Case de pariuri recomandate de biletu-zilei.com

0

Case de pariuri recomandate de biletu zilei.comÎn prezent avem 20 de case de pariuri online legale în România. Dintre acestea nu toate se ridică la nivelul așteptărilor. Din acest motiv m-am gândit să-ți prezint în continuare un top case de pariuri recomandate de biletu-zilei.com în 2020.

Acest top are la bază mai multe lucruri urmărite-n decursul ultimilor ani. Pentru a nu face articolul foarte plictisitor m-am rezumat, însă, doar la câteva aspecte.

1. Superbet

Superbet este principala noastră recomandare, deoarece oferă cam tot ceea ce-și doreste un parior, de la faptul că se poate alimenta contul fără cont / card bancar și până la oferta bogată pentru pariuri live. De asemenea, poți urmări meciuri live video gratuit și poti paria de pe mobil sau tabletă-n cele mai bune condiții.

Găsim la Superbet precum combinații de tipul echipa câștigătoare și număr total de goluri sub / peste 1.5, 2.5 sau 3.5 ori pariuri pe combinate pe goluri marcate în ambele reprize.

Joacă AICI un pariu fără risc cu o miză de maxim 500 RON!

2. Betano România

Betano este o altă agenție de pariuri online pe care o recomandăm cu toată încrederea. Transmite meciuri live video, oferă posibilitatea de a paria de pe mobil sau de a închide pariul.

În plus, propune clienților noi o ofertă foarte bună: dublarea primei depuneri până la cel mult 500 RON. 

Click AICI pentru a deschide cont la Betano – bonus 500 RON!

3. Fortuna

Fortuna este o altă casă de pariuri la care-ți propunem să joci. Oferta de pariuri este și aici foarte diversificată, iar tipurile de bilete disponibile (DOMINO și MAXIKOMBI) sunt unice în România.

Comparativ cu Superbet și Betano stă, însă, ceva mai slab la cote, mai exact la valoarea acestora. Din acest motiv se află pe ultimul loc al acestui top.

Ia AICI bonus Fortuna până la 500 RON la prima depunere!

Ar mai fi de luat în calcul case de pariuri precum Unibet, Superbet, Winmasters sau Betfair. Cele 3 despre care am detaliat puțin mai sus reprezintă, totuși, principalele alternative la care-ți recomandam să pariezi pe internet.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
21 din 2778%+639.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here