Pariuri pe cartonașe – case de pariuri unde avem cea mai bună ofertă

0

Pariuri pe cartonase

Pariurile pe cartonașe sunt o alternativă pentru pariori, după ce-n ultimul timp pariurile pe rezultatul final și cele pe goluri au devenit imprevizibile. De aceea m-am gândit să scriu în acest articol despre pariurile pe cartonașe.

Până să prezint casele de pariuri online cu cele mai bune oferte pe cartonașe și care sunt aceste tipuri de pariuri vreau să scriu puțin de factorii pe care trebuie să-i ai în vedere înainte de a plasa pariuri pe cartonașe.

CASA PARIURI

RATING

BONUS

ÎNSCRIERE

L1170664W000663

500 RON

L1172986W000768

1.000 RON

superbet

L1160659W000328

500 RON

Unibet Logo

L1160657W000330

300 RON

888sport

L1160654W000324

1.000 RON

L1160661W000651

700 RON

Fortuna 1

L1160665W000326

500 RON

L1160651W000195

500 RON

bonus winmasters

L1160650W000194

550 RON

1. Factori de care trebuie să ții cont înainte de a paria pe cartonașe!

1.1. Arbitrul partidei

Îl consider factorul cel mai important atunci când vrem să jucăm pariuri pe cartonașe. Trebuie văzut stilul în care arbitrează centralul. Degeaba se vor întâlni 2 echipe dure, dacă la centru va fi un arbitru care lasă jocul mai liber.

Aici mai trebuie avut în vedere un aspect la meciurile importante, dacă ai în față un astfel de joc. Acest aspect este legat de arbitrajele precedente ale arbitrului respectiv la meciurile tari.

De exemplu un arbitru care a acordat 7-8 cartonașe galbene în West Bromwich – Sunderland și Norwich – West Bromwich s-ar putea să nu fie la fel de ușor tentat să scoată cartonașul din buzunar la un Liverpool – Manchester United.

1.2. Componența echipelor probabile

Nu te lua doar după statistica ultimelor meciuri. Este posibil ca jucătorii cei mai avertizați să fie suspendați. Astfel degeaba a avut o echipă o medie de 4 cartonașe galbene în ultimele 3 etape, dacă acum din cauza suspendărilor vor lipsi cei mai “îngălbeniți” 2 jucători.

1.3. Stilul de joc al echipelor

Acest aspect poate conta, deoarece între echipe de luptă și care au jucători mai degrabă buni fizic decât tehnic s-ar putea să apară mai ușor faulturile și, implicit, cartonașele.

1.4. Meciurile următoare ale echipelor implicate

Trebuie urmărit ce jucători sunt în pericol de suspendare și ce meciuri urmează pentru echipa-n cauză. Daca Lazio are peste 2 etape cu AS Roma, iar etapa viitoare va da de Lecce iar 3 jucători importanți sunt în pericol de suspendare s-ar putea ca aceștia să forțeze primirea unor cartonașe, pentru a sta-n meciul următor cu Lecce și pentru a fi siguri (cel puțin din punct de vedere disciplinar) că vor juca-n derby.

2. Casele de pariuri recomandate pentru a paria pe cartonașe și tipurile de pariuri disponibile

Acum, pentru că am prezentat factorii principali de care trebuie să ții cont atunci când vrei să joci pariuri online pe cartonașe, doresc să-ți prezint și principalele case de pariuri la care-ți recomand să plasezi astfel de pariuri, precum și tipurile de pariuri disponibiile, cu explicațiile de rigoare.

O să iau ca etalon un meci din Champions League, deoarece la meciuri din această competiție avem cea mai bogată ofertă de pariuri.

2.1. Pariuri pe cartonașe la Betano

Betano România ne propune cele mai multe tipuri de pariuri pe avertismente. Acestea sunt:

 1. Total cartonașe (peste / sub) – pariezi pe faptul că se vor acorda mai multe sau mai puține cartonașe decât limita stabilită de agenție.
 2. Total cartonașe prima repriză (peste / sub) – pariezi pe faptul că se vor acorda mai multe sau mai puține cartonașe-n prima repriză decât limita stabilită de agenție.
 3. Total cartonașe prima repriză echipa gazdă (peste / sub) – pariezi pe faptul că echipa care joacă acasă va primi-n prima repriză mai multe sau mai puține cartonașe decât limita propusă de casa de pariuri.
 4. Total cartonașe prima repriză echipa oaspete (peste / sub) – pariezi pe faptul că echipa care joacă-n deplasare va primi-n prima repriză mai multe sau mai puține cartonașe decât limita propusă de casa de pariuri.
 5. Echipa care va primi următorul cartonaș – pariezi pe formația care va vedea primul cartonaș din meci, există posibilitatea să pariezi chiar și pe faptul că-n partidă nu va fi acordat nici măcar un cartonaș.
 6. Total cartonașe echipa gazdă (peste / sub) – pariezi pe faptul că echipa care joacă acasă va primi mai multe sau mai puține cartonașe decât limita propusă de casa de pariuri.
 7. Total cartonașe echipa oaspete (peste / sub) – pariezi pe faptul că echipa care joacă-n deplasare va primi mai multe sau mai puține cartonașe decât limita propusă de agenția de pariuri.
 8. Total cartonașe roșii (peste / sub) – pariezi pe faptul că se vor acorda mai multe sau mai puține cartonașe roșii decât limita stabilită de agenție.
 9. Handicap cartonașe (2 variante) – una dintre echipe primește un handicap fictiv de cartonașe, tu trebuie să indici dacă, având acel handicap, echipa respectivă va primi mai multe cartonașe sau dacă, din contră, nu va primi mai multe avertismente.
 10. Cartonaș roșu direct (da / nu) – pariezi pe faptul că va fi arătat sau nu un cartonaș roșu direct.
 11. Cartonaș roșu echipa gazdă (da / nu) – pariezi pe faptul că echipa gazdă va primi sau nu un cartonaș roșu.
 12. Cartonaș roșu echipa oaspeti (da / nu) – pariezi pe faptul că echipa oaspete va primi sau nu un cartonaș roșu.
 13. Ultima echipă care primește cartonaș – pariezi pe formația care va vedea ultimul cartonaș din meci, există posibilitatea să pariezi chiar și pe faptul că-n meci nu va fi acordat nici măcar un cartonaș.
 14. Cartonaș înainte de minutul 1, 10, 29 – pariezi pe faptul că se va acorda sau nu cartonaș înainte de minutul respectiv.
 15. Primește un cartonaș – mizezi pe faptul că un anumit jucător va primi cartonaș.
 16. Primește un cartonaș roșu – mizezi pe faptul că un anumit jucător va primi cartonaș roșu.
 17. Marchează și primește un cartonaș – mizezi pe faptul că un anumit jucător va înscrie-n meci și va primi cartonaș.

2.2. Pariuri pe cartonașe la Unibet

Casa de pariuri Unibet propune 10 tipuri de pariuri pe avertismente. Acolo unde amintesc de un tip de pariu care există și la Betano nu voi mai scrie și explicația lui deoarece o găsești mai sus.

 1. Total cartonașe (peste / sub).
 2. Total cartonașe echipa gazdă (peste / sub).
 3. Total cartonașe echipa oaspete (peste / sub).
 4. Cartonaș roșu (da / nu).
 5. Ambele echipe să primească un cartonaș roșu (da / nu) – mizezi pe faptul că ambele formații vor avea cel puțin un jucător eliminat.
 6. Echipa gazdă să primeacă un cartonaș roșu (da / nu).
 7. Echipa oaspete să primească un cartonaș roșu (da / nu).
 8. Cele mai multe cartonașe primite – pariezi pe faptul că echipa gazdă va primi mai multe cartonașe sau echipa oaspete va primi mai multe cartonașe ori există posibilitatea de a paria pe același număr de cartonașe primite de ambele echipe.
 9. Handicap cartonașe (2 variante).
 10. Handicap cartonașe (3 variante) – aici este oferit câte un handicap atât pentru gazde cât și pentru oaspeți, adică avem variantele:
 • Handicap 1:0 1 – x – 2 — dacă pariezi 1 echipa gazdă trebuie să primească un număr egal sau mai mare de cartonașe decât oaspeții; dacă pariezi x echipa oaspete trebuie să primească cu exact un cartonaș mai mult decât gazdele; dacă pariezi 2 echipa oaspete trebuie să primească cu 2 sau mai multe cartonașe.
 • Handicap 0:1 1 – x – 2 — dacă pariezi 1 echipa gazdă trebuie să primească cu 2 sau mai multe cartonașe; dacă pariezi x echipa gazdă trebuie să primească cu exact un cartonaș mai mult decât gazdele; dacă pariezi 2 echipa oaspete trebuie să primească un număr egal sau mai mare de cartonașe comparativ cu gazdele.

Acum că ai văzut de ce trebuie să ții cont când vrei să joci un pariu pe cartonașe, dar și ce agenții de pariuri pe internet au cea mai bună ofertă pe cartonașe nu-mi mai rămâne decât să-ți urez mult succes în alegerea pariurilor.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi