Pariuri pe cartonase – case de pariuri unde avem cea mai buna oferta

623

Pariurile pe cartonase sunt o alternativa pentru pariori, asta dupa ce in ultimul timp pariurile pe rezultatul final si cele pe goluri au devenit imprevizibile. De aceea m-am gandit sa vorbesc in acest articol despre pariurile pe cartonase.

Pana sa prezint casele de pariuri online cu cele mai bune oferte pe cartonase dar si care sunt aceste tipuri de pariuri vreau sa vorbesc putin de factorii pe care trebuie sa-i ai in vedere inainte de a plasa pariuri pe cartonase.

 • Arbitrul partidei – il consider factorul cel mai important atunci cand vrem sa pariem pe cartonase. Trebuie vazut stilul in care arbitreaza centralul, pentru ca degeaba se vor intalni 2 echipe dure daca la centru va fi un arbitru care lasa jocul mai liber. Si aici mai trebuie avut in vedere un aspect la meciurile importante, daca ai in fata un astfel de joc. Acest aspect este legat de arbitrajele precedente ale arbitrului respectiv la meciurile tari. De exemplu un arbitru care a acordat 7-8 cartonase galbene in West Bromwich – Sunderland si Norwich – West Bromwich s-ar putea sa nu fie la fel de usor tentat sa scoata cartonasul din buzunar la un Liverpool – Manchester United.
 • Componenta echipelor probabile – nu te lua doar dupa statistica ultimelor meciuri; este posibil ca jucatorii cei mai avertizati sa fie suspendati si astfel degeaba a avut o echipa o medie de 4 cartonase galbene in ultimele 3 etape daca lipsesc cei mai “ingalbeniti” 2 jucatori datorita suspendarilor.
 • Stilul de joc al echipelor – si acesta poate conta deoarece intre echipe de lupta, care au jucatori mai degraba buni fizic decat tehnic s-ar putea sa apara mai usor faulturile si implicit cartonasele.
 • Meciurile urmatoare ale echipelor implicate – aici trebuie urmarit ce jucatori sunt in pericol de suspendare si ce meciuri urmeaza pentru echipa in cauza. Daca Lazio are peste 2 etape cu AS Roma iar etapa viitoare va da de Crotone iar 3 jucatori importanti sunt in pericol de suspendare s-ar putea ca acestia sa forteze primirea unor cartonase, pentru a sta in meciul urmator cu Crotone si pentru a fi siguri (cel putin din punct de vedere disciplinar) ca vor juca in derby.

Si acum ca am prezentat factorii principali de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa joci pariuri pe cartonase doresc sa-ti prezint si principalele case de pariuri la care iti recomand sa plasezi astfel de pariuri, precum si tipurile de pariuri disponibiile, cu explicatiile de rigoare.

O sa iau ca etalon un meci din Anglia Premier League deoarece la meciuri din aceasta competitie avem cea mai bogata oferta de pariere.

Pariuri pe cartonase la Betano

Betano (bonus 500 RON – click aici) ne propune in mod principal 8 tipuri de pariuri pe cartonase. Acestea sunt:

 1. Total cartonase (peste / sub) – pariezi pe faptul ca se vor acorda mai multe sau mai putine cartonase decat limita stabilita de agentie
 2. Cartonas rosu (da / nu) – pariezi pe faptul ca va fi aratat sau nu un cartonas rosu
 3. Echipa care va primi primul cartonas – pariezi pe formatia care va vedea primul cartonas din meci, existand posibilitatea sa pariezi chiar si pe faptul ca in partida nu va fi acordat nici macar un cartonas.
 4. Echipa care va primi ultimul cartonas – pariezi pe formatia care va vedea ultimul cartonas din meci, existand posibilitatea sa pariezi chiar si pe faptul ca in meci nu va fi acordat nici macar un cartonas.
 5. Handicap cartonase (2 variante) – una dintre echipe primeste un handicap fictiv de cartonase iar tu trebuie sa indici daca, avand acel handicap, echipa respectiva va primi mai multe cartonase sau daca, din contra, nu va primi mai multe avertismente
 6. Total cartonase echipa gazda (peste / sub) – pariezi pe faptul ca echipa care joaca acasa va primi mai multe sau mai putine cartonase decat limita propusa de casa de pariuri
 7. Total cartonase echipa oaspete (peste / sub) – pariezi pe faptul ca echipa care joaca in deplasare va primi mai multe sau mai putine cartonase decat limita propusa de agentia de pariuri
 8. Intervalul in care se acorda primul cartonas (inainte / dupa minutul x) – pariezi pe faptul ca pana intr-un anumit minut va fi aratat sau nu un cartonas.

Click AICI pentru a plasa pariuri pe cartonase la Betano!

Pariuri pe cartonase la Unibet

Unibet (bonus 300 RON – click aici) propune 9 tipuri de pariuri pe cartonase. Acolo unde amintesc de un tip de pariu care exista si la Betano nu voi mai scrie si explicatia lui deoarece o gasesti mai sus.

 1. Total cartonase (peste / sub)
 2. Total cartonase echipa gazda (peste / sub)
 3. Total cartonase echipa oaspete (peste / sub)
 4. Cartonas rosu (da / nu)
 5. Echipa gazda sa primeaca un cartonas rosu (da / nu) – pariezi pe faptul ca echipa gazda va primi sau nu un cartonas rosu
 6. Echipa oaspete sa primeasca un cartonas rosu (da / nu) – pariezi pe faptul ca echipa oaspete va primi sau nu un cartonas rosu
 7. Cele mai multe cartonase primite – pariezi pe faptul ca echipa gazda va primi mai multe cartonase sau echipa oaspete va primi mai multe cartonase ori, exista posibilitatea, de a paria pe acelasi numar de cartonase primite de ambele echipe
 8. Handicap cartonase (2 variante)
 9. Handicap cartonase (3 variante) – aici este oferit cate un handicap atat pentru gazde cat si pentru oaspeti, adica avem variantele:
 • Handicap 1:0 1 – x – 2 — daca pariezi 1 echipa gazda trebuie sa primeasca un numar egal sau mai mare de cartonase decat oaspetii; daca pariezi x echipa oaspete trebuie sa primeasca cu exact un cartonas mai mult decat gazdele; daca pariezi 2 echipa oaspete trebuie sa primeasca cu 2 sau mai multe cartonase
 • Handicap 0:1 1 – x – 2 — daca pariezi 1 echipa gazda trebuie sa primeasca cu 2 sau mai multe cartonase; daca pariezi x echipa gazda trebuie sa primeasca cu exact un cartonas mai mult decat gazdele; daca pariezi 2 echipa oaspete trebuie sa primeasca un numar egal sau mai mare de cartonase comparativ cu gazdele.

Click AICI pentru a plasa pariuri pe cartonase la Unibet!

Salvează

Save

Top 3 tipsteri 1-22 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 39 18 2 68.42% 1.58 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 23 11 1 67,65% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 49 30 0 62.02% 1.58 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului