Case de pariuri online ILEGALE în România

0

În România n-a existat o piață reglementată până în anul 2015. Exista o lege pe acest subiect dar nu prea s-a ținut cont de ea. Lucrurile s-au schimbat din momentul în care a fost publicată Legea nr. 124 din 29 mai 2015.

Pariază online AICI la casa de pariuri numărul 1 în România!

case de pariuri online ilegale

De atunci agenții de pariuri online care aveau foarte mulți clienți în România, precum Bet365, Bwin, Gamebookers sau Bet-at-home au părăsit piața jocurilor de noroc din țara noastră.

Acestea pot reveni oricând pentru a oferi servicii clienților din România. Însă sunt slabe șanse ca agenții precum Pinnaclesports, 1xbet sau Betvictor să aplice pentru licența acordată de către ONJN.

La un moment dat s-a vehiculat că William Hill ar fi interesată să aplice pentru licență. A fost însă doar o știre falsă.

Site-urile caselor de pariuri menționate mai sus, dar și ale altor agenții, precum Marathonbet, 10bet sau 188bet au fost blocate de către providerii de internet. Chiar dacă teoretic s-ar putea să fie accesate cu ajutorul unui proxy nu recomandăm acest lucru.

Nu juca la case de pariuri fără licență – amenda este foarte mare!

Riscul să fi prins este destul de mare! Cu siguranță nu ți-ai dori să plătești o amendă cuprinsă între 5.000 și 10.000 RON doar pentru că ai pariat la Mybet, Bet24 sau Betfred.

În prezent avem licențiati 23 de operatori de jocuri de noroc la distanță. În aceste condiții nu văd de ce și-ar dori cineva să joace la Betclic, Betsson, Betway sau la oricare altă casă de pariuri care nu este legală în România.

În încheiere pe lângă faptul că-ți mai recomand încă o dată să joci doar la operatori legali pariuri online aș mai vrea să-ți spun și că dacă alegi să joci ilegal riști să rămâi fără banii depuși.

Bonus 500 RON ca să începi să pariezi online legal – ia-l AICI!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
21 din 3364%+614.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here