Cum să-ți alegi casa de pariuri unde să pariezi în 2019

0
597

Cum să-ți alegi casa de pariuri unde să pariezi în 2019 Case de pariuri online

Cel mai dificil lucru pe care-l ai de făcut atunci când te apuci să joci la pariuri pe internet este alegerea unei case de pariuri. Vei observa recomandări pe diferite site-uri în funcție de interes, vei vedea păreri ale pariorilor care nu sunt întotdeauna 100% adevărate și vei vedea o pleiadă de bonusuri la casele de pariuri online.

Atunci vine întrebarea firească: eu unde pariez?

Acest lucru mi-am propus să-ți spun în acest articol, unde ar trebui să pariezi în funcție de ceea ce te interesează pe tine. Acest lucru este foarte important în alegerea casei de pariuri: să nu pariezi unde o fac și alții, ci s-o faci doar acolo unde ești tu avantajat!

Dacă ești un parior fără un buget prea consistent la dispoziție ar trebui s-alegi casa de pariuri NetBet (bonus 500 RON – deschide aici cont). Spun asta deoarece aici se pot depune chiar și 10 RON, iar miza minimă a unui pariu este de doar 1 RON.

Pentru un parior care vrea cote mari atunci Unibet (bonus 300 RON – deschide cont aici)  este agenția optimă. Pe durata ediției precedente a Ligii Campionilor Unibet a avut, per ansamblu, cele mai bune cote dintre toate casele de pariuri online licențiate în România.

Dacă vrei să pariezi mult live atunci la Betano (bonus 500 RON – ia bonusul aici) vei găsi cea mai bogată ofertă de pariere în timpul meciurilor.

Ai vrea s-ai cât mai rapid în mână banii retrași? Atunci poți alege casa de pariuri online Fortuna (bonus 500 RON – înregistrează-te aici), la care cu ajutorul opțiunii Cashpoint ai ocazia să retragi dimineață banii de pe site și imediat după aceea să mergi la o agenție stradală și să iei banii.

Dacă vrei să pariezi mult de pe telefon sau tabletă poți încerca tot agenția de pariuri Betano, deoarece are una dintre cele mai performante aplicații pentru pariuri.

Acestea sunt doar criteriile principale după care să-ți alegi agenția de pariuri, dar există și multe alte criterii secundare. De exemplu este posibil să preferi un tip de pariu care se găsește doar la unii operatori sau s-ai cunoștințe despre un sport care nu se află-n ofertele tuturor agențiilor.

Un lucru este clar în final: dacă vrei să joci la pariezi online studiază bine piața și fă alegerea în funcție de nevoile tale!

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Bmg
Forma:
38 din 52 73% +1461.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma:
50 din 92 54% +888.00 Vezi Ponturi
3 Serginho
Forma:
26 din 36 72% +726.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here