De ce nu promovăm toate casele de pariuri licențiate

0

De ce nu promovam toate casele de pariuri licentiateÎn România sunt licențiați în acest moment 19 operatori de jocuri de noroc la distanță. Noi pe biletu-zilei.com promovăm doar jumătate dintre ei.

Acest lucru se întâmplă din 2 motive:

  1. Primul motiv ar fi că agenții de pariuri trecute din offline în online nu oferă posibilitatea de a ne afilia și de a le promova astfel serviciile oferite.
  2. Al doilea motiv ar fi că ne axăm pe cele mai bune agenții de pariuri, la care pariază majoritatea jucătorilor din România.

Și astfel am ajuns la cele 10 case de pariuri pe care le poți vedea mai jos. În mod normal oricare dintre aceste agenții ai alege nu vei regreta, dar îți recomand să te orientezi în mod special către casele din top 3. Acolo joacă cei mai mulți români și, cu siguranță, ei sunt mulțumiți de condițiile avute.

Ca o completare aș mai spune că 888Sport este o alternativă foarte bună dacă din diverse motive nu poți paria la Unibet. Cu excepția promoțiilor și a graficii în rest totul este la fel pe ambele site-uri. Betfair poate fi o alternativă pentru partea de betting exchange, cu precizarea că mai întâi trebuie să-ți faci timp pentru a vedea cu ce se “mănâncă” această modalitate de pariere.

Case de pariuri online licențiate recomandate de biletu-zilei.com:

Salvează

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here