Ce înseamnă Cash Out + case de pariuri online cu Cashout

Scris de Laur198508/06/2024

În acest articol îți voi explica tot ce trebuie să știi despre Cash Out, una dintre cele mai populare funcții de pariere. Vei afla informațiile de care ai nevoie, de la formula de calcul utilizată până la cele mai tari case de pariuri care oferă Cashout.

Ce înseamnă Cash Out?

Cash Out îți permite să închizi un pariu online aflat în desfășurare, fără a mai aștepta finalizarea evenimentelor de pe bilet. Această funcție îți vine în ajutor atunci când vrei să fii asigurat că vei obține un câștig la pariuri online.

Case de pariuri cu Cash Out 2024

logo betano romania

500 RON

 • Bonus de bun venit : 500 lei la primul depozit
 • Faci o depunere de doar 25 lei
logo superbet alb

Bonus 500 RON

 • Bonus încasat la primele tale 3 depuneri
 • Cota minimă 1.50 pentru a îndeplini condiția de rulaj
logo fortuna

150 RON Bonus Pariuri

 • Câte 50 RON la primele 3 depuneri cu cerințe de rulaj x1 
 • Bonusul trebuie activat în maxim 15 zile de la înregistrare
logo pariuriplus

Bonus 500 lei

 • Bonus 50% din prima depunere până la 500 lei
 • Depunere minimă 50 RON pentru a primi bonusul
logo mr bit alb

200 RON

 • 100% Freebet până la 200 lei
 • Selecții de cota minimă 1.5 pentru un bilet eligibil
don logo

Bonus 500 RON

 • 100% din prima depunere până la 500 RON
 • Bonusul este activat după ce este rulată o dată suma depusă
mozzart logo

Bonus 1.750 RON

 • Pentru primul depozit primești bonus 50% până la 250 RON
 • La doua depunere ai 100% până la 500 RON bonus, iar pentru a treia depunere încasezi bonus 200% până la 1.000 RON
logo winmasters

Bonus 400 RON

 • Prima depunere este dublată până la cel mult 400 RON
 • Depunere minimă 50 RON pentru a primi bonusul
logo netbet alb

500 RON

 • 500 de lei sub formă de freebet la primul pariu plasat
 • Beneficiezi de bonus chiar dacă pariul eligibil este câștigător
logo magnumbet alb

500 RON

 • Bonus primul pariu fără risc în limita a 500 lei
 • Miza primului pariu trebuie să fie de cel puțin 50 lei

Cum alegi casele de pariuri cu Cash Out?

În continuare îți voi prezenta 5 criterii pe care ar trebui să le urmărești atunci când ești în căutare de o casă de pariuri cu opțiunea de Cash Out.

Varietate în sporturi

Foarte multe case de pariuri online aleg să implementeze Cash Out doar în cadrul celor mai populare sporturi: fotbal, baschet, tenis sau handbal. Dacă îți place să pariezi și pe altele, îți recomand să cauți o platformă cu opțiuni suficiente și cote bune.

Selecție mare de evenimente sportive

O bună parte dintre operatorii online din România le oferă utilizatorilor posibilitatea de a utiliza funcția de Cash Out doar la cele mai importante meciuri sportive. Asta înseamnă că, spre exemplu, unele meciuri de fotbal din ligile inferioare nu sunt eligibile.

Pentru a fi „acoperit”, îți recomand să alegi o casă de pariuri sportive ce te lasă să folosești opțiunea de Cash0ut la cât mai multe evenimente. Este important ca operatorul să îți permită să închizi bilete pre-meci sau Live.

Multitudine de tipuri de pariere

În general, casele de pariuri online din România oferă retragere Cashout doar la cele mai populare tipuri de pariuri. Aici ne referim la bilete plasate pe numărul de goluri sau pe câștigătoarea unei partide.

Pentru a avea o disponibilitate mai mare de opțiuni de pariere, eu aș opta pentru un operator ce îți permite să dai Cash Out și la pariuri bazate pe numărul de cornere sau cartonașe înregistrate într-un meci.

Cote avantajoase

Dacă alegi să plasezi un bilet online la o casă de pariuri online cu Cash Out ce are cote ofertante, suma de bani pe care o vei încasa după ce ai închis pariul va fi mai mare.

Licență valabilă

Unul dintre cele mai importante aspecte la care trebuie să fii atent atunci când vine vorba de alegerea unei case de pariuri online cu opțiunea de Cash Out este ca licența operatorului să fie valabilă.

Acest lucru îți garantează siguranță, platforma fiind reglementată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Din punct de vedere legal, nu poți utiliza serviciile caselor de pariuri online cu Cash Out fără licență.

Formulă de calcul Cash Out

Mai jos vei regăsi formula de calcul universal valabilă pentru opțiunea de retragere Cash Out la pariuri, precum și un exemplu aplicat pentru a înțelege mai bine.

Formula de calcul pentru funcția de Cashout la pariuri este:

((A*(B-1)) – (A*(C-1)))/C

A reprezintă miza inițială, B este cota inițială, iar C redă cota finală în momentul în care ai ales să utilizezi opțiunea de Cash Out la pariuri.

Să zicem că vrei să plasezi un bilet pe un eveniment la o casă de pariuri sportive online cu miza de 20 RON. Cota inițială este de 4, iar pariul se desfășoară conform așteptărilor tale - lucru ce rezultă în coborârea cotei până la 2. 

Inițial, câștigul pe care îl puteai obține era de 80 RON. Totuși, pentru că ai dat Cash Out vei încasa doar jumătate din această sumă de bani, adică 40 de lei. După ce scazi și taxa operatorului, care este în jur de 10%, rămâi cu aproximativ 36 RON.

Uite calculul pentru a înțelege mai bine exemplul aplicat al funcției Cashout la pariuri:

((20*(4-1))-(20*(2-1)))/2 = (60-20)/2 = 20

După ce aduni rezultatul de mai sus cu miza plasată, 20 RON, vei obține 40 de lei. Câștigul inițial era mai mare, însă și suma obținută din opțiunea de Cashout este bine primită.

Cash Out - ce ne place și ce nu ne place!

Cash Out este o opțiune de pariere complexă, ce le oferă jucătorilor atât avantaje cât și dezavantaje. În continuare îți voi prezenta avantajele funcției Cashout la pariuri, dar și aspecte negative pe care unii pariori le întâmpină când abuzează de această opțiune.

Ce ne place

Cash Out este folositor atunci când ai plasat un bilet multiplu, iar primele evenimente ți-au ieșit. De câte ori nu ți s-a întâmplat să te „scoată” fix ultimul meci la pariuri? Dacă folosești opțiunea de Cashout, poți obține un profit fără a aștepta finalizarea pariului.

Cashout îți oferă control maxim asupra câștigurilor, precum și posibilitatea de a-ți gestiona mai bine pierderile. Funcția este cât se poate de flexibilă pentru că ai posibilitatea de a închide un pariu oricând îți dorești.

Astfel, consider faptul că funcția de Cash Out îi poate ajuta pe pariori în foarte multe cazuri. Opțiunea de pariere le oferă posibilitatea de a lua decizii strategice ce pot influența câștigurile sau „tăia” din pierderi.

Ce nu ne place

Principalul dezavantaj al opțiunii este că te poate îndemna să iei decizii pripite, fiind mânat de emoții și cote bune de Cash Out.

Foarte mulți pariori aleg să dea Cash Out la doar câteva minute după începerea unui eveniment sportiv dacă adversarul se află în avantaj. Pentru că sportul este imprevizibil, de multe ori se întâmplă ca echipele pe care au pariat inițial să întoarcă rezultatul. 

De asemenea, dacă utilizezi prea mult opțiunea de Cash Out poți ajunge să fii conservator. Acest lucru înseamnă că nu îți vei mai asuma riscuri și că vei închide biletele foarte devreme, strategie de joc suboptimală din toate punctele de vedere.

Nu în ultimul rând, trebuie menționat și faptul că încasările rezultate din utilizarea funcției de Cash Out la pariuri sportive nu au o valoare foarte mare. Prea mulți pariori aleg să abuzeze de această opțiune, ieșind în pierdere pe termen lung.

Cum ajută funcția Cash Out pe pariori?

După cum ți-am spus și mai sus, opțiunea de retragere Cash Out le poate fi utilă pariorilor din România în foarte multe instanțe.

Această funcție îți garantează control deplin asupra sumelor pe care le încasezi. Cash Out îți oferă șansa de a-ți asigura câștiguri în avans, precum și posibilitatea de a-ți reduce din pierderi. Uite 2 situații clare pentru a înțelege mai bine:

Câștiguri parțiale

Plasezi un pariu Live ce este foarte aproape de a fi câștigător. Totuși, nu vrei să aștepți finalul și alegi să dai Cashout. În acest mod vei câștiga o parte considerabilă din câștigul inițial, scăpând de toate emoțiile acumulate.

Să zicem că ai ales să pariezi pe faptul că în meciul de fotbal dintre CFR Cluj și Dinamo București se vor marca peste 3.5 goluri. Cota biletului este de 3.00, iar miza pe care ai depus-o pe pariu este de 50 RON.

În minutul 20, scorul arătat pe tabelă este de 2-1. Deodată, atacantul central al celor de la CFR se accidentează, părăsind terenul. Poți alege să închizi pariul cu Cash Out, iar în loc de 150 RON vei încasa probabil 110-120 de lei.

În acest mod ți-ai asigurat un câștig, fără a mai sta cu emoții până la finalizarea evenimentului sportiv. Odată ce pariul a fost închis, vei primi suma retrasă direct în cont.

Reducerea pierderilor

Plasezi un bilet Live și la un moment dat are loc un eveniment nefavorabil în joc, ce te face să crezi că pariul online va fi necâștigător. Poți alege să dai Cash Out și îți vei recupera o parte din miza depusă, reducând astfel pierderile.

Spre exemplu, ai ales să pui un bilet de fotbal Live la Betano România pe victoria lui Real Madrid în fața celor de la Valencia. Suma pe care ai mizat-o pe pariu este de 500 RON, iar cota acestui eveniment sportiv este de 1.50.

În minutul 15, Valencia înscrie iar unul dintre fundașii centrali ai „Los Blancos” este eliminat. Dacă nu mai ești sigur pe rezultatul pus pe pariu, poți alege să dai Cash Out. Probabil că vei scoate undeva la 350 RON.

Chiar dacă pariul nu a fost un succes, măcar ai reușit să limitezi din eventualele pierderi. La pariurile de genul e mult mai bine să dai Cashout.

Cash Out parțial - cu ce este diferit de Cashout total

După cum îi spune și numele, opțiunea de retragere Cashout parțială la pariuri îți oferă posibilitatea de a închide doar o parte din bilet. Asta înseamnă că vei opri doar unele evenimente de pe pariu, în timp ce pe celelalte le poți aștepta să se finalizeze.

Această funcție de pariere online este destul de rară la operatorii licențiați din România. Marea majoritate a caselor de pariuri online îți pun la dispoziție doar opțiunea de Cash Out total, adică să închizi complet pariul.

Cash Out parțial poate fi extrem de util atunci când în una dintre selecțiile incluse pe pariul plasat se întâmplă un eveniment nefavorabil, însă celelalte par câștigătoare.

Cum să folosești Cash Out la bilete multiple

Poți profita de funcția de Cashout și în cadrul unui bilet sportiv multiplu. Poți închide un astfel de pariu fără niciun fel de problemă, chiar dacă mai sunt 2-3 meciuri care încă nu s-au încheiat. Mai jos vei găsi un exemplu aplicat, pentru a înțelege situația.

Să zicem că ai mizat 15 RON pe un bilet online format din 6 meciuri, cu cotă totală de 120. Meciurile au următoarele cote: 2, 2, 2, 2, 2.5 și respectiv 3. Ai plasat pariul la Betano, una dintre cele mai bune platforme din România.

După finalizarea primelor 4 evenimente, vrei să dai retragere Cash Out pentru a-ți asigura un câștig garantat. Suma pe care o vei încasa de pe urma acestui pariu este formată din produsul cotelor de la meciurile finalizare înmulțit cu miza, adică 240 RON.

Câștigul pe care l-ai fi obținut dacă ai fi așteptat și finalizarea ultimelor meciuri, ceva mai riscante, era de 1.800 RON. Chiar dacă este o diferență mare între cele 2 sume, prin Cash Out măcar ai asigurat faptul că vei înregistra un profit la pariul online.

Top case de pariuri cu Cash Out

În continuare îți voi prezenta un top case de pariuri sportive, ce le oferă Cash Out utilizatorilor.

Unibet Cash Out

Unibet este una dintre cele mai bune case de pariuri sportive cu retragere în România, ce le pune la dispoziție utilizatorilor cote avantajoase. Această funcție poate fi utilizată la foarte multe sporturi Unibet, atât pe bilete pre-match cât și Live.

Pentru a opri un pariu la operatorul Unibet, tot ce trebuie să faci este să apeși pe un buton portocaliu. Acesta se află în dreptul biletului plasat și este imposibil de ratat - mai ales pentru că este inscripționat cu majuscule CASH OUT.

După ce ți-a fost aprobată cererea, îți va apărea un mesaj de confirmare al operațiunii de Cash Out la Unibet. Poți vedea asta în cel de-al treilea bilet din poza de mai jos, unde pariul inițial la Unibet a fost oprit cu succes.

unibet cash out

Cash Out la Superbet

Atunci când vine vorba de cele mai bune case de pariuri online care oferă Cash Out din România, o altă opțiune ce merită nominalizată este Superbet. Aici ai o selecție optimă de evenimente Live eligibile pentru această funcție, precum și cote excelente.

Tot ce trebuie să faci pentru a închide un pariu la Superbet România este să apeși pe butonul de Cash Out. Acesta este de culoare verde și se află în partea de jos a fiecărui bilet pe care l-ai plasat.

Poți utiliza opțiunea prin accesarea secțiunii Bilete. Acolo vei găsi tot ce ai plasat la casa de pariuri Superbet, inclusiv pe cele disponibile pentru Cash Out. Dacă vrei să vezi funcția pentru un bilet specific, trebuie să apeși direct pe pariul dorit.

cash out superbet

Cash Out la eFortuna

Fortuna este una dintre cele mai bune case de pariuri online care oferă Cash Out. Această opțiune de pariere este disponibilă la foarte multe sporturi și evenimente, atât pre-match cât și Live.

Procesul de retragere al unui pariu la Fortuna este cât se poate de simplu. Sub fiecare bilet activ pe care l-ai plasat, vei regăsi un buton alb pe care este inscripționat Early Cashout.

Apasă pe buton și, după ce această cerere de a închide biletul îți va fi aprobată, vei primi în cont suma pentru care ai dat Cash Out. Casa de pariuri îți va răspunde la solicitare cât de repede posibil.

cash out efortuna

Betano Cash Out

Casa de pariuri online Betano este altă opțiune pe care trebuie să o ai în vizor. Operatorul îți permite să dai retragere Cash Out atât la bilete simple, cât și la cele formate din meciuri multiple. De asemenea, la Betano poți închide pariuri Live.

Cum dai Cashout la Betano? Ei bine, în partea de jos a fiecărui pariu pe care l-ai plasat vei regăsi un buton portocaliu. Este imposibil de ratat, mai ales pentru că pe el este inscripționat cu majuscule CASH OUT.

De asemenea, pe acest buton vei găsi și suma pe care urmează să o încasezi dacă alegi să închizi pariul. Apasă pe el, iar după ce îți va fi aprobată cererea de Cash Out vei primi banii direct în cont. La Betano vei găsi cele mai bune cote la pariuri sportive.

cash out betano

Alternativa la Cash Out

Dacă vrei să găsești o funcție de pariere alternativă opțiunii de Cash Out, poți plasa o contră. Foarte mulți pariori din România au jucat cel puțin o dată un astfel de pariu, chiar dacă poate unii nici măcar nu au auzit de acest termen.

O contră este un pariu plasat pe selecția opusă celei de pe biletul inițial. În acest mod, vei câștiga indiferent de rezultatul final. Poți plasa contre și pentru bilete Live, dar și în cazul unor pariuri pre-meci.

Să zicem că ai pariat că se vor marca peste 2.5 goluri pe meciul dintre PSG și Lyon. Dacă vrei să „joci” o contră, va trebui să plasezi încă un bilet pe care pui că se vor înscrie sub 2.5 reușite. Acest pariu îl contrazice pe cel inițial.

Pentru a vorbi despre o contră, cele 2 pariuri plasate trebuie să fie opuse. Dacă în cazul de mai sus pe cel de-al doilea bilet pariezi că se vor înscrie sub 1.5 goluri, atunci nu este vorba de o contră deoarece există posibilitatea să se marcheze fix 2 reușite.

Îți recomand să plasezi o contră atunci când se întâmplă un eveniment nefavorabil care să te facă să nu mai crezi în pariul inițial. Spre exemplu, dacă afli cu câteva ore înainte de startul unei partide că golgheterul echipei favorite s-a accidentat la antrenament.

Întrebări frecvente despre case de pariuri cu Cash Out

În continuare voi răspunde celor mai întâlnite întrebări referitoare la casele de pariuri online care oferă Cash Out în România.

De ce nu este disponibilă funcția Cash Out?

Această întrebare are mai multe posibile răspunsuri. În primul rând, trebuie să știi că nu toate casele de pariuri oferă posibilitatea de a da Cashout la toate sporturile. Dacă vrei să pariezi pe unul mai puțin popular, este posibil să nu poți închide pariul.

De asemenea, unele meciuri nu sunt disponibile pentru opțiunea Cash Out. La unii operatori nu vei putea retrage pariul în cazul unora mai puțin importante, spre exemplu un meci de fotbal în liga a 3-a din China.

Nu în ultimul rând, trebuie să fii atent și la ce fel de pariu online pui. Marea majoritate a caselor de pariuri online din România nu acceptă toate tipurile de pariere pentru Cash Out.

De ce primesc la Cash Out un câștig mai mic?

Atunci când alegi să folosești opțiunea de retragere Cash Out a unui pariu, vei primi un câștig mai mic față de cel arătat inițial, când ai plasat biletul. Acest lucru este cât se poate de normal, dat fiind faptul că nu ai așteptat finalizarea evenimentului.

Vrei să știi de ce primești un câștig mai mic față de cel arătat pe butonul de Cash Out? Ei bine, asta se întâmplă pentru că operatorii de pariuri sportive îți pun o taxă pentru fiecare retragere rezultată din închiderea unui pariu. În general, e în jurul a 10%.

Ce pot face dacă am dat Cash Out din greșeală?

Din păcate, dacă ai dat Cash Out din greșeală nu mai poți face nimic. Odată ce pariul a fost închis, el nu mai poate să fie activat. Atunci când ești în meniul de vizionare al biletelor, trebuie să fii extrem de atent pentru a nu face această greșeală.

Care este cea mai bună casă de pariuri cu Cash Out?

Casa de pariuri online cu opțiunea de Cash Out la care îți recomand să joci este Betano. Operatorul îți permite să închizi pariuri la piețele de fotbal, volei, tenis sau baschet. La Betano poți opri bilete pre-meci sau Live, precum și simple sau pariuri multiple.

Această casă de pariuri sportive este 100% sigură, fiind licențiată și reglementată de către ONJN. De asemenea, Betano are cote excelente de care poți profita chiar acum dacă te înregistrezi pe platformă.

Concluzii

Cash Out este o funcție de pariere extrem de utilă, care îți oferă control deplin asupra câștigurilor pe care le încasezi. 

Prin oprirea unui pariu poți să îți asiguri un câștig garantat, chiar dacă suma este mai mică față de cea arătată inițial. De asemenea, Cashout te poate ajuta să reduci din pierderi atunci când evenimentul pe care ai pariat nu decurge conform planurilor.

Totuși, îți recomand să nu abuzezi de această funcție. Folosește-o doar atunci la pariul la care ai nevoie, pentru că în caz contrar poți dezvolta un stil de pariere extrem de conservator, lucru ce va duce la pierderi pe termen lung.

Casele de pariuri online îți pun la dispoziție opțiunea Cash Out la marea majoritate a evenimentelor din sporturile importante, precum fotbal, baschet, volei sau tenis. Poți folosi funcția pentru a închide atât un bilet de tip de pariu Live, cât și pre-meci.

ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

S-ar putea  te intereseze și: