Case de pariuri unde poți paria pe cornere

0

Case de pariuri unde poti paria pe cornere informatii utile pentru a castiga astfel de pariuri

Într-o perioadă în care pariurile pe victoriile echipelor sunt date peste cap de surprizele apărute sunt destui pariori care iau foarte serios în calcul pariurile pe cornere.

În acest articol voi prezenta casele de pariuri recomandate pentru pariuri pe cornere.

CASA PARIURI

RATING

BONUS

ÎNSCRIERE

L1170664W000663

500 RON si 500 RON freebet

L1160661W000651

700 RON

Unibet Logo

L1160657W000330

300 RON

888sport

L1160654W000324

1.000 RON

superbet

L1160659W000328

500 RON

Fortuna 1

L1160665W000326

500 RON

bonus winmasters

L1160650W000194

550 RON

L1160651W000195

500 RON

L1172986W000768

2.000 RON

betfair

L1160655W000329

500 RON

1. Ce trebuie să urmărești atunci când pariezi pe cornere

Principalele aspecte de care trebuie să ții cont atunci când ai de gând să pariezi pe cornere sunt următoarele:

1.1. Profilul echipelor (separat)

Ține cont de profilul echipelor atât separat cât și față-n față, dacă se poate spune așa. Mă refer la faptul că o echipă care joacă în 4-3-3 sau 3-4-3 va avea șanse superioare să execute un număr mai mare de cornere decât o echipă care joacă-n sistemul 4-2-3-1 sau 4-4-2. Acest lucru se întâmplă deoarece echipele care joacă cu 2 aripi (sistem 4-3-3 sau 3-4-3) vor evolua mai mult în benzi și astfel cresc șansele să asistăm la cornere.

1.2. Profilul echipelor (față-n față)

Acum pune față-n față pe un teren imaginar cele 2 echipe și vezi dacă sunt șanse, sau nu, ca una dintre ele să domine jocul pe flancuri și astfel să rezulte, probabil, lovituri de colț. De exemplu o echipă cu o extremă rapidă, care va avea-n față un fundaș lateral reprofilat din fundaș central, pentru că antrenorului îi lipsește fundașul lateral de bază, ar putea să aibă mai multe lovituri de colț decât arată statistica.

La fel cum degeaba o echipă are benzi puternice, dacă în fața ei vor fi apărători buni, care pot bloca relativ ușor atacurile adverse.

1.3. Atacanții

Urmărește atacanții echipelor implicate. Dacă o echipă joacă cu 2 atacanți de 175 cm atunci s-ar putea ca acea formație să nu arunce multe baloane în careu și astfel să nu rezulte foarte multe cornere.

Pe de altă parte, o echipă care joacă cu atacanți de peste 193 cm ar putea abuza de centrări, ar fi avantajată de eventualele cornere. Astfel s-ar putea ca formația respectivă să beneficieze de mai multe cornere.

1.4. Fundașii centrali

În general apărătorii centrali sunt robuști, dar trebuie cunoscută și tehnica lor. Un fundaș central mai puțin tehnic nu va ezita să “bubuie” mingea în corner.

1.5. Starea terenului

Mai ales iarna este vital să cunoști cum se va prezenta gazonul. Toate aspectele de mai sus pot fi egale cu 0 dacă starea terenului este una precară și jucătorii nu pot evolua în condiții normale.

1.6. Statisticile echipelor din punct de vedere al cornerelor

Trebuie să aibă o pondere mai mică, deoarece mai importante sunt punctele precedente. Poate că-n ultimele 3 etape Sevilla a jucat cu Atletico Madrid, Barcelona și la Bilbao, iar acum va juca cu Huesca. Atunci acele statistici sunt mai puțin relevante.

2. Top case pariuri online recomandate pentru pariuri pe cornere

Am selectat un meci care are loc în ziua scrierii articolului în Anglia Premier League și-n continuare vreau să văd ce ofertă de pariere au casele de pariuri recomandate pentru acest meci. Voi explica, de asemenea, ce înseamnă fiecare tip de pariu în parte.

Dacă la o agenție există un tip de pariu pe care l-am explicat în prealabil voi scrie în dreptul lui (vezi….). Astfel vei putea vedea explicat tipul respectiv puțin mai sus în articol.

ATENȚIE!Un corner este luat în calcul dacă se execută. În cazul în care se acordă un corner și se fluieră finalul reprizei sau al partidei înainte de executare, acesta nu va fi luat în calcul!

2.1. Betano

 • Echipa care va avea următorul corner (Corner 1) – se pariază pe formația care va executa primul corner din meci.
 • Cornere 3-way – se propun la Betano România pariuri mai multe linii (la meciul din Premier League erau 11) și se poata paria pe faptul că se va depăși sau nu o anumită limită de lovituri de colț sau chiar că va fi un număr exact, de x cornere.
 • Cornere peste / sub – se propun 10-11 linii (la meciurile din ligile de top, la cele secundare limita este mai mică) pentru numărul total de cornere și trebuie să alegi dacă va fi depășită sau nu acea linie.
 • Cornere 3-way prima repriză – sunt disponibile 3 cote la fiecare linie (sub / exact / peste) și trebuie să pariezi pe numărul de cornere care crezi că se vor executa-n prima repriză.
 • Total cornere ale echipei gazdă (sub / peste) – ai câte 4-5 linii de cornere și trebuie să pariezi pe faptul că echipa gazdă va executa sau nu mai multe cornere decât limita propusă.
 • Total cornere ale echipei gazdă în prima repriză (sub / peste) – ai 1-2 linii de cornere și trebuie să pariezi pe faptul că echipa gazdă va executa sau nu mai multe cornere decât limita propusă-n prima repriză.
 • Total cornere ale echipei oaspete (sub / peste) – ai câte 4-5 linii de cornere și trebuie să pariezi pe faptul că echipa oaspete va executa sau nu mai multe cornere decât limita propusă.
 • Total cornere ale echipei oaspete în prima repriză (sub / peste) – ai 1-2 linii de cornere și trebuie să pariezi pe faptul că echipa oaspete va executa sau nu mai multe cornere decât limita propusă-n prima repriză.
 • 2 way- handicap cornere – o echipă pornește cu un anumit număr de cornere-n minus sau în plus și pariezi pe faptul că echipa respectivă adaugând sau scăzând handicapul va executa mai multe cornere (ex. Liverpool -2.5 cornere va fi un pariu câștigat dacă Liverpool va executa cu 3 cornere-n plus față de Arsenal, cum ar fi 5:2, 6:3 etc).
 • Echipa cu cele mai multe cornere – pariezi pe faptul că echipa gazda va executa mai multe cornere sau că formația oaspete va executa mai multe lovituri de colț ori că ambele echipe vor executa același număr de cornere.
 • Prima repriză echipa cu cele mai multe cornere – pariezi pe faptul că echipa gazdă va executa mai multe cornere sau că formația oaspete va executa mai multe lovituri de colț ori că ambele echipe vor executa același număr de cornere în prima repriză.

Click AICI pentru a juca pariuri pe cornere la Betano – bonus 500 RON!

2.2. NetBet

 • Cornere 3 variante (P/S) – oferă 5 linii ajustabile (vezi Cornere 3-Way la Betano).
 • Cornere 3 variante HC – o echipă pornește cu un handicap, dar față de situația de mai sus există și varianta de a paria pe handicap egal; de exemplu dacă ai handicap 2:0 și pariezi x pentru a ieși pariul echipa oaspete trebuie să execute cu exact 2 cornere mai mult; la fel cum dacă ai handicap cornere 1:0 și crezi că formația oaspete va executa cu 2 sau mai multe cornere, atunci vei paria pe echipa oaspete.
 • P/S Total cornere 2 variante – (vezi Cornere peste/sub la Betano).
 • Câștigător cornere final – (vezi Echipa cu cele mai multe cornere la Betano).
 • Handicap asiatic cornere final – spre deosebire de handicapul normal (2 way handicap de la Betano) aici, la cel asiatic de la casa de pariuri NetBet, există posibilitatea returnării mizei; dacă de exemplu pariezi Chelsea handicap asiatic cornere final -2 și scorul final al loviturilor de colț va fi 6:4 vei primi cota 1 pentru acel pronostic.
 • P/S cornere repr 1 – pariezi pe faptul că-n prima repriză va fi sau nu depășită limita de cornere propusă.
 • P/S cornere repr 2 – pariezi pe faptul că-n repriza secundă va fi sau nu depășită limita de cornere propusă.
 • Primul la X (3, 5, 7, 9) cornere – pariezi pe faptul că echipa gazdă sau echipa oaspete va ajunge prima la un anumit număr de cornere, de asemenea există și posibilitatea să pariezi pe faptul că niciuna dintre echipe nu va ajunge la un anumit număr de cornere.
 • Total cornere echipa gazdă – l-am explicat la Betano.
 • Total cornere echipa oaspete – l-am explicat la Betano.
 • Primul corner – l-am explicat la Betano.
 • Ultimul corner – pariezi pe echipa care va executa ultimul corner din meci.
 • Par / Impar – l-am explicat la Betano.

Click AICI pentru a juca un pariu pe cornere la NetBet fara riscul de a pierde!

2.3. Winmasters

Oferta de pariuri de la Winmasters este-n mare măsură identică cu cea de la Netbet, existând diferențe doar în privința cotelor. Dacă oferta de la Netbet prezentată mai sus a fost pe placul tău dar din diverse motive nu poți paria la operator, atunci poți s-o faci fără probleme la Winmasters în aceleași condiții.

Click AICI pentru a paria pe cornere la Winmasters – bonus 550 RON!

Toate cele 3 agentii de pariuri au o ofertă pe cornere bună, dar dacă ar fi una pe care s-o recomand atunci aș recomanda această agenție de pariuri online.

Vezi aici lista case de pariuri online recomandate de Biletu-Zilei.Com.

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON250% pana la 2500 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1
Wade
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
28 din 3972%+1211.00Vezi Ponturi