Top 3 case de pariuri

0
627

Top 3 case de pariuri

In Romania sunt in acest moment licentiate 20 de case de pariuri online. Unele au facut trecerea din mediul offline in online, altele sunt aparitii inedite pe piata de la noi si ofera servicii care lasa de dorit. Datorita experientei capatate de-a lungul anilor cred ca am putut face un top 3 cat mai corect al caselor de pariuri pe net la care se poate paria acum din tara noastra.

1. Betano

Betano era un nume necunoscut in Romania pana in anul 2015. Intre timp lucrurile s-au schimbat radical si agentia de pariuri a devenit sponsorul oficial al Ligii 1 din Romania, dar si al lui CS U Craiova. La Betano putem paria fara probleme de pe telefonul mobil sau tableta, existand cate o aplicatie atat pentru utilizatorii cu un dispozitiv iOS, cat si pentru cei cu Android. Oferta de pariere este foarte buna, iar cotele sunt in general cele mai bune de pe piata.

Click AICI pentru a paria la Betano – ai bonus 500 RON

2. Unibet

Unibet este unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc online din lume si in Romania se afla in topul listei. Unibet ofera printre cele mai bune cote de pe piata in majoritatea cazurilor. In plus are una dintre cele mai bune oferte de pariere, incluzand atat pariuri cu handicap asiatic, dar si una dintre cele mai stabile platforme de pariuri live. La Unibet se poate paria de pe telefon sau tableta, fie direct din browserul telefonului, fie din aplicatia speciala.

Click AICI pentru a paria la Unibet – bonus 300 RON

2. Fortuna bet

cont nou fortuna

A treia in acest top este Fortuna, o casa de pariuri care la fel ca si Betano a intrat fulminant pe piata autohtona. Marele plus avut de Fortuna fata de Unibet si Betano este ca a intrat intai ca agentie de pariuri offline. Astfel a reusit sa-si faca un nume si datorita agentiilor stradale.

La Fortuna imi place in mod principal faptul ca pot alimenta contul direct din agentii. Astfel cand merg cu prietenii la o cafea intr-o agentie in general eu pariez la Fortuna live direct de pe telefonul mobil, iar ei joaca offline deoarece considera ca este mai bine sa “simta” castigurile imediat. Eu prefer totusi sa joc la o agentie online serioasa, cea mai mare din Europa Centrala si de Est, la care beneficiez constant de bonusuri si promotii.

Click AICI pentru a paria la Fortuna – bonus 500 RON

Acesta este un top 3 al caselor de pariuri online licentiate in Romania, agentii care se desprind in mod clar de concurenta, desi operatori precum Netbet, Superbet sau Betfair incearca si ele sa se ridice la nivelul asteptarilor.

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
30 din 44 68% +925.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
52 din 100 52% +290.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
32 din 53 60% +238.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here