Câte case de pariuri online sunt în România?

0

Mulți pariori au renunțat să mai facă bilete simple sau multiple la agențiile de pariuri din cartier și s-au îndreptat spre casele de pariuri online pentru că avantajele sunt mai mari:

  • bonus la prima depunere sau la primul bilet jucat.
  • cote mai bune.
  • platformă de pariuri live.
  • promoții pariuri pentru jucătorii activi.
  • aplicații pariuri pentru mobil.
  • multe metode de depunere și de retragere.

Dacă ți-ai pus întrebarea câte case de pariuri online sunt în țara noastră ai ajuns unde trebuie. Online sunt 19 case de pariuri în România în aprilie 2020 și-n acest articol o să le prezint pe rând.

cate case de pariuri online sunt in romania

1. Superbet

Cea mai bună casă de pariuri online la care pot paria românii.

Vrei să primești bonusuri la fiecare din primele 3 depuneri? Atunci alege Superbet. Agenția îți va oferi în plus jumătate din suma depusă până la maxim 100 RON la prima și a treia depunere și 100% din a doua depunere până la 200 RON. 

Acesta este doar unul dintre avantajele avute de Superbet. Altul ar mai fi că vei putea juca la pariuri online fără să fie necesar vreun cont sau card pentru pariuri. Iar dacă ești o persoană care vrei să ai banii câștigați la pariuri rapid în mână, atunci alege Superbet. Retragerile de până-n 1.000 RON vor fi procesate în aceeași zi.

Pariază online AICI la Superbet – bonus 500 RON!

2. Betano

Sponsorul oficial al celor de la FCSB și Universitatea Craiova oferă un bonus de 500 RON pentru clienții noi. Depui 500 RON, mai primești bonus Betano 500 RON și acum ai 1000 RON ca să aplici strategii la pariuri.

Betano oferă cote mărite pentru meciurile importante ale zilei în cadrul promoției Marjă 0%. De asemenea are aplicație pentru mobil, ofertă mare de pariuri live, câștiguri mai mari la biletele multiple, miza returnată dacă pierzi la un singur meci etc.

Pariază online AICI la Betano – bonus 500 RON!

3. Fortuna

Fortuna oferă jucătorilor noi bonus 100% din prima depunere, până la 500 RON. Dacă ai activat bonusul și ai depus în următoarele 3 zile după activare vei primi 50% din bonus după ce rulezi de 2 ori suma depusă și încă 50% din bonus după ce mai rulezi de încă 2 ori depozitul efectuat. 

Suma primită ca bonus va trebui s-o joci o singură dată pe bilete cu cote de cel puțin 1.50 pentru a fi transformată în bani reali.

Dacă alegi să parieiz online la Fortuna vei putea beneficia inclusiv de celebrul bonus dublu. Este printre puținele agenții de pariuri online care oferă bonus dublu pentru biletele cu multe meciuri.

Deschide cont AICI la Fortuna  – bonus 500 RON!

4. PublicWin

PublicWin este casa de pariuri online ideală pentru cei care preferă să joace pe bilete 5-6 pronosticuri. Dacă ai obiceiul să joci astfel de bilete atunci vei putea să iei bonusul PublicWin fără mari bătăi de cap. Partea tare este că la biletele plasate din bonus, dacă le câștigi, vei rămâne cu profitul în bani reali. 

Chiar dacă nu are agenții stradale, la PublicWin vei putea alimenta contul fără să ai nevoie de cont / card bancar. O poți face din locațiile Smith&Smith, doar cu cartea de identitate.

Înregistreză-te AICI la PublicWin și primești bonus până la 1.000 RON!

5. Netbet

Agenția oferă un pariu fără risc în valoare de 500 RON pentru clienții noi. Tot ce trebuie să faci este să depui cu cardul bancar și să pariezi suma dorită pe cota minimă 1,50.

Dacă ai câștigat bonusul este finalizat. În schimb, dacă pierzi vei primi un pariu gratuit egal cu suma pariată. Acesta va trebui jucat pe un bilet cu cota minimă 2.

Netbet pariuri oferă câștiguri mai mari cu până la 50% pentru biletele multiple, funcția CashOut (chiar și CashOut parțial). Agenția are și o ofertă bogată de pariuri live, iar multe evenimemte pot fi văzute live video prin intermediul NetBet TV.

Pariază online AICI la NetBet – bonus 500 RON!

6. Unibet

Pentru clienții noi bonusul Unibet este de 100% din prima depunere până la 300 RON.

Unibet are cea mai bogată ofertă de pariuri pe handicap asiatic, transmisii video în direct din La Liga, Bundesliga, Ligue 1, NBA, NHL, MLB și tenis. Nu putea lipsi nici aplicația de pariuri pentru telefon sau tabletă.

Dacă alegi să pariezi pe fotbal la Unibet vei avea sute de variante de pariuri pentru cele mai tari meciuri, plus opțiunea CashOut, atât de căutată de pariorii români.

Înregistrează-te ACUM la Unibet  – bonus 300 RON!

7. Winmasters

La această agenție ai bonus 110% până la 550 RON sub formă de pariuri gratuite. Agenția mai oferă pariuri gratuite pentru Liga 1, aplicația Winmasters pentru mobil, dar și posibilitatea de a urmări meciuri live prin serviciul de streaming live.

Daca joci pariuri la Winmasters pe scor corect, pauză / final și meciul se va termina 0-0 vei primi banii inapoi. Ai și bani în plus pentru bilete multiple, iar dacă pierzi un bilet pe un vei primi un pariu gratuit.

Deschide cont AICI la Winmasters și ia bonusul de 550 RON!

8. 888Sport

Agenția dublează prima depunere, până la cel mult 1.000 RON. Bonusul va fi eliberat în tranșe de câte 40 RON.

Aplicația 888Sport poate fi descărcată atât pe IOS, cât și pe Android. Ai o gamă variată și bogată de evenimente sportive pre-meci și live, dar și ofertă mare de pariuri antepost (pe termen lung, de genul cine va castiga Champions League).

Dacă deschizi cont la 888Sport vei avea posibilitatea de a închide pariurile live cu funcția CashOut, dar și posibilitatea de paria punct cu punct la tenis live. În plus singura casă de pariuri online la care există un program de loialitate pentru clienții fideli.

Pariază online AICI la 888Sport!

9. Maxbet

Maxbet a fost în 2019 una dintre casele de pariuri cu cele mai mari ascensiuni pe piața pariurilor online din România. Agenția oferă un bonus consistent la prima depunere. Astfel dacă alegi să joci bilete la Maxbet o vei putea face cu dublul sumei depuse, în limita a 700 RON. 

Maxbet se remarcă și prin multe bonusuri acordate la reîncărcare. De exemplu atunci când am actualizat acest articol oferea bonus 100% până la 500 RON cu ocazia Dragobetelor. Era singura casă recomandată la care găseai un astfel de bonus consistent oferit pentru realimentarea contului. 

Nici din punct de vedere al ofertei de pariuri nu se poate spune că agenția stă rău. Mai este însă loc de îmbunătățiri la acest capitol. 

Înregistrează-te ACUM la Maxbet și ia bonusul de până la 700 RON!

10. Betfair

Betfair oferă un bonus de 500 RON împărțit în 5 părți. Pariază 5 bilete cu câte 50+ RON pe cote de cel puțin 1.50 și vei primi bonus 100 RON. Repetă de până la 5 ori ce am scris în fraza precedentă pentru a primi bonusuri Betfair de până la 500 RON.

Operatorul are cea mai cunoscută platformă de betting exchange din lume. Pe ea joacă cei care fac trading și care nu mai sunt începători în lumea pariurilor.

Dar Betfair are și casă de pariuri online tradițională, denumită Sportsbook. Acolo vei avea disponibilă funcția CashOut la aproape toate sporturile, o ofertă de pariuri bogată pentru fotbal, în special, dar și bonusuri dese pentru jucătorii activi.

Deschide cont AICI la Betfair – bonus 500 RON!

Alege oricare dintre cele mai bune case de pariuri, din lista de mai sus, și nu vei regreta!

11. Admiral

12. Stanleybet

13. Casa Pariurilor

14. Betstars

15. Sportingbet

16. Mozzartbet

17. Baumbet

18. Efbet

19. Get's bet

Acum, că ai văzut numărul caselor de pariuri sportive online din România, nu-ți mai rămâne decât s-o alegi pe cea mai bună, cea care-n opinia noastră este superbet.ro.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3077%+646.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here