De ce nu promovăm toate casele de pariuri licențiate

0
700

De ce nu promovam toate casele de pariuri licentiateÎn România sunt licențiați în acest moment 20 operatori de jocuri de noroc la distanță. Noi pe biletu-zilei.com promovăm doar jumătate dintre ei.

Acest lucru se întâmplă din 2 motive:

  1. Primul motiv ar fi că agenții de pariuri trecute din offline în online nu oferă posibilitatea de a ne afilia și de a le promova astfel serviciile oferite.
  2. Al doilea motiv ar fi că ne axăm pe casele de pariuri online de top, la care pariază majoritatea jucătorilor din România.

Și astfel am ajuns la cele 10 case de pariuri pe care le poți vedea mai jos. În mod normal oricare dintre aceste agenții ai alege nu vei regreta, dar îți recomand să te orientezi în mod special către casele din top 3. Acolo joacă cei mai mulți români și, cu siguranță, ei sunt mulțumiți de condițiile avute.

Ca o completare aș mai spune că 888sport și Admiral sunt alternative foarte bune dacă din diverse motive nu poți paria la Unibet. Cu excepția promoțiilor și a graficii în rest totul este la fel pe cele 3 site-uri. Betfair poate fi o alternativă pentru partea de betting exchange, cu precizarea că mai întâi trebuie să-ți faci timp pentru a vedea cu ce se “mănâncă” această modalitate de pariere.

Case de pariuri online licențiate recomandate de biletu-zilei.com:

Salvează

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
60 din 90 67% +1043.00 Vezi Ponturi
2 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
78 din 146 53% +710.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here