Case de pariuri eSports România

Scris de DG2609/07/2024

Află din acest articol tot ce trebuie să știi despre pariuri Esports. Vei găsi informații relevante despre cum să alegi cea mai bună casă de pariuri unde poți paria plus detalii despre jocuri, cote și oferta de sporturi electronice.

Top case de pariuri eSports 2024

Betano

500 RON Bonus

Superbet

500 RON Bonus de Bun Venit

Fortuna

Bonus 150 RON fără rulaj la depunere

Pariuriplus

500 RON Bonus

Mr Bit

Bonus 200 RON

Don Pariuri

Bonus 500 RON de Bun Venit

Mozzart Bet

Bonus 1.750 RON

Winmasters

Bonus 400 RON

Netbet

500 RON Bonus la Înregistrare

Elite Slots

Bonus 1.000 RON + 100 RON Free Bet

Unibet

300 RON Bonus de Bun Venit

Las Vegas

Bonus 900 RON la primele 3 depuneri

SlotV

Bonus 200 RON

888 Sport

100% până la 888 RON

Frank Sport

200 RON Freebet

Gets Bet

600 RON Bonus

Betfair

550 RON Bonus de Bun Venit

Ce sporturi electronice oferă casele de pariuri din România?

Ca să plasezi pariuri Esports trebuie să cunoști mai întâi oferta de jocuri electronice ale principalelor case de pariuri legale.

Sporturile electronice s-au dezvoltat din ce în ce mai mult. Majoritatea caselor de pariuri au introdus în oferta lor Esports pariuri pe jocuri precum Counter Strike, Dota 2 sau League of Legends. 

Desigur, nu lipsește nici celebrul FIFA (sau EA FC, așa cum se numește în prezent).

Vezi în continuare pe ce sporturi electronice poți paria la cele mai bune case de pariuri eSports.

Betano are următoarele jocuri în ofertă: League of Legends, Dota 2, Valorant, Arena of Valor și King of Glory.

La Superbet Esports poți juca League of Legends, CS:GO, Dota 2, Overwatch, Fortnite, FIFA, Valorant și Call of Duty

Fortuna te întâmpină cu pariuri Esports pe următoarele jocuri: Counter Strike, Dota 2, League of Legends, Valorant și Rainbow Six.

În oferta PariuriPlus am găsit următoarele jocuri: FIFA, NBA 2K, Call of Duty, Counter-Strike, Dota 2, League of Legends, Rainbow Six, Starcraft 2, Valorant și e-Hochei pe gheață

Esports pariuri găsești și la MrBit oferta cuprinzând: e-Baschet, e-Hochei pe gheață, Valorant, Arena of Valor, Rainbow Six, League of Legends: Wild Rift, King of Glory, Counter-Strike Battle, Counter-Strike, Dota 2, Age of Empires și League of Legends.

Ponturi Esports se pot pune și la Don.ro pe următoarele jocuri: Dota 2, League of Legends, Counter-Strike, Counter-Strike Battles, Valorant, Arena of Valor, King of Glory, Rainbow Six, League of Legends: Wild Rift, Age of Empires și Mobile Legends.

Ce sunt pariurile eSports?

Esports, cunoscut și sub denumirea de sporturi electronice, este o formă de competiție bazată pe jocuri video. În Esports sunt organizate concursuri de jocuri video individuale sau pe echipe.

Dacă ești pasionat de jocurile video ai ocazia să plasezi pariuri Esports la cele mai importante case de pariuri.

Fenomenul sporturilor electronice a devenit destul de complex, iar opțiunile de pariere sunt multiple. Cel puțin la jocurile populare.

Industria de gaming reunește în aceste jocuri Esports cei mai valoroși jucători. Aceștia se antrenează zilnic pentru a participa la turnee. 

În cazul în care urmărești constant competițiile sau te-ai jucat recent, înseamnă că te poți aventura în lumea Esports pariuri.

Sunt turnee zilnice sau săptămânale. Nu te vei plictisi niciodată, mai ales dacă ești un fin cunoscător al sporturilor electronice. Adrenalina va fi la cote maxime urmărind meciul și plasând pariuri.

Jocuri populare la casele de pariuri cu Esports

Ai observat că unele jocuri din oferta celor mai bune case de pariuri Esports se repetă. Sunt câteva sporturi electronice foarte populare. Pe care, la un moment dat, poate chiar le-ai jucat sau le joci în prezent.

Counter Strike Global Offensive, League of Legends și Dota 2 se află cu siguranță printre cele mai populare jocuri.

Nu departe în clasamentul popularității este și FIFA, joc de fotbal online foarte apreciat de tinerii din întreaga lume.

În continuare am să-ți detaliez principalele 3 jocuri din oferta de pariuri Esports. O să-ți explic cum se joacă și ce pariuri poți plasa.

Counter Strike Global Offensive

cs:go

Acest joc de strategie se joacă pe echipe. Sunt 2 echipe de câte 5 jucători, adică teroriști și contra teroriști.

Scopul teroriștilor este să pună o bombă pe unul dintre cele 2 „site-uri” de pe hartă. Contra teroriștii au misiunea să-i împiedice, dar și să dezamorseze bomba dacă a fost pusă.

Echipa teroriștilor va câștiga o rundă dacă bomba explodează sau în cazul în care ceilalți 5 contra teroriști au fost uciși.

În ceea ce privește contra teroriștii, aceștia se vor impune în runda respectivă dacă își elimină adversarii sau dezamorsează bomba.

O echipă este timp de 15 runde tero, iar apoi rolurile se vor inversa. Harta se câștigă în momentul în care o formație ajunge la 16 puncte.

De obicei, în circuitul profesionist se joacă 6-7 hărți, dar sunt și excepții cu doar una sau 3 hărți.

Cele mai populare pariuri care pot fi plasate la casele de pariuri pe meciuri de CS:GO sunt:

 • Victoria unei echipe
 • Numărul de hărți dintr-un meci.
 • Totalul rundelor dintr-un meci.
 • Handicap runde.
 • Scor corect (hărți).
 • Ce formație va câștiga prima rundă, a doua rundă, etc.
 • Total runde per hartă (par / impar).

League of Legends

league of legends

Din oferta Esports pariuri nu putea lipsi League of Legends. Acest joc se joacă în 2 echipe de câte 5 jucători.

Fiecare jucător va controla câte un erou, iar pe parcursul competiției îi poate cumpăra diferite item-uri, ca să-i ofere abilități speciale, pentru a-i spori atacul sau defensiva.

În total sunt 3 lane-uri (top, mid și bot) unde fiecare echipă și-a amplasat un turn. Scopul rivalilor este să distrugă respectivele turnuri ca să avanseze la baza inamică.

Odată ce s-a ajuns la baza inamică vor mai da peste alte tunuri, pe care trebuie să le distrugă.

O hartă va fi câștigată de echipa ce va distruge baza echipei adverse.

Prin urmare, regulile din LOL nu sunt așa de complicate.

Jocul are o singură hartă, dar sunt și meciuri în League of Legends în care se joacă 3 hărți. Opțiunile de pariuri eSports pe LOL sunt următoarele:

 • Câștigătorul meciului
 • Victorie la handicap
 • Scorul corect al meciului
 • Câștigător hartă
 • Număr par sau impar de kill-uri pe eroi
case de pariuri esports cu dota 2

Dota 2

Pariuri Esports se pot pune și pe Dota 2, un alt joc popular din oferta caselor de pariuri. Sunt tot 2 echipe de câte 5 jucători. Scopul este similar ca în LOL, adică trebuie distrusă baza inamică.

Desigur, sunt și câteva diferențe între cele 2 jocuri.

De exemplu, în Dota 2 eroii dobândesc abilități diferite. Totodată, într-un meci de Dota 2 sunt mai multe kill-uri decât într-unul de League of Legends.

Opțiuni de ponturi Esports pe jocul Dota 2:

 • Câștigătorul partidei.
 • Echipa câștigătoare din fiecare Hartă.
 • Număr par sau impar de kill-uri pe eroi.
 • Victorie la handicap.
 • Scor corect.

Alte jocuri electronice

Anterior ți-am enumerat cele mai populare 3 jocuri din oferta acelor case de pariuri Esports. Totuși, dacă nu ești pasionat de unul dintre ele, atunci te poți reorienta.

Iată ce jocuri mai găsești în oferta de pariuri Esports:

Starcraft 1 & 2

Unul dintre cele mai cunoscute jocuri este Starcraft. În special a doua versiune a jocului se găsește la majoritatea caselor de pariuri Esports.

Este un joc bazat pe strategie în timp real, în care jucătorii vor controla armatele din luptă. Se dau bătălii grele pentru victorie, tactica jucând un rol primordial.

Overwatch

Pasionații de sporturi electronice pot pune pariuri și pe Overwatch. Din acest joc s-a „născut” și Overwatch League (OWL), una dintre cele mai populare competiții de Esports.

Jocul este unul de tip FPS bazat pe echipe, iar eroii pe care îi controlează jucătorii au abilități unice de atac și defensivă. Într-un fel, se aseamănă cu League of Legends.

Valorant

Cu siguranță ai observat acest joc și în oferta de pariuri Esports. Se bazează tot pe tactică, fiind dezvoltat de Rion Games.

Valorant combină elemente din Counter Strike Global Offensive și jocurile în care sunt controlați eroi, de tip League of Legends.

Rainbow Six

Acest joc este un shooter de tip tactic pe echipe. Concret, trebuie distrusă echipa inamică, iar fiecare membru al echipei primește câte un rol.

De exemplu, poate fi ostatic, atacator, lider sau cel care va dezamorsa bomba, deci au multe misiuni de făcut.

Arena of Valor

Din ce în ce mai multe case de pariuri cu Esports au introdus și Arena of Valor. Jocul este unul de tip multiplayer, în care se luptă două echipe formate din câte cinci membri.

Jucătorii controlează mai mulți eroi care se află în arenă. Printre ei se numără și celebrul Batman, cunoscutul personaj din universul DC Comics.

Mobile Legends

Se aseamănă foarte mult cu Arena of Valor. Și în cadrul acestui joc avem lupte între echipe formate din câte cinci jucători.

În Mobile Legends se controlează mai mulți eroi, iar ritmul unui meci este foarte alert. Jocul a devenit foarte popular în special în Asia de Sud-Est.

Halo

În oferta unor case de pariuri cu Esports se găsește și jocul Halo. Are un gameplay foarte dezvoltat, în care jucători sau echipe se întrec în arene SF.

Jocul este de tip shooter și se concentrează pe conflictul dintre oameni și o alianță teocratică de rase extraterestre cunoscută sub numele de Covenant.

PUBG

PlayerUnknown's Battlegrounds sau, pe scurt, PUBG, este un joc de tip battle royale (sau scapă cine poate).

Jucătorii se află pe o insulă, caută arme și se luptă până rămâne unul singur la final.

E-Sporturi

Pariuri Esports se pot pune și pe sporturi electronice precum FIFA, NBA 2K sau E-Hochei pe gheață. Nu există diferențe față de meciuri din realitate, scopul jucătorilor fiind să controleze echipele.

În plus, sunt multe opțiuni de pariere precum victoria unei echipe, număr de goluri sau victorii la handicap.

Bonusuri la casele de pariuri esports

Dacă vrei să plasezi pariuri Esports să știi că la top case de pariuri din România vei găsi bonusuri atractive.

Am verificat bonusurile de la Betano, Superbet și Fortuna. Două dintre ele îți oferă oferte cu depunere pentru mai multe depuneri.

Fortuna chiar are o promoție și mai interesantă. În sensul că vei primi un bonus fără depunere.

Aventura în lumea pariurilor pe sporturi electronice începe cu bonusuri pe măsură. Casele de pariuri pe care ți le recomand:

 • Betano – ai un bonus de 100% pentru prima depunere, până la 500 RON.
 • Superbet – îți faci cont și la primele trei depuneri ai un bonus de până la 500 RON.
 • Fortuna – bonus fără depunere 50 RON + 150 RON fără rulaj la depunere.

Anterior ți-am descris oferta de Esports a acestor case de pariuri.

Din punctul meu de vedere, Superbet stă cel mai bine la acest capitol. Prin urmare, ai putea să-ți faci cont și să iei bonusul cu depunere.

Tipuri de pariuri Esports

Să știi că la majoritatea sporturilor electronice vei avea opțiuni de pariere multiple. Totul depinde platforma de pariuri pe care ai ales-o.

Iată ce tipuri de pariuri Esports poți plasa:

 • Câștigătorul unui meci (solist).
 • Scor corect.
 • Câștigătorul unei hărți.
 • Total runde.
 • Numărul de hărți câștigate într-un meci.
 • Număr par sau impar de kill-uri pe eroi.
 • Victorie la handicap.
 • Scor total.
 • Șansă dublă (în cazul jocurilor de tip fotbal, în special).
 • Număr de goluri (pentru FIFA și e-Hochei).
 • Total puncte (pentru NBA2K).
 • Victorie pentru fiecare sfert (tot în cazul NBA2K).
 • Câștigător reprize (la FIFA, e-Hochei sau NBA2K).

Cotele, de obicei, se schimbă regulat, în special dacă pariezi live.

Unele case de pariuri îți oferă și live stream, așa că poți urmări meciul și, în funcție de desfășurarea evenimentelor, alege un pariu din ofertă.

Cum alegi cea mai bună casă de pariuri Esports?

Ești un pasionat al jocurilor electronice? Cunoști foarte bine fenomenul? Pentru pariuri Esports ți-am recomandat mai sus cele mai bune case de pariuri.

Întrebarea pe care probabil ți-i pui este cum o alegi pe cea mai bună? Sunt câteva criterii de care trebuie să ții cont dacă vrei să plasezi pariuri Esports România.

Enumăr în continuare câteva criterii pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi o casă de pariuri cu Esports:

 • Varietate de jocuri: O casă de pariuri trebuie să aibă cât mai multe jocuri în ofertă ca să ai suficiente evenimente pentru a paria. Dar mai intervine și un alt factor. Dacă respectiva casă are doar CS:GO și LOL în ofertă și nu ești pasionat de ele, atunci nu vei fi mulțumit. Așadar, alege o casă de pariuri cu multe sporturi electronice în ofertă.
 • Ofertă variată de pariuri: Indiferent de sportul electronic pe care-l alegi este bine să ai multe opțiuni pentru a paria. Nu este suficient să ai doar solist sau victorii pe o hartă (cum este cazul la CS:GO). Cu cât mai multe opțiuni de pariere, cu atât mai bine.
 • Live stream și pariuri live: când te decizi să pariezi pe un joc electronic ai vrea să urmărești și meciul. Cred că un live stream pentru o competiție este necesar. De asemenea, la secțiunea pariuri live este foarte util să ți se ofere și statistici detaliate.

Cea mai bună casă de pariuri Esports

Din punctul meu de vedere, casa de pariuri care îmi confirmă argumentele prezentate anterior pentru pariuri Esports este PariuriPlus (înregistrează-te aici).

O aleg în detrimentul Superbet din mai multe motive, cum ar fi:

 • Are mai multe jocuri în ofertă. De exemplu, NBA 2K și e-Hochei, pe care nu le găsești la Superbet.
 • Opțiunile de pariuri pre-meci și live sunt multiple și ai de unde alege.
 • Există live stream pentru competițiile importante.
 • Am comparat cotele și nu există diferențe prea mari, sunt doar mici fluctuații.
cea mai buna casa de pariuri esports

PariuriPlus este o platformă de pariuri mai puțin cunoscută în comparație cu Superbet, dar am fost impresionat de oferta Esports foarte bună.

În plus, după ce ți-ai făcut un cont de jucător (dacă nu ai unul deja) te poți juca și pe aplicația oficială, disponibilă în Google Play sau AppStore.

Cum plasezi pariuri pe eSports la PariuriPlus:

 1. Apeși AICI și accesezi site-ul PariuriPlus!
 2. Te înregistrezi completând rând pe rând toate datele solicitate. Completează corect datele, fără griji, deoarece este un site legal în România și datele tale sunt în siguranță.
 3. Efectuezi verificarea identității.
 4. Faci prima depunere în maxim 14 zile de la crearea contului și primești bonus 50% până la 500 RON.
 5. Intri în secțiunea Sporturi și cauți sportul electronic pe care vrei să pariezi.
 6. Alegi pariul sau pariurile dorite scrii miza pe care vrei s-o joci la pariuri pe eSports și plasezi biletul.

Alternative la case de pariuri online cu Esports

Dacă nu vrei să joci pariuri eSports online o alternativă ar fi să alegi agențiile stradale..

De exemplu, ți-aș recomanda Superbet, fiind și pe locul secund în topul meu, după PariuriPlus.

Cu siguranță în orașul tău vei găsi o agenție Superbet. Deplasează-te, plasează biletul și urmărește sporturile electronice pe care să pariezi.

Aceasta ar fi o alternativă, dar totuși nu ți-o recomand!

Din punctul meu de vedere mai bine te joci online.

De ce?

Pentru că poți urmări meciurile cu live stream, plățile se fac în siguranță și, în plus, ai la dispoziție aplicații bine optimizate pentru mobil.

De asemenea, nu-ți mai pierzi timpul deplasându-te până la o agenție stradală. Unde mai pui că timpul de funcționare este limitat. Așa, online plasezi pariuri eSports pe competițiile favorite 24 din 24.

Ce alte alternative îți mai recomand? Agențiile de pariuri sportive sau agenții cu pariuri virtuale.

Dacă nu ești un pasionat al sporturilor electronice poți alege pariuri pe diferite sporturi. Cum ar fi fotbal, handbal, tenis, baschet sau hochei.

Opțiunile de pariere vor fi, cu siguranță, mai multe decât la Esports. Atât prematch, cât și live.

De asemenea, mai ai la dispoziție pariurile virtuale. Majoritatea caselor de pariuri oferă ponturi pe curse de cai, curse de câini, meciuri de fotbal, baschet sau tenis virtuale plus pe curse de mașini.

Avantaje și dezavantaje case de pariuri Esports

Mai jos o să-ți prezint, pe scurt, câteva avantaje și dezavantaje pentru Esports pariuri la cele mai bune agenții.

Avantaje

Dacă ești pasionat și urmărești constant sporturile electronice este momentul prielnic să și pariezi. Jucând astfel de pariuri ai parte de adrenalină suplimentară. Altfel te uiți la un meci știind că ai plasat un bilet la pariuri Esports.

Sunt turnee zilnice, săptămânale, lunare. Deci nu ai cum să te plictisești. Oferta caselor de pariuri pe Esports este foarte bună, cu zeci sau sute de meciuri din diferite sporturi electronice.

Cote avantajoase, live stream. Mă declar mulțumit de cotele unor evenimente, în special la CS:GO, LOL sau FIFA. Câștigurile se obțin dacă ai și noroc, dar în cazul acest pariuri Esports este nevoie să cunoști foarte bine fenomenul.

Dezavantaje

De regulă, casele de pariuri nu oferă bonusuri care să includă și sporturile electronice. Sunt rare astfel de promoții. Prin urmare din acest punct de vedere cred că este un dezavantaj major.

Sunt niște sporturi de nișă, deci o parte dintre jucători cunosc foarte bine regulile. Dacă nu te pasionează, nu-ți recomand să te aventurezi în lumea de pariuri eSports România.

Părerea mea despre case de pariuri cu Esports

Din punctul meu de vedere poți plasa pariuri Esports doar dacă ești un pasionat al fenomenului. 

Nu-ți consuma bugetul pe această nișă dacă nu urmărești competiții de CS:GO, LOL etc.

Ofertele caselor de pariuri sunt bune. Cotele nu diferă, doar numărul de jocuri. Unele case de pariuri precum Superbet sau PariuriPlus au mai mare o varietate de sporturi electronice.

În schimb, Mozzart sau 888Sport sunt printre platformele care stau ceva mai rău la capitolul Esports.

În cazul meu, un pasionat al jocurilor de tip FIFA, NBA 2K sau Counter Strike mă declar mulțumit.

Am pariat în ultima perioadă și am suficiente bilete câștigate. Desigur, au fost zile și când nu am fost inspirat sau au apărut surprize.

Nu te lăsa descurajat dacă pierzi la început. Sfatul meu este să începi cu mize mici. Urmărește cu atenție evenimente și pariază doar pe ce sporturi electronice te pricepi.

Concluzii

În cazul în care încă te întrebi dacă merită să plasezi pariuri Esports răspunsul este afirmativ. Majoritatea platformelor online au în ofertă diferite sporturi electronice.

Diferența între casele de pariuri se face la diversitatea jocurilor, dar și la tipurile de pariuri.

Este o nișă care s-a dezvoltat din ce în ce mai mult și care atrage tot mai mulți pariori.

Întrebări frecvente

Care sunt cele mai bune case de pariuri Esports în România?

Majoritatea caselor de pariuri oferă ponturi pe sporturi electronice. Printre cele mai bune platforme se numără Pariuriplus, Superbet, Betano, Fortuna sau MrBit.

Pariurile pe Esports sunt legale în România?

Răspunsul este afirmativ. Pariurile pe sporturi electronice sunt considerate, de fapt, pariuri sportive. Operatorii prezentați în articol sunt licențiați, deci pariurile pe Esports sunt securizate și de încredere.

Care este cea mai bună platformă pentru pariuri CS:GO?

Dacă este să comparăm ofertele de pariuri Superbet pare să fie cea mai bună platformă pentru a paria pe CS:GO. În ofertă sunt multe opțiuni de pariere, spre deosebire de alte case de pariuri.

Sunt oferite bonusuri la pariurile pe eSports?

De regulă, casele de pariuri NU oferă bonusuri de bun venit la Esports. Sunt foarte rare aceste promoții pentru sporturile electronice.

ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

S-ar putea  te intereseze și: