Case de pariuri deschise non stop

1616

In sportul mondial avem evenimente 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Daca pe parcursul zilei la noi se joaca in Europa, Asia sau Africa, noaptea in SUA si in America de Sud avem spectacol total si ma gandesc la competitii precum NBA, NHL, MLB sau prima liga de fotbal din Brazilia sau Argentina.

Aceasta casa de pariuri este deschisa NON-STOP

In general in competitiile din America titularii importanti (starting pitcherii in MLB, 5-ul de start in NBA sau portarul in NHL) se afla seara cand nu prea mai este comod sa mergi la o agentie de pariuri stradala. Ba mai mult, este posibil ca la momentul cand afli o informatie importanta agentiile offline sa nu mai fie deschise. Tocmai de aceea m-am gandit sa-ti prezint cele mai bune case de pariuri deschise non-stop in Romania. Este vorba, bineinteles, de agentiile de pariuri online. In continuare iti voi prezenta 3 agentii de pariuri pe internet la care sa pariezi 24 de ore din 24, zi de zi.

1.Unibet (bonus 250 Ron – click aici)  – cel mai mare operator de pariuri online din lume, acest lucru n-o spun doar eu ci si topurile de profil din lume, a luat licenta de operare in Romania si ne putem delecta cu oferta ei in urmatorii 10 ani. Cote bune, cea mai buna oferta de pariuri cu handicap asiatic sau o aplicatie pentru mobil foarte bine compartimentata sunt principalele motive pentru care pariorii aleg Unibet. In plus clientii noi mai primesc si un bonus la prima depunere: primul pariu fara risc pana la 250 RON

Deschide cont AICI la Unibet

2.Betano (bonus 500 Ron – click aici) intr-un singur an de operare in Romania a reusit sa-i cucereasca pe pariorii romani. Serviciile de calitate, oferta de pariere variata pentru toate sporturile (la sporturi precum baschet are chiar cea mai buna oferta de pe piata), cote bune. Acestea sunt la prima vedere principalele puncte prin care Betano a reusit sa atraga clientii, multi preferand acest operator in detrimentul altora care au o vechime mult mai mare pe piata de la noi din tara. Betano ofera si un bonus de 100% din prima depunere pana la 500 RON, dar si bonus pentru bilete castigate cu mai multe meciuri.

Deschide cont la Betano

3.Fortuna (bonus 300 Ron – click aici) – poate ca n-are aceleasi atuuri precum cele prezentate la agentiile precedente dar are un mare avantaj. Acesta este dat de faptul ca se pot depune si retrage bani direct din agentiile stradale. Astfel nu mai este nevoie de cont bancar si de card pentru a juca la pariuri pe internet. Oferta de pariere nu este nici ea rea, dar la fel ca si la cote trebuie spus ca sta putin mai rau decat Unibet si Betano. Se remarca printr-o oferta de bun-venit consistenta. Bonusul Fortuna este sub forma unui prim pariu fara risc pana la 300 RON.

Deschide cont la Fortuna

Mai sunt si alte case de pariuri la care poti juca non-stop (le puteti vedea in partea dreapta a acestei pagini) dar cele 3 pe care le-am prezentat in acest articol sunt cele la care iti recomand sa joci cu toata increderea!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-23 februarie 2018:

  1. Catalin 79.17% (19C-5P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea74.51% (38C-13P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here