Case de pariuri deschise non stop in 2019

0
4648

Case de pariuri deschise non stop in 2019 Case de pariuri online

In sportul mondial avem evenimente 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Daca pe parcursul zilei la noi se joaca in Europa, Asia sau Africa, noaptea in SUA si in America de Sud avem spectacol total si ma gandesc la competitii precum NBA, NHL, MLB sau prima liga de fotbal din Brazilia sau Argentina.

ACEASTA casa de pariuri este deschisa NON-STOP

In general in competitiile din America titularii importanti (starting pitcherii in MLB, 5-ul de start in NBA sau portarul in NHL) se afla seara, cand nu prea mai este comod sa mergi la o agentie de pariuri stradala. Ba mai mult, este posibil ca la momentul cand afli o informatie importanta agentiile offline sa nu mai fie deschise.

Tocmai de aceea m-am gandit sa-ti prezint cele mai bune case de pariuri deschise non-stop in Romania in 2019. Este vorba, bineinteles, de agentiile de pariuri online. In continuare iti voi prezenta 3 agentii de pariuri pe internet la care sa pariezi 24 de ore din 24, zi de zi.

1. Betano

Intrata in 2015 pe piata pariurilor online din Romania, Betano a reusit sa-i cucereasca pe pariorii romani. Serviciile de calitate, oferta de pariere variata pentru toate sporturile (la sporturi precum baschet are chiar cea mai buna oferta de pe piata) si cotele bune.

Acestea sunt, la prima vedere, principalele puncte prin care Betano a reusit sa atraga clientii. Multi romani prefera acest operator in detrimentul altora, care au o vechime mult mai mare pe piata de la noi din tara. Betano ofera si un bonus de 100% din prima depunere pana la 500 RON, dar si bonus pentru bilete castigate cu mai multe meciuri.

Deschide cont AICI la Betano – bonus 500 RON

2. Fortuna

Poate ca n-are aceleasi atuuri, precum cele prezentate la Betano, dar are un mare avantaj. Acesta este dat de faptul ca se pot depune si retrage bani direct din agentiile stradale. Astfel nu mai este nevoie de cont bancar si de card pentru a juca la pariuri pe internet.

Oferta de pariere nu este nici ea rea, dar la fel ca si la cote trebuie spus ca sta putin mai rau decat Betano.

Fortuna se remarca printr-o oferta de bun-venit consistenta. Clientii noi primesc 100% din primul depozit pana la 500 RON, asta dupa ce rulezi de 6 ori suma depozitata. 

Deschide cont AICI la Fortuna si ia bonus de pana la 500 RON!

3. Unibet

Unibet este cel mai mare operator de pariuri online din lume in ultimii ani! Acest lucru o arata topurile de profil din lume. Cote bune, cea mai buna oferta de pariuri cu handicap asiatic sau o aplicatie pentru mobil foarte bine compartimentata sunt principalele motive pentru care pariorii aleg Unibet.

In plus, clientii noi mai primesc si un bonus sub forma unui prim pariu fara risc pana la 250 RON

Deschide cont AICI la Unibet si joaca un pariu fara riscul de a pierde!

Mai sunt si alte case de pariuri la care poti juca non-stop, dar cele 3 pe care le-am prezentat in acest articol sunt cele la care iti recomand sa joci cu toata increderea!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here