Case de pariuri recomandate de biletu-zilei.com

0
271

Case de pariuri recomandate de biletu zilei.comIn prezent avem 20 de case de pariuri online legale in Romania. Dintre acestea nu toate se ridica la nivelul asteptarilor, motiv pentru care m-am gandit sa-ti prezint in continuare top 3 case de pariuri recomandate de biletu-zilei.com in 2019. Acesta are la baza mai multe lucruri urmarite in decursul ultimilor ani, dar pentru a nu face articolul foarte plictisitor ne-am rezumat doar la cateva aspecte.

1. Betano

Betano este principala noastra recomandare deoarece ofera cam tot ceea ce-si doreste un parior, de la bonusul pentru deschiderea contului pana la o oferta bogata pentru pariuri live. De asemenea, poti urmari meciuri live video gratuit si poti paria de pe mobil sau tableta in cele mai bune conditii.

Gasim la Betano si optiuni de pariere (aproape) unice (precum combinatii de tipul echipa castigatoare si numar total de goluri sub / peste 1.5, 2.5 sau 3.5 sau pariuri pe minutul urmatorului gol marcat de o echipa intr-un meci de fotbal).

Click AICI pentru a deschide cont la Betano!

2. Fortuna

Fortuna este o alta casa de pariuri la care iti propunem sa joci. Ea este de altfel principala recomandare pentru cei care vor sa parieze pe internet si sa alimenteze contul direct din agentiile stradale. Mai sunt cateva astfel de agentii, dar dintre ele Fortuna este cea mai buna alternativa. Comparativ cu Betano sta insa ceva mai slab la cote, mai exact la valoarea acestora.

Ia AICI bonus pana la 500 RON la prima depunere!

3. Netbet

NetBet este o alta agentie de pariuri pe care o recomandam cu toata increderea. Transmite meciuri live video, ofera posibilitatea de a paria de pe mobil sau de a inchide pariul (chiar si partial). In plus propune clientilor noi cea mai buna oferta sub forma unui pariu fara risc: 100% din valoarea acestuia, pana la 500 RON.

Joaca AICI un pariu fara risc cu o miza de pana la 500 RON!

Ar mai fi de luat in calcul case de pariuri precum Unibet, Superbet, Winmasters sau Betfair, dar cele 3 despre care am detaliat putin mai sus reprezinta totusi principalele alternative la care iti recomandam sa pariezi pe internet.

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
30 din 44 68% +925.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
52 din 100 52% +290.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
32 din 53 60% +238.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here