Case de pariuri deschise non stop

0

Case de pariuri deschise non stop

În sportul mondial avem evenimente 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Dacă pe parcursul zilei în România se joacă-n Europa, Asia sau Africa, noaptea-n SUA și-n America de Sud avem spectacol total și mă gândesc la competiții precum NBA, NHL, MLB sau prima ligă de fotbal din Brazilia sau Argentina.

ACEASTA casă de pariuri este deschisă NON-STOP!

În general în competițiile din America titularii importanți (starting pitcherii în MLB, 5-ul de start în NBA sau portarul în NHL) se află seara, când nu prea mai este comod să mergi la o agenție de pariuri stradală. Ba mai mult, este posibil ca la momentul când afli o informație importantă agențiile offline să nu mai fie deschise.

Tocmai de aceea m-am gândit să-ți prezint cele mai bune case de pariuri deschise non-stop în România în 2020. Este vorba, bineînțeles, de agențiile de pariuri online. În continuare îti voi prezenta 3 agenții de pariuri pe internet la care poți să pariezi 24 de ore din 24, zi de zi.

1. Betano

Intrată-n 2015 pe piața pariurilor online din România, Betano a reușit să-i cucerească pe pariorii români. Serviciile de calitate, oferta de pariere variată pentru toate sporturile (la sporturi precum baschet are chiar cea mai bună ofertă de pe piață) și cotele bune.

Acestea sunt, la prima vedere, principalele puncte prin care Betano a reușit s-atragă clienții. Mulți români preferă acest operator în detrimentul altora, care au o vechime mult mai mare pe piața de la noi din țară. Betano oferă și un bonus de 100% din prima depunere până la 500 RON, dar și bonus pentru bilete câștigate cu mai multe meciuri.

Deschide cont AICI la Betano – bonus 500 RON

2. Fortuna

Poate că n-are aceleași atuuri, precum cele prezentate la Betano, dar are un mare avantaj. Acesta este dat de faptul că se pot depune și retrage bani direct din agențiile stradale. Astfel nu mai este nevoie de cont bancar și de card pentru a juca la pariuri pe internet.

Oferta de pariere nu este nici ea rea, dar la fel ca la cote trebuie spus că stă puțin mai rău decât Betano.

Fortuna se remarcă printr-o ofertă de bun-venit consistentă. Clienții noi primesc 100% din primul depozit până la 500 RON (va trebui rulat o singură dată). Bonusul va fi oferit în 2 tranșe de câte 50% din sumă de fiecare dată când este rulată de 2 ori suma depusă pe bilete cu cote de cel puțin 1.50.

Deschide cont AICI la Fortuna și ia bonus de până la 500 RON!

3. Unibet

Unibet este cel mai mare operator de pariuri online din lume-n ultimii ani! Acest lucru o arată topurile de profil din lume. Cote bune, cea mai bună ofertă de pariuri cu handicap asiatic sau o aplicație pentru mobil foarte bine compartimentată sunt principalele motive pentru care pariorii aleg Unibet.

În plus, clienții noi mai primesc și un bonus de până la 300 RON la efectuarea primei depuneri.

Deschide cont AICI la Unibet și primești bonus până la 300 RON la primul depozit!

Mai sunt și alte case de pariuri la care poți juca non-stop, dar cele 3 pe care le-am prezentat în acest articol sunt cele la care îți recomand să joci cu toată încrederea!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 CR7
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
3 din 475%+121.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
2 din 367%+3.00Vezi Ponturi
3 Red
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
0 din 10%-100.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here