Case de pariuri Italia unde pot juca românii

Scris de Laur198521/06/2024

Vezi aici la ce case de pariuri sportive poți paria dacă te afli în 2024 în Italia - Acest articol este special creat pentru pariorii români care se află în Italia, la lucru sau doar pentru câteva zile de concediu.

Listă case de pariuri Italia legale și în România 2024

logo superbet alb

până la 500 RON la primele 3 depuneri

logo fortuna

până la 150 RON

mozzart logo

până la 1.750 RON la primele 3 depuneri

logo unibet alb

300 RON pariu fără risc

logo netbet

500 RON pariu fără risc

logo magnumbet alb

500 RON pariu fără risc

logo eliteslots

1.000 RON + 100 RON freebet

logo publicwin

200% până la 2.000 RON

case pariuri italia

Legislație pariuri sportive în Italia

Guvernul din Italia a modificat legile-n 2010 și agenții de pariuri din afara țării au avut dreptul să funcționeze legal.

Dacă stai în Italia pentru câteva săptămâni în vacanță sau te-ai mutat în acea țară și vrei să joci la cele mai bune agenții de pariuri online în acest articol o să-ți prezint ce case de pariuri legale în România pot fi accesate și în Italia.

Nu toți operatorii de pariuri online sunt disponibili în ambele țări. De exemplu Bet365, William Hill sau Bwin sunt case de pariuri sportive legale în Italia, dar nu și în România.

Cum alegem o casă de pariuri online din Italia?

Sunt câteva criterii extrem de importante pe care să le ai în vedere când alegi o casă de pariuri online la care să joci din Italia. Ține cont de criteriile de mai jos vei putea face o alegere inspirată și vei avea multiple avantaje.

Să fie legală și în România

Este foarte important ca o casă de pariuri accesată din Italia să fie licențiată și în România. Când revii în țară vei dori să te loghezi în cont, iar dacă acel operator nu deține licență nu vei putea accesa platforma din România.

Caută o casă de pariuri cu ofertă bogată

Sigur vei vrea să pariezi pe piețe diversificate, nu doar pe rezultat final și total goluri sau handicap. Caută o casă de pariuri din Italia cu piețe inclusiv pe jucători, pe statistici sau chiar pe sporturi mai puțin populare, dacă preferi unul dintre ele.

Bonusurile să fie cât mai mari

Atât bonusurile de la casele de pariuri oferite clienților noi, cât și cele de fidelitate acordate jucătorilor activi trebuie să aibă valori cât mai mari și condiții de rulaj cât mai accesibile. Caută cea mai bună casă de pariuri din Italia din acest punct de vedere.

Să aibă aplicație de mobil

Mulți jucători preferă să se joace de pe telefon, atât din România, cât și din Italia. De aceea, este ideal ca o casă de pariuri sportive online să dețină și o aplicație mobilă. Majoritatea au asemenea aplicații, iar cele care încă nu au sunt pe cale să le lanseze.

Să aibă o interfață accesibilă

Cu cât meniul unei case de pariuri online este mai bine structurat, cu atât este mai ușor de navigat. De aceea, jucătorii preferă site-uri care sunt bine structurate, unde pot găsi ușor evenimentele pe care vor să parieze.

Alege casele de pariuri care oferă cote bune

Caută casele de pariuri din Italia care oferă cote de top, chiar și de tipul marjă 0% pentru casă. Pe termen mediu și lung vei avea mult de câștigat prin faptul că joci la o casă care oferă cote mari.

Caută o casă cu metode de plată diverse și rapide

Toate casele de pariuri online îți permit să depui și să retragi prin card bancar, dar poate vrei să depui prin Okto.Cash sau prin portofele electronice. Verifică metodele de plată disponibile înainte de a crea un cont la o agenție de pariuri din Italia!

Case de pariuri sportive legale în Italia și România

Superbet

superbet pariuri 0624

Am accesat Superbet pariuri sportive din Italia și am observat că putem juca fără probleme. Vorbim despre un operator online care ne pune la dispoziție și un bonus extrem de atractiv la înregistrare.

La Superbet, una dintre cele mai bune case de pariuri sportive din țara noastră, vei primi până la 500 RON bonus de bun venit pentru primele 3 depuneri.

În plus, ai la dispoziție o aplicație de mobil extrem de populară în rândul jucătorilor români și un chat (SuperSocial) unde poți socializa și poți vedea ce joacă alți pariori.

Fortuna

fortuna pariuri 0624

Dacă alegi să joci la Fortuna Bet din Italia faci o alegere inspirată.

Deschide un cont nou și te așteaptă bonusuri acordate sub formă de puncte de loialitate pe care le poți folosi pentru a plasa alte bilete (în loc de bani selectezi să pariezi folosind punctele bonus).

Fortuna are o ofertă de pariuri sportive vastă, care cuprinde de la meciuri de fotbal din competiții de top până la partide de crichet, badminton sau darts.

Apropo de Fortuna și de vizitat țări străine ține cont că dacă vei ajunge în Moldova vei putea să joci la acest operator deoarece se află între casele de pariuri din Moldova care sunt legale și în România.

Mozzart Bet

mozzart bet 0624

Bonusul Mozzart Bet pentru clienții noi care depun la această casă de pariuri online se ridică până la 1.750 RON pentru primele 3 depuneri.

Dacă vrei să profiți de această ofertă trebuie să faci 3 alimentări ale contului de minim 50 RON. În plus, chiar dacă vei juca din Italia contul trebuie să fie creat cu datele din România.

Vei mai avea parte și de alte surprize, cote mărite pentru meciurile zilei dar și 50% cashback bonus pentru depunerile făcute prin Okto.Cash.

Unibet

unibet pariuri 0624

În Italia poți accesa și contul Unibet, care este una dintre cele mai mari și importante case de pariuri online din întreaga lume.

La Unibet România pachetul de bun venit pe care-l vei primi este compus din 2 bonusuri, astfel:

  • primul pariu fără risc până la 300 RON
  • 200 rotiri gratuite

Unibet are una dintre cele mai bune platforme de pariuri live, cu cote competitive, dar și streaming live prin intermediul Unibet TV.

NetBet

NetBet Sport livrează o experiență de pariere superioară indiferent dacă accesezi site-ul din țara noastră sau din Italia. Dacă ești jucător nou, primești un prim pariu fără risc de până la 500 RON. 

Îți deschizi cont, depui și plasezi primul bilet. Dacă pariul este necâștigător primești înapoi miza, până la 500 RON, sub formă de freebet.

Și după ce ai început aventura la Netbet fără vreun risc vei putea să te bucuri de o ofertă de pariuri diversificată, de cote foarte bune și de multe bonusuri și promoții atractive.

Magnumbet

Foarte populară în România prin intermediul agențiilor stradale Magnumbet oferă posibilitatea de a juca la pariuri sportive Italia de pe platforma online.

Una dintre cele mai interesante promoții la Magnumbet este cea cu pariu fără la înregistrare de până la 500 RON. Ai șansa să joci așadar fără vreun risc un prim bilet pe platforma Magnum Bet.

Spre deosebire de alte case de pariuri online vei găsi la Magnumbet cote puțin mai bune, un extra bonus ofertant de până la 160% pentru pariuri multiple și piețe diversificate.

Elite Slots

Elite Slots este un alt operator de pariuri legal în România care poate fi accesat și din Italia. Site-ul are o interfață foarte simplă, așa că te vei putea loga și plasa pariuri foarte rapid, chiar și de pe dispozitivele mobile.

Nu există încă o aplicație de mobil, acesta ar fi practic cel mai mare minus al celor de la Elite Slots. Cu toate acestea, bonusul de bun venit este unul competitiv, oferind până la 900 RON și încă 100 RON sub formă de pariuri gratuite.

Publicwin

Dacă deschizi un cont la Publicwin ești eligibil pentru un bonus la depunere de 200% până la 2.000 RON. Important este să știi că această ofertă este doar la prima depunere, nu la primele 3-4-5 depuneri, cum se întâmplă în cazul altor operatori.

Poți să alimentezi contul printr-o varietate de metode de plată. Alături de cardul bancar ai la îndemână și portofelele electronice Skrill sau Neteller.

Cu Publicwin Extra ai parte cote îmbunătățite pentru cele mai tari 10 evenimente ale zilei.

Concluzii

Așa cum ai observat, există multiple posibilități de a juca la pariuri sportive online dacă ești plecat în Italia. Vestea bună este că poți accesa conturile create și când te reîntorci în România.

Dacă vrei să deschizi un cont la o casă de pariuri din Italia verifică mai întâi să aibă licență și în România, emisă de ONJN, pentru că dacă acel operator nu este licențiat și la noi în țară când vei dori să accesezi site-ul din România nu va fi posibil.

S-ar putea  te intereseze și: