Case de pariuri unde poti paria pe cornere in 2019

0
3988

Case de pariuri unde poti paria pe cornere in 2019 Case de pariuri online

Intr-o perioada in care pariurile pe victoriile echipelor sunt date peste cap de surprizele aparute sunt destui pariori care iau foarte serios in calcul pariurile pe cornere.

In acest articol voi prezenta casele de pariuri la care iti recomand sa plasezi pariuri pe cornere.

1.Ce trebuie sa urmaresti atunci cand pariezi pe cornere

Principalele aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand ai de gand sa pariezi pe cornere sunt urmatoarele:

1.1 Profilul echipelor (separat) 

Tine cont de profilul echipelor atat separat cat si fata-n fata, daca se poate spune asa. Ma refer la faptul ca o echipa care joaca in 4-3-3 sau 3-4-3 va avea sanse superioare sa execute un numar mai mare de cornere decat o echipa care joaca in sistemul 4-2-3-1 sau 4-4-2. Asta deoarece echipele care joaca cu 2 aripi (sistem 4-3-3 sau 3-4-3) vor evolua mai mult in benzi si astfel cresc sansele sa asistam la cornere

1.2 Profilul echipelor (fata-n fata) 

Acum pune fata-n fata pe un teren imaginar cele 2 echipe si vezi daca sunt sanse, sau nu, ca una dintre ele sa domine jocul pe flancuri si astfel sa rezulte, probabil, lovituri de colt. De exemplu o echipa cu o extrema rapida, care va avea in fata un fundas lateral reprofilat din fundas central pentru ca antrenorului ii lipseste fundasul lateral de baza, ar putea sa aiba mai multe lovituri de colt decat arata statistica. La fel cum degeaba o echipa are benzi puternice, daca in fata lor vor fi aparatori buni, care-i pot bloca relativ usor.

1.3 Atacantii 

Urmareste atacantii echipelor implicate; daca o echipa joaca cu 2 atacanti de 175 cm atunci s-ar putea ca acea formatie sa nu arunce multe baloane in careu si astfel sa nu rezulte foarte multe cornere; la fel cum o echipa care joaca cu atacant de peste 193 cm ar putea abuza de centrari, ar fi avantajata de eventualele cornere si astfel s-ar putea ca echipa respectiva sa beneficieze de mai multe cornere.

1.4 Fundasii centrali 

In general aparatorii centrali sunt robusti, dar trebuie cunoscuta si tehnica lor; un fundas central mai putin tehnic nu va ezita sa “bubuie” mingea in corner.

1.5 Starea terenului 

Mai ales iarna este vital sa cunosti cum se va prezenta gazonul; toate aspectele de mai sus pot fi egale cu 0 daca starea terenului este una precara si jucatorii nu pot evolua in conditii normale.

1.6 Statisticile echipelor din punct de vedere al cornerelor 

Trebuie sa aiba o pondere mai mica, deoarece mai importante sunt punctele precedente. Poate ca in ultimele 3 etape Sevilla a jucat cu Atletico Madrid, Barcelona si la Bilbao iar acum joaca cu Huesca; atunci aceste statistici sunt mai putin relevante.

2. Top case pariuri online recomandate pentru pariuri pe cornere

Am selectat un meci care are loc in ziua scrierii articolului in Anglia Premier League si in continuare vreau sa vad ce oferta de pariere au casele de pariuri recomandate pentru acest meci. Voi explica de asemenea ce inseamna fiecare tip de pariu in parte. Daca la o agentie exista un tip de pariu care l-am explicat in prealabil voi spune in dreptul lui (vezi….) astfel poti vedea explicat tipul respectiv putin mai sus in articol.

ATENTIE!
Un corner este luat in calcul daca se executa. In cazul in care se acorda un corner si se fluiera finalul reprizei sau partidei inainte de executare, acesta nu va fi luat in calcul!

2.1 Betano

 • Echipa care va avea urmatorul corner (Corner 1) – se pariaza pe formatia care va executa primul corner din meci
 • Cornere 3-wayse propun la Betano pariuri mai multe linii (la meciul din Premier League erau 11) si se poata paria pe faptul ca se va depasi sau nu o anumita limita de lovituri de colt sau chiar ca vor fi un numar exact, de x cornere.
 • Cornere peste / sub – se propun 10-11 linii (la meciurile din ligile de top, la cele secundare limita este mai mica) pentru numarul total de cornere si trebuie sa alegi daca va fi depasita sau nu acea linie.
 • Cornere 3-way prima repriza – sunt disponibile 3 cote la fiecare linie (sub / exact / peste) si trebuie sa pariezi pe numarul de cornere care crezi ca se vor executa in prima repriza
 • Total cornere ale echipei gazda (sub / peste) – ai cate 4-5 linii de cornere si trebuie sa pariezi pe faptul ca echipa gazda va executa sau nu mai multe cornere decat limita propusa.
 • Total cornere ale echipei gazda in prima repriza (sub / peste) – ai 1-2 linii de cornere si trebuie sa pariezi pe faptul ca echipa gazda va executa sau nu mai multe cornere decat limita propusa in prima repriza
 • Total cornere ale echipei oaspete (sub / peste) – ai cate 4-5 linii de cornere si trebuie sa pariezi pe faptul ca echipa oaspete va executa sau nu mai multe cornere decat limita propusa.
 • Total cornere ale echipei oaspete in prima repriza (sub / peste) – ai 1-2 linii de cornere si trebuie sa pariezi pe faptul ca echipa oaspete va executa sau nu mai multe cornere decat limita propusa in prima repriza
 • 2 way- handicap cornere – o echipa porneste cu un anumit numar de cartonase in minus sau in plus si pariezi pe faptul ca echipa respectiva adaugand sau scazand handicapul va executa mai multe cornere (ex. Liverpool -2.5 cornere va fi un pariu castigator daca Liverpool va executa cu 3 cornere in plus fata de Arsenal, cum ar fi 5:2, 6:3 etc)
 • Echipa cu cele mai multe cornere – pariezi pe faptul ca echipa gazda va executa mai multe cornere sau ca formatia oaspete va executa mai multe lovituri de colt ori ca ambele echipe vor executa acelasi numar de cornere
 • Prima repriza echipa cu cele mai multe cornere – pariezi pe faptul ca echipa gazda va executa mai multe cornere sau ca formatia oaspete va executa mai multe lovituri de colt ori ca ambele echipe vor executa acelasi numar de cornere, in prima repriza

Click AICI pentru a juca pariuri pe cornere la Betano – bonus 500 RON!

2.2 NetBet

 • Cornere 3 variante (P/S) – ofera 5 linii ajustabile (vezi Cornere 3-Way la Betano)
 • Cornere 3 variante HC – o echipa porneste cu un handicap dar fata de situatia de mai sus exista si varianta de a paria pe handicap egal; de exemplu daca ai handicap 2:0 si pariezi x pentru a iesi pariul echipa oaspete trebuie sa execute cu exact 2 cornere mai mult; la fel cum daca ai handicap cornere 1:0 si credem ca formatia oaspete va executa cu 2 sau mai multe cornere atunci vei paria pe echipa oaspete.
 • P/S Total cornere 2 variante – (vezi Cornere peste/sub la Betano)
 • Castigator cornere final – (vezi Echipa cu cele mai multe cornere la Betano)
 • Handicap asiatic cornere final – spre deosebire de handicapul normal (2 way handicap de la Betano) aici, la cel asiatic de la casa de pariuri NetBet, exista posibilitatea returnarii de miza; daca de exemplu pariezi Chelsea handicap asiatic cornere final -2 si scorul final al loviturilor de colt va fi 6:4 vei primi cota 1 pentru acel pronostic.
 • P/S cornere repr 1 – pariezi pe faptul ca in prima repriza va fi sau nu depasita limita de cornere propusa
 • P/S cornere repr 2 – pariezi pe faptul ca in repriza secunda va fi sau nu depasita limita de cornere propusa.
 • Primul la X (3, 5, 7, 9) cornere – pariezi pe faptul ca echipa gazda sau echipa oaspete va ajunge prima la un anumit numar de cornere, de asemenea exista si posibilitatea sa pariezi pe faptul ca niciuna dintre echipe nu va ajunge la un anumit numar de cornere.
 • Total cornere echipa gazde – l-am explicat la Betano
 • Total cornere echipa oaspeti – l-am explicat la Betano
 • Primul corner – l-am explicat la Betano
 • Ultimul corner – pariezi pe echipa care va executa ultimul corner din meci
 • Par / Impar – l-am explicat la Betano

Click AICI pentru a juca un pariu pe cornere la Netbet fara riscul de a pierde!

2.3 Winmasters

Oferta de pariere la Winmasters este in mare masura identica cu cea de la Netbet, existand totusi diferente in privinta cotelor. Daca oferta de la Netbet prezentata mai sus a fost pe placul tau dar din diverse motive nu poti paria la sponsorul FCSB-ului, atunci poti s-o faci fara probleme la Winmasters in aproximativ aceleasi conditii. 

Click AICI pentru a paria pe cornere la Winmasters – bonus 700 RON

Toate cele 3 agentii de pariuri au o oferta pe cornere buna, dar daca ar fi una pe care sa o recomand atunci as recomanda aceasta agentie de pariuri online.

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Bmg
Forma:
38 din 52 73% +1461.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma:
50 din 92 54% +888.00 Vezi Ponturi
3 Serginho
Forma:
26 din 36 72% +726.00 Vezi Ponturi