Case de pariuri unde pot paria românii din Spania

0

Anul trecut am fost în vacanță cu fratele meu în Spania, în Barcelona și apoi în Alicante. Spaniolii stau la terase și se uită la meciuri de fotbal sau tenis, beau bere sau cum zic ei cervesa, se plimbă cu bicicletele sau ies prin parc cu tot felul de rase de câini, dar pentru că iubesc sportul, spaniolii joacă des și la pariuri.

Case de pariuri unde pot paria românii din Spania

Într-o seară am vorbit mai multe cu un rezident din Barcelona despre case pariuri legale din acea țară, despre legislație și fotbal, care este sportul numărul 1 în Spania.

Casele de pariuri online din Spania au trecut în legalitate și au licență din 2012, iar taxele pe care le plătește un parior spaniol când are un bilet câștigător depinde de suma retrasă. Dacă retrage sub 2.500 de euro această sumă nu este impozitată, dar dacă retrage peste această sumă, trebuie să plătească o taxă de 20%.

Dacă ești roman și stai în țara unde se joacă El Clasico dintre Real Madrid și Barcelona și nu știi ce casă de pariuri să alegi, în acest articol o să-ți prezint câteva agenții online care sunt legale în România și care sunt disponibile și-n Spania.

Case de pariuri disponibile în Spania și România

1. Unibet

Unibet este una dintre cele mai importante din Spania, pentru că acoperă evenimente sportive locale de mare anvergură: turnee de tenis din orașele Madrid, Barcelona, Valencia si Marbella, Formula 1 – Grand Prix-ul din Catalunya, toate meciurile de fotbal din La Liga și Cupa Spaniei, turul Spaniei la ciclism, turnee importante de golf etc.

Dacă preferi să joci la Unibet din Spania metodele de depunere sunt: Card Visa sau Mastercard, transfer bancar, Skrill, Neteller și Entropay. La casa de pariuri Unibet din Spania depunerea minimă este de 10 euro, iar miza minimă pentru un pariu este de 0.50 euro.
Dacă stai în Spania, vrei să deschizi cont la Unibet și ai anumite nelămuriri îi poți contacta pe e-mail, la adresa [email protected]

Oferta Unibet:

 • bonus ușor de rulat la prima depunere;
 • ofertă bogată de pariuri din toate sporturile;
 • buton de Cash Out, ca să te retragi din piață atunci când ești pe plus sau nu mai ai încredere în pariul tău;
 • transmisii live;
 • promoții pentru jucătorii existenți;
 • multe pariuri live, în special din fotbal și tenis;
 • aplicații Android și iOS pentru mobil;
 • casino live și cameră de poker;
 • multe metode de depunere și retragere.

Ia AICI bonusul de până la 300 RON oferit românilor de Unibet!

2. Betfair

Betfair este cunoscută-n toată lumea mai ales pentru betting exchange și cotele mari oferite. La betting exchange cotele sunt cu 10% sau chiar cu 15% mai mari decât la casele de pariuri tradiționale. Imediat după ce ai ințeles conceptul de Lay și Back de la Befair poți să încerci câteva strategii de trading și să faci bani fără să riști mult.

În România bonusul de până la 550 RON este acordat în tranșe de câte 50 RON la fiecare din primele 11 depuneri.

În Spania bonusul este de 100 euro, care se eliberează în free bet-uri de câte 20 de euro. Pariurile trebuie puse la cote de minim 1.50. Tu alegi care este cea mai bună variantă pentru tine, dar ar fi bine să citești termenii și condițiile bonusurilor atât din Romania, cât și din Spania.

Dacă ai vreo întrebare legată de pariuri îi poți contacta pe cei de la Betfair prin e-mail la [email protected]

Oferta Betfair:

 • bonus la fiecare din primele 11 depuneri, unic în România.
 • opțiunea de a juca la betting exchange sau la casa de pariuri tradițională;
 • variante multe de pariuri pentru goluri marcate de la peste 0.5 goluri până la peste 6.5 goluri;
 • buton de Cash Out;
 • pariuri și-n minutele 93 sau 94 ale unui meci de fotbal;
 • aplicație pentru mobil;
 • locul unde se pariază cele mai mari sume de bani și unde poți să faci trading.

Joacă AICI pariuri la Betfair Sportsbook sau Exchange!

3. 888Sport

Casa de pariuri 888Sport este legală atât în România, licențiată de ONJN, cât și-n Spania. Dacă bonusul din România la 888Sport este de până la 1.000 RON la prima depunere, bonusul pentru cei care trăiesc în Spania este de până la 150 euro la primul depozit.

Metodele de depunere și retragere la 888Sport în Spania sunt: VISA, CashUp, VISA EntroPay, NETELLER, PayPal, Skrill. Există și alte metode de depunere la 888 în Spania, dar din păcate nu poți retrage folosind Paysafecard sau Fast Bank Transfer.

Oferta 888Sport:

 • bonus de 1.000 RON pentru români;
 • multe pariuri live;
 • ofertă bogată pentru meciurile de fotbal din campionatele puternice;
 • variante multe de pariuri pre match pentru fotbal;
 • are a doua cea mai bună cameră de poker din lume, după PokerStars.

Înregistrează-te AICI la 888Sport!

Acestea sunt principalele 3 recomandări de agenții pentru pariorii români aflați în Spania. Închei cu o precizare: înainte de a deschide cont la o agenție pentru bonus verifică pe site-ul casei de pariuri care este bonusul curent. Fac această precizare deoarece bonusurile prezentate-n acest articol pot fi modificate atunci când citești.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here