Netbet pariuri – bonusuri si promotii

0
3207

Profita acum de bonus NetBet pentru primele primul pariu de pana la 500 RON. Este casa de pariuri licentiata in Romania care ofera cel mai mare bonus de acest tip (pariu fara risc).

Bonus NetBet – primul pariu fara risc pana la 500 RON

Pentru a beneficia de acest pariu fara risc urmeaza pasii:

  1. Da click aici pentru a te inregistra la NetBet
  2. Efectueaza prima depunere (nu depune prin Skrill sau Neteller)
  3. Joaca un prim pariu care sa contina doar pronosticuri cu cota minima 1.50 si care sa fie decis in maximum 7 zile.

Daca ai respectat acesti pasi atunci ai asigurat primul bilet pariat la Netbet, iar in cazul in care va fi pierdut vei primi inapoi un freebet egal ca valoare cu miza ta (maximum 500 RON).

Pariul gratuit va trebui jucat in urmatoarele 3 zile pe un bilet care sa contina doar ponturi pariuri cu cota minima 2. Daca prinzi acel bilet vei ramane in cont cu profitul sub forma de bani reali, adica vei putea retrage banii imediat.

Ia AICI pariul fara risc de pana la 500 RON de la NetBet

Bonus NetBet pentru mobil – pariu gratuit de 40 RON

bonus netbet mobil 40 ronPariaza de pe telefonul mobil si ai bonus NetBet primul pariu gratuit pana la 40 RONDaca esti interesat sa pariezi la NetBet de pe mobil te informez ca aceasta casa de pariuri are si o aplicatie pentru mobil. Pentru mai multe informatii iti recomand sa citesti articolul: NetBet: descarca aplicatia pentru mobil.

Pentru a a profita de pariul gratuit pentru mobil trebuie sa:

  • te inregistrezi AICI la NetBet
  • aplici pentru promotie accesand: netbet.ro -> Sport -> Promotii -> 40 RON bonus la primul pariu de pe mobil (aici vei afla toate detaliile despre bonusul pentru mobil)
  • faci o depunere
  • efectuezi primul tau pariu de pe mobil: indiferent daca pariul este pierdut sau castigat Netbet iti va oferi miza sa pana la 40 RON sub forma de pariu gratuit

Pariaza AICI gratuit de pe mobil la NetBet

Bani extra la biletele formate din cel putin 3 evenimente

La NetBet pariuri primesti intre 3% si 50% bani extra daca biletul tau este format din 3-13 evenimente sportive cu conditia sa ai 1.20 cota minima pentru fiecare pariu de pe bilet.

Exemplu: Ai castigat un pariu combi de 30 RON plasat pe 8 meciuri cu o cotă totala de 14 care iti va aduce un castig de 420 RON. Astfel, pariul acumulator iti va aduce in plus 96.6 RON iar câștigurile tale totale ale acestui pariu vor ajunge la 516.6 RON.

Mai jos ai detalii despre bonusul pe care il primesti in functie de numarul de meciuri de pe bilet.

Cum beneficiezi de banii EXTRA?

  • Plasezi un pariu combi pre-live pe cel putin 3 evenimente eligibile cu o cota de cel putin 1.20 per eveniment.
  • Daca pariul va fi castigator vei primi in maxim 5 minute castigul suplimentar sub forma de bani cash.

Joaca AICI pariuri online la NetBet

In plus am avut de-a lungul ultimelor luni multe alte promotii atractive la Netbet. Returnari de miza pentru pariuri pierdute, pariuri fara riscuri, oferte pentru turneele importante de tenis etc

Salvează

Salvează

Save

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here