Case de pariuri cu bonus pentru mobil

0
578

Pariurile de pe mobil reprezinta un trend in continua ascensiune in randul pariurilor sportive. Pentru orice persoana este mult mai comod sa plaseze un pariu de pe telefon, fie ca este la job, la facultate sau in vacanta la munte ori la mare. O conexiune la internet si un telefon, chiar si unul care nu este de ultima generatie, reprezinta singurele lucruri de care este nevoie pentru a plasa un pariu de pe mobil. Bineinteles, mai trebuie si conturi la casele de pariuri online.

In continuare iti voi prezenta singura agentie de pariuri pe internet care ofera un bonus pentru pariurile de pe mobil.

Netbet – pariu gratuit – 40 RON

Case de pariuri cu bonus pentru mobil 1Netbet ofera un bonus egal cu miza primului pariu plasat de pe telefon pana la maxim 40 RON. Pentru a primi bonusul trebuie sa intri pe netbet.ro > Promotii > si aici accesezi pagina promotiei Joacă pe mobil și câștigă 40 RON pentru primul pariu plasat, unde dai click pe butonul Inscriere. Apoi plaseaza un prim pariu de pe telefon pe o cota de cel putin 1.60. Daca ai indeplinit aceste conditii vei primi in decurs de 24 de ore un freebet egal ca valoare cu suma mizata de tine, pana la maxim 40 RON.

Freebet-ul oferit de casa de pariuri online NetBet se acorda indiferent daca pariul tau initial a fost castigat sau pierdut. Acesta va trebui plasat pe un bilet simplu cu cota minima 1.60 in decurs de maxim 7 zile de la creditare. Daca pariul respectiv va fi castigat in cont iti va ramane profitul sub forma de bani reali.

Exemplu: Dai click pe butonul Inscriere din pagina promotiei, asa cum ti-am explicat anterior. Pariezi la Netbet primul pariu de pe telefon cu miza 40 RON pe o cota de 1.60. Chiar daca pariul tau este pierdut sau castigat vei primi bonus Netbet 40 RON.

Click AICI pentru a primi pariul gratuit oferit de Netbet!

Salvează

Salvează

Salvează

Save

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here