Case de pariuri unde poti paria pe cornere + informatii utile pentru a castiga astfel de pariuri

1549

Intr-o perioada in care pariurile pe victoriile echipelor sunt date peste cap de surprizele aparute sunt destui pariori care iau foarte serios in calcul pariurile pe cornere.

In acest articol voi prezenta casele de pariuri la care iti recomand sa plasezi pariuri pe cornere, dar inainte vreau sa-ti spun ca atunci cand ai de gand sa pariezi pe cornere trebuie sa urmaresti cu atentie anumite aspecte, cum ar fi:

 1. profilul echipelor (separat) – tine cont de profilul echipelor atat separat cata si fata in fata, daca se poate spune asa. Ma refer la faptul ca o echipa care joaca in 4-3-3 sau 3-4-3 va avea sanse superioare sa execute un numar mai mare de cornere decat o echipa care joaca in sistemul 4-2-3-1 sau 4-4-2. Asta deoarece echipele care joaca cu 2 aripi (sistem 4-3-3 sau 3-4-3) vor evolua mai mult in benzi si astfel sanse sa asistam la cornere cresc.
 2. profilul echipelor (fata in fata) – acum pune fata in fata pe un teren imaginar cele 2 echipe si vezi daca sunt sanse sau nu ca una dintre ele sa domine jocul pe flancuri si astfel sa rezulte, probabil, lovituri de colt. De exemplu intr-un joc in care o extrema rapida care va avea in fata un fundas lateral reprofilat din fundas central pentru ca antrenorului ii lipseste fundasul lateral de baza ar putea sa aiba mai multe lovituri de colt decat arata statistica. La fel cum degeaba o echipa are benzi puternice, daca in fata lor vor fi aparatori buni, care-i pot bloca relativ usor.
 3. atacantii – urmareste atacantii echipelor implicate; daca o echipa joaca cu 2 atacanti de 1.75m atunci s-ar putea ca acea formatie sa nu arunce multe baloane in careu si astfel sa nu rezulte foarte multe cornere; la fel cum o echipa care joaca cu atacant de peste 1.93m ar putea abuza de centrari, ar fi avantajata de eventualele cornere si astfel s-ar putea ca echipa respectiva sa beneficieze de mai multe cornere.
 4. fundasii centrali – in general aparatorii centrali sunt robusti dar trebuie stiuta si tehnica lor; un fundas central mai putin tehnic nu va ezita sa “bubuie” mingea in corner.
 5. starea terenului – mai ales iarna este vital sa cunosti cum se va prezenta gazonul; toate aspectele de mai sus pot fi egale cu 0 daca starea terenului este una precara si jucatorii nu pot evolua in conditii normale.
 6. statisticile echipelor din punct de vedere al cornerelor – trebuie sa aiba o pondere mai mica, deoarece mai importante sunt punctele precedente. Poate ca in ultimele 3 etape Sevilla a jucat cu Atletico Madrid, Barcelona si la Bilbao iar acum joaca cu Osasuna; atunci aceste statistici sunt mai putin relevante.

Top case pariuri online recomandate pentru pariuri pe cornere

Am selectat un meci care are loc in ziua scrierii articolului in Anglia Premier League si in continuare vreau sa vad ce oferta de pariere au casele de pariuri recomandate pentru acest meci. Voi explica de asemenea ce inseamna fiecare tip de pariu in parte. Daca la o agentie exista un tip de pariu care l-am explicat in prealabil voi spune in dreptul lui (vezi….) astfel poti vedea explicat tipul respectiv putin mai sus in articol.

ATENTIE!
Un corner este luat in calcul daca se executa. In cazul in care se acorda un corner si se fluiera finalul partidei sau reprizei inainte de executare, acesta nu va fi luat in calcul!

Unibet

 • Total cornere (sub / peste) – se propun 5-6 linii pentru numarul total de cornere si trebuie sa alegi daca va fi depasita sau nu acea linie.
 • Total cornere ale echipei gazda (sub / peste) – ai cate 2 linii de cornere si trebuie sa pariezi pe faptul ca echipa gazda va executa sau nu mai multe cornere decat limita propusa.
 • Total cornere ale echipei oaspete (sub / peste) – ai cate 2 linii de cornere si trebuie sa pariezi pe faptul ca echipa oaspete va executa sau nu mai multe cornere decat limita propusa.
 • Rezultatul meciului si total cornere executate – pariezi pe rezultatul final al partidei combinat cu depasirea sau nu a unui numar de cornere; pentru ca pariul sa fie castigator ambele trebuie sa fie corecte (de ex. daca pariezi meci egal si peste 10.5 cornere pariul este castigator daca jocul se termina la egalitate si in el se executa minim 11 cornere).
 • Total goluri marcate si total cornere executate – pariezi pe numarul total de goluri inscrise in partida, combinat cu depasirea sau nu a unei limite de cornere; pentru ca pariul sa fie castigator ambele trebuie sa fie corecte (de ex. daca pariezi peste 2.5 goluri si peste 10.5 cornere pariul este castigator daca meciul se termina cu minim 3 goluri si in meci se executa minim 11 cornere)
 • Cele mai multe cornere – pariezi pe faptul ca echipa gazda va executa mai multe cornere sau ca formatia oaspete va executa mai multe lovituri de colt ori ca ambele echipe vor executa acelasi numar de cornere
 • Handicap la cornere – o echipa porneste cu un anumit numar de cartonase in minus sau in plus si pariezi pe faptul ca echipa respectiva adaugand sau scazand handicapul va executa mai multe cornere (ex. Liverpool -2.5 cornere va fi un pariu castigator daca Liverpool va executa cu 3 cornere in plus fata de Middlesbrough, cum ar fi 5:2, 6:3 etc)
 • Handicap – 3 variante cornere – o echipa porneste cu un handicap dar fata de situatia de mai sus exista si varianta de a paria pe handicap egal; de exemplu daca ai handicap 2:0 si pariezi x pentru a iesi pariul echipa oaspete trebuie sa execute cu exact 2 cornere mai mult; la fel cum daca ai handicap cornere 1:0 si credem ca formatia oaspete va executa cu 2 sau mai multe cornere atunci vei paria pe echipa oaspete.
 • Total cornere Impar / Par – pariezi pe faptul ca numarul de cornere executate va fi par (2, 4, 6, 8, 10, 12 etc) sau impar (1, 3, 5, 7, 9, 11, 13 etc).
 • Total cornere – prima repriza (sub / peste) – pariezi pe numarul de cornere executate pana la pauza alegand varianta sub daca vrei sa pariezi pe un numar inferior limitii propuse sau varianta peste daca vrei sa pariezi pe un numar superior limitii propuse.
 • Total cornere – a doua repriza (sub / peste) – spariezi pe numarul de cornere executate in a doua repriza, alegand varianta sub daca vrei sa pariezi pe un numar inferior limitii propuse sau varianta peste daca vrei sa pariezi pe un numar superior limitii propuse.

Click AICI pentru a juca pariuri pe cornere la Unibet!

Betano

 • Total cornere (sub / peste) – de asemenea ofera 5-6 linii ajustabile.
 • Total cornere – prima repriza (sub / peste) – fata de la Unibet are 3 linii in loc de 1.
 • Primul la X cornere – pariezi pe faptul ca echipa gazda sau echipa oaspete va ajunge prima la un anumit numar de cornere, de asemenea exista si posibilitatea sa pariezi pe faptul ca niciuna dintre echipe nu va ajunge la un anumit numar de cornere.
 • Echipa cu cele mai multe cornere (vezi cele mai multe cornere la Unibet)
 • 2-Way Handicap cornere (vezi handicap la cornere la Unibet)
 • Total cornere ale echipei gazde (sub / peste) – le-am explicat la Unibet
 • Total cornere ale echipei oaspeti (sub / peste) – le-am explicat la Unibet
 • Cornere 3-way prima repriza – pariezi pe faptul ca se vor executa in prima repriza peste numarul de cornere propus, sub numarul de cornere sau ca se vor executa exact acelasi numar de cornere; sunt propuse 3 linii
 • Cornere 3-way – pariezi pe faptul ca se vor executa peste numarul de cornere propus, sub numarul de cornere sau ca se vor executa exact acelasi numar de cornere; sunt propuse 4-5 linii
 • Echipa care are urmatorul corner – pariezi pe echipa care va executa primul corner din meci

Click AICI pentru a juca pariuri pe cornere la Betano!

Fortuna

 • Cornere 3-variante (vezi cornere 3-way la Betano) – sunt propuse mai multe linii
 • Cornere prima repriza -3 variante (vezi cornere 3-way prima repriza la Betano)
 • Cornere repriza a doua -3 variante – pariezi pe faptul ca se vor executa in a doua repriza peste numarul de cornere propus, sub numarul de cornere sau ca se vor executa exact acelasi numar de cornere; sunt propuse 3 linii
 • Cornere peste / sub (vezi total cornere la Unibet)
 • Cornere prima repriza peste/sub (vezi Total cornere – prima repriza la Unibet)
 • Race To 3 corners; Race To 5 corners; Race To 7 corners etc (vezi Primul la X cornere la Betano)
 • Echipa gazda Corners 2-Way (vezi Total cornere ale echipei gazda la Unibet)
 • Echipa oaspete Corners 2-Way (vezi Total cornere ale echipei oaspete la Unibet)
 • Cornere Impar/par (vezi Total cornere Impar / Par la Unibet)
 • Cornere Peste / sub (3 variante) – sunt propuse 3 intervale, de exemplu 0-9, 10-12, 13+; practic pariezi 0-9 pentru sub 9.5 cornere, 13+ pentru peste 12.5 cornere, noutatea fiind posibilitatea de a paria intervalul de mijloc

Click AICI pentru a juca pariuri pe cornere la Fortuna!

Toate cele 3 agentii de pariuri au o oferta pe cornere buna, dar daca ar fi una pe care sa o recomand atunci as recomanda aceasta agentie de pariuri online.

Salvează

Salvează

Save

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-24 februarie 2018:

 1. Catalin 76% (19C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
 2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
 3. Radu Oprea72.22% (39C-15P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri