Case de pariuri unde pot paria românii din Germania

0

Germania este printre cele mai mari țări din Europa, cu o populație de peste 82 de milioane de locuitori. Mulți sunt imigranți, pentru că exista o comunitate turcă de câteva milioane, plus alte naționalități.

case de pariuri unde pot paria românii din Germania

Imediat după anii '90, mulți români au plecat la muncă-n Germania și s-au stabilit acolo. Există o comunitate importantă de români în țara atât de cunoscută pentru mașinile sport, iar printre ei sunt și mulți pariori.

1. Legislație pariuri sportive în Germania

Pentru că vorbim de pariuri sportive ar fi bine să știi că Guvernul din Germania a interzis pariurile online în 2008 (Loteria Națională era singura care era-n legalitate în acea perioadă). În 2012 a schimbat această lege și, deși cazinourile online erau interzise, unele case de pariuri au obținut licență.

În 2016 Uniunea Europeană a decis că Germania nu poate să interzică sau să penalizeze casele de pariuri online care n-au sediul în acea țară, pentru că agențiile online nu puteau să aplice pentru licență.

Se pariază mulți bani în țara condusă de cancelarul Angela Merkel și sunt case de pariuri licențiate în România care activează și-n Germania, cel puțin în mediul online.

2. Case de pariuri online legale atât în România, cât și-n Germania

Dacă ești stabilit în Germania sau ești în vacanță cu familia și vrei să pariezi în continuare o să-ți prezint top case pariuri online în România disponibile și în Germania.

2.1 Netbet

Casa de pariuri Netbet oferă românilor stabiliți în Germania, dar și celor care trăiesc în spațiul carpato-danubiano-pontic bonusuri asemănătoare. Diferențele sunt la cotele pentru rulaj.

În țara noastră, dacă ești client nou, primești de la Netbet România un pariu fără risc de până la 500 RON. Pariul simplu sau combinat trebuie să fie pe cota minimă 1.50. Îți recomand să joci pe cota 2, ca să-ți dublezi banii. Dacă vei câștiga bonusul este finalizat și vei putea să retragi banii, dacă ai făcuă verificarea identității.

Dacă pierzi primul pariu Netbet îți va oferi un pariu gratuit egal ca valoare cu miza primului tău pariu, freebet care va trebui jucat pe cote de minim 2. În cazul în care acel pariu va fi câștigat în cont va rămâne profitul cash.

În Germania, Netbet oferă un freebet de până la 100 de euro pentru clienții noi. Suma minimă care trebuie pariată ca să poți profita de această ofertă este de 10 euro. După ce ai pariat primul bilet pe cota minimă 1.20 ai dreptul la un freebet care trebuie pariat pe o cotă de cel puțin minim 1.50. Doar profitul din freebet va rămâne la tine, valoarea acestuia urmând să se scadă după stabilirea pariului.

Această ofertă este valabilă doar pentru persoanele din Germania, Austria și Elvetia. Ea va fi disponibilă timp de 30 de zile după ce ai depus prima dată.

2.1.1 Oferta Netbet:

 • bonus mare la primul pariu.
 • cea mai bună dintre agențiile de pariuri sportive la care poți juca și din România și din Germania.
 • bonus de până la 50% în plus dacă-ți place să riști pe pariurile multiple (singura cerință este ca evenimentele alese să aibă cota minimă 1.20).
 • multe metode de depunere, printre care se numără și Smith&Smith.
 • funcția Cash Out, inclusiv CashOut parțial.
 • foarte multe evenimente transmise live video din campionatele puternice ale Europei, precum Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 sau turnee de tenis.
 • o ofertă cu peste 30 de discipline sportive dintre care să alegi: haltere, tir cu arcul, darts, șah, MMA, atletism, golf și multe altele.

Deschide cont ACUM la Netbet!

2.2 Unibet

Unibet are o ofertă interesantă pentru românii care depun prima dată. Agenția ofera un bonus egal cu suma depusă, până la maxim 300 RON. Suma primită ca bonus va trebui rulată de 8 ori pe cote de cel puțin 1.40 în decurs de maxim 30 de zile.

Unibet în Germania oferă un bonus de 100 de euro la prima depunere, plus alte promoții pentru jucătorii fideli, lucru valabil de altfel și-n România.

2.2.1 Oferta Unibet:

 • bonus ușor de rulat la prima depunere, pe cote acceptabile.
 • multe variante de pariuri pe cornere, cartonașe etc.
 • pariuri pe goluri și rezultat meci cu handicap asiatic.
 • zeci de meciuri live în fiecare zi cu peste 100 de variante de pariuri la partidele de fotbal.
 • funcția CashOut.
 • posibilitatea de a plasa mai multe pariuri pe același meci pe un singur bilet.
 • promoții de genul Multi-Boost sau Rambursări de numerar dacă se pierde un pariu din cauza unui penalty înscris în prelungiri etc.

Joacă AICI pariuri sportive online la Unibet!

2.3 Betfair

Casa de pariuri Betfair oferă bonusuri până la 550 RON pentru jucătorii noi care au reședința-n România. Va trebui să depui minim 50 RON și să pariezi 50 RON pe un bilet cu cota minimă 1.60 și vei primi un bonus de 50 RON care va trebui rulat de 6 ori.

Repetă pașii precedenți în fiecare din următoarele 10 săptămâni și vei primi încă 10 bonusuri de câte 50 RON.

Betfair Germania oferă un bonus de 100 de euro împărțit în 5 părți. După ce ai depus și ai jucat 5 pariuri pe cote minime de 1.20 vei primi bonus 20 de euro. Următorul pas este să mai pariezi de 5 ori și vei mai primi încă 20 de euro.

Cu alte cuvinte, ca să obții bonusul maxim va trebui să mizezi pe 25 de pariuri simple, adică 250 de euro pariati pentru 100 de euro bonus, după ce ai finalizat procesul de creare cont Betfair. Oferta este valabila pentru Sportsbook.

3.1 Oferta Betfair:

 • bonus 100% din prima depunere până la 450 RON.
 • pariuri in cota fixa la Sportsbook, dar si pariuri in contra-partida (pariuri de tip Pro si Contra la cota mari) la Betfair Exchange.
 • cele mai mari sume de bani pariate pe Exchange si asta inseamna cele mai multe lichiditati pentru cei care fac trading.
 • singurul site de betting exchange licentiat in Romania.
 • multe sporturi disponibile, dar si pariuri financiare, politice sau pe emisiuni de divertisment.

Deschide cont AICI la Betfair si profita de oferta pentru clientii noi!

2.4 888Sport

888Sport oferă unul dintre cele mai mari bonusuri pentru jucătorii din România, bonus de 100% până la 1.000 RON la prima depunere. Bonusul se eliberează-n tranșe de 40 RON, după ce ai pariat 400 RON pe cote de minim 2. Timp ai destul ca să faci rulajul bonusului, pentru că ai la dispoziție 60 de zile.

Bonusul din Germania este de doar 100 de euro, cu cerințe de rulaj pe cote de minim 1.50. Este un avantaj clar pentru jucătorii rezidenți din Romania, pentru că bonusul este cel puțin dublu la primul depozit.

2.4.1 Oferta 888Sport:

 • bonus mare la prima depunere pentru români, de până la 1000 RON.
 • poker și casino online pe același site; 888Poker este foarte apreciat de români pentru turnee pentru toate buzunarele.
 • tranzacții ușoare și sigure când vine vorba de retrageri (lucru valabil la toate casele de pariuri prezentate anterior).
 • platforma poate fi accesată și de pe mobil.
 • oferta de pariuri este similară cu cea de la Unibet (cu diferențe mici la cote în favoarea operatorului scandinav).

Înregistrează-te AICI la 888Sport și ia bonusul pentru prima depunere!

Acum, că ai aflat care sunt casele de pariuri online recomandate românilor aflați în Germania, nu-mi mai rămâne decât să-ți urez mult succes în alegerea pronosticurilor.

FAQ despre casele de pariuri din Germania

❔ Care case de pariuri sunt legale in Germania?

Exista mai multe case de pariuri legale in Germania dar noi le recomandam doar pe cele care au licenta si pentru Romania.

Daca alegi Betano, Netbet, Unibet, Betfair si 888Sport atunci vei putea paria atat pe teritoriul Romaniei cat si al Germaniei.

❔ Ce bonus primesc la inregistrare?

Daca iti deschizi cont prin link-urile noastre primesti bonus de bun venit. Acest bonus poate fi un pariu fara risc sau dublarea primului depozit.

Este important de stiut ca bonusurile din Germania sunt diferite fata de bonusurile din Romania. Primesti un singur bonus in functie de tara de unde ti-ai deschiz cont (se tine cont de IP)

In general, bonusurile din Roamnai sunt mai mari decat bonusurile din Germania.

❔ De ce sa aleg agenții de pariuri online legale și în Germania și în România?

Este important sa alegi case de pariuri licentiate in ambele tari pentru a nu risca sa fii amendat.

In Romania sunt sanctionati jucatorii care au cont activ la casele de pariuri nelicentiate iar ONJN amendeaza cu mii de lei pe cei in cauza.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
6 din 7 86% +294.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here