Case de pariuri recomandate pentru pariuri pe tenis

0

Cand vorbesti cu romanii din orice cartier si au bilete de pariuri in mana mai mereu o sa vezi meciuri de fotbal si de tenis alese de ei pentru castiguri insemnate la cote mari. Stiu ca se pariaza mult pe fotbal atat in mediul online, dar si in cel offline, dar tenisul este al doilea sport pe care pariorii romani risca bani.

case de pariuri recomandate pentru pariuri pe tenis

Cand alegi o casa de pariuri pentru a juca ponturi pariuri pe tenis te uiti in primul rand la oferta. Unele case de pariuri au cateva meciuri importante si atat, altele au in oferta foarte multe turnee, inclusiv din categoria Challenger sau ITF. 

Al doilea aspect pe care trebuie sa-l cauti este valoarea cotelor. Degeaba iti ofera o casa de pariuri un numar ridicat de meciuri, daca multe cote sunt mici in mod constant fata de alte agentii de pariuri.

Al treilea aspect important este oferta de pariuri pentru un meci de tenis. Vrem sa avem pariuri pe game-uri, pe seturi, victorie la handicap, cine castiga prima serva, cine castiga primul set, la ce scor se va termina un anumit game, daca se va termnina vreun set cu scorul de 6-0, daca se va ajunge la tiebreak etc. Unele casele de pariuri ofera peste 20 de optiuni de pariere pentru un meci, iar altele se limiteaza la 10-15. 

Al patrulea aspect il reprezinta streamingul video oferit de anumite case de pariuri pentru tenis. Mult timp am facut bani din pariuri pentru ca am pariat live pe fotbal si tenis. Daca un meci de tenis nu este la TV, iar eu vreau sa pariez pe unul din jucatori, apreciez mai mult o casa de pariuri care transmite meciul in direct.

Urmeaza sa-ti prezint casele de pariuri recomandate pentru pariuri pe tenis.

1. Betano

Aceasta casa de pariuri are o oferta bogata pentru tenis. Toate turneele majore sunt prezenta in oferta, dar exista si turnee ITF masculin sau ITF feminin. Betano Romania ofera si pariuri de lunga durata, de exemplu cine va castiga Roland Garros sau Wimbledon la masculin si feminin. 

Nu lipsesc nici pariurile live, care sunt in top 3 alaturi de fotbal si baschet. Betano are si streaming live pentru meciurile de tenis.

Deschide cont AICI la Betano si joaca pariuri pe tenis cu un bonus de 500 RON!

2. Netbet

Netbet pariuri propune la tenis o oferta diversificata. Printre pietele existente le-as aminti pe Scor exact set 1, multe variante pentru handicap game-uri, peste/sub total gameuri pe set si total gameuri jucator.

In momentul in care am intrat pe sectiunea Pariuri Live la Netbet erau 27 de meciuri de fotbal in direct si 29 de meciuri de tenis. Asta inseamna ca ai de unde sa alegi daca vrei sa pariezi in timp real pe “sportul alb”. 

La Netbet ai si optiunea de piete rapide pentru tenis. Cu ajutorul ei poti sa plasezi mai rapid un pariu live.

Joaca AICI un pariu fara risc cu pana la 500 RON la Netbet!

3. 888Sport România

Oferta casei de pariuri 888Sport pentru tenis nu este asa de bogata ca la casele de pariuri mai sus mentionate. Dar 888Sport iti ofera pariuri pentru turneele importante, dar si Challenger sau ITF feminin.

La fiecare meci poti sa alegi intre 6 sau peste 10 variante de a paria pe total gameuri sau seturi, handicap set sau game si pariuri pe primul set.

In schimb, la pariurile live, 888Sport ridica mingea la fileu. Are zeci de pariuri de unde sa alegi, prin care si ce jucator va castiga un anumit punct din game, scorul exact in setul 1, total gameuri in fiecare set, la cat va castiga un jucator un game etc.

Deschide cont AICI la 888Sport si joaca pariuri pe tenis cu un bonus de 1.000 RON!

4. Unibet

Unibet este o casa de pariuri cu vechime, foarte cunoscuta de pariorii romani. In momentul in care am intrat pe site-ul casa de pariuri, oferta pentru tenis era enorma: peste 780 de pariuri de unde sa alegi.

Unibet ofera multe pariuri pentru tenis de la victorie, total gameuri, handicap gameuri, handicap seturi, cine va castiga primul set si total gameuri in primul set. In plus, poti sa vezi statistica jucatorilor, forma in ultimele 3 meciuri. Acestea sunt aspecte care te poate ajuta sa-ti faci o idee in caz ca nu cunosti sportivii foarte bine pentru a juca ponturi pariuri.

Ia AICI un bonus de pana la 300 RON la Unibet!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
17 din 2374%+397.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here