Top 3 case de pariuri stradale

0
465

TOP 3 CASE DE PARIURI STRADALE

Casele de pariuri stradale se afla intr-o crestere continua si desi unele au decis sa treaca si in online, continua sa investeasca si in locatiile stradale. De aici se poate trage concluzia ca inca sunt multi pariori care nu pot renunta la placerea intalnirilor cu prietenii in agentie, unde alcatuiesc impreuna biletele. Acesti pariori mai sunt atrasi si de bonusurile oferite in agentii pentru biletele cu multe meciuri. 

In continuare iti voi prezenta un top al caselor de pariuri stradale in 2020, top stabilit dupa mai multe criterii. 

Avem si un top al caselor de pariuri online. Din 20 de agentii de pariuri online licentiate am ales cele mai bune 10 case de pariuri online.

Top 3 case de pariuri stradale

1. Fortuna 

  • are o oferta foarte bogata, cuprinzand foarte multe sporturi, de la cele mai populare precum fotbal, tenis sau baschet, pana la alte sporturi mai putin cunoscute pariorilor precum sah, curling sau bowls.  
  • ofera cote marite in categoria Fortuna Plus, acolo unde gasesti aceste cote marite la victorie in functie de numarul de meciuri jucate pe bilet.
  • acorda bonus dublu pentru biletele cu minim 20 de ponturi pariuri; sa sa beneficiezi de acest bonus fiecare cota trebuie sa fie de cel putin 1.25
  • daca ai ghinionul sa te scoata doar un singur meci de pe bilet ai sansa sa primesti de 10 ori miza inapoi daca cota totala a biletului este mai mare de 200, iar fiecare evenimente are o cota mai mica sau egala cu 10.
  • Joaca AICI la Fortuna online; primesti bonus 100% din primul depozit pana la 500 RON!

2. Superbet 

  • in fiecare zi Superbet propune cote marite pentru 1×2 la anumite meciuri, fara vreo conditie de pariere, acestea fiind disponibile in categoria Super Cota
  • tot in fiecare zi are anumite cote marite in categoria Super Extra, de care poti beneficia in cazul in care pe bilet se afla minim 5 evenimente in afara de cel ales de la Super Extra, si fiecare are cota minima de 1.10 .
  • are o oferta foarte buna pentru cei care pariaza multe evenimente pe bilet, acordand un castig suplimentar de la 5% pana la 100%; trebuie sa pariezi doar pe evenimente ce au cota minima de 1.25 si primesti 5% in plus daca ai 6 evenimente pe bilet, castigul putand creste pana la 100% daca ai 25 de evenimente pe bilet.
  • in cazul in care un bilet este necastigator doar din cauza a 1-2 evenimente ofera o super sansa; valoarea acesteia este calculata conform imaginii urmatoare:

Vezi AICI site-ul casei de pariuri Superbet!

3. Casa Pariurilor 

  • ai parte la ea de un castig suplimentar de pana la 150%; aceasta grila de bonus pleaca de la 5% pentru 5 evenimente unde si ajunge pana la 150% daca ai pe bilet minim 26 de evenimente; trebuie sa stii ca in calculul pentru acest castig suplimentar se iau doar cele care au o cota minima de 1.25 si nu fac parte din oferta speciala acesta fiind un avantaj fata de celelalte bonusuri pentru pariuri multiple oferite casele de pariuri stradale.

Acestea sunt cele mai bune agentii de pariuri de cartier la momentul actual, in luna ianuarie a anului 2020.

Da click AICI pentru a juca pariuri online la Fortuna!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
33 din 49 67% +980.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
49 din 75 65% +861.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
66 din 126 52% +395.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here