Cele mai bune case de pariuri pentru a juca bilete multiple

0

Cele mai bune case de pariuri pentru a juca bilete multiple

Pariurile multiple sunt preferate de marea majoritate dintre pariori. Fie că facem referire la bilete cu 3 pronosticuri sau la bilete cu 20 de selecţii vorbim de pariuri multiple. În aceste condiţii m-am gândit să-ţi prezint cele mai bune case de pariuri la care se merită să plasăm pariuri multiple.

Atunci când alegem agenţia unde plasăm pariuri multiple trebuie să avem în vedere câteva aspecte despre care voi scrie în continuare.

1. Cotele oferite 

Cel mai important aspect este cel al cotelor. Dacă la pariuri single între 1.85 si 1.80 pentru acelaşi pronostic poate nu este diferenţă mare (deşi la mai multe pariuri se vede şi aceasta), în schimb atunci când plasăm pariuri multiple această diferenţă este evidentă.

Un bilet cu 7 pronosticuri, fiecare cu cota 1.80, are o cotă finală de 61.22. Acelaşi bilet cu aceleaşi pronosticuri, dar fiecare cu cota 1.85 va avea o cotă finală de 74.16. La o miză de 10 RON diferenţa dintre câştiguri ar fi de circa 130 lei.

ENORM!

De aceea este bine să alegi casa de pariuri online cu cote mai bune. Din punct de vedere al cotelor oferite ies în evidenţă Betano (bonus 500 RON – click aici), Netbet şi maxbet.ro.

2. Oferta de pariuri 

Degeaba ai cote mai bune dacă n-ai în ofertă ceea ce joci tu în general. Tipurile comune de pariuri le vei găsi peste tot, dar poate că vrei să plasezi pariuri cu handicap asiatic sau pariuri combinate. Atunci va trebui să-ţi îndrepţi atenţia către agenţii care au acel tip de pariu în ofertă.

Din punct de vedere al ofertei de pariuri cu handicap asiatic se remarcă Unibet (bonus 300 RON – click aici) şi 888Sport, agenţii care ambele au oferta de pariere identica. Nici Netbet nu este de neglijat, deoarece găsim la ea pariuri cu handicap asiatic inclusiv pe cornere sau cartonaşe. 

Pe de altă parte, la Superbet avem anumite tipuri de pariuri pe care nu le întâlnim la altă casă de pariuri, nu este de neglijat.

superbet combo goluri

3. Bonusuri pentru pariuri multiple 

Bonus este doar ca expresie, pentru că agenţiile de pariuri pe internet oferă aceste bonusuri sub formă de bani cash.

betano bonus multipluDe exemplu, dacă ai obiceiul să joci doar pariuri de bază (rezultat final, total goluri / puncte, GG-NG) şi preferi doar cele mai tari competiţii de fotbal sau de baschet poţi alege Betano pariuri, deoarece oferă bonus de până la 50% din câştig la bilete cu 10 evenimente, bonusul începând de la 10% pentru bilete cu 4 pronosticuri.

Tot 50% ai bonus şi la Netbet (ia aici un pariu fără risc) pentru pariuri multiple. Numărul de pronosticuri pentru bonusul maxim este mai mare decât la Betano (13 ponturi pariuri pe un bilet îţi vor aduce bonusul de 50%, faţă de 10), doar că este valabilă pentru pariuri cu cote minime de doar 1.20 şi pentru mult mai multe competiţii şi tipuri de pariuri. 

Cel mai bun bonus multiplu este în opinia mea cel de la Fortuna. Poţi obţine chiar şi bonus dublu online dacă prinzi un bilet cu 20 de pronosticuri şi cota minimă 1.20 per selecţie. Joacă AICI un bilet cu bonus dublu online la Fortuna!

Cele mai bune case de pariuri online pentru a juca bilete multiple sunt in opinia mea:

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
7 din 978%+255.00Vezi Ponturi