Case de pariuri Franța unde pot juca românii

Scris de Laur198515/01/2024

Franța nu este o destinație la fel de populară în rândul românilor, precum Spania sau Italia, dar chiar și așa sunt mulți cei care aleg să-și petreacă concediul în Paris sau în alte orașe din Hexagon. De aceea m-am gândit să prezint într-un articol ce site-uri de pariuri sportive România pot fi accesate și din Franța.

franta case pariuri

Piața jocurilor de noroc online a fost reglementată în Franța în anul 2010. De atunci se poate paria pe evenimente sportive, pe curse de cai și se poate juca poker online. În schimb, cazinourile online sunt interzise în Franța, asta deși se poate juca fără probleme în cazinouri stradale.

Case de pariuri Franța legale online și în România în 2024

În cazul în care ești în vacanță în Franța sau ești stabilit acolo dar ai încă rezidență în România îți voi prezenta un top case de pariuri online la care poți juca atât din România, cât și din Paris, Marseille sau alt oraș francez. 

Winmasters sau Mozzart Bet sunt case de pariuri pe care le poți accesa site-urile la care dacă te-ai înregistrat în România le vei putea accesa și vei putea să joci pariuri sportive online și din Franța.

Winmasters

Winmasters este o altă casă de pariuri pe care o poți accesa de pe teritoriul Franței. Agenția te recompensează la prima depunere cu bonus 100% până la 600 RON, plus 3 pariuri gratuite în valoare totală de 290 RON.

Alege Winmasters și pe lângă bonus de bun venit vei mai beneficia de cote mărite (Marjă 0%) la cele mai tari evenimente ale zile, bonus pentru pariuri multiple sau returnare de miză pentru pariurile pe meciuri terminate 0:0.

logo winmasters alb

Bonus 100% până la 400 RON

Mozzart Bet

Bonusul Mozzart Bet pentru clienții noi poate ajunge până la 1.750 RON și este acordat la fiecare din primele 3 depuneri, după cum urmează:

  • prima depunere - bonus 50% până la 250 RON
  • a doua depunere - bonus 100% până la 500 RON
  • a treia depunere - bonus 200% până la 1.000 RON

Pentru a beneficia de pachetul de bun venit de la Mozzart trebuie să depui cel puțin 50 RON.

Dacă alegi să te înregistrezi la Mozzart vei putea să pariezi pe cele mai tari evenimente sportive la cote de top. În plus ai posibilitatea să descarci Mozzart app și să joci pariuri de pe mobil direct din aplicație.

logo mozzart1

Încasează bonus
1.750 RON

FAQ despre casele de pariuri din Franța

În continuare îți voi răspunde la câteva întrebări pe care probabil ți le vei pune dacă te afli acum în Franța sau dacă vei merge în concediu în viitorul apropiat.

Ce bonusuri primesc la înregistrare?

Bonusurile acordate sunt cele disponibile românilor. Ideea este că dacă tu mergi în Franța și vei dori să pariezi la o agenție online o vei face pe contul din România, cu bonusul acordat în țara noastră, și nu pe platforma agenției respective din Franța (dacă are o platformă specifică pentru Franța agenția respectivă).

De ce să aleg agenții de pariuri Franța legale și în România?

Este important sa alegi case de pariuri licențiate în ambele țări pentru a nu risca să fii amendat.

În România sunt sancționați jucătorii care au cont activ la casele de pariuri nelicențiate. ONJN îi amendează cu mii de lei pe cei în cauză.

S-ar putea  te intereseze și: