Top 4 case de pariuri online

272

Daca ai ajuns pe aceasta pagina inseamna ca vrei sa vezi top case de pariuri existente la ora aceasta in Romania.

1. Betano » bonus 100% din prima depunere pana la 500 RON – deschide cont

Betano este o casa de pariuri online care a intrat in Romania in finalul anului 2015 dar a urcat rapid in topul agentiilor pe internet. Ea se remarca printr-o oferta de pariere asemanatoare cu Bet365 (- handicap asiatic). De asemenea are printre cele mai bune cote de pe piata. Avem o oferta de pariere live bogata, cuprinzand toate evenimentele importante, dar si pe cele de mana a doua. Un avantaj din punct de vedere al pariurilor live este si live streaming-ul. La Betano se poate paria de pe mobil sau tableta, existand chiar si o functie vocala unica in Romania. Nu lipseste nici cash out-ul, chiar daca nu este prezent la toate evenimentele. Pe langa bonus 100% din prima depunere pana la 500 RON mai are si alte bonusuri si promotii atractive pe care te las sa le descoperi singur.

2. Fortuna » primul pariu fara risc pana la 300 RON – deschide cont

Fortuna este cea mai mare casa de pariuri online din Europa Centrala si de Est. Ea a reusit sa intre in topul preferintelor pariorilor romani deoarece ofera atat servicii online cat si offline de inalta calitate. La Fortuna oferta de pariere este foarte vasta, exista bineinteles si posibilitatea de a plasa pariuri live. Marele ei avantaj, spre deosebire de celelalte 3 case de pariuri din acest top, este faptul ca ofera posibilitatea de a depune si de a retrage bani direct din agentiile stradale. Fortuna vine in intampinarea pariorilor si cu o oferta de bun venit pe care o descoperi daca accesezi linkul de mai jos.

3. Unibet » bonus la alegere: 100% pana la 300 RON prima depunere sau primul pariu fara risc pana la 250 RON – deschide cont

Premiata cea mai buna casa de pariuri online in 2016, Unibet este un nume cunoscut pentru orice persoana care a pariat macar o data pe internet. La momentul actual este numarul 1 atunci cand vorbim despre cotele oferite, avand la marea majoritate a evenimentelor cele mai bune valori de pe piata. La Unibet se pot plasa pariuri si de pe mobil, existand o aplicatie disponibila. Oferta de bonus Unibet este la alegere: poti opta pentru un bonus egal cu primul depozit, in limita a 300 RON, cu conditia sa depui cu cardul minim 50 RON sau poti beneficia de un prim pariu 100% fara risc pana la 250 RON.

4. Netbet » bonus 100% din primele 5 depuneri pana la 1.500 RON – deschide cont

Netbet a fost o necunoscuta atunci cand a ales in 2015 sa intre pe piata din Romania. Acest lucru n-a impiedicat-o sa-si cladeasca intr-un timp foarte scurt un nume si datorita bannerelor stradale cu care a impanzit orasele importante a reusit sa adune un numar ridicat de pariori. Colaborarea cu FCSB este un alt punct pozitiv avut de Netbet, alaturi de multitudinea de bonusuri si promotii pe care le acorda pariorilor. In plus, cel putin la ora scrierii acestui articol, Netbet este singura casa de pariuri online din Romania care dubleaza suma depusa de un parior la fiecare din primele 5 depuneri.

Daca ai pariat la alta casa de pariuri online si crezi ca ar trebui sa se afle in Top 4 agentii de pariuri poti sa ne spui care este aceasta printr-un comentariu.

Salvează

Save

Top 3 tipsteri 1-22 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 39 18 2 68.42% 1.58 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 23 11 1 67,65% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 49 30 0 62.02% 1.58 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here