Case de pariuri Germania unde pot juca românii

Scris de Laur198513/01/2022

Germania este printre cele mai mari țări din Europa, cu o populație de peste 82 de milioane de locuitori. Mulți sunt imigranți, pentru că exista o comunitate turcă de câteva milioane, plus alte naționalități.

Imediat după anii '90, mulți români au plecat la muncă-n Germania și s-au stabilit acolo. Există o comunitate importantă de români în țara atât de cunoscută pentru mașinile sport, iar printre ei sunt și mulți pariori. La ce agenții pariuri sportive poți paria și care sunt agențiile legale în Germania?

case pariuri germania

Pentru că vorbim de pariuri sportive ar fi bine să știi că Guvernul din Germania a interzis pariurile online în 2008 (Loteria Națională era singura care era-n legalitate în acea perioadă). În 2012 a schimbat această lege și, deși cazinourile online erau interzise, unele case de pariuri au obținut licență.

În 2016 Uniunea Europeană a decis că Germania nu poate să interzică sau să penalizeze casele de pariuri online care n-au sediul în acea țară, pentru că agențiile online nu puteau să aplice pentru licență.

Se pariază mulți bani la nemți și sunt case de pariuri licențiate în România care activează și-n Germania, cel puțin în mediul online.

2. Case de pariuri Germania legale online și în România

Dacă ești stabilit în Germania sau ești în vacanță cu familia și vrei să pariezi în continuare o să-ți prezint top case pariuri online în România disponibile și în Germania.

Publicwin, Fortuna sau Maxbet sunt case de pariuri pe care le poți accesa site-urile la care dacă ai cont online deschis în România le vei putea accesa și vei putea paria și din Germania.

Mai sunt câteva agenții la care poți juca din România, dar la care în Germania va trebui să te înregistrezi pe varianta site-urilor din țara respectivă. Despre ele voi scrie câteva cuvinte în continuare.

2.1 Betano

Betano România oferă bonus 100% din prima depunere, până la 500 RON.

Oferta destinată românilor este mai apropiată valoric cu cea existentă pe betano.de: bonus 100% până la 100 de euro la prima depunere.

2.2 Unibet

În cazul în care vrei să te înregistrezi la Unibet România bonusul pe care-l vei primi este sub forma unui pariu fără risc. Joacă primul bilet cu o miză de până la 300 RON pe evenimente cu cota minimă 1.40 și dacă pierzi întreaga miză îți va fi rambursată sub formă de bonus.

La Unibet.de românii stabiliți în Germania au parte de un bonus pariuri sportive pe de o parte cu o valoare mai mică decât cel din România, dar pe de altă parte mai consistent. Este vorba de bonus 40 de euro pentru o primă depunere de 10 euro. Practic vorbim de bonus 400% oferit de Unibet Germania.

2.3 888Sport

O altă casă de pariuri la care trebuie să ai conturi atât în România, cât și în Germania dacă vrei să joci este 888Sport

O altă casă de pariuri la care trebuie să ai conturi atât în România, cât și în Germania dacă vrei să joci este 888Sport.

Pe 888sport.ro primești bonus 100% din prima depunere până la 500 RON + 40 de rotiri la casino.

Pe 888sport.de este acordat bonus 100% la primul depozit până la 100 de euro. Practic un bonus apropiat valoric de cel acordat în România.

FAQ despre casele de pariuri din Germania

Există mai multe case de pariuri legale în Germania, printre care și casa de pariuri Tipico! Noi le recomandăm, însă, doar pe cele care au licență și pentru România.

Dacă alegi Betano, Unibet, sau 888Sport atunci vei putea paria atât pe teritoriul României, cât și-n Germania.

Ce bonusuri primesc la înregistrare?

Dacă deschizi cont prin link-urile noastre primești bonus de bun venit. Acest bonus poate fi un pariu fără risc sau dublarea primului depozit.

Este important de știut că bonusurile din Germania sunt diferite față de bonusurile din România. Primești un singur bonus, în funcție de țara de unde ai deschis cont (se ține cont de IP).

În general bonusurile din România sunt mai mari decat bonusurile din Germania.

De ce să aleg agenții de pariuri Germania legale și în România?

Este important sa alegi case de pariuri licențiate în ambele țări pentru a nu risca să fii amendat.

În România sunt sancționați jucătorii care au cont activ la casele de pariuri nelicențiate. ONJN îi amendează cu mii de lei pe cei în cauză.

Este posibil să joc la Superbet Germania?

Atunci când accesezi site-ul Superbet de pe teritoriul Germaniei acesta se va încărca. Problema apare când apeși pe butonul login, moment în care vei primi un mesaj în care ești înștiințat că nu este permisă logarea din afara teritoriului României.

Te-ar mai putea interesa și:

Spune părerea ta aici

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Wade
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
55 din 86
PROCENTAJ
64%
UNITĂȚI
+1553
Vezi Ponturi


S-ar putea  te intereseze și:

Pariuri pe cartonașe – ce trebuie să știm despre ele

Pariuri pe cartonașe – ce trebuie să știm despre ele

Pariuri pe cornere – sfaturi utile

Pariuri pe cornere – sfaturi utile

Care este cea mai bună casă de pariuri online?

Care este cea mai bună casă de pariuri online?

Bonus la prima depunere la casele de pariuri

Bonus la prima depunere la casele de pariuri

Top case cu cele mai bune cote la pariuri

Top case cu cele mai bune cote la pariuri

Ce înseamnă pariu fără risc și ce case de pariuri le oferă

Ce înseamnă pariu fără risc și ce case de pariuri le oferă

Case de pariuri online Anglia (UK)

Case de pariuri online Anglia (UK)

Case de pariuri Franța unde pot juca românii

Case de pariuri Franța unde pot juca românii

Case de pariuri Spania unde pot juca românii

Case de pariuri Spania unde pot juca românii