Case de pariuri unde poți paria pe cornere

0
4357

Case de pariuri unde poti paria pe cornere informatii utile pentru a castiga astfel de pariuri

Într-o perioadă în care pariurile pe victoriile echipelor sunt date peste cap de surprizele apărute sunt destui pariori care iau foarte serios în calcul pariurile pe cornere.

În acest articol voi prezenta casele de pariuri recomandate pentru pariuri pe cornere.

1.Ce trebuie să urmărești atunci când pariezi pe cornere

Principalele aspecte de care trebuie să ții cont atunci când ai de gând să pariezi pe cornere sunt următoarele:

1.1 Profilul echipelor (separat) 

Ține cont de profilul echipelor atât separat cât și față-n față, dacă se poate spune așa. Mă refer la faptul că o echipă care joacă în 4-3-3 sau 3-4-3 va avea șanse superioare să execute un număr mai mare de cornere decât o echipă care joacă-n sistemul 4-2-3-1 sau 4-4-2. Acest lucru se întâmplă deoarece echipele care joacă cu 2 aripi (sistem 4-3-3 sau 3-4-3) vor evolua mai mult în benzi și astfel cresc șansele să asistăm la cornere.

1.2 Profilul echipelor (față-n față) 

Acum pune față-n față pe un teren imaginar cele 2 echipe și vezi dacă sunt șanse, sau nu, ca una dintre ele să domine jocul pe flancuri și astfel să rezulte, probabil, lovituri de colț. De exemplu o echipă cu o extremă rapidă, care va avea-n față un fundaș lateral reprofilat din fundaș central, pentru că antrenorului îi lipsește fundașul lateral de bază, ar putea să aibă mai multe lovituri de colț decât arată statistica.

La fel cum degeaba o echipă are benzi puternice, dacă în fața ei vor fi apărători buni, care pot bloca relativ ușor atacurile adverse.

1.3 Atacanții

Urmărește atacanții echipelor implicate. Dacă o echipă joacă cu 2 atacanți de 175 cm atunci s-ar putea ca acea formație să nu arunce multe baloane în careu și astfel să nu rezulte foarte multe cornere.

Pe de altă parte, o echipă care joacă cu atacanți de peste 193 cm ar putea abuza de centrări, ar fi avantajată de eventualele cornere. Astfel s-ar putea ca formația respectivă să beneficieze de mai multe cornere.

1.4 Fundașii centrali 

În general apărătorii centrali sunt robuști, dar trebuie cunoscută și tehnica lor. Un fundaș central mai puțin tehnic nu va ezita să “bubuie” mingea în corner.

1.5 Starea terenului 

Mai ales iarna este vital să cunoști cum se va prezenta gazonul. Toate aspectele de mai sus pot fi egale cu 0 dacă starea terenului este una precară și jucătorii nu pot evolua în condiții normale.

1.6 Statisticile echipelor din punct de vedere al cornerelor 

Trebuie să aibă o pondere mai mică, deoarece mai importante sunt punctele precedente. Poate că-n ultimele 3 etape Sevilla a jucat cu Atletico Madrid, Barcelona și la Bilbao, iar acum va juca cu Huesca. Atunci acele statistici sunt mai puțin relevante.

2. Top case pariuri online recomandate pentru pariuri pe cornere

Am selectat un meci care are loc în ziua scrierii articolului în Anglia Premier League și-n continuare vreau să văd ce ofertă de pariere au casele de pariuri recomandate pentru acest meci. Voi explica, de asemenea, ce înseamnă fiecare tip de pariu în parte.

Dacă la o agenție există un tip de pariu pe care l-am explicat în prealabil voi scrie în dreptul lui (vezi….). Astfel vei putea vedea explicat tipul respectiv puțin mai sus în articol.

ATENȚIE!
Un corner este luat în calcul dacă se execută. În cazul în care se acordă un corner și se fluieră finalul reprizei sau al partidei înainte de executare, acesta nu va fi luat în calcul!

2.1 Betano

 • Echipa care va avea următorul corner (Corner 1) – se pariază pe formația care va executa primul corner din meci.
 • Cornere 3-wayse propun la Betano pariuri mai multe linii (la meciul din Premier League erau 11) și se poata paria pe faptul că se va depăși sau nu o anumită limită de lovituri de colț sau chiar că va fi un număr exact, de x cornere.
 • Cornere peste / sub – se propun 10-11 linii (la meciurile din ligile de top, la cele secundare limita este mai mica) pentru numarul total de cornere si trebuie sa alegi daca va fi depasita sau nu acea linie.
 • Cornere 3-way prima repriza – sunt disponibile 3 cote la fiecare linie (sub / exact / peste) si trebuie sa pariezi pe numarul de cornere care crezi ca se vor executa in prima repriza
 • Total cornere ale echipei gazda (sub / peste) – ai cate 4-5 linii de cornere si trebuie sa pariezi pe faptul ca echipa gazda va executa sau nu mai multe cornere decat limita propusa.
 • Total cornere ale echipei gazda in prima repriza (sub / peste) – ai 1-2 linii de cornere si trebuie sa pariezi pe faptul ca echipa gazda va executa sau nu mai multe cornere decat limita propusa in prima repriza
 • Total cornere ale echipei oaspete (sub / peste) – ai cate 4-5 linii de cornere si trebuie sa pariezi pe faptul ca echipa oaspete va executa sau nu mai multe cornere decat limita propusa.
 • Total cornere ale echipei oaspete in prima repriza (sub / peste) – ai 1-2 linii de cornere si trebuie sa pariezi pe faptul ca echipa oaspete va executa sau nu mai multe cornere decat limita propusa in prima repriza
 • 2 way- handicap cornere – o echipa porneste cu un anumit numar de cartonase in minus sau in plus si pariezi pe faptul ca echipa respectiva adaugand sau scazand handicapul va executa mai multe cornere (ex. Liverpool -2.5 cornere va fi un pariu castigator daca Liverpool va executa cu 3 cornere in plus fata de Arsenal, cum ar fi 5:2, 6:3 etc)
 • Echipa cu cele mai multe cornere – pariezi pe faptul ca echipa gazda va executa mai multe cornere sau ca formatia oaspete va executa mai multe lovituri de colt ori ca ambele echipe vor executa acelasi numar de cornere
 • Prima repriza echipa cu cele mai multe cornere – pariezi pe faptul ca echipa gazda va executa mai multe cornere sau ca formatia oaspete va executa mai multe lovituri de colt ori ca ambele echipe vor executa acelasi numar de cornere, in prima repriza

Click AICI pentru a juca pariuri pe cornere la Betano – bonus 500 RON!

2.2 NetBet

 • Cornere 3 variante (P/S) – ofera 5 linii ajustabile (vezi Cornere 3-Way la Betano)
 • Cornere 3 variante HC – o echipa porneste cu un handicap dar fata de situatia de mai sus exista si varianta de a paria pe handicap egal; de exemplu daca ai handicap 2:0 si pariezi x pentru a iesi pariul echipa oaspete trebuie sa execute cu exact 2 cornere mai mult; la fel cum daca ai handicap cornere 1:0 si credem ca formatia oaspete va executa cu 2 sau mai multe cornere atunci vei paria pe echipa oaspete.
 • P/S Total cornere 2 variante – (vezi Cornere peste/sub la Betano)
 • Castigator cornere final – (vezi Echipa cu cele mai multe cornere la Betano)
 • Handicap asiatic cornere final – spre deosebire de handicapul normal (2 way handicap de la Betano) aici, la cel asiatic de la casa de pariuri NetBet, exista posibilitatea returnarii de miza; daca de exemplu pariezi Chelsea handicap asiatic cornere final -2 si scorul final al loviturilor de colt va fi 6:4 vei primi cota 1 pentru acel pronostic.
 • P/S cornere repr 1 – pariezi pe faptul ca in prima repriza va fi sau nu depasita limita de cornere propusa
 • P/S cornere repr 2 – pariezi pe faptul ca in repriza secunda va fi sau nu depasita limita de cornere propusa.
 • Primul la X (3, 5, 7, 9) cornere – pariezi pe faptul ca echipa gazda sau echipa oaspete va ajunge prima la un anumit numar de cornere, de asemenea exista si posibilitatea sa pariezi pe faptul ca niciuna dintre echipe nu va ajunge la un anumit numar de cornere.
 • Total cornere echipa gazde – l-am explicat la Betano
 • Total cornere echipa oaspeti – l-am explicat la Betano
 • Primul corner – l-am explicat la Betano
 • Ultimul corner – pariezi pe echipa care va executa ultimul corner din meci
 • Par / Impar – l-am explicat la Betano

Click AICI pentru a juca un pariu pe cornere la Netbet fara riscul de a pierde!

2.3 Winmasters

Oferta de pariere la Winmasters este in mare masura identica cu cea de la Netbet, existand totusi diferente in privinta cotelor. Daca oferta de la Netbet prezentata mai sus a fost pe placul tau dar din diverse motive nu poti paria la sponsorul FCSB-ului, atunci poti s-o faci fara probleme la Winmasters in aproximativ aceleasi conditii. 

Click AICI pentru a paria pe cornere la Winmasters – bonus 700 RON

Toate cele 3 agentii de pariuri au o oferta pe cornere buna, dar daca ar fi una pe care sa o recomand atunci as recomanda aceasta agentie de pariuri online.

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
30 din 44 68% +925.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
52 din 100 52% +290.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
32 din 53 60% +238.00 Vezi Ponturi