Din acest articol vei afla foarte multe informaţii pe care un parior trebuie să le ştie despre Skrill. Acest portofel electronic reprezintă una dintre metodele de plată populare în rândul pariorilor din întreaga lume.
CASE DE PARIURI ONLINE NOI
PÂNĂ LA 500 RON
100% PÂNĂ LA 500 RON
PĂNĂ LA 500 RON
Scurt istoric Skril
În 2001 Moneybookers Limited a intrat pe piaţa din Marea Britanie. 6 ani mai târziu, în martie 2007 a fost cumpărată pentru 105 milioane de euro, iar în doar 2 ani sub noua conducere a ajuns să valoreze 365 de milioane de lire sterline.
În 2011 Moneybookers a anunţat că va face o schimbare de brand, urmând să se numească Skrill. Rebrand-ul a fost complet în 2013. Tot în 2013, în luna februarie, Skrill a cumpărat Paysafecard.
Extinderea companiei a continuat, iar în a doua parte a anului 2015 a fost cumpărat rivalul Neteller în schimbul a 1.1 bilioane de euro. Până la această achiziţie de marcă Skrill mai cumpărase în aprilie 2015 şi Ukash, un competitor pentru Paysafecard în Marea Britanie.
Ce este Skrill?
Skrill este un portofel electronic cu ajutorul cărora se pot face plăţi online interne şi internaţionale. Cu ajutorul contului Skrill se poate alimenta inclusiv contul la o casă de pariuri sau la un casino online.
Alimentarea contului Skrill se poate face prin mai multe metode de plată, precum card bancar, transfer bancar sau Paysafecard. De asemenea, contul mai poate fi utilizat şi pentru transferuri între clienţi Skrill.
Creare cont Skrill
Totul este foarte simplu atunci când vine vorba de înregistrare cont Skrill.
Intri pe wwwskrill.com şi în partea dreaptă sus ai Skrill Login şi Register. Dai click pe Register şi se va încărca formularul de înregistrare. Acesta arată precum în imaginea alăturată.
În respectivul formular trebuie să completezi numele de familie, prenumele, o adresă de e-mail validă şi o parolă formată din minim 8 caractere. Ţara şi moneda contului sunt deja selectate.
După ce ai creat contul va mai fi nevoie să scrii şi alte detalii personale (data naşterii, adresa de domiciliu etc).
Te sfătuiesc să completezi cu atenţie şi corect toate datele deoarece la un moment dat va trebui făcută verificarea contului Skrill.
Comisioane Skrill România
Indiferent dacă alegi să alimentezi contul sau să retragi bani din el îţi vor fi oprite anumite comisioane.
La depuneri în contul Skrill vei plăti comision 1% din sumă indiferent de metoda aleasă.
La retragerile din contul Skrill prin transfer bancar sau pe card se va plăti un comision de 5.50 euro (26.28 RON atunci când am scris acest articol).
La transferul între conturi Skrill cel care trimite bani va plăti comision 1.45% din sumă (minim 50 de eurocenţi).
În cazul în care contul Skrill nu va fi utilizat timp de 12 luni va fi percepută o taxă lunară în valoare de 5 euro.
Skrill card
După cum scriam şi mai sus, Skrill oferă şi un card propriu. Îl vei putea comanda din contul tău Skriil. Trebuie să ai minim 10 euro în balanţa contului şi acesta să fie verificat.
După ce vei primi cardul va trebui să-l activezi, tot din contul online. Ulterior vei putea folosi cardul Skrill la orice comerciant / bancomat din lume care acceptă carduri Mastercard.
În cazul în care ai de gând să foloseşti un card Skrill trebuie să ştii că vei plăti comision de 1.75% din sumă la retragerile de la ATM, la care se adaugă comisionul de schimb valutar, care din câte scrie pe site-ul oficial este de 1.5% din suma retrasă.
În plus va fi percepută o taxă anuală de administrare în valoare de 10 euro.
Skrill - avantaje şi dezavantaje pentru pariori
Avantaje
Metodă securizată de plată pe internet
Am întâlnit multe persoane care au dubii atunci când vine vorba să depună cu cardul la casele de pariuri online. Cu Skrill nu există nici cel mai mic risc. Site-ul este securizat, iar seriozitatea sa este dată de numărul foarte mare de clienţi din întreaga lume.
Prin urmare nu există riscul de a fi folosite sub diverse forme datele cardului bancar.
Nu că ar fi vreun risc dacă depui cu cardul la o casă de pariuri şi te asiguri că eşti cu adevărat pe site-ul agenţiei şi nu pe diverse site-uri fake accesate (în cele mai multe cazuri) de pe e-mail-uri de tip spam.
Flexibilitate
Dacă alegi Skrill banii retraşi vor ajunge mai rapid, la majoritatea agenţiilor de pariuri, decât dacă ai retrage pe card. Astfel, în cazul în care nu ai un buget foarte mare, poţi jongla cu agenţia la care ţii fondurile.
Pariezi în weekend la Netbet (deschide cont aici - bonus 500 RON), iar duminică seară vezi o promoţie tare pe betano.com.
Dacă ai retrage banii pe card duminică ţi-ar ajunge marţi sau miercuri şi ai rata, probabil, promoţia de la Betano. Aşa, retrăgându-i duminică seară în Skrill vor fi şanse mari ca luni până la prânz să ai deja acces la bani.
Joci la pariuri online fără să afle rudele sau prietenii
Nu sunt puţini pariori care se feresc de prieteni sau de rude atunci când vine vorba de acest, să-i zicem, viciu. Dacă alegi să joci la pariuri şi să depui / retragi banii pe card s-ar putea ca la un moment dat să se afle că pariezi.
În schimb, cu un cont Skrill eşti acoperit complet. Mai ales dacă ai şi un prieten dornic să te ajute. Deschideţi ambii conturi Skrill, tu-i dai lui bani să-şi alimenteze contul.
El îţi transferă ţie banii pentru a-i depune la case pariuri online Romania. Când retragi procedezi invers, din contul tău ajung în al lui şi el îi retrage şi ţi-i dă.
Dezavantaje
Taxe mari
Se percep taxe destul de mari, mai ales dacă eşti un parior cu un buget mai mic. Să retragi bani din contul Skrill pe un card bancar înseamnă să plăteşti comision de aproximativ 25 RON. Dacă tu ai retras 300 RON vei pierde practic aproximativ 8% din câştig.
Nu se acordă bonusuri la anumite case de pariuri
În termenii şi condiţiile bonusurilor oferite clienţilor noi de unele case de pariuri se specifică că nu sunt eligibili cei care depun prin Skryll.
Ce-i drept acest dezavantaj poate fi evitat destul de simplu. Depui prima dată printr-o metodă acceptată pentru a primi bonus la case de pariuri, iar ulterior vei putea depune şi retrage fără probleme cu Skrill.
Cum depui cu Skrill la agenţiile de pariuri
Alimentarea contului de pariuri online cu ajutorul Skrill este foarte simplă. La majoritatea agenţiilor va trebui să procedezi la fel, adică:
- Selectezi Skril ca metodă de depunere.
- Scrii suma pe care vrei s-o depui în căsuţa corespunzătoare şi dai click pe Continuare (sau pe ce va scrie în butonul din pagina de depuneri la momentul respectiv).
- Vei fi redirecţionat către site-ul skrill.com.
- Te loghezi în contul Skrill şi confirmi tranzacţia.
Case de pariuri Skrill
În continuare îţi voi prezenta agenţiile de pariuri online recomandate de Biletu-Zilei.com la care poți depune cu Skrill pentru a alimenta contul şi pentru a retrage ulterior bani din contul de pariuri.
Voi menţiona, de asemenea, la fiecare dintre operatori şi limita minimă pentru depunere şi retragere.
Agenţie | Depunere minimă | Retragere minimă | Înregistrează-te |
---|---|---|---|
20 RON | 40 RON | ||
888sport | 20 RON | 20 RON | |
Fortuna Bet | 25 RON | 50 RON | |
20 RON | 20 RON | ||
65 RON | 65 RON | ||
20 RON | 20 RON | ||
47 RON | 50 RON | ||
70 RON | 70 RON |
Skrill contact România
În partea dreaptă sus a paginii web Skrill vei găsi un buton pe care AJUTOR. Dacă dai click pe el vei fi redirecţionat către o pagină cu multe întrebări frecvente. Caută acolo întrebarea despre subiectul care te interesează.
În cazul în care n-ai găsit-o poţi contacta staff-ul Skrill prin 2 metode:
- telefonic: la numărul +44 203 308 2520, ţine cont că este disponibil între orele 8 şi 17 (GMT), că va trebui să comunici în limba engleză şi că tariful taxării va fi internaţional.
- e-mail: pe pagina cu întrebări frecvente accesează o anumită întrebare şi vei vedea în partea inferioară opţiunea de contact E-MAIL. După ce dai click pe ea se va deschide o pagină web unde vei putea scrie mesajul tău.
Întrebări frecvente despre Skrill
În continuare îţi voi răspunde la 3 întrebări frecvente despre Skrill, întrebări pe care eu le consider utile pentru o persoană care are contact pentru prima dată cu acest portofel electronic.
Cum verific contul Skrill?
Pentru a face verificarea va trebui să încărci în contul Skrill, în secţiunea corespunzătoare verificării din Setări, o copie scanată sau fotografiată color pentru: faţa şi spatele cărţii de identitate (se poate utiliza şi permisul de conducere sau paşaportul) şi un document de verificare a adresei (o factură de utilităţi care să fie pe numele tău).
După ce verificarea a fost finalizată vei primi o confirmare pe e-mail.
Mai multe despre verificarea contului la Skrill găseşti pe pagina https://www.skrill.com/ro/support#/path/CONTUL/Limite/905806702/Cum-imi-verific-contul-si-cresc-limitele.htm.
Nu pot verifica e-mailul. Ce ar trebui să fac?
Atunci când te-ai înregistrat trebuie să scrii o adresă de e-mail la care să ai acces.
După înregistrare vei primi un link pe e-mail. Verifică şi în Spam, dacă nu-ţi apare în Inbox. În cazul în care nu-l găseşti nici acolo intră pe site-ul Skrill în secţiunea Ajutor, selectează această întrebare, dă click pe E-MAIL şi trimite un mesaj staff-ului Skrill.
Contul meu a fost închis. Ce s-a întâmplat?
În cazul în care informaţiile personale n-au putut fi verificate contul va fi închis de către Skrill. Şansele să mai poţi deschide după aceea contul respectiv sunt foarte mici.
Din acest motiv este important ca la înregistrare să scrii toate datele corect. Chiar şi o literă în plus la numele străzii ar putea duce la blocarea şi închiderea contului.
Sper că ţi-a fost de folos acest articol despre Skrill. Dacă ai nevoie de altă informaţie despre acest portofel electronic poţi să laşi un comentariu în secţiunea de mai jos.