Top 4 case de pariuri online

0

TOP 4 CASE DE PARIURI ONLINE

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că vrei să vezi top case de pariuri online existente la ora aceasta în România. Citeşte articolul în continuare şi vei afla toate detaliile.

1. Superbet

bonus superbet 500 lei

Superbet online este alături de Fortuna una dintre opţiunile recomandate pentru cei care vor să parieze fără cont şi card bancar. 

La Superbet avem bonusuri la fiecare din primele 3 depuneri. Acesta este un avantaj față de ce oferă concurența.

Pe de altă parte, Superbet are o ofertă de pariuri destul de vastă. Găsim multe opţiuni interesante de pariuri pe care nu le întâlnim în alte părţi. 

Un alt plus este legat de platforma de pariuri. Aceasta a fost modificată în 2019 şi de atunci se mişcă foarte bine, atât pentru pariuri pre-meci, cât şi pentru cele live.

Aplicaţia Superbet pentru mobil este una dintre cele mai bune de profil. Descarc-o şi te vei convinge!

Ia AICI bonusuri Superbet, la primele 3 depuneri, de până la 500 RON!

2. Betano

betano bonus 500 lei

Betano este un operator care a intrat pe piaţa din România în finalul anului 2015 şi a urcat rapid în topul agenţiilor de pariuri online.

Betano oferă printre cele mai bune cote de pe piaţă şi propune o ofertă de pariuri live bogată, cuprinzând toate evenimentele importante, dar şi pe cele de mâna a doua. Un avantaj din punct de vedere al pariurilor în timp real este şi live streaming-ul.

La Betano se poate paria de pe mobil sau tabletă. În aplicaţia pentru iOS există chiar şi o funcţie vocală unică-n România.

Nu lipseşte nici cash out-ul, chiar dacă nu este prezent la toate evenimentele.

Pe lânga bonus 100% din prima depunere până la 500 RON mai oferă şi alte bonusuri şi promoţii atractive. Te las să le descoperi singur!

Deschide cont AICI la Betano – ai bonus la primul depozit de 500 RON!

3. Fortuna

Bonus la Fortuna - 500 Ron la inregistrare

Fortuna este cea mai mare casă de pariuri online din Europa Centrală şi de Est. Ea a reuşit să intre-n topul preferinţelor pariorilor români deoarece oferă atât servicii online, cât şi offline, de înaltă calitate.

La Fortuna oferta de pariuri este foarte vastă. Există, bineînţeles, şi posibilitatea de a plasa pariuri live.

Marele ei avantaj, spre deosebire de 2 dintre celelalte 3 case de pariuri din acest top, este că oferă posibilitatea de a depune şi de a retrage bani direct din agenţiile stradale.

Oferta de bonus Fortuna este următoarea: ai bonus 100% din prima depunere până la 500 RON, primeşti 50% din suma depusă după ce ai rulat de 2 ori suma depusă pe bilete cu cote de cel puţin 1.50 și mai primești cealaltă jumătate din bonus după ce mai rulezi încă de 2 ori depozitul efectuat. Partea interesanta este că-n cazul în care primeşti bonusul acesta va mai trebui rulat o singură dată pentru a fi transformat în bani reali, pe bilete cu cota minimă 1.50.

Înregistrează-te AICI la Fortuna şi ia bonusul de până la 500 RON!

4. Unibet

unibet bonus 500 lei

Unibet este un nume cunoscut pentru orice persoană care a pariat măcar o dată pe internet. La momentul actual este în top 3 atunci când vorbim despre cotele oferite, având la multe opţiuni de pariuri cele mai bune valori de pe piaţă. 

La Unibet se pot plasa pariuri şi de pe mobil. Există o aplicaţie disponibilă atât pentru Android, cât şi pentru iOS. Prin intermediul acestora se pot viziona inclusiv meciuri live video gratuit. 

Oferta de bonus Unibet este reprezentată de dublarea primei depuneri, până la 300 RON. La acest capitol mai sunt loc de îmbunătăţiri, dacă ne gândim că primele 2 agenţii din top oferă cu 200 RON în plus.

Ia AICI bonusul de 300 RON oferit de Unibet!

Dacă ai pariat la altă casă de pariuri online legală şi crezi c-ar trebui să se afle-n Top 4 agenţii de pariuri poţi să ne spui care este aceasta printr-un comentariu.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
21 din 2778%+639.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here