri) avem o oferta mai bogata decat la Netbet. De exemplu, la meciurile pe care le-am analizat Winmasters are 5 linii de handicap asiatic, Netbet doar 3. Winmasters ofera 3 linii de handicapuri asiatice pentru prima si a doua repriza.

Am lasat la urma Unibet (bonus 250 RON – deschide cont). Aici am gasit la meciurile analizate nu mai putin de 16 linii pentru handicapurile asiatice pe rezultatul final, dar la unele meciuri sunt chiar si 20 de linii. De asemenea, pentru rezultatul la pauza la Unibet erau 10 linii de handicap asiatic.

Case de pariuri care ofera handicap asiatic in 2019 Case de pariuri online

In aceste conditii nu cred ca gresesc cu ceva daca spun ca Unibet este cea care are cea mai buna oferta de pariuri cu handicap asiatic.

In cazul in care din diverse motive nu poti paria la Unibet atunci ai putea alege 888sport (bonus 1.000 RON – deschide cont acum) sau Admiral (profit dublu la primul pariu jucat – deschide cont acum). La ambele oferta de pariuri cu handicap asiatic este identica cu cea de la Unibet, doar ca valoarea cotelor este, in general, mai mica.

Vei mai gasi si la alte case de pariuri pariuri cu handicap asiatic dar aici le-am analizat doar pe cele recomandate de biletu-zilei.com.

Pariaza AICI la casa de pariuri online cu cea mai buna oferta pentru handicapuri asiatice!

Save

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here