Case de pariuri cu bonus primul pariu fara risc

0
1428

Case de pariuri cu bonus primul pariu fara risc Case de pariuri online Plasarea unui prim pariu fara risc oferit ca bonus de multe case de pariuri online nu pare foarte tentanta deoarece unii considera ca este mai bine sa primesti o suma de bani decat sa ai un pariu asigurat. Nu stiu insa daca acestia au dreptate, deoarece un pariu fara risc poate fi de multe ori o sansa uriasa de a da o lovitura la pariuri.

1. Netbet

Deschide cont si fa prima depunere la NetBet cu cardul bancar, joaca primul pariu pe un bilet care sa contina doar pronosticuri cu cota 1.50+ si miza acestuia va fi asigurata.

Daca primul tau pariu va fi jucat cu o suma de pana la 500 RON si-l pierzi vei primi miza inapoi sub forma de pariu gratuit. Acesta va trebui jucat in urmatoarele 3 zile pe un bilet pe care sa fie doar cote de 2+ si daca va fi castigat in cont iti va ramane profitul sub forma de bani reali, care pot fi retrasi. 

Joaca AICI la NetBet un pariu fara risc cu o miza de pana la 500 RON!

2. Unibet

Accepta oferta de bonus la deschiderea contului Unibet si miza primului pariu va fi asigurata. Astfel daca primul tau pariu va fi jucat cu o suma de 250 RON si-l pierzi vei primi 250 RON inapoi sub forma de bonus.

Suma acordata ca bonus va trebui rulata doar de 3 ori pe cote de cel putin 1.40 in cel mult 30 de zile de cand a fost creditata in cont.

Joaca AICI la Unibet un pariu fara risc cu o miza de pana la 250 RON!

Probabil vei mai gasi si la alti operatori bonusuri pariuri sub forma unui prim pariu fara risc, doar ca cele 2 de mai sus sunt recomandarile noastre pentru tine. Profita la maxim de ambele oferte si vei putea paria 750 RON fara riscul de a pierde vreun ban.

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here