Peste 3000 de pariori au ales agentia de pariuri unde joaca pe internet

0

Peste 3000 de pariori au ales agentia de pariuri unde joaca pe internet

Asa cum v-am obisnuit dorim sa va prezentam constant care sunt casele de pariuri online la care pariaza romanii. Nu s-au schimbat prea multe in sondajul de pe site-ul nostru, sondaj pe care-l poti vedea in partea dreapta a acestei pagini, fata de 12 ianuarie 2017, atunci cand votasera 2.000 de persoane. Vezi detalii…

1.145 de persoane au ales Fortuna ca agentie unde-si plaseaza pariurile. In procente vorbim de 37.9%. Observam a acest procent este in crestere, de la 34.5% cat era pe 12.01.

A doua casa de pariuri la care joaca romanii, cel putin cei care au votat in sondajul nostru, este Betano. Ea a strans 19.7% din voturi, ceva mai putin ca la “borna 2000 de voturi” cand avea 20.7%.

Pe locul trei in preferintele pariorilor de la noi din tara continua sa fie casa de pariuri Unibet. Dar pare a fi in pierdere fata de Fortuna comparativ cu rezultatele de la 2.000 de voturi. Atunci avea aproape 20% dintre voturi, in timp ce acum nu ajunge nici la 18%.

Cele 3 case de pariuri enumerate mai sus au strans impreuna 75% din voturi, asta in conditiile in total au fost disponibile pentru votare 8 case de pariuri.

Netbet continua sa fie a patra casa de pariuri preferata de conationalii nostri, doar ca intre ea si a treia agentie votata este o diferenta mai mare decat dubla.

Remarcabila este cresterea avuta de Winmasters in ultimele 2 luni si jumatate in acest sondaj. Daca la jumatatea lunii ianuarie era penultima, depasind doar pe 888sport, in prezent a trecut pe locul 5, devansand-o pe Betfair.

Agentia la care joaca cei mai putini romani conform acestui sondaj este 888Sport, ea avand 0.02% din votari. Acest lucru este datorat si faptului ca scriptul de pariere este identic cu cel de la Unibet, dar operatorul scandinav are deja un nume in tara noastra.

Deschide cont acum la casa de pariuri preferata de romani si ai bonus pana la 300 RON!

Salvează

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
21 din 2778%+639.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here