Ce taxe platesc daca pariez la case de pariuri online

0
1098

Ce taxe platesc daca pariez la case de pariuri online

Unul dintre motivele pentru care multi pariori nu trec de la offline la pariurile online este reprezentat de taxe. Ei considera ca pariind pe internet platesc mai multe taxe, ceea ce este fals si am sa demonstrez asta in cele ce urmeaza.

In primul rand trebuie spus ca nici o casa de pariuri online nu percepe taxe la depunerile cu cardul.

Aboneaza-te gratuit AICI la canalul nostru de Telegram. Vei primi notificare pe telefon de fiecare data cand avem o sugestie buna de pariu!
ATENTIE! Nu vom posta linkuri catre toate articolele de pe site, asa ca nu vei fi stresat de prea multe notificari!

La retrageri pot exista cazuri in care la mai mult de 1-2 retrageri efectuata intr-o luna (perioada de 30 de zile) sa fie perceputa o taxa. Nu stiu daca mai este asa pe undeva in prezent, dar in trecut existau si astfel de agentii.

De asemenea la retragerile de la casele de pariuri legale mai poate exista la unele agentii taxa de schimb valutar, care este independenta de agentie. Chiar daca tu retragi RON iar contul bancar este in RON, agentia va trimite banii in euro si se va face conversia, fapt care duce la plata unei taxe. Daca retragi o suma mai mare de bani si vrei sa eviti aceasta taxa iti recomand sa retragi prin transfer bancar. Banii iti ajung tot pe card, posibil cu o zi intarziere fata de retragerea direct pe card, dar daca ai retras 5.000 RON atunci 5.000 RON vor ajunge in contul tau bancar.

Mai este o taxa, daca se poate numi asa, de fapt un impozit mai corect spus. Acesta este de 1% din suma retrasa din cont, taxa care este oprita atunci cand se efectueaza o retragere. 

In schimb, offline se evita plata eventualei taxe de schimb valutar, dar la marea majoritate a agentiilor se opreste 5% din miza la plasarea pariului si la toate agentiile se va percepe impozitul de 1% din fiecare bilet castigat.

Daca facem un calcul simplu la 100 de bilete jucate fiecare cu 100 RON pe cota 3 din care au iesit 70 vom avea un castig de circa 19.800 (calculand 5% luati din miza la fiecare pariu si 1% opriti la fiecare bilet castigat). In aceleasi conditii online castigul ar fi de circa 20.800 RON, socotind si impozitul ce va fi oprit la retragere. Diferenta de 1.000 RON este una destul de mare, daca ne gandim ca unii pariaza 100 de bilete chiar si intr-o singura luna.

Pariaza AICI la casa de pariuri online recomandata de biletu-zilei.com!

Salvează

Save

Save

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here