Cele mai bune case de pariuri pentru a juca bilete multiple!

0
459

Cele mai bune case de pariuri pentru a juca bilete multiple

Pariurile multiple sunt preferate de marea majoritate dintre pariori. Fie ca facem referire la bilete cu 3 pronosticuri sau la bilete cu 20 de pronosticuri vorbim de pariuri multiple. In aceste conditii m-am gandit sa-ti prezint topul caselor de pariuri online la care merita sa plasam pariuri multiple.

Atunci cand alegem agentia unde plasam pariuri multiple trebuie sa avem in vedere cateva aspecte despre care voi scrie in continuare.

Aboneaza-te gratuit AICI la canalul nostru de Telegram. Vei primi notificare pe telefon de fiecare data cand avem o sugestie buna de pariu!
ATENTIE! Nu vom posta linkuri catre toate articolele de pe site, asa ca nu vei fi stresat de prea multe notificari!

1. Cotele oferite – cel mai important aspect este cel al cotelor. Daca la pariuri single intre 1.85 si 1.80 pentru acelasi pronostic poate nu este diferenta mare (desi la mai multe pariuri se simte si aceasta), in schimb atunci cand plasam pariuri multiple aceasta diferenta este evidenta. Un bilet cu 7 pronosticuri fiecare de cota 1.80 inseamna o cota finala de 61.22. Acelasi bilet cu aceleasi pronosticuri dar fiecare cu cota de 1.85 aduce o cota finala de 74.16. La o miza de 10 RON diferenta dintre cele doua castiguri ar fi de circa 130 lei. ENORM! De aceea este bine sa alegi casa de pariuri online cu cote mai bune. Din punct de vedere al cotelor oferite ies in evidenta Unibet (bonus 250 Ron – click aici) , 888sport (care are aceleasi cote ca si la Unibet) si Betano (bonus 500 Ron – click aici)
.
unibet-cote-mari2. Oferta de pariere – degeaba ai cote mai bune daca n-ai in oferta ceea ce joci tu in general. Tipurile comune de pariuri le vei gasi peste tot, dar poate ca vrei sa plasezi pariuri de tipul pauza sau final sau pariuri cu handicap asiatic. Atunci va trebui sa-ti indrepti atentia catre agentii care au acest tip de pariu in oferta. Din punct de vedere al ofertei de pariere se remarca Unibet (bonus 250 Ron – click aici) si 888sport , agentii care ambele au oferta de pariere identica, dar si Betano (bonus 500 Ron – click aici) la care vedem anumite tipuri de pariuri pe care nu le intalnim la nici o alta casa de pariuri, online sau stradala.

betano-oferta-pariuri3. Bonusurile pentru pariuri multiple – bonus este doar ca expresie pentru ca agentiile de pariuri pe internet ofera aceste bonusuri sub forma de bani cash. De exemplu daca ai obiceiul sa joci doar pariuri de baza (rezultat final, total goluri / puncte, handicap) si preferi si alte competitii fotbalistice, dar si sporturi precum tenis, baschet sau hochei pe gheata poti alege Netbet (bonus 500 Ron – click aici), deoarece ofera bonus de pana la 50% din castig la bilete cu 13 evenimente, bonusul incepand de la 3% pentru bilete cu 3 pronosticuri. Tot 50% ai bonus si la Betano pentru pariuri multiple, limita fiind mai mica decat la Netbet (doar 10 pronosticuri pe un bilet iti vor aduce bonusul de 50%, fata de 13 cat este limita la Netbet), doar ca este valabila pentru pariuri cu cote minime de 1.50, pentru anumite competitii fotbalistice si de baschet si pentru tipurile de pariuri de baza.

bonus multiplu la betanoCele mai bune case de pariuri online pentru a juca bilete multiple sunt in opinia mea:

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează