Case de pariuri sportive Italia unde pot juca românii

Scris de Laur198515/01/2024

Vezi aici la ce case de pariuri poți paria dacă te afli în 2024 în Italia - În 2006 Guvernul din Italia a decis să dea niște legi clare în privința legalizării jocurilor de noroc. La început doar casele de pariuri din Italia aveau dreptul la licență, dar lucrurile s-au schimbat în câtiva ani datorită intervenției și presiunii Uniunii Europene.

case pariuri italia

Guvernul italian a modificat legile-n 2010 și agenții de pariuri din afara țării au avut dreptul să funcționeze legal.

Dacă stai în Italia pentru câteva săptămâni în vacanță sau te-ai mutat în acea țară și vrei să joci la cele mai bune case de pariuri online în acest articol o să-ți prezint ce case de pariuri sportive online din România sunt legale și în Italia.

Nu toți operatorii din top case pariuri online sunt disponibile în ambele țări, cum ar fi cazul Bet365, William Hill sau Bwin care sunt legale în Italia, dar nu și în România.

Case de pariuri legale în Italia și România

Mr Bit

Am accesat Mr Bit pariuri sportive din Italia și am observat că putem juca fără probleme. Vorbim despre un operator online care ne pune la dispoziție și un bonus extrem de atractiv la înregistrare.

La Mr Bit România, una dintre casele online de top din țara noastră, vei primi până la 200 RON bonus de bun venit sub formă de pariu gratuit egal cu miza primului bilet plasat pe bani reali. De asemenea, ai la dispoziție și un pachet promoțional atractiv la Mr Bit Casino, până la 2.500 RON + 500 rotiri gratuite.

logo mr bit pariuri

Bonus 200 RON

pariu gratuit

Unibet

În Italia poți accesa și contul tău la una dintre cele mai mari și importante case de pariuri online din întreaga lume. 

La Unibet România pachetul de bun venit pe care-l vei primi este compus din 2 bonusuri, astfel:

Mai trebuie să știi că dacă deschizi cont din Italia la Unibet, o să primești 10 euro bonus la prima depunere + 25 rotiri gratis la Starbust.

logo unibet alb

300 RON pariu fără risc +
200 Rotiri Gratuite

Acestea sunt 2 case de pariuri online legale în România la care poți paria și din Italia. În final aș vrea să fac o mică precizare legată de bonusuri, cele prezentate în acest articol: ele pot suferi modificări și cel puțin pentru cele din Italia este mai greu să le verificăm constant, motiv pentru care îți recomand să accesezi site-ul agenției pentru a vedea care este bonusul curent.

S-ar putea  te intereseze și: