Case de pariuri cu bonus primul pariu fără risc

0
Case de pariuri cu bonus primul pariu fara risc

Plasarea unui prim pariu fără risc oferit ca bonus de multe case de pariuri online nu pare foarte tentantă deoarece unii consideră că este mai bine să primești o sumă de bani decât să ai un pariu asigurat. Nu știu dacă aceștia au dreptate, deoarece un pariu fără risc poate fi de multe ori o șansă uriașă de a da o lovitură la pariuri.

Netbet

Deschide cont și fă prima depunere la NetBet cu cardul bancar, joacă primul pariu pe un bilet care să conțină doar pronosticuri cu cota 1.50+ și miza acestuia va fi asigurată.

Dacă primul pariu va fi jucat cu o sumă de până la 500 RON și-l pierzi vei primi miza înapoi sub formă de pariu gratuit. Acesta va trebui jucat în următoarele 3 zile pe un bilet pe care să fie doar cote de 2+ și dacă va fi câștigat în cont îți va rămâne profitul sub formă de bani reali, care pot fi retrași. 

Probabil vei mai găsi și alte bonusuri la case de pariuri sub formă unui prim pariu fără risc, doar că cel de la NetBet este recomandarea noastră pentru tine. Profită la maxim de ofertă și vei putea paria 500 RON fără riscul de a pierde vreun ban.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
21 din 2778%+639.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here