Pariuri live – top case de pariuri

0

Pariuri live top agenții de pariuri

Pariurile live sunt preferate de foarte multi jucatori. Acest lucru este datorat faptului ca dupa ce trece o perioada dintr-un meci ai timp sa vezi cum se misca jucatorii implicati si sa profiti de acest aspect. In plus, la sporturile de echipa, poti afla si informatii despre echipele de start, informatii care te vor ajuta foarte mult.

In continuare iti voi prezenta un top case de pariuri pentru pariuri live. Am tinut cont in alegerea mea de mai multe aspecte.

Modul in care se misca platformele de pariuri live este cel mai important deoarece la pariurile live degeaba ai cote mari si oferta bogata daca meciurile sunt blocate des, daca atunci cand vrei sa plasezi un pariu se pierde mult timp etc. Al doilea criteriu luat in calcul a fost oferta de pariere, dupa care am considerat un criteriu relevant transmiterea de meciuri live.

Inainte sa-ti prezint topul vreau sa-ti spun ca la toate casele de pariuri recomandate informatiile din consola live legate de minutul meciului, chiar si scorul sau alte date (serviciu la tenis, cornere, schimbari la fotbal etc) sunt date informative. Nu trebuie sa te bazezi 100% pe ele pentru ca nu de putine ori au aparut erori si astfel pariorul juca peste 8.5 cornere pentru ca in consola era afisat ca s-au executat 6 cornere, dar de fapt se executasera doar 5.

1. Betano

Avand cea mai stabila platforma de pariuri live Betano este recomandarea mea principala atunci cand vine vorba de pariuri in timp real.

29 de evenimente din 5 sporturi erau disponibile in momentul in care am scris acest articol, dar numarul are mai putina relevanta, dupa cum spuneam si mai sus. Pana la urma toate casele vor oferi pariuri live pentru meciurile importante. As indrazni sa spun ca in anumite momente o oferta live mai restransa inseamna mai multe sanse de castig, deoarece vor fi meciuri mai cunoscute la care avem mai multe informatii si nu riscam sa pariem haotic pe competitii de prin tari de care am auzit foarte rar din punct de vedere parioristic.

Revenind la Betano as remarca ca 14 evenimente, adica aproape jumatate, erau transmise live video.

Click AICI pentru a paria live la Betano – bonus 500 RON!

2. Netbet

Cu 58 meciuri disponibile pentru pariere la momentul scrierii articolului, Netbet se afla pe locul 2 in topul recomandarilor pentru pariuri live. Da, chiar daca are un numar mai mare de meciuri live decat Betano o trec pe Netbet pe locul 3 deoarece platforma de pariuri live mi se pare un pic mai greoaie. Un minus ar mai fi si faptul ca n-are nici macar un meci live video transmis, asta in timp ce la Betano avem 14. Totusi, chiar si asa Netbet depaseste la capitolul pariuri live multe agentii de pariuri pe net licentiate in Romania.

Click AICI pentru a paria live la Netbet – bonus 500 RON!

3. Unibet

La ora scrierii acestui articol (miercuri ora 16) se pot juca pariuri live la Unibet pe 6 sporturi diferite, incepand bineinteles cu fotbalul si ajungand pana la cricket sau tenis de masa. 46 de meciuri live erau disponibile pentru pariere la momentul respectiv. Dintre acestea 14 evenimente erau transmise si live video.

La meciurile de fotbal din consola live Unibet ne sunt prezentate statistici precum atacuri periculoase, suturi pe / spre poarta, cartonase galbene si rosii, cornere si o reprezentare grafica in care ne este prezentata desfasurarea partidei.

Click AICI pentru a paria live la Unibet – bonus 300 RON!

Acestea sunt principalele recomandari de agentii de pariuri pentru cei care vor sa inceapa sa joace pariuri live pe net. Daca ai alta parere despre acest top nu ezita sa ne-o lasi ca si comentariu la acest articol.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
21 din 2778%+639.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here